|
|
#1411 | |
|
Doncia
|
Dot.: Wszystko o Avonie - Część III
Cytat:
byłam dziś w COK'u, testowałam te nowe blyszczyki UCR, co prawda były juz tylko tzy kolory Icy Nude , purple gleam i dreamy plum, wszystkie pięknie sie mienią, jak dla mnie są rewelacyjne - zapach nie wyczuwalny, bezsmakowe - nie cierpię slodkich błyszczykow, jedyny mankament to pędzelek zamiast aplikatora. ciesze sie ze sobie zamowiłam ten ice nude |
|
|
|
|
#1412 | ||||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Stoi buteleczka na szwce i sobie czeka aż kiedyś ją otworze- narazie nie mam co z nią zrobić a szkoda ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#1413 |
|
Raczkowanie
|
[quote=milagrosx;4774257][quote=karsit;4773529]
Ale macie fajnie -JA NIE MAM WANNY!!! Stoi buteleczka na szwce i sobie czeka aż kiedyś ją otworze- narazie nie mam co z nią zrobić a szkoda ![]() ja zmienilam wanne na prysznic i teraz zaluje.. miala byc oszczednosc, ale nic nie zastapi tej przyjemnosci wylegiwania sie w wannie.. nawet mniejsze rachunki za wode
|
|
#1414 | |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=karsit;4774420][quote=milagrosx;4774257]
Cytat:
|
|
|
|
|
#1415 | |
|
Raczkowanie
|
[quote=Basienka27;4774619][quote=karsit;4774420]
Cytat:
![]() tez zawsze oddaje komus z rodziny jak cos sie trafi typowego do wanny.. czesto mi szkoda no ale co zrobic
|
|
|
#1416 | |
|
Rozeznanie
|
[quote=Basienka27;4774619][quote=karsit;4774420]
Cytat:
Buteleczka mleka do kąpieli stoi i stoi.....czeka na zbawienie.
|
|
#1417 |
|
Doncia
|
... ja jestem szczęściarą posiadającą wanne i uwielbiam się wylegiwac w cieplutkiej wodzie, a mleczko jest rewelacyjne, nie wiem juz nawet ile butelek już jego wylałam, ale warto. teraz w 9 zamówilam 2 szt. bo cena jednak robi swoje.
|
|
|
|
#1418 | |||
|
Raczkowanie
|
oj , to już widzę co tu się bedzie działo tego 18go
![]() Cytat:
![]() Cytat:
od jednej osobki tyle zamowienia,...eh ![]() Cytat:
poza tym naturalsy i strony ze zniżką ![]() a tak w ogole to mialam juz wczoraj podgląd fakturki i wsyztsko przyjdzie w tym 3 peelengi kokos ze styron zniżkowych i żeliki brust oraz 3 kompleciki bizu
|
|
#1419 |
|
Raczkowanie
|
inez1234 a czy to naprawde duze zamowienie?
duze mialam wczesniej, na 160 zlociszy musze przystopowac z tym Avonem bo juz kasy na koncie w banku brakowac zaczyna <lol> po prostu lubie Avon,i lubie kupowac a i duzo przyjemnosci sprawiaja gratisy, jakie dostaje do zamowienia
|
|
#1420 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie niestety nie będzie w tym dniu. Będę w sobotę, więc dopiero wtedy oglądnę katalog
![]()
|
#1421 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a jak już zamawiasz za 160 to sporo naprawdę jako konsultatka raz sobie pozwoliłam na takiw ydatek nio gratisy są super, bo kto nie lubi choćby małej niespodzianki serdecznie pozdrawiam
|
|
#1422 | |
|
Raczkowanie
|
[quote=Gagix;4774713][quote=Basienka27;4774619]
Cytat:
|
|
#1423 |
|
Zadomowienie
|
Tez ogladalam dzis blyszczyki w COKu wroclawskim. Podoba mi sie Purple Gleam. W ogole maja duzo brokatu
|
|
|
|
#1424 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1425 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Teraz wiem, że raczej mamie by się nie spodobał i dobrze, że go nie zamówiłamCisną mi się brzydkie słowa... Dlatego podziękuję i nie będę się podlizywała. Trochę za bardzo korzystasz z tego, że jesteś w prognozującym, ostatnio też bardzo bezczelnie się zachowywałaś. Nie rozumiem, że aż tak można manipulować i upraszać się o słowa błagania ![]() Zaraz pewnie po mnie pojedziecie ale ja już nie moge za te teksty.... Zwala mnie to z nóg poprostu |
|
|
|
|
#1426 |
|
Konto usunięte
|
dubel
|
|
|
|
#1427 |
|
Zadomowienie
|
Cóż, nic dodać nic ująć. Reeva zareagowała emocjonalnie, ale ma rację. Nigdy nie czepiałam się jakości skanów itd, ale takie jawne drażnienie się to jest nie fair.
|
