Nasze śluby za 2lata będą z Nas najszczęśliwsze PMki świata! PM 2016 część XV - Strona 26 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-08-17, 19:15   #751
asiuulkaa
Zadomowienie

Dot.: Nasze śluby za 2lata będą z Nas najszczęśliwsze PMki świata! PM 2016 część XV

Cytat:
Napisane przez Sorbik Pokaż wiadomość
Cześć! ;D

Ja już w Polsce ;D

właśnie odpoczywam z nóżkami do góry masakra. 1100km jechałam z TŻ sami. Miał jechać jeszcze teść, ale nie chcieliśmy go już męczyć. Ja przejechałam ponad 600km, resztę TŻ. Na koniec już padłam. Jestem niesamowicie szczęśliwa, że dojechaliśmy szczęśliwie, bo okropnie długo nam się jechało. Deszcz nas w niemczech dopadł i ponad 300km jechaliśmy w burzy, itp. Normalnie jedziemy 11h, a teraz ponad 15 ;( biedny TŻ już ledwo pod koniec jechał, a ja już nie dałam rady bo zasypiałam...
Witaj !
asiuulkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-17, 20:09   #752
BielinkaO
Zakorzenienie

Dot.: Nasze śluby za 2lata będą z Nas najszczęśliwsze PMki świata! PM 2016 część XV

Witam się po długim weekendzie

W czwartek wzięłam wolne, w środę robiliśmy grilla, więc byłam niewyspana mocno. Byłam u fryzjerki, pofarbowała i wyprostowała mi włosy i wyglądałam naprawdę ok. Potem malowanie paznokci, makijaż itp i zleciało do tej 15.30.
Pojechaliśmy do kościoła, Tż miał mały wypadek bo w kościele zamek w rozporku mu się rozwalił ale kupiliśmy agrafkę i jakoś to naprawiliśmy, można powiedzieć, że było ok
Msza była super, krótka, ale uroczysta. Czytania czytało rodzeństwo PM, obrączki niosła kuzynka, ktoś z rodziny śpiewał też psalm.
Po przysiędze ksiądz powiedział, że młodzi chcą się pocałować, więc chyba im pozwolimy i wszyscy zaczęli bić brawo - nigdy wcześniej się z tym nie spotkałam fajne to było.
Później jazda 50 km na salę, droga się trochę dłużyła. Na sali zamieszanie z miejscami, tu też spotkała nas niemiła sytuacja...

Jedzenie smaczne, ale mało..zupa, drugie, oczywiście kilka przystawek, słodki stół, fontanna z likierami, wiejski stół na półmiskach na stołach obok wszystkich potraw. Po ok 2 godz kolejne ciepłe danie, ale spróbowała go połowa osób, bo tylko tyle było..kolejne ciepłe i znów to samo. Bardzo małe porcje, np. 3 małe kawałki ryby na duuużym talerzu..Może nie byliśmy głodni, ale szału nie było.
Były pyszne desery i lody których zjadłam podwójną porcję

Dj jakiś sztywny, muzyka typowo weselna, disco polo i biesiadne, więc nie moje klimaty, ale dużo tańczyliśmy

Sala ładna, suknia PM z trenem i takim jakby bolerkiem koronkowym prześliczna, bez tych dodatków tylko ładna. Ale PM wyglądali cudnie, uśmiechnięci i szczęśliwi
Minusem było też to, że mało ich było na weselu, ciągle gdzieś znikali..

Ogólnie wesele ok, dobrze się bawiliśmy, a to najważniejsze

A wczoraj byliśmy na dyskotece, także znów jestem niewyspana i zaraz idę spać, bo już jutro do pracy

