|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1591 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: My jesteśmy młode damy, lecz o brzuszki się staramy :)
Dziewczyny jestem zalamana moja twarza!!!! Syf na syfie, co sie dzieje?! Nigdy tak nie mialam...
Ja sie nawet wyspalam. Wlasnie jade do pracy - dzisiaj tylko 6h
|
#1592 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale musi się mną zajmować i mnie utulać do snu biedny
|
|
#1593 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ej tak w ogóle to chrapia Wasi supermeni? :d
|
|
|
|
|
#1594 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super sen miałaś Ja też wczoraj poszłam do łóżka o 21.00 ![]() Aglerkowa- ja tak miałam po odstawieniu anty- wysyp pryszczy i dalej mam niestety a to już 9 miesięcy mija :/ Dodam, że NIGDY nie miałam problemów z trądzikiem. ---------- Dopisano o 08:41 ---------- Poprzedni post napisano o 08:39 ---------- Cytat:
Wredna jestem chyba Mój trochę chrapie na plecach jak śpi, ale od razu go budzę lekko i się przesuwa na bok (od razu zasypia, a rano nawet nie pamięta, że go obudziłam). A tak to nie chrapie. Ponoć ja też chrapię na plecach, a tak to nie ![]() A jak u Was?
|
|
#1595 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1596 |
|
Konto usunięte
|
Mój strasznie chrapie jak bardzo zmęczony się położy lub jak popije. Uszy mogą odpaść. -,- a tak to spokojnie , nie chrapie. Jedynie w tych dwóch przypadkach. Wczoraj zapytał czy idziemy po piwo. Mówię po co? A on: napiłbym się. A to mam nie pić. A ja tak myślę i myślę . Mówię nie pij. Myślałam że coś bd miał do tego a on mi buzi w czoło i : no dobrze.
|
|
|
|
#1597 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() myboyismine- witaj Jak tam idą starania?
|
|
#1598 |
|
Zakorzenienie
|
Dobrze. .. wczoraj wielkie plany były a tak się poklicilismy ze się odechciało. ..
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1599 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O co poszło?
|
|
#1600 |
|
Rozeznanie
|
Moj na szczescie nie chrapie
![]() A jesli chodzi o zasypianie to wystarczy ze moj TZ mnie przytuli I oboje spimy jak dzieci. Myboyismine - , co sie stalo?
|
#1601 |
|
Zakorzenienie
|
Ojj nie będę opowiadać. .. jakaś krzywa faza...
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1602 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ---------- Cytat:
![]() Mam nadzieję, że szybko się pogodzicie
|
|
#1603 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Wam
Myboy -
II kreseczki - 11.09.2014r. 26 lipca - kolejny rok razem! Julek - 10.05.2015r. 21:40 pierogowamama.com |
|
|
|
#1604 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1605 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#1606 |
|
Zakorzenienie
|
Owieczka - mój też po piciu strasznie chrapie, on się w ogóle śmiesznie zachowuje jak jest pijany Ja za to jestem potworem jak już zasnę i ktoś mnie próbuje obudzić - ooo masakra kiedyś ja już śpię Tż chciał się przytulić i jakoś mnie przebudził to się zaczęłam na niego drzeć żeby sobie poszedł i jak on te studia skończył skoro nie rozumie prostego zdania żeby dał mi spokój Nie odzywał się chyba wtedy do mnie ze 3 dni, ale mu wytłumaczyłam i teraz już wie że mnie budzić nie wolno jak śpię bo zachowuję się jak rozjuszony byk
II kreseczki - 11.09.2014r. 26 lipca - kolejny rok razem! Julek - 10.05.2015r. 21:40 pierogowamama.com |
|
|
|
#1607 | |
|
Zakorzenienie
|
owieczka- co to za żel do mycia twarzy, pochwal się? Na mnie teraz świetnie działa pasta oczyszczająca z Ziaji, z serii Manuka. Coś cudownego!
