|
|
#871 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część IV :)
![]() Cytat:
![]() Cytat:
pokazcie jakie? nam tez się sowki podobają i szukam ochraniacza do lozeczka
|
|
|
#872 |
|
Zadomowienie
|
Dziś nasz rudzielec znowu przyniósł mi niespodziankę do domu...
Jak wrociłam z basenu to ją wypuściłam na dwór i wzięłam się za obiad bo lada moment mąz miał byc juz w domu po pracy. Po kilku minutach wpadła przez otwarte drzwi tarasowe z ... piszczącą myszą w pyszczku ![]() Położyła ją na podłodze i sobie poszła... do swojej miseczki pochrupać suchego Po czym olała myszkę i poszła sobie na dwór. Szybko złapałam za słoik i nakryłam nim tą myszkę aby mi nie śmignęła gdzieś w kąt... Pomyślałam, że mąż ją wypuści na wilność jak wróci. Po chwili rudzielec wpada do domu z kolejną myszką I tak dzieje się przynajmniej kilka razy w tygodniu
|
#873 |
|
Zadomowienie
|
Manieczka chyba są prześcieradła do gondoli bo do wózka dołączają nam właśnie prześcieradło....
Przepraszam... post pod postem... Nie wiem czemu ale czasem mi si e tak robi jak edytuję
:P Edytowane przez paulina119a Czas edycji: 2014-08-19 o 19:15 |
|
|
|
#874 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://allegro.pl/3el-zestaw-120x90-...444723561.html
Edytowane przez czekoladka21 Czas edycji: 2014-08-19 o 19:18 |
|
|
|
|
#875 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#876 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Musi Cię bardzo kochać skoro przynosi Ci takie prezenty Całe szczęście, że te myszy są żywe, bo kot moich teściów to taki skubaniec że przed dom przynosi zagryzione przez siebie myszy, małe ptaki, a raz nawet kunę
|
|
#877 |
|
Zakorzenienie
|
Czekoladko b.ładne ta pościel.
Ja caly czas zastanawiam się czy kupić takie coś dziecięce typu misie, dinozaury czy coś bardziej stonowanego np. kolorowe paseczki Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#878 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
macie super-bojowego kota !
|
|
|
#879 |
|
Zakorzenienie
|
ups , juz edytowalam , zamiast linka z all wstawilo sie zdjecie
![]() no ja
|
#880 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nie mogę się doczekać, aż moja dotrze! Myślałam, że już dzisiaj będzie, a tu lipa Mam nadzieję, że dotrze jutro przed południem, bo tylko wtedy TŻ będzie mógł odebrać.Cytat:
Dzięki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Mnie udało się znaleźć ostatnio jedne bardzo luźne ciążowe - liczę, że na wrzesień będą w sam raz. A tak to również legginsy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Niedobrze, że musiałaś jeszcze po tym prowadzić...
|
|
#881 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kochana jest. Uratowaliśmy jej życie. Jej i jej braciszkowi. Sąsiadka dokarmiała bezdomne koty mieszkające w pustostanie. Wiedzieliśmy, że jedna z kotek urodziła małe. Sąsiadka zaniepokoiła się, gdy przez kilka kolejnych dni kocia mama się jej nie pokazała (maleństwa nigdy nie wychodziły z pustostanu bo były bardzo młode). Gdy ta sasiadka weszła do tego budynku okazało się że siedzą dwa małe szkraby... nad ciałem matki. Jakiś zwierz ją zagryzł ![]() Wzięła te maluszki do domu. Ale miała już swojego kocura i ten nie akceptował ich. Musiała im znaleźć dom. My je wzięliśmy... tzn dziewczynkę my a chłopca teściowe. Oba są takie kochance ze szok Nasza Buba bardziej zachowuje się jak pies a nie kot... np. aportuje papierki po cukierkach Powiem Ci, że początkowo łapała je, bawiła się nimi aż zamęczyła i zostawiała. Potem mąz chodził i sprzatał. Tak samo było z wróbelkami. Lecz teraz ma fazę, że wpada z taką żywą do domu, kładzie człowiekowi pod nogami i dopomina się pogłaskania Oj oby mi kuny nie przytargała z tej miłości bo aż tak dużego słoika nie mam ---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ---------- Cytat:
