Scent Bar LIII - Strona 82 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-08-16, 18:51   #2431
gryx82
BAN stały

Dot.: Scent Bar LIII

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
2. No bez wycieczek, bez, nie zauważają
Ale ja nie jestem malkontentem Mnie się po prostu nic nie podoba i wszystko jest źle
Cytat:
1. Mojego też, do kaczki również, ale nie w Kraku
A potem zjadł dobrze zrobioną i bardzo lubi, gęsinę nawet bardziej.
Wiele zależy od kwestii przyrządzenia na ten pierwszy raz
A wiecie, że ja też do kaczki po latach dopiero się przekonałem byłem? Od zawsze wydawała mi się twarda i gumowata, jakiś uraz z dzieciństwa chyba Aż u ciotki zjadłem taką "po zwyczajnemu", tj. usmażoną w częściach jak kurczak, niebo w gębie
Cytat:
1. ale prawda no jak w pytkę strzelił masz rację

Znaj jogurtu greckiego, który wcale nie taki zdrowy, na jakiego wygląda (w 100g: tłuszcz 10g, węglowodany 4,3g, białko 3,6g)
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-16, 19:10   #2432
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
Ja w pierwszej chwili pomyślałam, że macza właśnie na te usta Serio.
Dopiero reszta historii...
może rzeczywiście coś w tym jest...
jeszcze to rozważę

Cytat:
Napisane przez dzika truskawa Pokaż wiadomość
jestes dla siebie niedobra
a bo tyle razy je katowałam gołębim popielem żeby były jasne i chłodne, a dalej jestem ruda
Stary 2014-08-16, 19:37   #2433
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Znad kisielu Frugo

Czy mnie kiedys te piety przestana bolec Jeden plus, ze po sklepach nie laze i pieniedzy nie wydaje.

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-16, 20:31   #2434
Parabelka
Panaroja

Cytat:
Napisane przez aileenn Pokaż wiadomość
Jaja sobie robicie? Przecież jest co roku

Rozważam pomalowanie paznokci, krótkich na skutek połamania, fioletem albo srebrem. Który kolor wybrać? oto problem Pierwszego Świata

Mówiłam już, że strasznie mi się nie chce przestawiać tych piiii! literek?
1.tiaaa , przez cały jeden albo dwa dni może to zależy od regionu .
2.fijolet
3.

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
Mnie też proszę polać, wygłosiłem identyczną opinię!

Albo i gdzie indziej

I zazwyczaj trwa tyle, co mrugnięcie oka
1.sie robi
2.na przykład
3.
4.no fłaśnie
Cytat:
Napisane przez Spoora Pokaż wiadomość

Dobry Zrobiłam dziś tartę z budyniem, malinami i borówami
Mój Tż za niedługo spada na wieczór kawalerski, a ja zostaję z didem i ... szwagrem Akurat przyjechał Planujemy oglądać film i pić piwo Na tygodniu wstępnie umawiałam się na dziś ze znajomą, ale coś jej tam wypadło i spotkanie przełożone (tak to szwagier sam by siedział gościnni jesteśmy zresztą to dla niego nie problem by był ).
1.pyyyszna taka tarta , Śnieżka ją robi
2.did też będzie piwo pić ?
Cytat:
1. Malkontenci nie zauważajo Dwa lata temu była nawet w listopadzie, rok temu krótsza, mniej było słońca i suchości. Pamiętam wnikliwie, bo każdej jesieni uskuteczniam brodzenie w suchych liściach w parku, nie wspominając o odkurzaniu swoich
no paczaj , a umnie jak dwa -trzy dni są złotej jesieni to dobrze
Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość
http://www.fakt.pl/Sablewska-To-diet...y,97157,1.html

trzeba to zbadać

zamoczyłam wczoraj usta w paprykówce zrobionej przez kolegę z jakieś wyhodowanej przez niego ostrej papryki, która ma ok miliona w skali scoville'a... po minucie razem z barmanem ścigaliśmy się do zlewu żeby się tego pozbyć. po przepłukaniu dwoma szklankami piwa i ponad pół godziny przestałam rzucać klątwami w autora, który jakby nigdy nic wychylił swój kielonek z uśmiechem...
1.o proszę , nie wiedziałam że genom to coś więcej niż DNA
2.koniecznie
3.a jesteś pewna że on miał tę samą wersję w kieliszku ?
Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość
Leje
Zimno
Odkurzacz mi się spsuł
Nie posiadam pończoch,o ile taka pogoda się utrzyma

