![]() |
#151 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Grudniowe mamusie 2014 cz. III
Tami z roska, zielone napisy, są jeszcze jedne ale akurat tamte mam w aucie, bo chciałam porównać skład czy się czymś różni. cena w porządku, nie całe 5 zł za paczkę.
#152 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Teraz mój syn uwielbia kąpiele i nie daruje nam dnia bez "kompu, kompu" ![]() Naszemu długo odpadał ten kikut (nie pamiętam ale ze 3 tyg), ale go kąpaliśmy - poprostu ostrożnie nie polewaliśmy po pępuszku. Cytat:
Cytat:
![]() Co do zgagi mi pomaga najbardziej surowa marchewka (ale starta na tarce). Albo sok Kubuś tylko sam marchewkowy. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Promolcia - jak kupię Fitti z Biedronki to też podrzucę Tobie skład, bo czytałam/słyszałam o nich dobre opinie. Podobnie jak o tych Tami co wrzuciła Karo. Jestem ciekawa Twojej. |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#153 |
Rozeznanie
|
czy was też bolą wnętrzności?mnie od kilki dni ściska po lewej stronie pod żebrami i sama już nie wiem czy to mi się tak wszystko ściska czy jakiś inny powód jest tego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#154 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() może dzidzia Ci się tak ułożyła? masz ciągle ten uciskczy jak np posiedzisz/pochodzisz?
![]() |
#155 |
Rozeznanie
|
Karo głównie jak posiedzę trochę to zaraz mnie ciśnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#156 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#157 |
Zadomowienie
|
te Tami były bardzo polecane przez Srokę. Fitti zresztą też
![]() mój TŻ oczywiście jak zapytałam co myśli to eee....pampersa pewnie też są dobre!! co to marketing marki potrafi zrobić człowiekowi z mózgu... miałam moc miał być basen i....spałam 2h ![]() ja też chce mieć walizkę miesiąc wcześniej. chyba takie są nawet zalecenia....bo 2tyg ruchliwość terminu to norma a jak się wahnie więcej...?to będziesz chodzić w kozakach po porodówce bo TŻ nie będzie wiedział gdzie masz ciapki... |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#158 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() celowo piszę, że do testowania bo na taki skład też można zareagować uczuleniem, akurat w tych jest aloes, ogólnie wielbiony cudotwórca, ale na przykład mnie uczula - zwyczajnie powoduje kontaktowego buraka, z innych powszechnie używanych w dziecięcych kosmetykach uczulaczy kojarzę rumianek i nagietek, także skład może być dobry co nie oznacza, że przypasuje naszemu maleństwu, nie ma innej rady jak testowanie na jego własnej skórze Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#159 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#160 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() święta prawda... i nie wiem jak to się dzieje, dwoje ludzi mieszka pod jednym dachem od lat, ona dokładnie wie, gdzie co leży, a on potrafi zapytać gdzie trzymamy tarkę w kuchni ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#161 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#162 |
Rozeznanie
|
Odkryłam fajna hurtownię i ...Kupiłam łóżeczko!
![]() A zaraz zaczynam pierwsze zajęcia w szkole rodzenia ![]()
#163 |
Wtajemniczenie
|
Maczuma to na co czekasz,pochwal sie lozeczkiem
![]()
#164 |
Zakorzenienie
|
Załamujecie mnie z tymi zakupami. Szczerze nawet nie siedzę i nie szukam, czasami przejrze dostępne wózki i czy jest jakiś co mi sie podoba a tak to zero...
Maczuma mi się podobają xlandery ale podobno ciężkie i mnie to odpycha. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#165 |
Rozeznanie
|
Wrzuce fotke jak wrócę fo domu. Jeżeli chodzi o wagę wózka, to jest ona dla mnie na dalszym planie, bo mieszkam w domu, więc nosić wózek będę raczej od wielkiego święta
![]()
#166 |
Zadomowienie
|
Maczuma upewnij się co ma w zestawie. żeby się nie okazało że kółka będziesz musiała dokupywać:P
a tak serio takie promo fajna rzecz bo foteliki są strasznie drogie.... pytanie czy wszsytkie folie p.deszczowe p.komarowe i p.wszsytko będą już w zestawie bo taki drobiazg a potrafi i 50zł kosztować! ---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ---------- przeraża mnie ilość jedzenia które wciągam....nic tylko mogłabym jeść jeść i jeść... i nie to że owoce tylko a to kanapeczke, a to serek, a to czekoladke.... wy też tak macie?odkurzacz domowy!! jutro glukoza:/ żeby sie nie okazało że gwiezdnym pyłem będę żyć... |
![]() ![]() |
![]() |
#167 |
Zakorzenienie
|
Witam się z Wami
