|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1501 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Grono mamuś powiększamy, intensywnie się staramy - cz. IV
Cytat:
W razie czego to Smecta, żebyś mogła spokojnie jechać A co do prawka, to Czarnulka dasz radę Ja co prawda zdałam dopiero za 9 razem, ale to szczególny przypadek Wierzę, że uda Ci się za pierwszym
|
|
#1502 |
|
Zakorzenienie
|
Ale jestem dziś połamana, zupełnie jakby coś ciężkiego leżało na mnie cała noc. A zimno dziś jak skurczubyk.,7st a telepalo mną jakby mróz był. Nie cierpię zimna i tak wczesnego wstawania ![]() Co do prawka niby się nie ma czego bać, ale ja zdaje w De, więc tymbardziej jest stres. ![]() Aneczko, idź do lekarza i sie nawet nie zastanawiaj. To że zniknęła krew z moczu wcale nie świadczy o tym że jest lepiej. Trzeba jednak to skontrolować i przyjmować leki. Ja ze swojej strony mogę polecić Ci jedzenie żurawiny. Zmniejsza podatność na infekcje dróg moczowych
Edytowane przez Czarnulka7891 Czas edycji: 2014-08-20 o 07:03 |
|
|
|
#1503 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A prawka sie nie bój w ciąży sie zdaje za pierwszym razem Ja zaczęłam przed ciąża ale potem miałam troche przerwy w kursie i egzamin juz w 7 msc Pamietam jak zaczęłam pierwsze jazdy, właściwie to prawie ze pierwszy raz za kierownica, zrobiliśmy 2 kolka na parkingu i wyjechaliśmy na miasto, na super ruchliwą ulice kilkupasmową, uczyłam sie w Warszawie byłam przerażona tą sytuacją W Pl to czasami mam wrażenie ze oni sie z powołaniem pomylili, miałam takiego który mi sie darł to wysiadłam z auta i w szkole zrobiłam aferę bo ja nie jestem uczniem gimnazjum zeby jakis palant mi sie wydzierał tylko mu płace za to zeby mnie nauczył. I to notoryczne takie traktowanie przez instruktorów, mnóstwo koleżanek na takich buty trafilalo a po co sie stresowac kiedy za to sie płaci? Za to zdałam za pierwszym razem bez problemu a jeszcze miałam egzamin po ciemku, wieczorem i to był puerwszy raz jak tak jechałam po mieście Dzień dobry dziewczyny
|
|
|
|
|
#1504 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co prawko u nas kosztuje od 900 do 1500 euro. Poprawka 300
no i plus za to, że prawo jazdy otrzymujesz od egzaminatora po znanym egzaminie. Więc można po egzaminie wsiąść w auto i pojechać w sina dal ![]() Kurcze tabletka stanęła mi w gardle.. Nie przyjemne uczucie
|
#1505 |
|
Zadomowienie
|
nie czaje sie
wstalam i stwierdzilam ze pojde jeszcze polezec a teraz jem sniadanko i zaraz zmykam do firmy przeszkolic nowa pracownice a pozniej cczeka mnie jeszcze troche zalatwiania...a moj maluch znalazl sobie miejscowke w prawej dolnej czesci brzucha i od kilku dni tam mnie ciagle kopie a wizyta dopiero w czwartek za tydzien
|
|
#1506 |
|
Zakorzenienie
|
Ewa, awantura prawidłowo. na mnie rodzice nie krzyczeli a co dopiero obcy gość na kursie. Poza tym on jest dla nas a nie my dla niego. Żaden z nas chłopiec do bicia
![]() Pamiętam jak ojciec uczył jeden jedyny raz brata na prawko. Darł się na niego tak, że w domu go było słychać. Az brat niesamowicie spokojny człowiek wysiadł z auta, trzasnal drzwiami i powiedział, że dziękuje bardzo, on sobie pójdzie na kurs gdzie nikt na niego krzyczeć nie będzie. Poszedł na kurs, zawzial się i zdał za pierwszym razem ![]() Można, można a obecnie jest piratem drogowym i bez cb ani rusz. Swoją drogą miałam ochotę mu za to dupsko złoić, ale chyba tak nie wypada, chlopak kolo 195 cm, a ja ze swoimi 170 cm....no z czym do ludu