Cytat:

Znaj jogurtu greckiego, który wcale nie taki zdrowy, na jakiego wygląda (w 100g: tłuszcz 10g, węglowodany 4,3g, białko 3,6g)
no cóż , tego wszystkiego jest pozbawiona szalenie popularna i łatwo dostępna substancja o wzorze H2O

zrobiłam 8 dużych słoików lecza i 8 sosu cukiniowo-pomidorowego

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-16, 21:21   #2435
Miciel
Wpisz tu zomzing

Cytat:
Drogi Baru, spędzam niesamowicie urokliwy weekend z absolutnie niesamowitym zleceniem.
oesu, oesu, o sozazonk

Miciel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-16, 21:33   #2436
gryx82
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
1.sie robi
No!
Cytat:
2.na przykład
Nie wyrażam się brzydko we towarzystwie niewieścim
Cytat:

Did też człowiek przeca
Cytat:
no cóż , tego wszystkiego jest pozbawiona szalenie popularna i łatwo dostępna substancja o wzorze H2O
Znowu jakaś personalna aluzja ad mojam wagam?!
Cytat:
Napisane przez Miciel Pokaż wiadomość
oesu, oesu, o sozazonk

---

P. mnie ciągnie na piwo, pewnie wylądujemy na moście znowu
Stary 2014-08-16, 21:39   #2437
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
A kto tak mówi i jak uzasadnia?

O toto

Piknie. Mnie też czeka szmata wynoszenie śmieci odkurzacz Jakby w pracy nie wystarczało
bo mały didek dziala podobno instynktownie na węch, tzn na zapach matki, tak z grubsza,a z ciensza to sama nie wiem o co chodzi dokladnie i co mogloby sie stac gdyby matka ie perfumowala

Cytat:
Napisane przez kamena Pokaż wiadomość
i zazwyczaj trwa tyle co powinna, tak samo te "anomalie" pogodowe są od zawsze, tylko jakoś nie chcemy o tym pamiętać a wolimy narzekać i wzdychać "A za moich czasów..."

a ja sie nie zgodze bo za moich czasow pod blokiem mielismy lodowisko przez całą zime-naturalne, nie sztuczne., teraz by sie nie dało orzy obecnych zimach

z lata to pamietam ze bylo na ogoł cieplo ale czesto padał deszcz, czesto ale krotko,a po nim znowu było słonce, tak ze sie nawet do chaupy z podworka nie wracało tylko przeczekiwalo deszcz na klatce schodowej

co do zmian klimatu to cos aw tym jednak jest bo np mieszkancy chorwacji tez narzekaja-ze jeszcze pare lat temu pogoda w lecie była stabilna w 100 procentach a teraz-kilkudniowe ulewy, zimno,burze i trąby powietrzne
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-16, 21:41   #2438
Redhaired Witch
Nindżopesz

Pogrzało Was? Mnie nie ma a Wy gadacie o wadze i narzekacie na pogodę?

Macham znad powrotu do cywilizacji i uprzejmie zapytuję czy Bar interesują foty wiochy, mnie na wsi lub didomałżów na wsi?

Cytat:
Też mi przeszkadza radykalność polskiej aury, albo przeginka w jedną albo w drugą stronę.
A mnie przeszkadza, że kiedy narzekam na +30 stopni i -30 stopni to wyzywają mnie od Polaczków, którzy na wszystko narzekają. No kuuurde, przecież to jest pogoda dobra na Saharę a nie normalny klimat umiarkowany.

Cytat:
Zimno! Mogę założyć skórę
I czuć jesień w powietrzu! Uwielbiam jesień

Cytat:
Drogi Baru, spędzam niesamowicie urokliwy weekend z absolutnie niesamowitym zleceniem. Postanowiłam się z Wami podzielić radością czytania
Oesu. To w ogóle jakiś przewodnik mazurski łamany przez haiku?

