|
|
#2461 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Scent Bar LIII
machneu jak już wróciłam
|
#2462 |
|
Zakorzenienie
|
to machnę i ja
Nic mi się nie chce po długim weekendzie, a już na pewno nie chce mi się pracowac
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2014-08-18 o 10:06 |
|
|
|
#2463 | |
|
Panaroja
|
snad iścia do robo
![]() Cytat:
![]() 2.posoliłam bezpośrednio przed wepchnięciem farszu i też się posoliło ![]() odmachneu i spadam do obowionskuf zawodowyh
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#2464 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
|
|
#2465 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
1. Pono soli się kabaczkowate coby puściły wodę a bakłażan gorycz, to chyba Szef kuchni Gry(k)sik miał na myśli 2. Bez tego śliczna tylko twarz wyrażająca ubóstwo myśli ---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2466 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
doczytałam że przewodnik, po używkach dla pisarzy jak rozumiem tj czego nie brać bo takie a takie skutki pisarskie som Cytat:
i unikam tychże w kosmetykach. jeść mi nie chce jak wyczuje i odpycha się ode mnie :???:a teoria spiskowa mówi, że przez perfumy dzieć nie czuje zapachu matki któren to zapach kojarzy mu się ze spokojem jedzeniem i błogostanem i brak tegoż matczynego zapachu zabiera mu egzystencjalny spokój ale co ma teoria do praktyki? ...Cytat:
pogoda jest, idę na polowanie, bo pranie już drugie pralka miętoli a na 14 goście a ja bez obiadu jestem na 4 osoby i powiem tylko, że nie byłam na weselu i jest mi z tego powodu tak przykro i smutno, że łzy mam w oczach jak o tym pomyślę. więc staram się nie myśleć. przynajmniej w tem temacie. z młodą się nawet nie pożegnałam, bo już byliśmy w szpitalu jak ona wróciła z sali w niedzielę byłam tylko na ślubie i tylko dlatego, że kościół mam naprzeciwko domu mojego. czwartek piątek i sobotę wizytowałam pogotowie a od niedzieli do piątku szpital wykrakałam sobie chorego dida padam na ryj i mam tak dość wszystkiego, że aż nawet brzydkich słów mi brak.
|
|
#2467 |
|
Zakorzenienie
|
Golden
Ja też mam cukinię I mam zamiar zrobić sobie leczo z mielonym, cukinią, cebulą, papryką i pomidorami
|
#2468 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Golden, współczuję
O jessuuu,przyjęli nam trzeciego inspektora nadzoru w ciągu półtora miesiąca - ciekawe, czy się długo utrzyma
|
#2469 |
|
Zakorzenienie
|
Joł joł snad walki na granicy przeziębienia
Goden Red Dawaj foty Parabellum Jak tam Bandita? Mnie gniecie ten tester ... Rachelo U mnie się tak zgagulec rozwinął że mi zaczął promieniować do lewej ręki i do serca
|
|
|
|
#2470 | |
|
Zakorzenienie
|
Golden cholerka jak ten lajf kopas w dupas -
Oby tylko didek był zdrów - ale rozumiem gorycz smutek, lęk i dośćmanie ![]() ---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ---------- Cytat:
pierwsze słyszę - doktora!!! doktora!!!I ja doszukałąm się pozytywów w mej marnej egzystencji - pachnieć mi się znów chce. No i powrócili wyjechani przyjaciele co zaowocuje wysypem spotkań, szkoda tylko że już chyba nie outdoor Ale jeszcze się okaże
|
|
|
|
|
#2471 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ale łykam te prochy i staram się nie nażerać po dekiel ![]() 2 A czym byś sobie zapachniała? Ja Banditem ale chyba poczekam na powakacjach Jak kasa zostanie
|
|
|
|
|
#2472 | |
|
Nindżopesz
|
We w album wrzuciłam.
Cytat:
Co prawda nie miałam za bardzo okazji zlewać się perfumą ale czasami zapodawałam sobie coś kadzidlano-spalonego.Współczuję chorego dida :/ |
|
|
|
|
#2473 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2474 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