Super jest mieć Tż przy sobie na co dzień
BielinkaO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-17, 20:22   #753
klakla91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Devileek Pokaż wiadomość
Ja też nie narzekam na swój wygląd, także znam ładniejsze dziewczyny od mnie ale też nie uważam się za paszczura chyba tak ze mną źle nie jest :P Waże 51 kg, ale mam 160 :P I jedynie co bym zmieniła to brzuch, żeby mieć płaski :P no i może 2 kg mniej lepiej się wtedy czuje, w tam tym roku jak ważyłam 3 kg więcej niby nie dużo ale przez to że jestem niska wszyscy mi mówili że przytyłam choć niby wyglądałam dobrze.. Ja się osobiście dobrze nie czułam z bardziej okrągłą twarzą ...
Moja wymarzona waga też mam 160 cm (no prawie ) i jak ważyłam 50-52 to było idealnie. Teraz jak na liczniku 58 to nie mogę patrzeć na brzuch i uda ale mam nadzieję, że do końca roku uda się zrzucić chociaż z 3 kg żeby ładną sukienkę na wesele kupić
Cytat:
Napisane przez Lilly Greace Pokaż wiadomość
Cieszę się, że sprowokowałam u was opinie, gdzie same siebie doceniacie! Miło się czyta.

Najważniejsze, że na naszych ślubach każda z nas będzie wyglądać jak gwiazda filmowa! Wierzę w zbawienny wpływ dobrego makijażu, fryzury i kreacji
Niezapominajmy o zbawiennym wpływie szczęścia i miłości i starej zasadzie, że PM są zawsze najpiękniejsi, nawet jak tak nie jest
Cytat:
Napisane przez smerfetk_a Pokaż wiadomość
My poinformowaliśmy o zaręczynach i TŻ wręczył mamie bukiet i tacie flaszeczkę.
My tak samo
Cytat:
Napisane przez delicja123 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, czy uważacie że 1750 zł za fotografa to dużo? w cenie :
-zdjęcia z :przygotowań,ceremonii,pr zyjęcia do oczepin,pleneru
-zdjęcia na dvd ok 1500 sztuk
-fotoksiażka ze zdjęciami dla nas i 2 dla rodziców i chyba jeszcze jakaś prezentacja multimedialna.
Jesteśmy już prawie zdecydowani
Jeśli zdjęcia ładne to cena bardzo fajna.
Cytat:
Napisane przez mysza93 Pokaż wiadomość
Hejo!
Żyję

Najlepszy panieński ever! Kocham moją świadkową i świadka
No i super

Cytat:
Napisane przez Cherry_Muffin Pokaż wiadomość
ja to w tym roku to obronę będę przeżywać, więc...
no i nową rocznicę obchodzić - zaręczyn
O kurcze..mi tak czas leci, że zapomniałam, że obrona już w tym roku ciągle mi się wydaje, że jeszcze 1,5 a tu już semestr minął
My nie będziemy obchodzić rocznicy zaręczyn.Znaczy takie 2w1, rocznica będzie ale moja urodzinowa a zaręczyn tak przy okazji
Cytat:
Napisane przez nysiak1910 Pokaż wiadomość
Żegnam się bo ostatnie rzeczy pakujemy i spadamy na wakacje buziaki do zobaczenia za tydzień
Udanego wypoczynku
Cytat:
Cześć! ;D

Ja już w Polsce ;D
Witamy w ojczyźnie całą i zdrową

Wróciłam do domu po weekendzie z TŻem. Byliśmy na ślubie jego kolegi (swoją drogą piękne mieli kazanie), potem potańczyć (2 panieńskie ). A dziś już nam się nie chciało nigdzie. Ja chciałam na festiwal pierogów, ale bym do domu nie dotarła wtedy, więc sobie posiedzieliśmy razem
Wróciłam do domu i od razu się z ojcem pokłóciłam o wesele. Od 2 miesięcy się proszę o spotkanie z mamą TŻa a on nic, a dzisiaj z tekstem, że ciągle gadam a spotkania jak nie było tak nie ma. Ale nie powie, żebym ją zaprosiła, coś przygotowała, kupiła czy coś. Chyba ma kobieta sama się domyślić i o herbacie siedzieć

34/2021
klakla91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-17, 20:32   #754
Stella275
Nawiedzona PeMa

Wróciłam z dyżuru i padam na twarz....