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-17, 02:03   #2439
gryx82
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
bo mały didek dziala podobno instynktownie na węch, tzn na zapach matki, tak z grubsza,a z ciensza to sama nie wiem o co chodzi dokladnie i co mogloby sie stac gdyby matka ie perfumowala
No ale to chyba normalne jest, że przy małym dziecku ani mocnych perfum się nie używa, ani intensywnych (w smaku i zapachu) przypraw, ani w ogóle jakichś bodźców "poniewierających"
Cytat:
a ja sie nie zgodze bo za moich czasow pod blokiem mielismy lodowisko przez całą zime-naturalne, nie sztuczne., teraz by sie nie dało orzy obecnych zimach

z lata to pamietam ze bylo na ogoł cieplo ale czesto padał deszcz, czesto ale krotko,a po nim znowu było słonce, tak ze sie nawet do chaupy z podworka nie wracało tylko przeczekiwalo deszcz na klatce schodowej

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Bo nieobecni nie mają prawa głosu! Wal się!
Cytat:
Macham znad powrotu do cywilizacji i uprzejmie zapytuję czy Bar interesują foty wiochy, mnie na wsi lub didomałżów na wsi?
No pytanie z serii "porozwiązujmy zadania z fizyki"!

---

Oscypek to jednak !@#$%^&* Jakbym zapiekankę ze starą skarpetą jadł, nat pleżyr
Stary 2014-08-17, 09:39   #2440
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Ha! Też nie lubię oscypka

Za to takie leniwe niedzielne poranki - jak najbardziej.
Stary 2014-08-17, 11:08   #2441
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
No ale to chyba normalne jest, że przy małym dziecku ani mocnych perfum się nie używa, ani intensywnych (w smaku i zapachu) przypraw, ani w ogóle jakichś bodźców "poniewierających"

nom iwem,wiem,ale tru cpytala o uzasadnienia..a w sumie nie wiem jakie jest uzasadnienie , musze sie doszkolic
Stary 2014-08-17, 13:40   #2442
gryx82
BAN stały

Cytat:

Cytat:
nom iwem,wiem,ale tru cpytala o uzasadnienia..a w sumie nie wiem jakie jest uzasadnienie , musze sie doszkolic
Ja to jakoś tak "intuicyjnie" wiem

---

Wycinka...
Stary 2014-08-17, 13:54   #2443
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Musze isc do paczkomatu, ale mi sie nie chce

Ja tam uzywalam perfum jak dziecko bylo male, zla matka jestem

Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
Stary 2014-08-17, 16:14   #2444
kamena
ʞɐɯǝuɐ

wlazłam sobie na forum skyscraper city i czytam o nowych osyedlach w warszawie, i czytam (wpisy sprzed roku) o cenach (w-wa prawobrzeżna, nie peryferyjna) od 9-10 k za metr i więcej, o dodatkowych opłatach parę tysi za balkon itp..... trochę dużo czyli co, ceny tsk spadły przez rok czy coś u mnie podejrzanie tanio

plus poszłam na spacer oglądac linie wysokiego napięcia w okolicy, bo akyrat mam neidalwko, i już nie wiam, podobno jest przepisowa monimalna odległośc koło 15 metrów od linii 110 kv? a wzdłuż woronicza jest w odległości średnio ok 10 kroków od bloków, najbliżej 6 kroków, specjalnie mierzyłam bo tam gdzie kupuję wzdłuż torów niedaleko leci linia wysokiego napięcia ale skoro ludzie mają takie 3 metry za oknem i żyją to chyba nie ma co się przejmować, nie?

Cytat:

co do zmian klimatu to cos aw tym jednak jest bo np mieszkancy chorwacji tez narzekaja-ze jeszcze pare lat temu pogoda w lecie była stabilna w 100 procentach a teraz-kilkudniowe ulewy, zimno,burze i trąby powietrzne
no to nie wiem, ja jakoś inaczej pamiętam, nie tak stabilnie... np, w liceum jak byłam były takie słoneczne lute że jak się szło na piwo w plener to sweter i kurtka było za dużo i się w koszulce zostawało.... plus to co opowiada mój tata, on nie dość że pamięta budowy jakie prowadził to jeszcze zapisuje i też mówi, że różnie było

napisałabym składniej ale jestem w trakcie piwa a się tak odzwyxzaiłam już że po połowie jestem wcieta

Cytat:

1. & 3.

2.

