|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1141 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo zapytać cz. 26
Cytat:
Szansa jest. Ale za zwierzakiem to nie trafisz, normalnie ślepy traf. Gdy mieszkałam z rodzicami mieliśmy kota (od małego) odratowanego z jakiejś zapyziałej budki, znalezionego przez mamę. Nie wiem dlaczego, ale strasznie z niego wredna bestia była i jest, od kiedy się podleczył i zaczął chodzić niszczył wszystko co popadnie. :/ Natomiast teraz mieszkam z TŻ mamy psinę ze schroniska i jedyne zniszczenia to ugniatanie przez nią naszych butów i kapci (namiętnie podbiera zostawione na przedpokoju buty, zanosi na swoje posłanie i tam na nich leży-strasznie cieżko potem takie trampki np. odczyścić z sierści...), mieliśmy też kota i był z niego straszny przylepek (z psem to się loffciali na zabój ), jeśli coś niszczył to tylko "przypadkiem", uwielbiał chodzić po parapetach i stołach, a tam non stop coś strącał. <nigdy nie zapomnę jak wyszłam z pokoju i nieopatrznie zostawiłam na stole talerz z dwoma kanapkami-jedna z serem, druga z wędliną-pies stał pod stołem (chyba na czatach?) a kot wskoczył na stół i strącił dwie kanapki-dla psa z serem, dla siebie z szynką -turlaliśmy się ze śmiechu jak to podejrzeliśmy z TŻ>. Zależy co Ci się trafi... ja bym na wynajmowanym niestety nie ryzykowała. Moje pytanie: Możliwe, że mam niedoczynność tarczycy (TSH wyszło mi 4,01, FT3 i FT4 w normie, będę robić usg) jednak moje jedyne objawy to non stop zmęczenie, depresja i nadwaga (ale nie wiem czy to tarczycę za to wszystko winić ), jak działają leki na tę chorobę? Tzn. jest szansa,ze jak zacznę leczenie z odpowiednią dawką itp to będę w końcu kiedys wyskakiwać z łóżka jak skowronek z uśmiechem na ustach? czy to leczenie jest tylko żeby nie zeżarło tarczycy na amen, a na takie objawy nie działa?
|
|
|
|
|
#1142 |
|
damn good coffee
|
Nie mam pomysłu na spódnicę w klasyczną pepitkę
Wzór drobny, szyta z koła. Zawsze nosiłam ją do gładkiej czarnej bluzki, teraz chciałabym zaszaleć z kolorem. Do głowy przychodzi mi tylko kobalt (chyba nie będzie się gryzło?).
|
|
|
|
#1143 |
|
Zakorzenienie
|
Ooo a to sieciówka czy prywatna apteka?
|
|
#1144 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czy ktos wie cos i jest pewny na 100%? |
|
|
|
|
#1145 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Leczyć i tak musisz, dostaniesz pewnie hormony na tarczycę. Czy na pewno pomogą na Twoje objawy i czy objawy są związane tylko z tarczycą? Tego nie wie nikt i dopóki ich nie weźmiesz to nie będziesz wiedziała. Mi pomogły, lepiej mi się rano wstawało, nie byłam tak senna w ciągu dnia i część obniżonego nastroju tez znikła. Ale nie wyskakuję z łóżka jak skowronek, szczególnie o 6 rano. Nie jestem non stop pozytywna etc. Lekka poprawa jest ale leczenie tarczycy nie zmieni Cię raczej w totalnie inną osobę.
|
|
#1146 |
|
Zakorzenienie
|
ogólnie mam cerę suchą ale na brodzie ciagle wychodzą mi jakieś niedpodzianki
|
|
|
|
#1147 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ew. założyłabym czarną/białą/szarą gładką bluzkę i pokombinowała z mocnym naszyjnikiem w zdecydowanym kolorze
Zdognie z perzporawdzomyni baniadmai nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa. Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu. Narysuj mi coś 23/6 |
|
|
|
|
#1148 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oczywiście, te wszystkie zmiany to jest wynik kilkuletniego leczenia. zmian dawek, leków, dołączania i odstawiania różnych medykamentów. połowa sukcesu to znalezienie dobrego lekarza, który będzie słuchał pacjenta, będzie chciał go poznać i reagować na bieżące potrzeby. moja lekarka się ze mną nie kłóci jeśli chodzi o dawki. jeżeli mówię, że coś jest nie w porządku, że dawka jest za duża/mała to zmienia (to się po jakimś czasie czuje), a nie stwierdza, że wymyślam i tak już będzie. ona się kieruje moim komfortem życia (w granicach lekarskiego rozsądku ) i życzę Ci takiego lekarza.
|
|
|
|
|
#1149 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1150 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam cerę mieszaną. nos i policzki - naczyniowa, a czoło - łatwo się przetłuszczająca. no i na czoło nakładam krem do cery mieszanej/trądzikowej, a na resztę, do naczynkowej. no i jakoś to się sprawdza. może by i u Ciebie by taki sposób zadziałał?
|
|
|
|
#1151 |
|
Zakorzenienie
|
Zapytaj na poznańskim wątku
![]() Ja na os. Tysiąclecia nie byłam od dawna, mogę powiedzieć tylko tyle, żebyś nie przesiadała się na żadnym przystanku Pestki, oprócz pętli Sobieskiego- wszędzie tam są schody. ---------- Dopisano o 23:57 ---------- Poprzedni post napisano o 23:54 ---------- Ja mam z kolei pytanie z innej beczki jak pozbyć się pająków z domu???? Moja fobia przybiera na sile Przeraża mnie jakikolwiek z nimi kontakt, więc wciąganie odkurzaczem/ kapeć/ sklejanie lakierem do włosów odpada. Interesuje mnie wszystko, co je przegoni, tylko błagam, niech to nie bedzie na zasadzie takiej, która zmusi je do przeprowadzki- nie zniosę widoku masowej emigracji pająków Może jakiś środek w stylu trutki?
|
#1152 |
|
damn good coffee
|
|
|
|
|
#1153 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W niedzielę bym dzwoniła w rozsądnych godzinach. Sprzedającemu także zależy na tym interesie. Cytat:
Cytat:
Na szczęście starczała na pół roku więc przebolałam te 4 dychy.No niestety norma, że po wyjeździe cera sprawia problemy. Edytowane przez laisla Czas edycji: 2014-08-18 o 00:06 |
|||
|
|
|
#1154 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1155 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tam zaglądam do mojej wyprzedażowej regularnie i zawsze z jakimiś zdobyczami w śmiesznych cenach wychodzę Szczególnie często coś z przemysłowych artykułów do domu wpada, albo z wyprzedaży kosmetyków czy limitowanych ofert jedzeniowych. Zwożą do takiej biedronki wszystko, co pozostało w pozostałych i wtedy wiele okazyjnie można kupić.
|
|
|
|
|
#1156 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() w reklamie asequreli mowia ze na libido dziala tez ale czytalam na innych watkach wizazowych ze w skladzie asequrelli nie ma nic na podniesienie libido wiec zastanawiam sie czy te powyzsze dzialaja bo maja inny sklad
|
|
#1157 |
|
Zakorzenienie
|
Czy ktoras z Was probowala zarabiac przez internet?
http://pracuj.co.nr/ - znalazlam taka strone ale nie wiem czy to jest uczciwe i czy faktycznie ta praca jest? Zalezy mi na wypelnianiu ankiet, znalazlam dzis amerykanska strone gdzie za kazda ankiete otrzymuje sie pieniadze ale niestety jako ze jestem polka nie moge tak pracowac. Szukam w internecie czegos i jest mnostwo stron ale nie wiem czy z kazdej dostaje sie pieniadze? Najbardziej zalezy mi na ankietach, nienawidze i absolutnie nie wchodzi w gre marketing.
|
#1158 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a przydałoby się teraz trochę nim posmarować a domu mam gora na 2 razy:/
|
|
#1159 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1160 |
|
Zakorzenienie
|
Czy możecie polecić mi coś mocno nawilżającego skórę głowy?
Faktycznie sprawdzonego
|
|
#1161 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I szczerze mówiąc nic strasznego nam nie poniszczyły. Tzn. obie jak były małe, to miały jakis wyskok - kot nam drapał tapety, ale jak miał rok, to zrobiliśmy remont, położyliśmy gładzie, więc tapety zniknęły, problem też Nic innego nam nie zniszczyła nigdy.Pies jako szczeniak zjadł nam drzwi To były takie starszego typu, obite od wewnątrz taką gąbką + skórą i jak za nami tęskniła, to obgryzała te drzwi od dołu ![]() Zjadła też mamie buta z całkiem nowej pary ![]() No i generalnie różne rzeczy jak się zostawiło na wierzchu- jakieś karteczki, kartki, karteluszki, chusteczki. dzięki temu nauczylismy się wszystko chować na swoje miejsce ![]() Także jak widać zależy od egzemplarza zwierzaka, ja mogę polecić i psa i kota, bo trafiły mi się spoko jednostki
|
|
|
|
|
#1162 |
|
BAN stały
|
Jakie jest polskie imię kobiece,które nie kończy się na literę A? Podobno jakieś jest,albo mnie wkręcali.
|
|
|
|
#1163 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1164 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1165 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1166 |
|
histoire abracadabrante
|
Chcę reklamować spodnie, które nie mają wewnętrznej metki, ponieważ ją obcięłam - metka była długa i uwierała w nogę. Często tak robię, denerwują mnie długaśne, odstające skrawki papieru, które prześwitują w lekkich ubraniach lub drażnią ciało. I teraz pytanie: przyjmą mi reklamację, czy nie?
Zazwyczaj w sklepach dzięki metce wewnętrznej mają możliwość sprawdzenia, czy kod z produktu jest zgodny z tym na paragonie. A ja metkę odcięłam, co teraz?
|
|
|
|
#1167 | |
|
and cigarettes
|
Cytat:
![]() Choć pewnie komuś, kto Ci o tym mówił chodziło o Beatrycze. To polskie imię pochodzenia włoskiego, więc nie do końca polskie. A spotkałam się z teoriami, że jednoznacznie polskie. Edytowane przez coffee Czas edycji: 2014-08-18 o 10:15 |
|
|
|
|
#1168 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Zagadka rozwiązana.Jednak się znalazły,szkoda tylko,że takie jałowe są
|
|
|
|
|
#1169 |
|
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2014-08-18 o 15:11 |
|
|
|
#1170 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ale dzwoniłam do producenta i ma się pojawić w ciągu najbliższych dni w aptece Acne-derm, więc mam nadzieję, że tak będzie
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:48.