Mysza widze że odpowiednio pożegnałaś stan panieński

Z byłych klas i koleżanek mam już kilka mężatek i zarazem mam, narzeczonych też jest kilka

Co do czekania to właśnie dzisiaj z TŻ tak sobie rozmawialiśmy że gdybyśmy zdecydowali się jednak przyśpieszac ślub tak jak niedawno planowaliśmy to zostało by nam 5 miesięcy do ślubu

19/2017
7/2018

Stella275 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-17, 20:42   #755
Sorbik
Zakorzenienie

Widzę, że bardzo cicho
właśnie wybieram proste meble do pokoju ;D dla siebie i TŻ
Łóżko, materac, dwie małe szafeczki i komodę

Myślicie, że zmieścimy się na łózku 140cmx200?
Bo muszę zagospodarować pokój 3x4m. No i chyba większe nie wchodzi w grę.
Dodatkowo wymyśliłam sobie, że chcę coś totalnie prostego co bym mogła później malować ;p no i niedrogiego, bo to tylko stan do momentu aż wybudujemy domek.

W ogóle! Kupujemy plany jak następnym razem TŻ przyjedzie do POLSKI! aaaa! Budujemy!

Jestem tak szczęśliwym człowiekiem, że normalnie... MASAKRA

A zaraz idę na relaks do wanny ;D bo TŻ pojechał przywitać się z kolegami

Zapuszczam włosy 56cm---> 70cm

“I have learned to be content in whatever circumstances I am in”.
Sorbik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-17, 20:44   #756
Stella275
Nawiedzona PeMa

Sorbik to wy jutro świętujecie z TŻ

19/2017
7/2018

Stary 2014-08-17, 20:48   #757
Sorbik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Stella275 Pokaż wiadomość
Sorbik to wy jutro świętujecie z TŻ

A ja nie mam prezentu żadnego dla TŻ
po za tym on jutro jedzie na frytki z kolegą (WTF?)

Podejrzewam, że jedzie pierścionek nabyć... A wymówka w stylu "frytki z kolegą" to najbardziej idiotyczna przykrywka jaką widziałam ;p

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-08-17, 20:50   #758
Stella275
Nawiedzona PeMa

Cytat:

Podejrzewam, że jedzie pierścionek nabyć... A wymówka w stylu "frytki z kolegą" to najbardziej idiotyczna przykrywka jaką widziałam ;p
Dośc oryginalna

19/2017
7/2018

Stary 2014-08-17, 20:58   #759
klakla91
Zakorzenienie

Cytat:
Widzę, że bardzo cicho
właśnie wybieram proste meble do pokoju ;D dla siebie i TŻ
Łóżko, materac, dwie małe szafeczki i komodę

Myślicie, że zmieścimy się na łózku 140cmx200?
Bo muszę zagospodarować pokój 3x4m. No i chyba większe nie wchodzi w grę.
Dodatkowo wymyśliłam sobie, że chcę coś totalnie prostego co bym mogła później malować ;p no i niedrogiego, bo to tylko stan do momentu aż wybudujemy domek.

W ogóle! Kupujemy plany jak następnym razem TŻ przyjedzie do POLSKI! aaaa! Budujemy!

Jestem tak szczęśliwym człowiekiem, że normalnie... MASAKRA

A zaraz idę na relaks do wanny ;D bo TŻ pojechał przywitać się z kolegami
Myślę, że się zmieścicie. My się mieściliśmy na takim 90x190 było ciężko i na dłuższą metę napewno nie wygodnie, ale mimo wszystko Ważne, żeby było wam w miarę wygodnie i jakieś dojśce do tego łóżka też musi być
Gratulacje Jest szansa, że po ślubie od razu na swoje pójdziecie?
Cytat:

Masz siebie Haha, żeby na tych frytkach pierścionka w sosie nie umaczał Trzymam kciuki, żeby to było to o czym marzysz

34/2021
klakla91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-17, 21:01   #760
Cherry_Muffin
nibyżona

a ja mam dziś jakiś takiś wieczór nijaki, wgl dzień nijaki
@ przyszła i humor zabrała.
16.10.2017r. T ♥