buuuu, współczuję ![]() 2. Heh, a czym nie? Mam chrapkę na paczule, ale to u mnie standard od jesieni do końca wiosny, nie tej kalendarzowej Klikam od Mam, więc lipa bo u niej tylko Angel w roli reprezentacji paczulki, także ten teges, dziękuję postoję Chyba chcę eksplorować jakieś cosie z Bvlgari. Słodki fiołek siedzi w Blv II. Na Cherqui jeszcze za wcześnie. Zbyt gourmand. Mam ochotę wejść w jakiś kwiatowy "nowoczesny" orient. Poteszczę, ponoszę co mam, to zazwyczaj była pora na DV, ale jakoś czuję się w niej z roku na rok starzej, i to nie o rok a o dekadę, dwie ![]() A tak najszczerzej to oczywiście chce mi sie czegoś czego nie mam
|
|
|
|
|
#2475 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z BLV na jesień planuję JN mam wrażenie że będzie pasował No i racja u mnie też ciągota do czegoś czego nie mam ale to chyba normalne? A o co chodzi z tą starością? Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2014-08-18 o 12:36 |
|
|
|
|
#2476 | |||
|
BAN stały
|
Znad kawy (i pustki za oknem...)
Wiem, gdyż podobno się nerki psujo ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#2478 |
|
Nindżopesz
|
A ja standardowo chciałabym coś dymnego, jesiennego... Ale kiedy robię w myślach przegląd znanych zapachów to wszystko jest fuble może za wyjątkiem Bonfire. Tylko gdzie go teraz dorwać żeby nie płacić 40 dolców za przesyłkę?
W ogóle uważam sezon jesienny za otwarty, czas na nindżopszowe wdzianka, wino w plenerze i pachnienie BC ^^ |
|
|
|
#2479 |
|
BAN stały
|
A Black od CdG? Dym, smoła, skóra i kadzidło
|
|
|
|
#2480 |
|
Zakorzenienie
|
A poszły se w....
![]() Jak zrobić podpis ??? Jestem we profilu wpisuję czego poszukuję i kicha nic z tego Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2014-08-18 o 18:51 |
|
|
|
#2481 |
|
Nindżopesz
|
U mnie kadzidło, pieprz i popiół - obecnie to mój ulubiony zapach i za drugą wypłatę trzasnę se flachon
Ale brakuje mi w nim jakiejś jesienno-liściastej nuty.
|
|
|
|
#2482 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Muszę kupić/uszyć sukienkę ![]() Nienawidzę sukienek, nienawidzę kupować sukienek i nienawidzę mieć szyte sukienki ![]() I najchętniej chciałabym sobie skądś jakąś wytrzasnąć a nie przed kolano, coś w tym stylu http://outlet-center.pl/allegro/asos...a-modelka3.jpg Jakieś pomysły gdzie dostanę taką podobną w wersji za kolano? Tylko nie wszyscy na raz O tym, że butów nie mam to już nawet nie wspominam ![]() ---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ---------- Cytat:
Ustawienia konta, edytuj podpis
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2014-08-18 o 18:57 |
||
|
|
|
#2483 | ||
|
BAN stały
|
W pisssdu?
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2484 | |
|
Zakorzenienie
|
No fłaśnie to robię i nic z tego
![]() Ooooooo jest !!!!!!!!!!!!!!! ![]() ---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 18:04 ---------- Cytat:
|
|
#2485 |
|
Zakorzenienie
|
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#2486 |
|
Nindżopesz
|
Zarzuć jeszcze jakimś pomysłem, może czegoś nie znam a powinnam poznać
|
|
|
|
#2487 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakbyś była z Wawy to bym Ci dzifkarskie buty pożyczyła
|
|
#2488 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#2489 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Za kolano ten fason tak średnio będzie wyglądał, za kolano to raczej jakieś przy ciele, ołówkowe - dawno nie latałam za sukienkami, ale np w Tesco ładne są - ja sobie kupiłam taki maziaty ala worek jak znajdę to wkleję - aczkolwiek wątpię bo to było na pocz lata.
|
|
|
|
|
#2490 |
|
BAN stały
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:53.

i unikam tychże w kosmetykach. jeść mi nie chce jak wyczuje i odpycha się ode mnie :???:
z młodą się nawet nie pożegnałam, bo już byliśmy w szpitalu jak ona wróciła z sali w niedzielę
I mam zamiar zrobić sobie leczo z mielonym, cukinią, cebulą, papryką i pomidorami

pierwsze słyszę - doktora!!! doktora!!!
Ale jeszcze się okaże 

buuuu, współczuję 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
a nie przed kolano, coś w tym stylu