![]() Zaczne od tego ze bylam dziś w szkole rodzenia na 4tym spotkaniu...poszlam do niej z myślą ze moze tam uda się im obalić moj paniczny lęk przed porodem..trzy pierwsze spotkania nawet szły w tym kierunku..natomiast dzisiejsze spotkanie spowodowało ze albo cc albo nie rodze i basta ![]() Im bardziej mnie ktoś naciska , im bardziej zachwala sn tym bardziej ja jestem na nie. Może gdybym trafiła do szpitala z 10 cm rozwarciem bym się poddała bo blisko do samego parcia natomiast generalnie jestem nastawiona na cc ponieważ nie boje się operacji. Tak długo starałam się..ale mimo to nie przezwycięzylam tego lęku. On jest tak mocno w glowie ze przestaje logicznie myslec bo to sie zbliza wielkimi krokami..jeszcze tylko 3 miesiące!!! Niby chcialam na koniec podjąć decyzję ale podjełam już. CC i koniec ![]() Widzialam ze rozmawiacie o kąpieli..codziennie czy nie codziennie. Zawsze mowilam ( nie będąc w ciązy ) ze co drugi dzien bede kąpac. Dziś uwazam ze codziennie..ale nie z higieny a z wyrobienia sobie 'rytuału'. Dziecko bedzie kąpane codziennie np. o godzinie 18.45 i nie ma ze wakacje , ze dzis wyjątek itd. Ma wiedziec ze jest kąpiel i spanie. Moje koleżanki wszystkie ktore od poczatku kąpały mają wolne i spokojnie wieczory a duzo tych o nieregularnym kąpaniu mają walkę codziennie wieczorem bo dziecko nie ma monotonnych i poukladanych rytuałów. Wiec ja bede probowała jednak modeli " kąpiel , jedzenie i lulu" Trzecia sprawa widzialam ze rozmawiałyście o chusteczkach. Stawiam na huggiesy ![]() ![]() ![]()
#168 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mogłabym w ogole nie jeść... A tak właśnie spojrzałam to masz termin porodu w moje urodziny ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#169 |
Zakorzenienie
|
A i miałam się pochwalić zdobyczami z dzis :-D
![]() ![]() ![]()
![]() |
#170 |
Zadomowienie
|
Suqub nie wiem czy bobo wyskoczy śpiewając sto lat i nie wiem czy dam radę w tym czasie pamiętać o tobie więc już na zapas wiedz że ciepło o tobie myślę:P
chociaż Kraken (czyli bobas) jest tak duży że coś mi mówi że będzie szybciej... próbuje się z nim dogadać żeby nie w mikołajki-chociaż to w pewnym sensie oszczędność:P a już na pewno nie w moje imieniny!!! bo to mój dzień i basta! i jeszcze impreze chcę zorganizować ostatnią:P Linka a jak z dostępnością tych huggiesów?bo pdoobno wycoifane z pl i szczerze powiedziawszy nie wiem gdzie się za nimi rozglądać... |
![]() ![]() |
![]() |
#171 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hehe ja też mam nadzieję, że imieniny mi oszczędzi. Mąż zwiastuje, że w moje urodziny wyjdzie i będzie musiał tylko jedną datę zapamiętać ![]() ![]() Linka komplecik mnie zauroczył ![]()
![]() |
#172 |
Wtajemniczenie
|
Basjenia czy Ja dzisiaj doczytam jakis Twoj post i nie wybuchne smiechem ??!!
![]() No nie wytrzymam.... K R A K E N ![]() ![]() ![]() ![]() Linka To Ja sie znowu zastanawiam czy to ze ani troche nie boje sie porodu jest normalne ... :/ Od poczatku myslalam aaa pewnie strach przyjdzie pozniej...ale nic takiego nie czuje,wrecz doczekac sie nie moge grudnia... Chyba jestem jakas pomylona ![]()
#173 |
Zakorzenienie
|
Linka ja też chce cc albo nie rodze
![]() pokąze wam co upolowałam w tesco za grosze ![]() 1.Zółte body z kangurkiem za 7.50 a reszta po 3.60
#174 |
Zadomowienie
|
Inka mój TŻ cały czas mówi że jak będzie się rodzić to scena jak z piratów z karaibów...kraken z otchłani:P
dla mnie moment porodu nie istnieje. i oby jak najdłużej.... Linka jaka rewelacja to wdzianko misiowe!!!! widziałam dzisiaj takie w szmateksie ale na 12msc.... wogóle miałam w rękach jeansy na 3-6miesięcy ale stwierdziłam że są za małe w pasie....i się pampers pewnie nie zmieści...nie mam wogóle wyobraźni w tych rozmiarach! Alekaz dlaczego ty masz takie fajne to tesco?! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#176 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() przybij piątke !!!
![]() |
#177 |
Zakorzenienie
|
co do chusteczek kupilam takie http://www.linteo.cz/pl/chusteczki-n...d-cream-72-szt kupione w cerfurze za 2 zł z groszem. wzielismy dwie paczki na próbę
![]()
#178 | ||
Zadomowienie
|
misiowe ubranko jest przeboskie
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#179 |
Rozeznanie
|
A ja dzisiaj widziałam w drogerii chusteczki, które wydawały mi się super, bo miały w składzie 99% wody i 1% jakiegoś ekstraktu z rośliny (ta moja pamięć
![]() ![]() Wasze chusteczki mają jakieś terminy ważności? |
![]() ![]() |
![]() |
#180 |
Rozeznanie
|
Linka ja też cholernie boję się porodu, przeraża mnie ból i na myśl, że dodatkowo mogłabym być na żywca cięta dostaje gęsiej skorki na całym ciele, u mnie w szpitalu jedyne znieczulenie to gaz
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:09.