Cherry_Muffin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-17, 21:30   #761
Sorbik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Stella275 Pokaż wiadomość
Dośc oryginalna
Mam nadzieję, że nie tylko mój TŻ ma takie oryginalne pomysły ;p

Cytat:
Napisane przez klakla91 Pokaż wiadomość
Myślę, że się zmieścicie. My się mieściliśmy na takim 90x190 było ciężko i na dłuższą metę napewno nie wygodnie, ale mimo wszystko Ważne, żeby było wam w miarę wygodnie i jakieś dojśce do tego łóżka też musi być
Gratulacje Jest szansa, że po ślubie od razu na swoje pójdziecie?

Masz siebie Haha, żeby na tych frytkach pierścionka w sosie nie umaczał Trzymam kciuki, żeby to było to o czym marzysz

Dla mnie najważniejszy w sumie jest materac, no i kupimy taki jak ma moja mama u siebie w sypialni, bo co prawda dała za 100x200cm prawie 600zł ale już 3 rok na nim śpi i jest mega zadowolona.

Niestety musielibyśmy wygrać 400000zł w RMF fm żeby się udało zamieszkać już po ślubie na swoim... Gdyby były na to szanse to byśmy nie szykowali sobie gniazdka u mnie w domu...
Chciałabym aby do czasu wesela udało nam się zrobić wylewki, postawić ściany wraz z działowymi i zrobić dach. To szczyt moich marzeń. Gdyby się udało jeszcze okna wstawić to skakałabym pod niebiosa.

Myślę, że to to, bo mama TŻ mu ostatnio powiedziała, że jak by była na moim miejscu to by z nim nie była, bo ona rezerwując salę to pierścionek miała. I widzę, że TŻ to poruszyło. Chociaż dla mnie to tylko symbol, to zaczyna mnie drażnic pytanie wszystkich o ten pierścionek. ;0 wszyscy się bardziej zastanawiają gdzie on jest niż ja... I chyba przez to co chwilę o nim myślę.

Cytat:
Napisane przez Cherry_Muffin Pokaż wiadomość
a ja mam dziś jakiś takiś wieczór nijaki, wgl dzień nijaki
@ przyszła i humor zabrała.
Aj. parę dni i odjedzie do hAmeryki ;*

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-08-17, 21:58   #762
Madzialena7
zniemczona peema

Cytat:

Oby jechał właśnie po to . No "frytki z kolegą" brzmią dość komicznie .

A ja właśnie odwiozłam TŻ-ta do domu bo znowu popił z moim bratem i ojcem . Zakupy kompletnie nieudane, dalej jestem bez butów, teść bez garnituru a teściowa bez torebki . No po prostu schodziliśmy cały targ i galerię i żadne nic nie znalazło. Za to kupiłam sobie patelnię na wyjazd.
A jutro muszę jechać o 7 po mojego i jedziemy odwieźć auto na ogólne czyszczenie i potem oglądać sale .

W ogóle to mamy dylemat bo hmm.. no potrzebne mi jest auto tam w Niemczech bo muszę czymś dojeżdżać, a tramwaje nie wchodzą w grę bo w niektóre miejsca w ogóle nie kursują do których ja dojechać muszę. No i teraz są 3 opcje: albo będę jeździć tam autem TŻ-ta, tyle, że on ma porządne auto i jakbym mu coś obiła czy rozwaliła to koszty ściągnięcia lub naprawy tam są strasznie wielkie.. Opcja 2: kupujemy auto stare (a dokładnie Passata B5) od jakiegoś tam jego kolegi za 2000 zł co jest śmieszną sumą za takie auto, no ale on się chce pozbyć bo kupuje nowe a ma kasę, a auto sprawdzone bo jeździ nim stale na trasie Niemcy-Polska. No ale to jest też wielkie auto,wolałabym mniejsze zwłaszcza, że jestem do mniejszego przyzwyczajona, a tam ponoć ciasne drogi np. do mieszkania szefa.. a poza tym jeśli by tam (odpukać) mi nie wyszło i bym chciała wracać to będą to pieniądze wyrzucone w błoto, więc chyba nie chciałabym się tak odrazu pakować w wydatki. Opcja 3: tata mi da Czinkola ale też jechać takim małym autem tyle km to trzeba przystanki robić co kawałek bo się przegrzeje, a też niewiadomo czy dojedzie bo nigdy takiej trasy nie jechało..
Tak, że jesteśmy w kropce