Buzia po nim jest śliczna! :PMy się nie kłócimy w ogóle (odpukać!) ![]() W ogóle zrobiłam sobie teraz test owulacyjny ( nie mylić z ciążowym) i druga kreska jest blada, trochę bledsza od tej kontrolnej. Co myślicie, że już po owulacji czy przed? Nie robię żadnych pomiarów temperatur, testu też miałam nie robić, ale rano miałam taki mleczny śluz przy podcieraniu więc pomyślałam, że zrobię teścik :P Jakieś wnioski kochane? ![]() ---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ---------- Cytat:
|
|
#1608 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hmm co do testu który to Twój dzień cyklu? Ilu dniowe masz cykle? Bledsza od kontrolnej kreska oznacza, że test jest negatywny, albo będzie się wzmacniała i owu dopiero będzie, albo już słabnie bo pik LH był, może zrób jutro następny? Mleczny śluz raczej nie jest typem płodnego
|
|
|
|
#1609 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam 15 dzień cyklu Ilu mam dniowe to ciężka sprawa, bo zawsze muszę wywoływać luteiną. Kiedyś miałam 30 dniowe cykle zanim zaczęłam brać tabletki ![]() Szczerze mówiąc nie wiem czy zrobię test ponownie, bo nie chcę się niepotrzebnie nakręcać. W poprzednim cyklu robiłam codziennie, druga kreska była grubaśna, kochaliśmy się oczywiście, ale się nie udało A jeszcze w poprzednim byłam na usg, ginekolog powiedziała, że to idealny moment na bobasa to działaliśmy, ale nic z tego nie wyszło również :/W tym cyklu wyluzowałam i obiecałam sobie nie robić żadnych pomiarów itp. ale dziś nie wytrzymałam
|
|
#1610 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jutro też może zrób, będziesz wiedzieć czy kreska blednie czy się wzmacnia ![]() Nie ma tak naprawdę chyba idealnej metody na zajście w ciążę - w każdym cyklu ma się koło 30% szans nawet jak się idealnie wstrzelisz w dzień owulacji - trzeba po prostu działać i się nie poddawać
|
|
|
|
#1611 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem kochana, też tak robimy
Nie poddajemy się, bo w końcu się uda ![]() Serio, odczytuje się go po 10 minutach? Nie wiedziałam! Dzięki za cenną informację To by wychodziło, że są dwie grube krechy, bo dalej tak jest W takim razie chyba powtórzę go jutro, przekonałaś mnie
|
#1612 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam tak napisane na testach żeby odczytywać po 10 minutach ![]() No to powodzenia
|
|
|
|
#1613 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A Ty już po @?
|
|
#1614 |
|
Zakorzenienie
|
ola_la_7676
Moj nie chrapie jak jest odwrócony na bok plecami do mnie wiec zwykle tak spi. Ja jak juz zasne to spie do rana, ale jak TZ chrapie to zasnąc nie moge ;(sama nie chrapie chyba, że mam katar ![]() Jeannee ogólnie korci mnie by robic test, ale i tak wiem ze to jeszcze nie teraz, próbuje słuchac mojej intuicji rozumiem więc chęc robienia ich codziennie.AgleRkowa nie pomoge bo zwykle mam czystą twarz i wypryski tylko na @ przychodzą. Mam nadzieje, ze jak bede w ciązy to nie będe miala wiekszych zmian skórnych bo sie załamię... |
|
|
|
#1615 |
|
Zakorzenienie
|
No już końcóweczka, dzisiaj tylko lekkie plamienie, wczoraj już był seksik bo nie wytrzymałam, tydzień bez seksu to stanowczo za długo!!
|
|
|
#1616 | |
|
Zakorzenienie
|
Talantea- ponoć na dziewczynkę ma się problemy z cerą itp. Ja bym tam mogła to przecierpieć, byle by była dziewczynka
Choć jak będzie chłopak to płakać nie będę, ale dziewczynka to byłoby cudownie!---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ---------- Cytat:
Na szczęście mojego TŻ to nie obrzydza ani nic :PNo to teraz staranka na całego
|
|
#1617 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nooo, do owu jeszcze sobie pewnie trochę poczekam, ale powoli będziemy ruszać do dzieła
|
|
|
|
#1618 |
|
Zakorzenienie
|
Ha, moj TZ raz spróbował w czasie @ i teraz juz nie chce, no cóż ja go zmuszać nie będe. Wczoraj był zmęczony więc niz nie kombinowaliśmy, moze dzisiaj, ehh. Widzę, że jeden dzien w pracy i juz jego chęci zanikają...
|
|
|
|
#1619 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W ogóle czujecie już jesień w powietrzu? Bo ja tak, mój TŻ też. I nawet wczoraj spytałam o to moje dwie znajome i potwierdziły :P Jest takie zimne powietrze. W niedzielę po pracy jak byliśmy na mieście z TŻ to ludzie już w kurtkach chodzili i botkach... Dziwnie na nich patrzyłam, bo ja krótki rękaw, ale chyba ich rozumiem powoli ![]() ---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ---------- Cytat:
|
|
#1620 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kijowy ten nasz klimat 2 miesiące ciepła, 10 miesięcy nie wiadomo czego bo ani to lato ani to zima
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:32.

Ale musi się mną zajmować i mnie utulać do snu biedny
a ja bym może więcej pospala, gdyby nie szwagier który zadzwonił przed chwilą, że chce naszego samochodu pożyczyć.. Wrrr i nas obudził, no i TZ pojechał do niego.. A jak się obudze to już ciężko mi zasnąć. Wczoraj padłam o 21 co zawsze jestem nocny Marek.. Jestem zaskoczona. Pozatym pierwszy dobry sen od dawna. Śnił mi się taki śliczny piesek , cały biały, i miał co jakiś odstęp rude cienkie paseczki i tz do mnie że nie możemy go wziąć bo mamy już 3. I robiłam zdjęcie żeby wrzucić na fb czy ktoś takiego oryginalnego nie chce 

O co poszło?
, co sie stalo?