![]() Śliczna TY ---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ---------- oj tak niesamowita jest ![]() Cytat:
|
|
#882 | |||
|
Zadomowienie
|
Zachciało mi się naleśników z twarożkiem i dżemikiem
![]() ![]() ...i smaże te naleśniory i końca nie widaćCytat:
Cytat:
Cytat:
bo inna nie pasuje ... tak samo z pościelą zwykłą, co z tego że fajną mają pościel jak musisz kupić ich poduszki i kołderkę bo inne nie pasują Alekaz- kusisz tymi przecenami ![]() Któraś tutaj na wątku pisała o karniszu białym do pokoju, że nie mogła znaleźć. Na allegro jest, dziś TŻ zamówił zobaczymy jaki przyjdzie ![]() A widziałam w klubie zdjecia, same lasencje mamy na wątku
|
|
#883 | |||||||||
|
Zadomowienie
|
Mamuśki!!!!nie macie litości....zostawić was na 3 dni i tyyyylllle nadrabiania!!!!!Ale w końcu mnie się udało
Cytat:
Mi osobiście bardziej podoba się ta Silvia ma większą gondolę i jakoś tak wpadł w oczyska Ja natomiast bedę miała albo Murę 4 albo właśnie bebetto Pascala Strasznie oba mi się podobają no i do tego fotelik carbofix i isofix doway czy jakoś tak Strasznie sie cieszę bo jedno juz z głowy ![]() [QUOTE=esti87;47745895]dobry dzien prawie w samo poludnie ja od rana zabiegana,umylam 2 okna,wstawilam 2 prania,robie obiad dla tz i na 15.00 wizytamoj tz mnie dzis zaskoczyl..zreszta ostatnio czesto mu sie to przytrafia..wstaje rano i mam swieze buleczki na sniadanko..a tak chodzily ya mna takie maslane z dzemem..mniam..a potem patrze na tel i sms od niego..mam zejsc do goscinnego..cos tam jest..i co..koszyk dla Frania.. teraz juz rozumiem dlaczego ostatnio pytal czy bd taki kupowac.ja oczywiscie,ze nie bo szkoda pumpikow.. probowal jeszcze raz podjac temat ale ucielam..a dzis tak glupio mi sie zrobilo.. anuszka..ja tez mam takie bole..teraz to w sumie nie ma ani 1 dnia by nie bolalo Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Kochany kocurek ![]() Ja w pon miałam za to wizytę, wszystko super...gin powiedział że jestem stworzona do rodzenia hahahaha i że zaraz powinnam drugie robic Co do hormonków to też mi szaleją...całą niedzielę przeryczałam tak naprawdę nie wiedząc dlaczego :/ Aha dziołchy powiedzcie mi bo zaczynam się poważnie zastanawiać nad urzywaniem pieluszek wielorazowych kieszonek...macie jakieś zdanie na ten temat??mają parę plusów i parę minusów...mi się podoba że pupcia oddycha ( bo jak to dziewczyny pisały że wyobraźcie sobie zamknięcie przez 2 lata w podpasce heh) nie ma odparzeń i wysypek, no i raz kupione starczają do 2-3 roku zycia... no ale z drugiej strony trzeba na raz wydać z 600-700 zł żeby mieć zapas na około 3 dni prać i suszyć...kurcze...co o tym myslicie??
|
|
#884 |
|
Zakorzenienie
|
Futbolowa, nie chce Ci zawracac dupki, ale nie moge odkopać linków do nauki angielskiego, ktore nam podawalas
( byłabys tak łaskawa i podała raz jeszcze
|
|
|
|
#885 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Co tydzień chyba. Zależy od wskazań glukometru. A no i diabetologa mam w czwartek. Wtedy dostanę glukometr i zacznie się spuszczanie krwi.