"..i że Cię nie opuszczę aż do śmierci.."-> 27.08.2016
,,Bo magia jest wtedy gdy splatamy dłonie,
a nasze spojrzenia mówią więcej niż słowa"

Edytowane przez Madzialena7
Czas edycji: 2014-08-17 o 22:02
Madzialena7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-18, 00:17   #763
3bab1895ed7a4a0113eb29e79654b8b86ef03e4e_657f8b8281285
Konto usunięte

Madzialena7 ja bym nie kupowała nowego

Mój dzisiaj stwierdził, że mamy brać zespół, którego słuchaliśmy przed weselem. Kazał mi dzwonić i powiedzieć, że jesteśmy zdecydowani, ale chcemy obejrzeć płytę z wesela w sąsiednim mieście (ci od kontatów z klientami są 60km od nas). A ja jak zwykle mam wątpliwości
3bab1895ed7a4a0113eb29e79654b8b86ef03e4e_657f8b8281285 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-18, 05:14   #764
Madzialena7
zniemczona peema

[1=3bab1895ed7a4a0113eb29e 79654b8b86ef03e4e_657f8b8 281285;47742270]Madzialena7 ja bym nie kupowała nowego

[/QUOTE]

No ja też właśnie wolałabym tak odrazu nie kupować, bo niewiadomo jeszcze jak wyjdzie. Ale TŻ się upiera, że mi kupi bo to znowu nie pieniądze a będę sobie spokojnie jeździć bo jak to rozwale to się odrazu na złom odwiezie.. No a jego to już szkoda bo jednak dużo więcej warte. . No ale pewnie skończy się tak, że pierwsze tygodnie będę jeździć jego autem a potem zobaczymy, może się i kupi.

Witam z samego rana i zmykam po TŻ-ta.

"..i że Cię nie opuszczę aż do śmierci.."-> 27.08.2016
,,Bo magia jest wtedy gdy splatamy dłonie,
a nasze spojrzenia mówią więcej niż słowa"
Madzialena7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-18, 06:40   #765
Promyk03
Zakorzenienie

Witam sie z pracy

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Cieszę się życiem

książki :
2016- 31
2015- - 56

-14 kg
Promyk03 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-18, 06:42   #766
fioleciasto
Zakorzenienie

witam sie przed praca

Najszczęśliwsza na świecie podwójna mama

2021 :82
2022 :26
fioleciasto jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-18, 07:00   #767
white_bear
Pani żona :)

Ją też się z pracy witam!
Na zawsze MY

white_bear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-18, 07:56   #768
NotreDame
Zakorzenienie

Witam i nieśmiało pytam, czy można dołączyć?

28 września 2014
6 sierpnia 2016
NotreDame jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-18, 08:19   #769
smerfetk_a
Żona Gargamel

Cytat:
Napisane przez NotreDame Pokaż wiadomość
Witam i nieśmiało pytam, czy można dołączyć?
Jasne, opowiedz coś o sobie

smerfetk_a jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-08-18, 08:24   #770
NotreDame
Zakorzenienie

Z TŻtem mamy po 26 lat, obydwoje pracujemy, jesteśmy ze sobą gdzies od stycznia-lutego 2010 r. (Nie było jakiegoś "oficjalnego" początku). Od 3 lat mieszkamy razem. Ślub planujemy w 2016 r. Rodzice juz powiadomieni, w weekend idziemy oglądać sale i rezerwować termin na razie myślimy o 14.08.2016, ale jak nie bedzie wolny w sali, która upatrzylismy to moze byc i inny- nie przywiazujemy do tego jakiejś większej wagi. Najważniejsze, zeby było za dwa lata pierscionka nie mam, ale nie uważam, zeby był on najważniejszy - bo co za problem zarezerwować sale bez niego?

