|
|
#661 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Straszny wątek. Część 2.
Mi rownież przytrafiaja sie ostatnio dziwne rzeczy odkad sie przeprowadzilam. Ciągle przydarzaja mi sie jakies rzeczy, ciagle cos sie psuje, nawet zupelnie nowe sprzety. Kazda noc jest ciezka, nie moge tu spac. Ale na przyklad kilka dni temu wychodzilam okolo poludnia na miasto i zawsze robie dokladny obchod mieszkania zeby sprawdzic czy napewno wszystko wylaczylam, pozamykalam itp. A szczegolnie jestem wyczulona na elektryczny piekarnik i ZAWSZE wylaczam go z kontaktu na wszelki wypadek. Wrocilam po ok 7 godzinach i od wejscia czuje straszne cieplo w mieszkaniu. Wchodze do kuchni a tam otwarty i wlaczony piekarnik....wylaczylam go szybko i poszlam otworzyc balkon zeby troche przewietrzyc, jeszcze nie zdazylam otworzyc okna, a drzwi od lazienki same strasznie trzasnely. Albo wczoraj wracam po calym dniu a na srodku podlogi w salonie leza okulary przeciwsloneczne, ktore dwa dni wczesniej chowalam w szafie. Szafa oczywiscie otwarta, ale nawet gdyby wypadly nie polecialyby tak daleko. Poza tym szafe zawsze zamykam bo denerwuja mnie nie zamkniete drzwi. Dziwne troche
|
|
|
|
|
#662 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Mieszkasz sama? Edytowane przez lenkaa91 Czas edycji: 2014-08-11 o 19:37 |
|
|
|
|
|
#663 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#664 | |
|
Zakorzenienie
|
Tak
Ale może nie bedzie tak zle , jestem zaprawiona w bojach ![]() ---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
|
#665 |
|
Konto usunięte
|
Masakra, kup mieszkanie i masz lokatora w pakiecie
.Jak byłam w 5 klasie podstawówki uwielbiałam chodzić po cmentarzu i odpalać znicze, które z jakiegoś powodu pogasły. Kiedyś na dziecięcej części cmentarza zobaczyłam na grobie jakiegoś dziecka stroik bożonarodzeniowy ze świecą, to ją odpaliłam (chciałam dobrze). Po paru minutach patrzę, a w okolicy tego grobu dym! Lecę tam a tu stroik się jara w najlepsze, to biegiem do studni i gaszę. Potem się bałam, że mnie to dziecko będzie straszyć w nocy i byłam na to gotowa przez głupie pomysły, ale nic takiego nie miało miejsca |
|
|
|
|
#666 |
|
Konto usunięte
|
Blueania, ja ci normalnie podziwiam za to, że jesteś taka spokojna. Ja to jak idę spać a jestem bardzo strachliwą osobą, to jak sobie czasami przed spaniem przypomnę te niektóre historie to zaraz mam schizy i się boje.
A jak u mnie by się działy takie rzeczy, to podejrzewam, że nie dałabym rady i trafiłabym na psychiatryk. Mam nadzieję, że nie będę miała w życiu takich przypadków |
|
|
|
|
#667 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Biedna edziorek Ja za to wczoraj po bohatersku śpiąc u chłopaka w domku, gdzie wszyscy na górze, a łazienka jest na dole poszłam do niej mijając po drodze z 5 luster Dobrze, że nigdy nic dziwnego z lustrami nie miało u mnie miejsca Plus obowiązkowo na godzinę musiałam popatrzeć, 1:04
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#668 | |
|
Holy Crap!
|
Cytat:
A macie czasami tak, że dany dzień nie jest dobry na oglądanie horrorów? Wczoraj tak miałam, odpaliłam sobie 'W pogoni za złem'. Obejrzałam 20 minut i nic nie działo się jeszcze strasznego, ale poczułam, że jest serio realistyczny (film o nawiedzeniu domu) i zmieniłam na 'Shreka' . Kiedyś mogłam więcej straszydeł oglądać a teraz chyba jestem stara i skapciałam
|
|
|
|
#669 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja im starsza tym bardziej się boję horrorów |
|
|
|
|
|
#670 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#671 |
|
Konto usunięte
|
ja w ogóle nie oglądam horrorów, bo się boję
mam coś takiego, że boję się chodzić po mieszkaniu, gdy jest ciemno
|
|
|
|
|
#672 |
|
Biała Dama
|
Mnie horrory prawie nie ruszają. Książki czasami, filmy wcale.
|
|
|
|
|
