|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1081 | ||
Rozeznanie
|
Dot.: Lubelskie Panny Młode, jesteście?? cz.II
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#1082 |
Zakorzenienie
|
Jagnabe - niestety jak sie okazuje nie wszystko można zrobić wcześnie, ja należę do osób, które maksymalna ilość rzeczy stają się zrobić z dużym wyprzedzeniem, ale te trzy ostatnie dni były dla nas bardzo pracowite, dopiero wczoraj o 20:00 usiedliśmy sobie spokojnie
![]() ![]() Lenka, za żakiet zapłaciłam 139 zł - dla mnie dużo jak na ciuszek - takie skąpiradło jestem - ale za bolerko zapłaciłabym więcej, a nie używałabym go potem... Tak patrzę za okno i cos czuję, że nawet wykorzystam ten żakiecik ![]() Martuko - na Czechowie jest fajny zakład na Harnasie 11 (Klaudia albo coś takiego), co prawda nie mam pojęcia jak tam upinają, ale moja mama sie tam strzyże regularnie i jest zadowolona, fryzjerki są raczej takie normalne sensowne kobitki, poza tym jest jeszcze ten zakład w Realu - tam jest dużo fryzjerek, można sie zapisać (kiedyś nie było takiej możliwości) a ja korzystałam też często z ich usług i było OK. mexx100, annabel_lee - hehehe ja tez mam tendencje do bezsenności przed większymi wydarzeniami ![]() ![]() Bazanów, jestem bardzo ciekawa, czy jesteśmy materiałem do jakieś pracy naukowej? witam w każdym razie koleżankę po fachu!
#1083 |
Wtajemniczenie
|
Dzis wybieram sie na wesele do znajomych.Pierwsze wesele z moim mężem
![]() Wypije zdrówko za Was dziewczyny!Buzka! |
![]() ![]() |
![]() |
#1084 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1085 | |
Konto usunięte
|
Lubelskie Panny Młode, jesteście?? cz.II
Cytat:
Sylwuniu p!Ślub w kościele pw Wieczerzy Pańskiej, na Al. Warszawskich,Wesele mam w Anastazji,nie wiem jak tam wypadają wesela,gdyż nigdy nie bylam,mam tylko nadzieje ze będzie ok,a sala piękna jest, bardzo ukwiecona ![]() Zespół niestety nie wiem jak sie nazywa,juz mi sie wszystko pomieszalo, wiem tylko ze jest ze Świdnika i grają bardzo fajnie. Fotograf: p.Leszek Strachalski-wspanialy,pomyslowy czlowiek,bardzo wyluzowany i otwarty na wszelkie propozycje i pomysly-polecam. ![]() Nawet nie wiecie jak sie ciesze ze trafilam na to forum,wreszcie jest ktos z kim poge pogadac,wymienic spostrzezenia i uwagi.Moja mamę to wesele chyba przerasta,zaras sie wzrusza i koniec gadki. dziewczynki, czy wiecie moze gdzie mozna niedrogo wypożyczyc ladne dekoracje do kościoła? Błąd na błędzie,to chyba przez ten pospiech ![]() ![]() Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2007-07-16 o 17:02 Powód: trzy posty pod sobą |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1086 |
Zakorzenienie
|
hehehe, u mnie nie będzie oczepin - naliczyłam pięć panien, z czego jedna nie lubi takich zabaw, a druga jest troszkę starsza i nie będę jej robić przykrości...
kawalerów mniej więcej tyle samo - no i dobrze, ja też nie przepadam za takimi akcjami ![]()
#1087 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1088 | ||
Zadomowienie
|
Lubelskie Panny Młode, jesteście?? cz.II
![]() dzisiejszym Pannom Młodym i ich ukochanym Panom Młodym życzę wszystkiego, co najpiękniejsze na wspólnej drodze życia - miłości, radości, szczęścia i tego, o czym marzycie ![]() ![]() aha dziewczynki, a może macie zdjęcia bandoli?? do do mnie nie dotrały ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() "w pewnym momencie kobieta powinna ustalić ile ma lat. I konsekwentnie się tego trzymać". M.C. Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2007-07-16 o 18:06 Powód: 3 posty pod sobą |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1089 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1090 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ciekawa jestem jak CI tam teraz na fotelu - jesteś piękna dziewczyną i co by nie zrobili będzie Ci ladnie ![]() no i życze Ci wszystkiego naj..., nawet myslalam,żeby przyjśc popatrzyć na Twój ślub, zobaczymy, moze uda mi się tak ułozyć zajęćia że sie pojawię ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1091 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Co do kwiatusska - brawo dla *kasieńki* za odwagę. Ja jeszcze niewiele mogę sie poudzielać na forum ponieważ moje przygotowania ograniczyły sie na razie do zarezerwowania sali ale z przyjemnościa czytam Wasze posty i od razu widac ze kwiatussek nie pasował Was. W ostatnim czasie "żyliśmy" w domu slubem i weselem siostry więc tylko tym doświadczeniem mogę się narazie z Wami dzielić. Jak tylko ta nieszczęsna ospa która wyłączyła mnie ze świata żywych i trzyma juz drugi tydzień zechce mnie opuścic rozpoczynamy poszukiwana kamerzysty, fotografa i najważniejsze-zespołu więc Wasze rady napewno sie przydadzą. Wszystkim Pannom Młodym i ich Narzeczonym (jeszcze) wszystkiego najlepszego w tym pięknym dniu, dużo słoneczka na niebie, które właśnie zaczyna dla Was świecić a przede wszystkim ciepełka i spokoju w serduszkach i dobrej zabawy.