#1428 |
|
Rozeznanie
|
Poprę opinie Reevy.
Zaraz będzie że myszka nie zeskanuje nam K12 bo mamy jakieś wątpy...nigdy nie narzekałam że skany za małe a to to a to tamto. Za każdy katalog wklejony zawszę dziękuję ale prosić o niego nie prosiłam i na pewno nie będę. No ostatnio też było trzeba się naprosić o jakieś info..rozumiem że nie żyje się samym wizażem i każdy ma swoje sprawy i nie zawsze jest czas na wklejenie fotek,opisanie czy coś tam innego. Oj to jak zły nastrój będzie to nie wklejaj..może znajdzie się inna duszyczka co nam wklei K12 ![]() Pozdrawiam
|
#1429 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1430 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1431 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() A`propos adidasów - do białych spodni białe są OK
|
|
#1432 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczynki mam do was pytanie
mam bardzo jasna cere![]() i chcialam w avonie jakis puder kupic![]() czy mozecie jakis mi polecic puder i jego odien![]() bardzo was prosze<prosi>
|
|
|
|
#1433 |
|
Doncia
|
|
|
|
|
#1434 |
|
Wtajemniczenie
|
wlaśnie zajrzałam an stronkę Avonu i ja nadal nie mam podglądu fakturki :/ dziwne.....
|
|
|
|
#1435 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;4775280]
Cisną mi się brzydkie słowa... Dlatego podziękuję i nie będę się podlizywała. Trochę za bardzo korzystasz z tego, że jesteś w prognozującym, ostatnio też bardzo bezczelnie się zachowywałaś. Nie rozumiem, że aż tak można manipulować i upraszać się o słowa błagania ![]() Zaraz pewnie po mnie pojedziecie ale ja już nie moge za te teksty.... Zwala mnie to z nóg poprostu [/QUOTE] Cytat:
|
|
#1436 |
|
Raczkowanie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;4775280]Dżięki za fotki
Teraz wiem, że raczej mamie by się nie spodobał i dobrze, że go nie zamówiłamCisną mi się brzydkie słowa... Dlatego podziękuję i nie będę się podlizywała. Trochę za bardzo korzystasz z tego, że jesteś w prognozującym, ostatnio też bardzo bezczelnie się zachowywałaś. Nie rozumiem, że aż tak można manipulować i upraszać się o słowa błagania ![]() Zaraz pewnie po mnie pojedziecie ale ja już nie moge za te teksty.... Zwala mnie to z nóg poprostu [/QUOTE] Reeva miałam takie same odczucia jak Ty kiedy to przezytałam ale bałam sie cos napisac by dziewczyny na mnie nie krzyczały ale ciesze sie ze odezwałas sie pierwsza ja Ciebie popieram,wyczekiwanie na ostatni ktaog i ponizanie nas oczekujacych było ponizajace.Pozdrawiam |
|
|
|
#1437 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1438 |
|
Konto usunięte
|
Dziękuje dziewczyny za poparcie
I Basienka27 fatycznie, to było poniżające, dlatego ja już nie mogłam i wybuchłamJa bym nie założyła białych spodni Zatem adekwatnie -> białych adidasów. Białą ubiorę tylko bluzkę
|
|
|
|
#1439 |
|
BAN stały
|
co do tych klientek.. mam też takie dwie co nie patrzą na ceny.. kupują często po regularnych. Nie będe ukrywać że sie cieszę, bo zamawiają bo 150 zł z samej kolorówki, czy takich innych pierdołek
|
|
|
|
#1440 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja mam bardzo różne klientki są jakby 3 typy:
Typ 1: Co jakiś czas zamawia to samo non stop Typ2: Ogląda i zamawia co tylko jej się podoba nie patrząc na ceny ( nieraz za 100-200zł) Typ3: Kupuje tylko to co niezbędne i najtańsze a Wy jakie macie Klientki?;-) |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:28.

pierwszy raz kupiłam je od mojej liderki w jakieś tam super cenie niby... :/ (jak teraz sama jestem konsultantką to widze jak ona mnie nieźle naciągała i ile pzrez nią forsy straciłam... :/ ) a za tydzień dostanę druga buteleczkę z TPS
podoba mi się też to, że wystarczy niewielka ilośc wlac do wanny
pamietam kiedys rozbilam takie eksperymenty hihi 

W trakcie szukania pracy ... 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

duze mialam wczesniej, na 160 zlociszy