![]() |
#871 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część IV :)
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
pokazcie jakie? nam tez się sowki podobają i szukam ochraniacza do lozeczka
![]() ![]() |
![]() |
#872 |
Zadomowienie
|
Dziś nasz rudzielec znowu przyniósł mi niespodziankę do domu...
Jak wrociłam z basenu to ją wypuściłam na dwór i wzięłam się za obiad bo lada moment mąz miał byc juz w domu po pracy. Po kilku minutach wpadła przez otwarte drzwi tarasowe z ... piszczącą myszą w pyszczku ![]() Położyła ją na podłodze i sobie poszła... do swojej miseczki pochrupać suchego ![]() Szybko złapałam za słoik i nakryłam nim tą myszkę aby mi nie śmignęła gdzieś w kąt... Pomyślałam, że mąż ją wypuści na wilność jak wróci. Po chwili rudzielec wpada do domu z kolejną myszką ![]() I tak dzieje się przynajmniej kilka razy w tygodniu ![]()
#873 |
Zadomowienie
|
Manieczka chyba są prześcieradła do gondoli bo do wózka dołączają nam właśnie prześcieradło....
Przepraszam... post pod postem... Nie wiem czemu ale czasem mi si e tak robi jak edytuję ![]()
:P Edytowane przez paulina119a Czas edycji: 2014-08-19 o 18:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#874 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://allegro.pl/3el-zestaw-120x90-...444723561.html
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez czekoladka21 Czas edycji: 2014-08-19 o 18:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#875 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#876 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#877 |
Zakorzenienie
|
Czekoladko b.ładne ta pościel.
Ja caly czas zastanawiam się czy kupić takie coś dziecięce typu misie, dinozaury czy coś bardziej stonowanego np. kolorowe paseczki Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#878 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#879 |
Zakorzenienie
|
ups , juz edytowalam , zamiast linka z all wstawilo sie zdjecie
![]() no ja ![]()
#880 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Mnie udało się znaleźć ostatnio jedne bardzo luźne ciążowe - liczę, że na wrzesień będą w sam raz. A tak to również legginsy ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#881 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wzięła te maluszki do domu. Ale miała już swojego kocura i ten nie akceptował ich. Musiała im znaleźć dom. My je wzięliśmy... tzn dziewczynkę my a chłopca teściowe. Oba są takie kochance ze szok ![]() Nasza Buba bardziej zachowuje się jak pies a nie kot... np. aportuje papierki po cukierkach ![]() Powiem Ci, że początkowo łapała je, bawiła się nimi aż zamęczyła i zostawiała. Potem mąz chodził i sprzatał. Tak samo było z wróbelkami. Lecz teraz ma fazę, że wpada z taką żywą do domu, kładzie człowiekowi pod nogami i dopomina się pogłaskania ![]() Oj oby mi kuny nie przytargała z tej miłości bo aż tak dużego słoika nie mam ![]() ---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ---------- Cytat:
![]() Śliczna TY ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ---------- oj tak ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#882 | |||
Zadomowienie
|
Zachciało mi się naleśników z twarożkiem i dżemikiem
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Alekaz- kusisz tymi przecenami ![]() Któraś tutaj na wątku pisała o karniszu białym do pokoju, że nie mogła znaleźć. Na allegro jest, dziś TŻ zamówił zobaczymy jaki przyjdzie ![]() A widziałam w klubie zdjecia, same lasencje mamy na wątku ![]()
![]() |
#883 | |||||||||
Zadomowienie
|
Mamuśki!!!!nie macie litości....zostawić was na 3 dni i tyyyylllle nadrabiania!!!!!Ale w końcu mnie się udało
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [QUOTE=esti87;47745895]dobry dzien prawie w samo poludnie ![]() ![]() moj tz mnie dzis zaskoczyl..zreszta ostatnio czesto mu sie to przytrafia..wstaje rano i mam swieze buleczki na sniadanko..a tak chodzily ya mna takie maslane z dzemem..mniam..a potem patrze na tel i sms od niego..mam zejsc do goscinnego..cos tam jest..i co..koszyk dla Frania.. ![]() teraz juz rozumiem dlaczego ostatnio pytal czy bd taki kupowac.ja oczywiscie,ze nie bo szkoda pumpikow.. probowal jeszcze raz podjac temat ale ucielam..a dzis tak glupio mi sie zrobilo.. ![]() anuszka..ja tez mam takie bole..teraz to w sumie nie ma ani 1 dnia by nie bolalo Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Ja w pon miałam za to wizytę, wszystko super...gin powiedział że jestem stworzona do rodzenia hahahaha i że zaraz powinnam drugie robic ![]() Co do hormonków to też mi szaleją...całą niedzielę przeryczałam tak naprawdę nie wiedząc dlaczego :/ Aha dziołchy powiedzcie mi bo zaczynam się poważnie zastanawiać nad urzywaniem pieluszek wielorazowych kieszonek...macie jakieś zdanie na ten temat??mają parę plusów i parę minusów...mi się podoba że pupcia oddycha ( bo jak to dziewczyny pisały że wyobraźcie sobie zamknięcie przez 2 lata w podpasce heh) nie ma odparzeń i wysypek, no i raz kupione starczają do 2-3 roku zycia... ![]()