Edytowane przez Czarnulka7891 Czas edycji: 2014-08-20 o 07:21 |
|
|
|
#1507 |
|
Zadomowienie
|
Ewuniu w 7 miesiacu...super
ja to juz sie z mezem na auta zamienilam bo w moim sie nie mieszcze a jak odsune siedzenie nie dostaje do pedalow bo jakos tak gleboko sa zamontowane...ale obawiam sie ze dlugo sobie nie pojezdze jak moj maly bedzie mi tak dalej brzuch rozpychal
|
|
#1508 | |
|
Wtajemniczenie
|
Aneczka
Dorotka biedna Ty to masz przejścia ---------- Dopisano o 07:22 ---------- Poprzedni post napisano o 07:17 ---------- Cytat:
w pierwszej ciąży chudzinka byłam no i jeżdzę dużym suvem wiec miejsce na brzuch mam a co miałaś za autko ze musiałaś sie z mężem wymienić?
|
|
|
|
|
#1509 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry dziewczyny
Ale z Was ranne ptaszki ją to jestem spióch od zawsze lubie rano spać ale nie zawsze mi dadzą Aneczko dobrze że czujesz się lepiej ale lepiej isc i sprawdzc co to było [CENTER][/CENTERWY] Życzę Wam milego dnia
|
#1510 |
|
Zakorzenienie
|
Idę sobie ruchliwą ulica, chce wyciągnąć portfel z torebki sięgam i razem z portfelem wypada mi wkładka, którą noszę w torbie
![]() Aż mi się głupio zrobiło. Podniosłam ja szybciej niż upadła
|
#1511 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja kiedyś miałam w torebce pieniądze luzem i przy płaceniu wyjęłam garstkę drobniaków razem w tamponem ![]() A co do piratów drogowych, to wczoraj mnie tż wiózł 150km/h do tego szpitala, drogą bez żadnego pobocza, w wioskach zwalniał do 100... Aż się zaczęłam zastanawiać czy nie zmienić szpitala w którym będę rodzić, żeby chociaż droga do niego byla szersza
|
|
#1512 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1513 |
|
Zadomowienie
|
chevrolet lacetti, dobra kochane zmykam do firmy ...bede pozniej
|
|
#1514 |
|
Zakorzenienie
|
Aneczko,
Hmm, ale to nie był mój pierwszy raz raz w sklepie takie coś odwaliła, przed facetem który mi się namiętnie przyglądał ![]() Kawy bym się napiła takiej z ekspresu, najlepiej tej z piekarni w której pracuję w poniedziałek
|
#1515 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 07:37 ---------- Poprzedni post napisano o 07:37 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1516 |
|
Zakorzenienie
|
Noo Tz w stresie z rodzacą może być niebezpieczne
![]() My mamy do szpitala 5-8 minut przez centrum miasta, poza godzinami szczytu ![]() ---------- Dopisano o 07:40 ---------- Poprzedni post napisano o 07:38 ---------- Kokardelka, moja reakcja wczoraj była taka sama. Zresztą dziś na samą myśl mi niedobrze
|
#1517 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Mnie tro dziwi, ze nie zatrzymali sprawdzic, ani nie zbadalo nawet moczu, jak to nerki to mogloby byc powazne. ---------- Dopisano o 07:42 ---------- Poprzedni post napisano o 07:40 ---------- Cytat:
Edytowane przez kordelka85 Czas edycji: 2014-08-20 o 07:41 |
||
|
|
|
#1518 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To ja siedzę z małą u urzędzie miasta, pełno ludzi w poczekalni i sie zagapiłam a ta mi z torebki wywaliła wkładki nie zeby jedną czy dwie, z 10 ich było ale siara
|
|
|
|
|
#1519 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ponoc prawko w Niemczech to luzik, ludzie wPL zdaja po 7-8 razy i nie moga zdac, a tutak za drugim maks. |
|
|
|
|