28 września 2014
6 sierpnia 2016
Stary 2014-08-18, 08:25   #771
candy111
Zakorzenienie

Witam po długim weekendzie. Na zlocie było nawet fajnie. Byliśmy jeszcze na 2 imprezach u nas w okolicy i wczoraj na Quadzie.
Od dziś planuję się uczyć do egzaminu z dydaktyki bo mam 3 września

Musze poszukać kamery a mi się nie chce. W ostateczności wezmę tego co ma zakład 100m od mojego domu. Robi ładnie ale drogo. Chociaż wywiesili ostatnio baner "najtaniej w mieście"
candy111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-18, 08:32   #772
201711281122
Konto usunięte

Dzien dobry! Witam nowa

201711281122 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-18, 08:40   #773
Devileek
Zakorzenienie

GG do Devileek

Witam wszystkich oraz Nową (Jestem z tż praktycznie tyle co ty :P )

Macie może jakieś ładne życzenia urodzinowe dla koleżanki ?
Stary 2014-08-18, 08:56   #774
201711281122
Konto usunięte

Najladniejsze beda takie z serca

201711281122 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-18, 09:00   #775
Devileek
Zakorzenienie

GG do Devileek

Cytat:
Napisane przez aardbei77 Pokaż wiadomość
Najladniejsze beda takie z serca

tylko chciałam to jakoś ładnie ująć a poetka ze mnie żadna...
Stary 2014-08-18, 09:03   #776
smerfetk_a
Żona Gargamel

Cytat:
Napisane przez NotreDame Pokaż wiadomość
Z TŻtem mamy po 26 lat, obydwoje pracujemy, jesteśmy ze sobą gdzies od stycznia-lutego 2010 r. (Nie było jakiegoś "oficjalnego" początku). Od 3 lat mieszkamy razem. Ślub planujemy w 2016 r. Rodzice juz powiadomieni, w weekend idziemy oglądać sale i rezerwować termin na razie myślimy o 14.08.2016, ale jak nie bedzie wolny w sali, która upatrzylismy to moze byc i inny- nie przywiazujemy do tego jakiejś większej wagi. Najważniejsze, zeby było za dwa lata pierscionka nie mam, ale nie uważam, zeby był on najważniejszy - bo co za problem zarezerwować sale bez niego?

Jestem z moim TŻ tak długo jak Ty

Dziewczyny z '90, wreszcie ktoś starszy od nas, jak miło

Stary 2014-08-18, 09:06   #777
Devileek
Zakorzenienie

GG do Devileek

Cytat:
Napisane przez smerfetk_a Pokaż wiadomość
Jestem z moim TŻ tak długo jak Ty

Dziewczyny z '90, wreszcie ktoś starszy od nas, jak miło
a spotkałyście sie kiedyś z opiniami Ludzi, znajomych że decydujecie się na ślub za szybko ? bo ja trochę tak...
Stary 2014-08-18, 09:10   #778
NotreDame
Zakorzenienie

No tak stara dupa juz ze mnie a za dwa lata to juz w ogóle. Ale jakos tak nam zleciało, aż w końcu stwierdziliśmy, ze za 2 lata to juz koniecznie, bo sie przed 30 nie wyrobimy

28 września 2014
6 sierpnia 2016
Stary 2014-08-18, 09:14   #779
Stella275
Nawiedzona PeMa

Cześc Wam, i witam nową PM

A ja leżę sobie w łóżku,wreszcie dwa dni wolnego od pracy

19/2017
7/2018

Stary 2014-08-18, 09:19   #780
smerfetk_a
Żona Gargamel

Cytat:
Napisane przez Devileek Pokaż wiadomość
a spotkałyście sie kiedyś z opiniami Ludzi, znajomych że decydujecie się na ślub za szybko ? bo ja trochę tak...
My? Po ponad 4 latach? Bez końca słyszeliśmy kiedy w końcu ślub bo ileż można Tym bardziej, że większość znajomych zaręczona albo po ślubie.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości