|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4351 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wystarczająco Dobre Panie Domu
Właśnie sobie uświadomiłam, że w środę miałam robiony rentgen klatki piersiowej do badań okresowych . . . I znowu się negatywnie nakręciłam ;/ A przed chwilą cieszyłam się na samą myśl. . . Ale pewnie to i tak za tydzień okaże się, że niepotrzebnie się nakręcałam, bo nie ma powodu.
Kosmetyki, ubrania i dodatki Książki, filmy, CD, kasety Edytowane przez Terha Czas edycji: 2014-08-16 o 14:03 |
|
|
|
#4352 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#4353 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.
|
|
#4354 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4355 |
|
Zakorzenienie
|
Chciałam wybrać w IKEI ładne pudełka do chowania bielizny i zimowych rzeczy (czapek, szalików) ale jest na ścisk a z przodu wystaje więc jutro muszę jechać oddać
W dodatku potem TŻ poprosił mnie żebyśmy pojechali do jego rodziców ponieważ jego mama chce mnie przeprosić a ona nic takiego nie zrobiła, dołując nas i męcząc swoim naciskaniem i fochami o różne weselne sprawy Podczas gdy jemu obiecywała że mnie przeprosi
|
|
|
|
#4356 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W końcu to Wasz ślub i nikt nie powinien się wtrącać. Co innego jeśli jest zewnętrzny sponsor to wtedy zmienia się trochę sytuacja, bo jeśli ktoś wykłada kasę, to może też mieć jakieś "żądania". Nie rozumiem tego użerania się. I tak wystarczy, że często Młodzi mają odmienne zdanie na ten temat. Po co ma się wtrącać jeszcze ktoś trzeci?A co na to Twój Tż ?
Kosmetyki, ubrania i dodatki Książki, filmy, CD, kasety Edytowane przez Terha Czas edycji: 2014-08-16 o 19:05 |
|
|
|
|
#4357 |
|
Zakorzenienie
|
Te niepasujące pojemniki z IKEI okazały się pasować do innej szafy gdzie też potrzebowałam pojemników
![]() A Teściowa namyśliła się i zadzwoniła chwilę temu przepraszając mnie jeśli zrobiła mi przykrość i dodatkowo powiedziała że rozumie naszą niezależność ponieważ M. po ślubie powinien być bardziej lojalny wobec żony a nie wobec Matki (czuje się rozdarty). Odebrałam to bardzo pozytywnie i powiedziałam w zamian że cieszę się że możemy liczyć na rady i pomoc ale ostateczna decyzja należy do nas
|
|
|
|
#4358 |
|
Zadomowienie
|
hej
ja przyszlam tylko przywitac sie bo nauka mnie goni a jeszcze neta nie miałam cały dzien
|
#4359 |
|
Zakorzenienie
|
nauka czego?
|
#4360 |
|
Zadomowienie
|
pisałam w klubie, nie wiem czy w nim jesteś. napisze na pw :P
|
#4361 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dobrze wrozy na przyszlosc.Dobry pomysl z tymi pudlami, tez tak robie Wczora wieczorem zaczelo u mnie padac (i to tak porzadnie, ulewa na calego) Lalo caaala noc, teraz jest 10:30 - nadal pada z taka sama intensywnoscia Nici z wypadu na plaze dzisiaj ![]() Ale mamy zabawe z tym ceramicznym kotem-koszmarkiem... Gdziekolwiek nie jestem w domu, za kilka min Tz przychodzi i ukradkiem kladzie kota gdzies niedaleko - jakby sie na mnie patrzyl
|
|
|
|
|
#4362 |
|
Konto usunięte
|
Dzień dobry!
U mnie dziś wizyta szwagra niestety - wolałabym poleniuchować jednak... TŻ po tylu latach i nieudanym podejściu do książek ogląda ze mną grę o tron - nawet się trochę wkręcił. Moim zdaniem serial w porównaniu do książki ubogi trochę, ale aktorzy dobrze dobrani. Zastanawiam się, co ugotować dla naszego gościa, który później całej rodzinie będzie opowiadał co z nami robił i jadł, więc chyba trzeba zaplanować coś ekstra Miała być carbonara, ale niestety od domowych pierogów 3 dni bolał nas brzuch, więc TŻ zaproponował coś lekkiego... no i tak myślę co.Miłego dnia
|
|
|
|
#4363 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja właśnie za chwilę jadę z rodzicami,bratem, jego żoną i moją bratanicą na jednodniową wycieczkę w góry. A mój Tz leniuch stwierdził, że nie da rady, bo dzisiaj ma ostateczny termin posprzątania mieszkania (ja już swoje zrobiłam, on ma na to czas do końca tyg :P) Uciekam ![]() EDIT: Bratanica zaspała, więc mam jeszcze chwilkę .Co do lekkiego obiadu to proponuję coś grilowanego (łosoś albo np. kurczak), do tego ziemniaki i np. sałatka grecka . Jak dla mnie obiadek mniam . Osobiście chętnie w takim zestawie wymieniłabym ziemniaki na frytki, ale to po pierwsze nie zdrowe, a po drugie trochę cięższe .
Kosmetyki, ubrania i dodatki Książki, filmy, CD, kasety Edytowane przez Terha Czas edycji: 2014-08-17 o 09:39 |
|
|
|
|
#4364 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Witam się na porannej zmianie po raz ostatni (przynajmniej do soboty) bo jutro koniec laby - praca czeka. Nie rozpaczam jednak straszliwie, taka kolej rzeczy. ![]() Wczoraj intensywnie. Podziałaliśmy, posprzątaliśmy, kupiliśmy kuchnię ![]() Dzisiaj leniwiej. Właśnie skończyłam robić albumy dla chrzestnych. Siedzę z turbanem na głowie i robię manicure. Posiedzimy tak pewnie przy kawce jeszcze trochę, a później wybieramy sie do Teściów na urodzinowy obiad Mamy TŻ. Na popołudnie póki co planów brak, chociaż trzeba jakieś zakupy zarządzić - co byśmy mieli co w pracy jeść jutro oraz musimy lekko przeorganizować sypialnię, bo gdzieś te 56 pudeł z zawartością kuchni trzeba wstawić. ;DMiłej niedzieli.
Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2014-08-17 o 10:49 |
|
|
|
#4365 |
|
Zadomowienie
|
Milej niedzieli
|
#4366 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Nie mogę ostatnio nadążyć za wizażem w ogóle... Teraz muszę iść posprzątać i zakupy jakieś zrobić, wieczorem wpadają znajomi, więc znów nie mam czasu tu siedzieć :P Miłego dnia
|
#4367 |
|
Zakorzenienie
|
Hej,
Mnie przeziębienie dopadło, a wolne dopiero w czwartek. Tak mi się w pracy czas wlecze, a jak wróce to odrazu zasypiam. Wysłane z mojego LG-E460 przy użyciu Tapatalka
|
#4368 |
|
Konto usunięte
|
Dzień dobry!
witam się zdrowo, bo wypiłam wielki kubek ciepłej wody z cytryną i zjadłam owsiankę z nerkowcem i żurawiną, a nawet zdążyłam się umalować, więc fajny początek dnia. Jako osoba przywiązana do rytuałów (swoich, a nie tradycji czy zwyczajów) lubię jak wszystko ma swoje miejsce i kolejność. Na przykład to, że miałam mało czasu na kreatywne nicnierobienie wlze względu na wyjazd i późniejszą wizytę brata Tzta... szkoda gadać, na do widzenia usłyszeliśmy że wwa to jakaś porażka i młody zaczął powtarzać te same klisze co jego wspaniali rodzice i kiedy odjechał, odetchnelismy z ulgą. Mam jednak swoje powody żeby być super nierodzinna ![]() I kolejny poniedziałek, oby go przeżyć i do piątku miłego dnia wszystkim
|
|
|
|
#4369 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się po cudownym weekendzie nad morzem
|
|
|
|
#4370 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem jeszcze w domu bo na 10 idę na dyżur do promotora - cała chodzę - plus muszę załatwić dokumenty na rekrutację na drugi stopień. Muszę się obronić do końca sierpnia żeby na pewno być na magisterskich a facet ciągle coś wymyśla
Ostatnio etap był taki że sprawdzono mi pracę przez antyplagiat i facet chciał jeszcze raz ją przejrzeć po czym wyjechał na 3 tygodnie na urlop A potem wyjeżdża na całą pierwszą połowę września |
|
|
|
#4371 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Anoula, masakra z tym weselem... Dlatego ja się dobrze zastanawiam jak wszystkich usadzić i biorę pod uwagę, że nie posadzę np. dziadka koło głośnika, pary z dzieckiem 'wózkowym' w rogu sali itd.. Ilsa, ale masz przeboje z tą teściową |
|
|
|
|
#4372 |
|
Zakorzenienie
|
witam się po weekendzie ![]() wczoraj przebimbaliśmy cały dzieńw domu tylko byliśmy na chwilę w sklepie, no i z psem, wiadomo a tak to cały dzień obibok ale kuchnia posprzątana... była... przez chwilę nie ogarniam jak to jest,że ten bałagan się robi dosłownie w chwilę miałam robić karpatkę, ale w końcu mi się nie chciało |
|
|
|
#4373 |
|
Zakorzenienie
|
I znów w pracy... po 2 tygodnia wolnego tak się nie chciało...