![]() |
#884 |
Zakorzenienie
|
Futbolowa, nie chce Ci zawracac dupki, ale nie moge odkopać linków do nauki angielskiego, ktore nam podawalas
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#885 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Co tydzień chyba. Zależy od wskazań glukometru. A no i diabetologa mam w czwartek. Wtedy dostanę glukometr i zacznie się spuszczanie krwi. ![]()
Pozdrawiam, happywoman Edytowane przez happywoman Czas edycji: 2014-08-19 o 19:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#886 |
Zakorzenienie
|
Justynaw ja jestem za wygodnicka i będę używała jednorazowych
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#887 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Bardzo ładne te sówki ![]() ale ochraniacz kupimy granatowy w białe gwiazdki a pościel w białe baranki ![]()
![]() |
#888 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() to trzymamy się dzielnie, ja od piątku pewnie będę się klula, ale moja gin nie mowila nic o ktg ani usg a szkoda, bo chętnie bym chodzila dla swietego spokoju... Ktoras robila naleśniki ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#889 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() SPA haha Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#890 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Tutaj znajdziesz listę recenzowanych/omawianych przeze mnie materiałów: http://www.kreatywa.net/p/kacik-jezykowy.html Ze stron polecam szczególnie http://etutor.pl [szkoła angielskiego online, płatna] i http://memrise.com [kursy językowe wszelkiej maści] ![]()
![]() |
#891 |
Wtajemniczenie
|
Paulina - myszka raczej pod słoikiem nie przeżyje, brak dopływu tlenu
![]() ale kota masz niezłego :P Co do poduszki to my robimy tak samo - żadnej poduszki na początek ![]() martha, czekoladka - my też mamy sówki na ochraniaczu ![]() ![]() Keithlyn - dziwne podejście lekarza... Ja rozumiem jakby powiedział coś w stylu, że jest dobrze, ale zawsze może być lepiej i np. zasugerował ograniczyć słodycze, no ale wysyłać na drugie badanie i od razu dawać diete cukrzycową? eclariss - a wiesz, że mnie po glukozie tez głowa bolała? :/ Ale wynik mam dobry ![]() czekoladka - fajny sweterek, tylko kurcze to już aż stówka ![]() happywoman - dobrze, że z Wami ok mimo wszystko ![]() ![]() bolą mnie zęby :P |
![]() ![]() |
![]() |
#892 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#893 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
jak to sie czuje ze dziecko skopalo kregoslup czy nerke? pytam bo ja nic takiego nie czuje :/ Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2
![]() |
#894 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja wspominałam o białym karniszu!!! Poproszę linka ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#895 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Dlaczego az tak duza roznica miedzy TP? Fakt ze ja mialam dlugie cykle 30 dniowe. I na usg powiedziala ze do zplodnienia doszlo 20.02.
![]() |
#896 |
Zakorzenienie
|
tak mysle czy nie wyjdzie taniej jakbym kupila gdzies material w sowki i mama mi uszyje poszewki...
#897 |
Zakorzenienie
|
Witam sie z nad morza, musze jeszcze Was ponadrabiac
![]() Naprodukowalyscie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#898 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() http://allegro.pl/karnisz-vega-luxur...448314801.html tylko jeszcze nie napisze czy polecam czy nie, ciekawe czy długo będziemy czekać ![]()
![]() |
#899 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja dziś kupiłam polar Minky, flanelkę i wypełnienie. Wszystko po 1mb. Zapłaciłam 50zł a wyjdzie mi z tego kocyk bez wypełnienia i kocyk/kołderka z wypełnieniem. Cytat:
![]() Pochwal się jak przyjdzie. Ciekawa jestem jak jakość ![]()
![]() |
#900 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ---------- Cytat:
![]() Ja bym powiedziala ze 120x90 to standard i taka bede miec ![]() ---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ---------- Na allegro chyba najtaniej taka tkanine widzialam za jakies 15 zl za mb. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:09.