|
|
#3871 | |
|
ex Moderator
|
Dot.: Miłośniczki Zary - część XLIII
Cytat:
Dziewczyny, przepraszam, że Wam nie odpisuję na insta, ale nie chce mi się włączyć w telefonie Klikam ikonkę i po sekundzie insta znika...
|
|
#3872 |
|
Zakorzenienie
|
i szacunku do czyjejś pracy, nie wyobrażam sobie oddać pozwijanych, na lewej stronie rzeczy. jak coś przymierzam to zawsze staram się potem to oddać w takim stanie jak wzięłam, zwracam szczególną uwagę na to jak w danym sklepie są rzeczy zawieszone, nie chce dodawać innym pracy.
|
|
|
|
#3873 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3874 | |
|
batonik
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3875 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3876 |
|
Zakorzenienie
|
tak mi się przypomniało trochę off top- Polak na all inclusive w hotelu 5 gwiazdek, ale bez butów, bo stare z Biedy przed samym wyjazdem się rozpadły, a na nowe kasy już zabrakło. Takie przypadki też się zdarzają
|
|
|
|
#3877 | |
|
ex Moderator
|
Cytat:
Nie mówiąc o tym, że czasem robię rajd przez cały sklep żeby rzecz odwiesić na miejsce (albo przez pół supermarketu gonię do lodówki żeby np. serek odłożyć dokładnie tam, skąd wzięłam). A ludzie mają wyobraźnię... Kiedyś w koszu przy ladzie sklepowej znalazłam (w upalny dzień) szynkę... odnieść się nie chciało... A Pani przy kasie powiedziała, że generalnie cały czas znajdują takie bonusy...
|
|
#3878 |
|
Okrutna, podła i zła
|
|
|
|
|
#3879 | |
|
Zakorzenienie
|
Mari
![]() ja zawsze się wkurzam jak (w h&m najczęściej) wchodzę do przymierzalni a tam tryliard ubrań na wieszaku/porozwalane po podłodze . No jezu, tak trudno to wynieść na ten wieszak przed przymierzalnią ?A co do tego "prowokowania Eleo", to sorry, ale to było uzasadnione. Czepiać się kolan
|
|
|
|
#3880 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zawsze wszystko wisi tym "haczykiem" w stronę ściany a klienci zazwyczaj biorą wieszak do ręki oglądają daną rzecz i odkładają odwrotnie
|
|
|
|
|
#3881 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ja to nawet jak przymierzam koszulę i potem oddaję to zapinam wszystkie guziki |
|
|
|
|
#3882 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bylam dzis w okolicy 14 i wpadl jakis gosc stanal przed wieszakami na trf i chyba nie wiedzial czego ma szukac
|
|
|
|
|
#3883 | |
|
Okrutna, podła i zła
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3884 | ||
|
kosmitka
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#3885 |
|
Zakorzenienie
|
Marigold 19, powodzenia jutro, Kochana!!!!!!!!!!! Będę trzymała kciuki
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3886 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A i taki news co do pracujących w sklepie odzieżowym, nigdy teraz nie wchodzę kilka razy do jednego sklepu podczas zakupów, no chyba, że muszę i dbam aby nikt ze znajomych tak nie robił, albo dzisiaj siostrzeniec biegał tam i z powrotem i też go okrzyczałam. Bo teraz już wiem co znaczy bramka w sklepie i licznik klientów i jak niektórzy pracodawcy zwracają na to uwagę i winią za wszystko sprzedawców
Edytowane przez sasenka Czas edycji: 2014-08-17 o 22:03 |
|
|
|
|
#3887 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja np. chciałabym taką posiadać, bo w Sephorze zawsze czuję się, jak Kopciuszek, a tam panie mają chyba te same zdolności, co Ty Nie chcesz być sprowokowana, a sama napisałaś coś bardzo mocno kontrowersyjnego mogłaś się spodziewać różnych reakcji. Z mojej strony np. dużego zaciekawienia.Cytat:
![]() Cytat:
![]() Skoro zamożny się nie afiszuje (chociaż dla każdego oznacza to coś innego) to skąd wiesz, że jest zamożny? po zachowaniu? Chyba, że piszesz o swoich osobistych znajomych zamożnych to wtedy się to nie liczy do w/w tematu ![]() Cytat:
Bo ja znam kilka no dosyć zamożnych, może nawet bogatych ludzi, chamów jakich mało w typie: nie wiesz kim ja jestem i ile zarabiam i takie oceny, jakie tu są przedstawiane bardzo mnie zadziwiają. Dla mnie chamem się jest albo nie, niezależnie od grubości portfela. Kultury osobistej nie da się kupić za markowe ciuchy. Cytat:
|
|
#3888 |
|
Zakorzenienie
|
[1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;47740218]
![]() Ja to nawet jak przymierzam koszulę i potem oddaję to zapinam wszystkie guziki no i wieszak też musi być w odpowiednią stronę.. |
|
|
|
#3889 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Tak samo robię i to odruchowo A w garderobie mam jak w sklepie poukładane asortymentem i kolorystycznie ![]() Cytat:
i zanim coś przymierzę muszę sprzątnąć po kimś bo mnie to wkurza - miejsca mało |
||
|
|
|
#3890 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3891 |
|
Zakorzenienie
|
[1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;47739817]Mari od której za Ciebie trzymać?