chlip chlip... |
|
|
|
#4374 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4375 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka, ja jeszcze w domu umyje naczynia i podloge. A potem o 12 do pracy jade.
Aktualnie kawka
|
|
|
|
#4376 |
|
Komplikatorka
|
Ledwo co Was nadrobiłam
![]() Miłego dnia dziewczynki
|
#4377 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A po co w ogóle usadzać gości według jakiegoś klucza? Nie rozumiem tego. Moim zdaniem to strata czasu, bo i tak zawsze ktoś będzie niezadowolony.
|
|
#4378 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na starsze oczywiscie ale rozni ludzie widze rozumieja roznie pojecie ,,starsze" a tymbardziej odpowiednio duze by rzucic smoczek, czy butelke czy pieluchy. Jak widze tu np znajomych tz- a co corka ma skonczone 3 lata a rodzicow daja jej z butelki mleko ale tak rzadkie ze niejeden kilkumiesieczny gesciejsze kaszki zajada, czy zupe przez butelke ze smoczkiem( gdzie dziecko zaczyna edukacje za 2 tyg bo tu ,,szkola" wczesniej ( powiedzialabym ze to jak nasze przedszkole bardziej). Co CieKawe mala jak zostaje z nami to zupelnie inaczej sie zachowuje a przy rodzicach jak niemowlak... Widac sami pewnie dadza butelke zamiast nauczyc ja ladnie jesc samej ( a widze u tz- a kuzynek dzieci 1,5-2 letnie potrafia to i ta mala z nami tez jak jest to potrafia tylko wygoda rodzicow widac przewaza. Tez was ledwo nadrabiam ostatnio. Weekend zlecial, w sob rocznica( pojechalismy and wode gdzie w sumie tz mnie zabral jak tu 1 raz przylecialam, potem cos zjesc, potem wieczor filmowy) , nd ze znajomymi tz-a . A dzis czuje ze mnie gardlo zaczyna bolec. Do tego jak suszylam wlosy w sob to mi cos zawialo i bola mnie wezly chlonne za uchem Sent from my iPad using Tapatalk |
|
|
|
|
#4379 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja byłam na weselu bez winietek : - zajmowanie sobie miejsca - przyszliśmy na sam koniec - wolałabym siedzieć z kimś innym przy stoliku - przy każdym stole zostały na końcu 1-2 wolne miejsca Nigdy więcej Z kolei na winietkowym byliśmy usadzeni b. dobrze i bawiliśmy się super |
|
|
|
|
#4380 |
|
Zakorzenienie
|
To życzę powodzenia, bo mi zawsze się wydawało, że to nie jest dobry pomysł. . . Ale trzymam kciuki
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:38.

.
W dodatku potem TŻ poprosił mnie żebyśmy pojechali do jego rodziców ponieważ jego mama chce mnie przeprosić a ona nic takiego nie zrobiła, dołując nas i męcząc swoim naciskaniem i fochami o różne weselne sprawy
13.03.2008

Miała być carbonara, ale niestety od domowych pierogów 3 dni bolał nas brzuch, więc TŻ zaproponował coś lekkiego... no i tak myślę co.
.
Wzięliśmy ślub 26-09-2015
miłego dnia wszystkim
.
nie ogarniam jak to jest,że ten bałagan się robi dosłownie w chwilę