#1520 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1521 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1522 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mam nadzieje ze u Ciebie bedzie spokojnie Ja się cały czas zastanawiam jak mam rodzić, na cc to pewnie umówione pojadę, a gdybym sie zdecydowała spróbować sn to tez bede miała jazdę przez miasto
|
|
|
|
|
#1523 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Bratowej kolezanka pracuje w WORDZIE i ona mowi, ze tam maja takie zalozenie, ze 30 proc osob ma zdac prawko, a reszte uwalic. ---------- Dopisano o 07:57 ---------- Poprzedni post napisano o 07:53 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 08:10 ---------- Poprzedni post napisano o 07:57 ---------- Ja mam ciagle biegunke, zdecydowalam sie, na specjalna diete, ale nie wiem jak dlugo na niej pociagne, zero wapnia, zero zelaza, nie wiem co gorsze, straczka czy takie niedobory... |
||
|
|
|
#1524 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo on twierdzi, że wczoraj to był pikuś przy tym, jak będę rodzić ![]() Niepotrzebnie mu pokazałam zawartość ubikacji i się zestresował biedny... Lecę pozałatwiać, do później
|
|
#1525 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witam Was dziewczynki
![]() poł godziny Was nadrabiałam ![]() Aniutka trzymam kciuki za piekne pęcherzyki ![]() Daj znać koniecznie po wizycie Aniu Annasar super że otrzymaliście pozytywną decyzje o kredycie. Co do taty to trzeba mieć nadzieje. Aneczko brzuszek śliczniutki Wystraszyłam się jak czytałam o tym że krwawisz. Na szczęście już ok. Ale tak jak dziewczyny mówią idź lepiej zrób badania zdjęcia z wakacji ![]() Cytat:
Super że jesteś z nami Franka ale z Ciebie rozbójnik Cytat:
![]() Violino ja tak miałam po miesiącu picia ziółek. Teraz juz jest ok
|
|
#1526 |
|
Zakorzenienie
|
A jeszcze mialam zapytać, czy mi się wydaje, czy Żaneci długo nie ma?
![]() Edit: już jest, uff Bo się zestresowałam
Edytowane przez aneczka2238 Czas edycji: 2014-08-20 o 08:18 |
|
|
|
#1527 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No a dowiedział się o tym dopiero teraz, bo w pl najwidoczniej nikt z rodziny nie odebrał listu z wydziału komunikacji ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:21 ---------- Poprzedni post napisano o 08:17 ---------- Kokardelka, masakra z tą zdawalnoscią ![]() A tutaj w De mamy kolegę który oblał 3x...nie nastraja mnie to optymistycznie. Boje się okropnie. A jak twój język? Chodzi o to jak to na kursie wygląda, który przecież jest po niemiecku. cykam się, że mimo kursu nic nie zrozumie i nie dogadamy się z gościem
|
|
#1528 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ja chodze na teorie i poloway nie rozumiem, maja mi dac plyte jest po polsku i egzamin teoretyczny jest po polsku, jak zjadami to nie wiem bo jeszcze nie mialam. |
|
|
|
|
#1529 |
|
Zakorzenienie
|
Aneczko jestem
![]() Wczoraj mnie nie bylo bo najpierw byłam odebrac paczport
|
#1530 |
|
Raczkowanie
|
Oo matkoo to wy już na nogach, a ja jeszcze pod kolderka
![]() A ty Aniu koniecznie idz na te wyniki, lepiej wiedziec co jest i wyleczyc do konca ![]() Ewelinko strach ma tylko wielkie oczy Ja tez sie balam o zdalam za pierwszym razem
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:41.

W razie czego to Smecta, żebyś mogła spokojnie jechać
Wierzę, że uda Ci się za pierwszym

takiej z ekspresu, najlepiej tej z piekarni w której pracuję w poniedziałek