Pozdrawiam, happywoman Edytowane przez happywoman Czas edycji: 2014-08-19 o 20:08 |
|
|
|
|
#886 |
|
Zakorzenienie
|
Justynaw ja jestem za wygodnicka i będę używała jednorazowych
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#887 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Bardzo ładne te sówki ale ochraniacz kupimy granatowy w białe gwiazdki a pościel w białe baranki
|
|
#888 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to trzymamy się dzielnie, ja od piątku pewnie będę się klula, ale moja gin nie mowila nic o ktg ani usg a szkoda, bo chętnie bym chodzila dla swietego spokoju... Ktoras robila naleśniki i mnie naszlo, a nie powinno, bo to i maka pszenna i tyle weglowodanow i nie ma mi kto zrobić
|
|
|
#889 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
SPA haha Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#890 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Tutaj znajdziesz listę recenzowanych/omawianych przeze mnie materiałów: http://www.kreatywa.net/p/kacik-jezykowy.html Ze stron polecam szczególnie http://etutor.pl [szkoła angielskiego online, płatna] i http://memrise.com [kursy językowe wszelkiej maści]
|
|
#891 |
|
Wtajemniczenie
|
Paulina - myszka raczej pod słoikiem nie przeżyje, brak dopływu tlenu
![]() ale kota masz niezłego :P Co do poduszki to my robimy tak samo - żadnej poduszki na początek ![]() martha, czekoladka - my też mamy sówki na ochraniaczu Ale wersja błękitna, coć długo rozważałam czy nie te biała... ale ostatecznie wybrałam tę, bo z białej było za dużo różu dla mojego Juniora ![]() Keithlyn - dziwne podejście lekarza... Ja rozumiem jakby powiedział coś w stylu, że jest dobrze, ale zawsze może być lepiej i np. zasugerował ograniczyć słodycze, no ale wysyłać na drugie badanie i od razu dawać diete cukrzycową? eclariss - a wiesz, że mnie po glukozie tez głowa bolała? :/ Ale wynik mam dobry ![]() czekoladka - fajny sweterek, tylko kurcze to już aż stówka ![]() happywoman - dobrze, że z Wami ok mimo wszystko Tez mierzę sobie glukometrem (co jakiś czas) z uwagi na problemu insulinowe przed ciążą. A dietka na pewno na dobre Ci wyjdzie, będziesz laska nr 1 z wątku ![]() bolą mnie zęby :P |
|
|
|
#892 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#893 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jak to sie czuje ze dziecko skopalo kregoslup czy nerke? pytam bo ja nic takiego nie czuje :/ Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#894 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja wspominałam o białym karniszu!!! Poproszę linka ![]() Cytat:
|
|
#895 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dlaczego az tak duza roznica miedzy TP? Fakt ze ja mialam dlugie cykle 30 dniowe. I na usg powiedziala ze do zplodnienia doszlo 20.02.
|
|
#896 |
|
Zakorzenienie
|
tak mysle czy nie wyjdzie taniej jakbym kupila gdzies material w sowki i mama mi uszyje poszewki...
|
#897 |
|
Zakorzenienie
|
Witam sie z nad morza, musze jeszcze Was ponadrabiac
![]() Naprodukowalyscie |
|
|
|
#898 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
:http://allegro.pl/karnisz-vega-luxur...448314801.html tylko jeszcze nie napisze czy polecam czy nie, ciekawe czy długo będziemy czekać
|
|
#899 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja dziś kupiłam polar Minky, flanelkę i wypełnienie. Wszystko po 1mb. Zapłaciłam 50zł a wyjdzie mi z tego kocyk bez wypełnienia i kocyk/kołderka z wypełnieniem. Cytat:
Pochwal się jak przyjdzie. Ciekawa jestem jak jakość
|
|
#900 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Ale rzeczywiscie mogloby miec troche mniejsze wyciecia z bokow.---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ---------- Cytat:
Ja bym powiedziala ze 120x90 to standard i taka bede miec ![]() ---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ---------- Na allegro chyba najtaniej taka tkanine widzialam za jakies 15 zl za mb. |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:35.

do teraz boli mnie głowa i nic nie umiem zjeść.ciekawe jaki będzie wynik.

Musi Cię bardzo kochać skoro przynosi Ci takie prezenty
23.06.2011
01.06.2013

macie super-bojowego kota !
bo już nie dostaje ! ale on jest chętny i pomocny