![]() ![]() _____________________ http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008083001301330.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1092 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
DJ zrozumiał że nie chcemy takiej akcji, i nie będzie raczej typowo weselnych zabaw, ale że spora część gości to znajomi z zespołu ludowego, to jak zagrają jakieś brathanki czy golców to i tak będą pewnie "typowo" weselne hulanki i może obertaski ![]() a ja fryzurkę już ułożyłam, wysyłam zaraz TŻ-ta po bukiety i nie mam co robić ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1093 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() pięknie. Zycze i TObie samych radosnych chwil dzisiaj i wzruszeń i niespodzianek, takihc miłych niezaplanowanych rzeczy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1094 |
Przyczajenie
|
Witam wszystkie przyszłe panny młode! Jestem tu nowa, ale mam nadzieje, że przyjmiecie mnie ciepło. Na sam początek mam kilka pytań:
1. Czy nasuwają się wam jakies nowe przemyślenia na temat zajazdu Marzanna w Niedrzwicy Kościelnej? 2.Czy nazwy zespołów Online i MixBand mówią wam coś szczególnego? Dzięki z góry za wszystkie pozytywne i negatywne opinie. |
![]() ![]() |
![]() |
#1095 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1096 |
Zakorzenienie
|
[1=d8be20e97d4cbff40238ea5 9da6e881f8d1ed430_660c8e3 ec8645;4776580]hej hej!
Sylwuniu p!Ślub w kościele pw Wieczerzy Pańskiej, na Al. Warszawskich,Wesele mam w Anastazji,nie wiem jak tam wypadają wesela,gdyż nigdy nie bylam,mam tylko nadzieje ze będzie ok,a sala piękna jest, bardzo ukwiecona ![]() Zespół niestety nie wiem jak sie nazywa,juz mi sie wszystko pomieszalo, wiem tylko ze jest ze Świdnika i grają bardzo fajnie. Fotograf: p.Leszek Strachalski-wspanialy,pomyslowy czlowiek,bardzo wyluzowany i otwarty na wszelkie propozycje i pomysly-polecam. ![]() Niesamowite! Pierwsza wizażanka, która będzie miała ślub w mojej parafii! Ja też ślubowałam tam 16.06. Kiedy Twój ślub? Ciekawe, czy się znamy? Martulko! Postaram Ci się jutro wieczorem napisać PW na temat Słowacji. Muszę odnaleźć ulotki etc. A teraz niestety muszę wysprzątać cały dom, bo mamy dziś gości, a jutro chrzest mojego męża siostrzenicy... Pozdrawiam!
#1097 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1098 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() właśnie mój TŻ kłóci sie w kwiaciarni ze światkiem o to, kto ma płacić za bukiety hehehe i zdają mi relacje telefoniczną ![]() kurcze, na razie mam ciągle wrażenie, że powinnam coś robić, ale nie wiem co??? ![]() ![]() chociaż moje posty w sumie nic nie wnoszą ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1099 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Życzę Tobie i wszystkim dziewczynom, które dzisiaj ślubują wszystkiego co najlepsze i najpiękniejsze, wielkiej Miłości i naprawdę szczęśliwego życia ![]()
![]() |
#1100 |
Zakorzenienie
|
ja mieszkam sama z TŻ-tem, wiec jest spokój
![]() moja siostra, która jest świadkową przyjeżdża dopiero po 15:00 wszystkim dzisiejszym pannom młodym życzę wszystkiego najlepszego ![]() niech nam sie uda ten dzień! a reszta małżeństwa tez będzie z górki ![]()
#1101 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() a tak apropos - mój nick to M A R T U K O. taka mała pomyłka babci przy nazywaniu mnie martulka własnie ![]() Cytat:
![]() ![]() Co do szala-bolerka to już pisalam,ze moga uszyć w pracowani na Furmańskiej - to ta od sklepu na dole Lubartowskiej. miałam tam dzisiaj iśc ale utknęłam w domu i pójde w poniedziałek. jak tylko coś sie dowiem to dam CI znac. Poza tym można kupic szale w sklepach - łatwiej chyba nawet wybrac biały niż ecru - taki jak mi potrzeba, ale jeden znalazlam i tak sie zastanawiam cy go po prostu nie kupić. Cytat:
![]() A co do pierwszej części twojej wypowiedzi potwierdzam z autopsji, ze "to dla niej żadna przyjemnośc" ![]() ![]() a wogóle to zajrzałam na liste i uświadomiłam sobie ile diewczyn dziś bierze ślub, Tych najbardziej aktywnych na naszym wątku. Dziewczyny!!! Piskny dzien dzisiaj macie - nie ma upału a jest słoneczko. Niech on będzie dla Was pierwszym szcześliwym dniem małżeństwa ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1102 |
Zakorzenienie
|
martuko, ja wczoraj rzuciłam... filiżanką
![]() ![]() a jestem pewna, że dzisiejsze panny młode nie opuszczą Was i nadal będą odwiedzać forum i wspierać wszystkie narzeczone ![]()
#1103 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Co do zajazdu i zespołu online juz było to poruszane na tym forum, wejdż na "przeszukaj ten wątek" i wpisz marzanna i online ![]() Ruda3d podziwiam opanowanie i życzę jeszcze raz WSZYSTKIEGO DOBREGO!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1104 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1105 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
http://decu.pl/sklep/product_info.ph...oducts_id=3698 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1106 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1107 |
Raczkowanie
|
Dziękuję Martuko i Lenka!!
![]() A jak u was nerwy? czy razcej spokojnie?bo wasz wielki dzień tuż tuż ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1108 | |
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
![]() Dzisiejsze panny młode pogodę macie wymarzoną ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1109 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() uciekam, i dziękuję wszystkim za wszystkie ciepłe słowa ![]() ![]()
![]() |
#1110 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez annabel_lee Czas edycji: 2007-07-14 o 13:29 Powód: poprawka |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:00.