---------- Dopisano o 16:14 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ----------

Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość
Czy mnie kiedys te piety przestana bolec Jeden plus, ze po sklepach nie laze i pieniedzy nie wydaje.
Win, współczuję bólu i przepraszam za wścibstwo, ale chciałam zapytać, co właściwie masz z pietami?
bo mi się robią takie deformacje, od kilkunastu lat są i są coraz większe, moja pedikiurzystka mówi, że to się nazywa pieta haglunda, tzn. narasta coś od wewnątrz na ścięgnie achillesa, tylko że mnie (jeszcze??) nie boli... i że powinnam iść z tym do ortopedy... ale tak głupio, ze zgrubieniem na pięcie?
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
kamena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-17, 16:42   #2445
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
No pytanie z serii "porozwiązujmy zadania z fizyki"!
Kiedy ja poważnie pytałam bo to żadna Islandia, nuda
Wrzucę do albumu

Edytowane przez Redhaired Witch
Czas edycji: 2014-08-17 o 16:46
Stary 2014-08-17, 17:01   #2446
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:
Wrzucę do albumu
jaki Wasz did przy Was kolorowy i już taka duża że w bilarda gra Red na huśtawce
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
kamena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-17, 17:05   #2447
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Wrzucę do albumu
powiedzialabym ze dosyc wyczesana ta agroturystyka, szukalam czegos podobnego w okolicach krk,ale jakos nie moge na nic trafic- gdzie sie szuka takich miejsc? jakis specjalistyczny portal? no i ceny jestem ciekawa jesli mozna zapytac ofkors
Stary 2014-08-17, 17:12   #2448
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
jaki Wasz did przy Was kolorowy i już taka duża że w bilarda gra Red na huśtawce
Ba, ale bluzki z długim rękawem już miała czarne
W bilarda to wiesz, popychała kijem dowolną bilę. Albo kiedy my graliśmy wrzucała do łuz zapasową białą bilę i dziwiła się, że wypada kolorowa (którą my w międzasie wbiliśmy).

---------- Dopisano o 17:12 ---------- Poprzedni post napisano o 17:07 ----------

Cytat:
powiedzialabym ze dosyc wyczesana ta agroturystyka, szukalam czegos podobnego w okolicach krk,ale jakos nie moge na nic trafic-

gdzie sie szuka takich miejsc? jakis specjalistyczny portal?

no i ceny jestem ciekawa jesli mozna zapytac ofkors
1. mówisz? W sumie nie wiem jak jest gdzie indziej ale mnie trochę rozczarowało, że np. jest "miniZoo" ale interakcja ze zwierzami polega tylko na karmieniu ich przez siatkę. Albo że w "salon gier" była raptem jedna piłeczka i na szczęście mieliśmy swoją.
2. ja tak zwyczajnie wpisałam w googla "agroturystyka warszawa" ale jest fajna strona: http://www.dzieciochatki.pl/index.ph...hi/Itemid,115/
3. drogie rzeczy, za "apartament" 140 zeta za noc ale mieścił 6 osób (3 pokoje były, niestety tańsze już pozajmowane) a za żarcie 60 zł od dorosłego i 40 od dida.

Stary 2014-08-17, 17:47   #2449
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Kameno mam ostrogi pietowe po obu stronach, wg znajomego ortopedy konsekwencja zeszlorocznego zapalenia przyczepu miesni w st skokowym. Boli jak dluzej chodze, boli jak dluzej nie chodze- jednym slowem masakra
Ten kolega zaproponowal mi blokade sterydowa, chyba w koncu sie zgodze, bo juz miesiac sie to ciagnie i poprawy nie ma.

Stary 2014-08-17, 17:50   #2450
aileenn
Mother of Cats

Cytat:
Fiolet!
Cytat:
Napisane przez Spoora Pokaż wiadomość
Ach, teraz rozumiem posta (tzn wcześniej się domyśliłam o co chodzi, ale długo myślałam nad kolorem )
Widzę, że edytowałaś PRZECINKI mają znaczenie (jakby ktoś wątpił ).
Fiolet
Cytat:
2. No popa, ja niemalująca kolorem nagle z odejściem upału chwyciłam i wczoraj zrobiłam se fiolet Nie miałam jednak dylematów, musiał być ciemny fiolet, taka śliwka.
Wygrał fiolet Tylko że po podjęciu decyzji odechciało mi się malować
Spoo - przecinki zdecydowanie mają znaczenie

Cytat:
i zazwyczaj trwa tyle co powinna, tak samo te "anomalie" pogodowe są od zawsze, tylko jakoś nie chcemy o tym pamiętać a wolimy narzekać i wzdychać "A za moich czasów..."
Kurczę, nie zwracałam kiedyś specjalnej uwagi na pogodę, ale dziwów w rodzaju wichur a la trąba powietrzna czy corocznych powodzi nie pamiętam... A już na pewno nie pamiętam takich zim, o jakich opowiadał mi ojciec: ponoć gdy był mały (lata 50.), bywało, że napadało tyle śniegu, że do najbliższych sąsiadów-staruszków musieli drążyć tunel w śniegu, po chałupy były zasypane prawie po dach.