Ale za zwierzakiem to nie trafisz, normalnie ślepy traf.
Gdy mieszkałam z rodzicami mieliśmy kota (od małego) odratowanego z jakiejś zapyziałej budki, znalezionego przez mamę. Nie wiem dlaczego, ale strasznie z niego wredna bestia była i jest, od kiedy się podleczył i zaczął chodzić niszczył wszystko co popadnie. :/ Natomiast teraz mieszkam z TŻ mamy psinę ze schroniska i jedyne zniszczenia to ugniatanie przez nią naszych butów i kapci (namiętnie podbiera zostawione na przedpokoju buty, zanosi na swoje posłanie i tam na nich leży-strasznie cieżko potem takie trampki np. odczyścić z sierści...), mieliśmy też kota i był z niego straszny przylepek (z psem to się loffciali na zabój
), jeśli coś niszczył to tylko "przypadkiem", uwielbiał chodzić po parapetach i stołach, a tam non stop coś strącał. <nigdy nie zapomnę jak wyszłam z pokoju i nieopatrznie zostawiłam na stole talerz z dwoma kanapkami-jedna z serem, druga z wędliną-pies stał pod stołem (chyba na czatach?) a kot wskoczył na stół i strącił dwie kanapki-dla psa z serem, dla siebie z szynką
), jak działają leki na tę chorobę? Tzn. jest szansa,ze jak zacznę leczenie z odpowiednią dawką itp to będę w końcu kiedys wyskakiwać z łóżka jak skowronek z uśmiechem na ustach? czy to leczenie jest tylko żeby nie zeżarło tarczycy na amen, a na takie objawy nie działa?

Wzór drobny, szyta z koła. Zawsze nosiłam ją do gładkiej czarnej bluzki, teraz chciałabym zaszaleć z kolorem. Do głowy przychodzi mi tylko kobalt (chyba nie będzie się gryzło?).
Jutro od rana dzwonię do nich, może coś w stolicy im zostało 

) i życzę Ci takiego lekarza.

A jest jakas mapka, albo sa z zewnatrz jakos oznaczone, ze to wlasnie te?

Zagadka rozwiązana.Jednak się znalazły,szkoda tylko,że takie jałowe są