|
|
#61 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jak ubierać się skromnie czyli nawiedzony filmik.
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Wyśmiewanie się z tego, że ktoś wierzy w Boga... ani to taktowne, ani miłe, ani mądre nie jest. Tak jak wierzący nie mają prawa narzucać swojej wiary niewierzącym, tak w drugą stronę również to działa: niewierzący nie mają prawa narzucać swojej niewiary wierzącym, a wojujący ateiści właśnie to robią, dlatego są dla mnie gburami i hipokrytami (hipokrytami, bo często ta ich niewiara nie jest ich świadomym wyborem, lecz jest naśladowaniem postawy znajomych - w końcu takie to modne teraz, śmiać się z Kościoła, c'nie? - czyli sami bezrefleksyjnie podążają za tłumem, a jednocześnie szydzą z katolików, że to niby oni zachowują się bezrefleksyjnie).
|
|||
|
|
|
|
#62 |
|
wańka wstańka
|
A ja podejrzewam, że obrazy nie schodziły i potrzebowała trochę szumu.
|
|
|
#63 |
|
Rozeznanie
|
Albo ta dziewczyna prowadzi eksperyment psychologiczny, albo jej po prostu odwaliło
Bo religijna zawsze była z tego co widzę, tylko ubierała się ,,nieskromnie'' No i zdarzyło się pokazać trochę ciałka https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/...79712379_o.jpg Na filmikach jest dziwna, jakby zatwardzenie miała i mówić nie mogła.Wiara wiarą, ale gdzie jest granica między nią, a chorobą?
|
|
|
|
|
#64 |
|
Szef ds. Wymianek
|
Też tak myślę.
Ależ oczywiście, że czyta tekst w filmiku, toć wyraźnie ciągle zerka na swoją lewą stronę.
|
|
|
#65 |
|
Wizażowy Kot Igor
|
Trzepotko, prowokacja to może jest. Ale czy artystyczna? Tu bym polemizowała, bo nie dość, że marna to jeszcze głupia po prostu. To czysty popis prymitywizmu. Patrząc na jej obrazy nieśmiało wysuwam tezę, że dziewczyna jest głęboko zaburzona. Chciałabym zbadać ten przypadek. Może być ciekawy.
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
|
|
|
|
#66 |
|
Meravigliosa creatura
|
Na temat tej pani zmilczę, chciałam tylko powiedzieć, że mam od dawna tę "sekretną szmatkę"
i ona naprawdę daje radę. Nic się nie zwija, nie skręca i nie roluje. I się przydaje. Do pracy skromnie a potem zdejmuję szmatkę i hulaj dusza...
Edytowane przez Regista Czas edycji: 2014-08-17 o 17:10 |
|
|
|
|
#67 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ---------- Cytat:
![]() Bezbożne bezeceństwo :/ |
||
|
|
|
|
#68 |
|
Konto usunięte
|
Pies najlepszy, tylko dlaczego wystąpił w filmiku bez majtek?
|
|
|
|
|
#69 |
|
Szef ds. Wymianek
|
Demi, ale co ona miałaby powiedzieć, przecież sama golasy maluje^^.
|
|
|
#70 |
|
Konto usunięte
|
leżę i kwiczę, zobaczyłam jej suknię ślubną, nie dość że tandetna, to jeszcze wyzywająca ha ha a taka pani porządnicka. Może jak już złapała męża postanowiła zgrywać świętą
|
|
|
|
|
#71 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#72 |
|
Konto usunięte
|
dekoldu na dwa palcy
|
|
|
|
|
#73 |
|
Zakorzenienie
|
Na dwa palce to może być piana w piwie, a nie dekolt
|
|
#74 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#75 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;47731527]Obawiam się, że nawet Cami Secret nie pomoże Wszystkie moje spódniczki są przed kolano i mam obcisłe spodnie uwydatniające pośladki. Boże, boże jestem potępiona na wiekiChyba nie oglądałaś filmiku, a tam była wspaniała rada dla Ciebie- trzeba założyć spódnicę na spodnie. Dziewczyna się stara przekazać Ci wiedzę, a Ty nieuważnie oglądasz. Wstydź się. Zdziwiłabym się, gdyby się sprzedawały. To "malarstwo" to obraza dla naszego Pana, którego krzywdzimy, gdy patrzymy na brzydkie stwory bez ubrania. Na ładne można patrzeć ![]() Zdziwiłam się, że tu same bezbożnice, które nie dosyć, że błądzą, to jeszcze wyśmiewają kogoś, kto próbuje przywrócić je na drogę cnoty. Pewnie wszystkie wyglądacie jak ta ladacznica z mojego awataru. Podejrzewam też, że część z Was się pewnie jeszcze maluje. Zastanawiam się, czy nie opuścić tego grzesznego portalu, boję się o swą duszę. Edytowane przez Fleur_D Czas edycji: 2014-08-18 o 14:48 |
|
|
|
|
|
#76 |
|
BAN stały
|
niestety, nie wyglądam tak. A szkoda...
|
|
|
|
|
#77 |
|
Zakorzenienie
|
rozne rzeczy kryja odmety internetu...
ps. malowanie fajne hobby, niech se robi laska co chce ale jakies koslawe te obrazy smaruje.
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
|
|
|
|
#78 | ||
|
zielony stworek
|
Cytat:
Wątpię,choć w Hameryce wszystko jest możliwe. Ludzie stamtąd zrobią wszystko by zaistnieć. Cytat:
Wpiszcie sobie nazwy filmików na youtube modest clothing for women to się pojawią dopiero ciekawe filmiki. To jest cały przemysł. Teraz USA "się nawraca" ![]() To jest taki umiarkowany filmik,ale dla niektórych skromnych mogą jej ciuchy być zbyt wyzywające |
||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:19.

Wyśmiewanie się z tego, że ktoś wierzy w Boga... ani to taktowne, ani miłe, ani mądre nie jest. Tak jak wierzący nie mają prawa narzucać swojej wiary niewierzącym, tak w drugą stronę również to działa: niewierzący nie mają prawa narzucać swojej niewiary wierzącym, a wojujący ateiści właśnie to robią, dlatego są dla mnie gburami i hipokrytami (hipokrytami, bo często ta ich niewiara nie jest ich świadomym wyborem, lecz jest naśladowaniem postawy znajomych - w końcu takie to modne teraz, śmiać się z Kościoła, c'nie? - czyli sami bezrefleksyjnie podążają za tłumem, a jednocześnie szydzą z katolików, że to niby oni zachowują się bezrefleksyjnie).

Bo religijna zawsze była z tego co widzę, tylko ubierała się ,,nieskromnie''
No i zdarzyło się pokazać trochę ciałka

Wszystkie moje spódniczki są przed kolano i mam obcisłe spodnie uwydatniające pośladki. Boże, boże jestem potępiona na wieki