Cytat:
zamoczyłam wczoraj usta w paprykówce zrobionej przez kolegę z jakieś wyhodowanej przez niego ostrej papryki, która ma ok miliona w skali scoville'a... po minucie razem z barmanem ścigaliśmy się do zlewu żeby się tego pozbyć. po przepłukaniu dwoma szklankami piwa i ponad pół godziny przestałam rzucać klątwami w autora, który jakby nigdy nic wychylił swój kielonek z uśmiechem...
Auć! Kolega aby na pewno pił to samo?

Cytat:
on miał jeszcze gorsze doświadczenie z tą papryczką... kiedyś poszedł na piwo z hodowcą i dostał coś do spróbowania, odrobinę na palec. wyszedł sobie normalnie na siku, lecz niestety zapomniał umyć ręce przed... kelnerki musiały go ratować ręcznikami papierowymi namoczonymi w oleju czy mleku

Cytat:
Przewodnik tak, haiku raczej nie, no chyba że antyhaiku

Cytat:
wlazłam sobie na forum skyscraper city i czytam o nowych osyedlach w warszawie, i czytam (wpisy sprzed roku) o cenach (w-wa prawobrzeżna, nie peryferyjna) od 9-10 k za metr i więcej, o dodatkowych opłatach parę tysi za balkon itp..... trochę dużo czyli co, ceny tsk spadły przez rok czy coś u mnie podejrzanie tanio
Ceny trochę poleciały od zeszłego roku, z tym że w dużych miastach mniej niż w mniejszych.

Cytat:
Wrzucę do albumu
Ale duża już ta Twoja didka! A przecież dopiero co rodziłaś...
I osiołka mieliście

Wracam do moich literek, gdyż:
"Trasa wiedzie nas zatem dalej i ta cerkiewna podróż ma to do siebie, że nie ma w niej przerw"

Edytowane przez aileenn
Czas edycji: 2014-08-17 o 18:26
aileenn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-17, 17:58   #2451
Redhaired Witch
Nindżopesz

Aileenn, jak się poprawia taki tekst? Wszystko mu kreślisz z adnotacjami "WTF?" czy tylko przecinki, literówki, ortografia?

Polly, mam dla Ciebie park rozrywki: http://www.dzieciochatki.pl/index.ph...7/task,detail/

Stary 2014-08-17, 18:22   #2452
Parabelka
Panaroja

snad kawusi
Cytat:
Znowu jakaś personalna aluzja ad mojam wagam?!
aaaaabssssolutnie nie , jedynie rzeczowa informacja na temat produktu pozbawionego wymienionych niezdrowych składników
Cytat:

A mnie przeszkadza, że kiedy narzekam na +30 stopni i -30 stopni to wyzywają mnie od Polaczków, którzy na wszystko narzekają. No kuuurde, przecież to jest pogoda dobra na Saharę a nie normalny klimat umiarkowany.

1.
2.
3.bo to już jest klimat kontynentalny
4.
Cytat:

otóż to - ja pamiętam z lat szkolnych lodowiska przez całą zimę na każdym boisku , a latem piękne słońce i ciepło , ale nie pioruńskie upały i żadnych trąb powietrznych . No i długą ciepłą jesień , kiedy jeszcze w październiku się bez kurtki chodziło a liście były złote .
Cytat:
Wrzucę do albumu
jesteście śliczni i jaka Didka już duża RED JEST PIĘKNA !

Cytat:

Kurczę, nie zwracałam kiedyś specjalnej uwagi na pogodę, ale dziwów w rodzaju wichur a la trąba powietrzna czy corocznych powodzi nie pamiętam... A już na pewno nie pamiętam takich zim, o jakich opowiadał mi ojciec: ponoć gdy był mały (lata 50.), bywało, że napadało tyle śniegu, że do najbliższych sąsiadów-staruszków musieli drążyć tunel w śniegu, po chałupy były zasypane prawie po dach.