![]() Właśnie zastanawiam się do jakiej klasy społecznej należę... ![]() Kiedyś usłyszałam dyskusję w TV, że de facto po upadku komuny klasy średniej w Polsce nie ma A ja wam powiem że bez makijażu do sklepu na shopping nie wyjdę [/QUOTE]Ja się o tym uczyłam na studiach kilka lat temu. I jeszcze klasa średnia jest dzielona na niższą i wyższą. Można dzielić ich jedynie ze względu na zarobki, ale także na zarobki plus sposób życia, wykształcenie itd. Podobno taksówkarze uważają się za klasę średnią a nie powinni
|
|
|
|
#3892 | |
|
🦄
|
Cytat:
Dziewczyny Wiecie ![]() ![]() ![]() Aaaa i jak masz lekko kręcone włosy i jesteś wysoka to też zostałaś spotted ;p
Ban na zakupy kosmetyczne! 12.03.2023 r.- 12.06.2023 r. Edytowane przez Marigold19 Czas edycji: 2014-08-17 o 22:09 |
|
|
|
|
#3893 |
|
Okrutna, podła i zła
|
Właśnie mąż mi przypomniał jedną sytuację w Carrefourze.
Pan ( ok.37-38 lat o dosyć kontrowersyjnym wyglądzie człowieka skromnego ) trzyma w ręku rower górski dla kilkuletniego dziecka ( akurat rowery stały przy samych bramkach wejściowych ) i słyszę jak się wydziera- i co k** nie dacie mi tej dętki. Kobita z POK-u tłumaczy mu, że rower jest przeceniony o prawie 350 zł ( chyba z 499 na 149 albo 159 zł ) m. in. ze względu na dętkę a on jej na to "to wsadź se ten rower w d**". Także sorry. Dętka kosztuje 10 zł. Te kilkuletnie dziecko stało obok niego. Reszta rozumie się samo przez się. No chyba, że ja mam takiego pecha i trafiam na zubożałych chamów. Albo może tylko tak na Śląsku jest- nie wiem. Ale wiem jedno- jak mnie stać na rower za 159 zł to mnie stać na dętkę za 5 zł. A jak nie, to idę i nawet na rowery nie patrzę a nie robię z siebie idioty. A co gorsza- myślał, że jest nie wiadomo kim, bo przecież jak można o 350 zł przecenić NOWY rower z powodu uszkodzonej dętki. A na temat tych, co pojechali 1 raz na wakacje za granicę i stać ich było tylko na siedzenie przy basenie i marudzenie, że w Egipcie nie ma kotletów schabowych i bigosu, nie będę się już wypowiadać. A i znam takich, którzy żyją z socjali, bo im się pracować nie chce i komentują mojego TŻ, który czasem pracuje na 2 etaty, że jest zachłanny i zabiera innym pracę. Edytowane przez UNIKALNA1983 Czas edycji: 2014-08-17 o 22:16 |
|
|
|
#3894 |
|
Zakorzenienie
|
Też tego nie rozumiem. Ale często też widzę na górze galerii tam gdzie można coś zjeść, że ludzie zjedzą, odchodzą i zostawiają na stoliku syf po sobie i "ktoś" sprzątnie za nich to, co zostawią. To chyba to samo podejście do tematu: że ktoś to zrobi, jakby samemu się nie miało sprawnych rąk.
|
#3895 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3896 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3897 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Wstyd byłoby mi taki bałagan zostawić w przymierzalni a już tym bardziej rzucić kupkę zwiniętych ubrań Teraz to wieszaki są firmowe, a kiedyś miałam różne wieszaki inne na bluzki, inne na sukienki, żakiety itp... to dopiero była masakra |
|
|
|
|
#3898 |
|
Okrutna, podła i zła
|
[1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;47740344]Coś w tym jest
Tak samo robię i to odruchowo A w garderobie mam jak w sklepie poukładane asortymentem i kolorystycznie ![]() Też mnie to wkurza i zanim coś przymierzę muszę sprzątnąć po kimś bo mnie to wkurza - miejsca mało Mimo tego, że moi rodzice mieli kasę, to ja jednak byłam osobą, która nie wyciągała ręki do rodziców tylko sobie sama radziła, więc na jednych i drugich studiach dorabiałam sobie np w sklepach odzieżowych, a raz nawet miałam epizod z ulotkami. I do dnia dzisiejszego mam tak, że biorę ulotkę, a jak jej nie chcę albo nie mam czym jej zabrać, to mówię grzecznie dziękuję i się życzliwie uśmiecham bo wiem jak to jest jak komuś podajesz a ktoś z patrzy na Ciebie z pogardą i Cię trąca bokiem nic nie mówiąc, albo udaje, że Cię nie widzi. To samo się tyczy odwieszania ubrań i zachowania porządku w przymierzalni. |
|
|
|
#3899 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3900 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie dość, że zapomniałam żem łydki wysmarowałam rajstopami w sprayu, to jeszcze wciągając urwałam szlufkę Spodnie, mimo niechęci zostać musiały. Summa summarum dobrze się stało, bo teraz bardzo je lubię. Ale upaprane wewnątrz nogawek były wzorowo
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:43.

Dam znać jak powrócę. Zawsze się denerwuję jak mi zależy, a zawsze niepotrzebnie, bo albo konkurs ustawiony albo jest przemiło ;p
Klikam ikonkę i po sekundzie insta znika...

Nie mówiąc o tym, że czasem robię rajd przez cały sklep żeby rzecz odwiesić na miejsce (albo przez pół supermarketu gonię do lodówki żeby np. serek odłożyć dokładnie tam, skąd wzięłam). A ludzie mają wyobraźnię... Kiedyś w koszu przy ladzie sklepowej znalazłam (w upalny dzień) szynkę... odnieść się nie chciało...

. No jezu, tak trudno to wynieść na ten wieszak przed przymierzalnią
?

Wiecie