#673 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#674 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#675 | |
|
Biała Dama
|
Cytat:
Po pierwsze książki w ogóle na mnie lepiej działają niż filmy, w sensie pobudzania wyobraźni, w filmach efekty mnie często śmieszą. Też nie znam naprawdę strasznej książki, czasami coś na mnie zrobi wrażenie, jakiś fragment, opis czegoś. Sprawi, że książka mnie wciągnie. Tu masz link do mojej biblioteczki, jakbyś chciała zapytać o wrażenia odnośnie konkretnej książki to pytaj http://www.webook.pl/profil.php?prof...value=2&page=1
|
|
|
|
|
|
#676 | |||
|
Holy Crap!
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
|
#677 |
|
Biała Dama
|
Ja książki nie czytałam, choć się przymierzam nieśmiało, ale ogólnie nie lubię Kinga. Film mnie praktycznie uśpił.
|
|
|
|
|
#678 |
|
Zakorzenienie
|
Widziałyście to,omg http://www.pudelek.tv/video/Przeraza...PRZESADA-6306/
|
|
|
|
|
#679 |
|
Raczkowanie
|
Polecam książkę 'Pamiętam cię' http://lubimyczytac.pl/ksiazka/140218/pamietam-cie
Właśnie skończyłam ją czytać, jest nie-sa-mo-wi-ta pewnie reszta książek tej pisarki jest równie świetna, ale jest dopiero moim nowym odkryciem. Po raz pierwszy od bardzo dawna serce waliło mi podczas czytania. Szybka akcja, dużo zwrotów, wg mnie bije Kinga na głowę, jeśli chodzi o wywoływanie dreszczy
|
|
|
|
|
#680 |
|
Raczkowanie
|
Mój dziadek opowiadał mi straszną historię, którą przeżył jak był młodzieńcem. Dziadek pochodził ze wsi i do szkoły miał kilka kilometrów (droga prowadziła głównie przez las). Pewnej zimowej nocy - tak, nocy, bo ciemno jeszcze było jak wyruszył do szkoły szedl sobie spokojnie przez ten las. Mój dziadek zawsze był odważny i się nie bał. Jednak właśnie tej nocy przydarzyła mu się sytuacja, kiedy naprawdę się przeraził. Idzie tak przez ten las, a zza jednego z drzew przy ścieżce wystaje biała ręka. Dziadek się uważnie przyjrzał, czy nie ma omamów i głośno pyta: "kto tam jest?", ale nikt nie odpowiedział, a ręka dalej wystaje i na dodatek rusza się. No to odważny dziadek wziął jakiś leżący kawałek drewna czy gałąź, podbiegł i przywalił w tą białą rękę. Rozniósł się donośny krzyk. Okazało się, że to jakiś chłopak całował sie (to była chyba wersja dla mnie, że tylko się całował :P) z jakąś dziewczyną i jej tak ta ręka zza drzewa wystawała :P dziadek przepraszał, no co miał w sumie zrobić :P
|
|
#681 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uśmiałam się z końcówki |
|
|
|
|
|
#682 |
|
Raczkowanie
|
no zależy kto jak na to patrzy, dla mnie 4-5 to jeszcze noc :P
|
|
#683 |
|
Przyczajenie
|
U mnie w rodzinie jest takie jakieś COŚ. Wydaje mi się, że miała to moja mama i teraz mam ja.
Prorocze sny, przeczucia itp. Kiedyś zajmowałam się wróżeniem, ale teraz w dorosłym życiu trzymam się z dala od tego. Mimo to sny prorocze nadal mam. Tego nie da się pozbyć. Zmarli też mi się śnią, ale zazwyczaj jak coś chcą i nigdy tego nie ukrywam tylko mówię głośno , że się tego boję , nie chcę i umieram ze strachu. Fakty są takie , że mniej się boję tylko czuję wkurzenie i mam nadzieję że jak powiem to głośno to się po prostu... odwalą. |
|
|
|
|
#684 |
|
BAN stały
|
Ja uwielbiam horrory, ale potem odpalam sobie całą drogę świateł jak gdzieś idę (np. do wc
)
|
|
|
|
|
#685 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#686 |
|
BAN stały
|
Ciary przeszły mi przez tyłek...
|
|
|
|
|
#687 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#688 | |
|
Holy Crap!
|
Cytat:
|
|
|
|
#689 |
|
Konto usunięte
|
co jest w tym filmiku?
|
|
|
|
|
#690 |
|
Zakorzenienie
|
Ściemnia się a ja się zastanawiam czy kliknąć, czy nie kliknąć. Może poczekam aż przyjdzie tż.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:58.

Biedna edziorek
Plus obowiązkowo na godzinę musiałam popatrzeć, 1:04 

. Kiedyś mogłam więcej straszydeł oglądać a teraz chyba jestem stara i skapciałam 

Uśmiałam się z końcówki