Przewodnik tak, haiku nie bardzo, no chyba że antyhaiku

"Trasa wiedzie nas zatem dalej i ta cerkiewna podróż ma to do siebie, że nie ma w niej przerw"
1.
2.że coooo ??? chyba przewodnik po efektach specjalnych wynikających ze spożycia
3.

zrobiłam dziś po raz pierwszy w życiu faszerowaną cukinię i nie chwaląc się powiem , że dobra wyszła

---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ----------

Cytat:
Aileenn, jak się poprawia taki tekst? Wszystko mu kreślisz z adnotacjami "WTF?" czy tylko przecinki, literówki, ortografia?

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-17, 19:05   #2453
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

Jeśli mówił o wschodzie PL to się zgadza, tam jest kontynentalny klimat - moim dowozili helikopterem nie raz. Wypas Moja rodzina pod Jarosławiem we wsi mieszkała.

Cytat:
Cytat:
Właśnie to mi chodziło po głowie? Jak ? Jak sobie z tym radzisz, żeby nie skreślić całości?

Red- piękni jesteście! Powinniście mieć swój kanał an Jutub

Ale jak mówię, dla mnie to agro to nuuuda, no ale dla dziecka wiadomo wypas.

Poka drogie pokoje, jeśłi fociłaś.
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-17, 19:29   #2454
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:

P. mnie ciągnie na piwo, pewnie wylądujemy na moście znowu
A nie na uaffce?
teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.
Spoora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-17, 21:11   #2455
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
jesteście śliczni i jaka Didka już duża RED JEST PIĘKNA !
Cytat:
Red- piękni jesteście! Powinniście mieć swój kanał an Jutub

Poka drogie pokoje, jeśłi fociłaś.
1. nooo Ale dziękuję ^^
2. nie fociłam, pokoje jak pokoje. Cena w sumie nie była wysoka bo mieściło się 6 osób tylko cena była stała więc na nas troje wyszło zdzierczo.

Stary 2014-08-17, 21:15   #2456
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:
1. nooo Ale dziękuję ^^
2. nie fociłam, pokoje jak pokoje. Cena w sumie nie była wysoka bo mieściło się 6 osób tylko cena była stała więc na nas troje wyszło zdzierczo.
Prawie jak wczasy za granicą

Stary 2014-08-17, 21:25   #2457
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość
Prawie jak wczasy za granicą
No, i to w jakimś hotelu ze spa Ech, cóż.

Stary 2014-08-17, 22:31   #2458
gryx82
BAN stały

Znad czerwonej herbaty
Cytat:
Ja lubię oglądać wszystko, jak leci
Cytat:
Red na huśtawce
Poczyniłem komętasz
Cytat:
3. drogie rzeczy, za "apartament" 140 zeta za noc ale mieścił 6 osób (3 pokoje były, niestety tańsze już pozajmowane) a za żarcie 60 zł od dorosłego i 40 od dida.
To droga impreza w sumie, się nie spodziewałem takich cen
Cytat:
Kurczę, nie zwracałam kiedyś specjalnej uwagi na pogodę, ale dziwów w rodzaju wichur a la trąba powietrzna czy corocznych powodzi nie pamiętam...

Cytat:

Cytat:
aaaaabssssolutnie nie , jedynie rzeczowa informacja na temat produktu pozbawionego wymienionych niezdrowych składników
Ale białko zdrowe jezd
Cytat:
otóż to - ja pamiętam z lat szkolnych lodowiska przez całą zimę na każdym boisku , a latem piękne słońce i ciepło , ale nie pioruńskie upały i żadnych trąb powietrznych . No i długą ciepłą jesień , kiedy jeszcze w październiku się bez kurtki chodziło a liście były złote

Cytat:
zrobiłam dziś po raz pierwszy w życiu faszerowaną cukinię i nie chwaląc się powiem , że dobra wyszła

A posoliłaś ją po wydrążeniu i odczekałaś kfilę?
Stary 2014-08-17, 23:37   #2459
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Poczyniłem komętasz
Ty lepiej uważaj na ten swój most

Stary 2014-08-18, 00:11   #2460
gryx82
BAN stały

Cytat:
Ty lepiej uważaj na ten swój most

Jest w coraz gorszym stanie... to przez moje wizyty?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości