Odpieluszkowe Zapalenie Mózgu. - Strona 116 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-08-20, 13:49   #3451
201708160922
Konto usunięte

Dot.: Odpieluszkowe Zapalenie Mózgu.

Cytat:
Napisane przez kukurukku Pokaż wiadomość
Na mnie powarczały, bo stwierdziłam, że śmierć zwierzęcia to nie koniec świata i jednak nie stawiam bliskich mi ludzi i bliskich mi zwierząt na równi. Uważam, że tam jest znacznie gorzej niż tutaj
Mają zwierzak, to warczą.
201708160922 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-20, 13:54   #3452
Karinio
Zakorzenienie

Cytat:
Na mnie powarczały, bo stwierdziłam, że śmierć zwierzęcia to nie koniec świata i jednak nie stawiam bliskich mi ludzi i bliskich mi zwierząt na równi. Uważam, że tam jest znacznie gorzej niż tutaj
Też tak uważam,że bardziej gorzej pod kopułą mają wielbiciele zwierząt niz matki z dziecmi.Zreszta widac ostatnimi czasy piękne przykłady na forum wizaż. Chociaż niektóre,matki też mają...alee tyle zgryzoty,jadu,żółci,zgorz knienia itd tu już dawno niewidziałam wśród młodych i nie tylko osób.

---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ----------

Cytat:
Napisane przez CzasKomety Pokaż wiadomość

Edytowane przez Karinio
Czas edycji: 2014-08-20 o 13:53
Karinio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-20, 13:59   #3453
201712111032
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez CzasKomety Pokaż wiadomość
racja

Cytat:
Napisane przez Karinio Pokaż wiadomość
Też tak uważam,że bardziej gorzej pod kopułą mają wielbiciele zwierząt niz matki z dziecmi.Zreszta widac ostatnimi czasy piękne przykłady na forum wizaż. Chociaż niektóre,matki też mają...alee tyle zgryzoty,jadu,żółci,zgorz knienia itd tu już dawno niewidziałam wśród młodych i nie tylko osób.
Jest tutaj na wątku masa przykładów na OZM, że włos się jeży na głowie, czasami głupota ludzka aż poraża, bzik na punkcie dziecka po prostu miażdży i ja nie popieram tego ALE uważam, że ludzie NAPRAWDĘ zbzikowani na punkcie zwierząt są z jakichś powodów milej przyjmowani od matek z totalnym bzikiem na punkcie dziecka.
Tiutianie do pieska jest przyjmowane łaskawszym okiem niż tiutianie do dziecka nie wiem dlaczego.
201712111032 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-20, 14:03   #3454
4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b
Konto usunięte

Cytat:
A po co w ogole poszlas je oswiecac i nawracac? Normalnie jak matka z OZM tutaj. Ja tez sie z niektorymi zwierzecymi pogladami nie zgadzam, ale nie obdzielam nimi ludzi na prawo i lewo. To tak jakby na moje ulubione watki wpadl jakis niemalujacy sie paszczak, ktory jesli juz sie maluje to zamiast rozu uzywa buraka i nawracal nas, ze jestesmy tepe dzidy, bo wydajemy rocznie grube tysiace na sama kolorowke a poza tym to piekno tkwi we wnetrzu..
Inny przyklad: wpadam na watek dla wegetarianek i nauczam, je ze krowa to postawa piramidy zywienia .

Nie ogarniam po co samemu szukac klotni i "wbijac kij w mrowisko" cytujac klasyke pieniacza.

Cytat:
Napisane przez Luba Pokaż wiadomość
różnica jest całkiem w czym innym
A w czym niby?
4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-20, 14:09   #3455
201708160922
Konto usunięte

Cytat:
Jest tutaj na wątku masa przykładów na OZM, że włos się jeży na głowie, czasami głupota ludzka aż poraża, bzik na punkcie dziecka po prostu miażdży i ja nie popieram tego ALE uważam, że ludzie NAPRAWDĘ zbzikowani na punkcie zwierząt są z jakichś powodów milej przyjmowani od matek z totalnym bzikiem na punkcie dziecka.
Tiutianie do pieska jest przyjmowane łaskawszym okiem niż tiutianie do dziecka nie wiem dlaczego.
Może dlatego, że dziecko uczy się mówić, a pies nie? Tiutanie do dziecka robi idiotę z dziecka i osoby tiutającej.
Stary 2014-08-20, 14:09   #3456
201712111032
Konto usunięte

[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;47782257]A po co w ogole poszlas je oswiecac i nawracac? Normalnie jak matka z OZM tutaj. Ja tez sie z niektorymi zwierzecymi pogladami nie zgadzam, ale nie obdzielam nimi ludzi na prawo i lewo. To tak jakby na moje ulubione watki wpadl jakis niemalujacy sie paszczak, ktory jesli juz sie maluje to zamiast rozu uzywa buraka i nawracal nas, ze jestesmy tepe dzidy, bo wydajemy rocznie grube tysiace na sama kolorowke a poza tym to piekno tkwi we wnetrzu..
Inny przyklad: wpadam na watek dla wegetarianek i nauczam, je ze krowa to postawa piramidy zywienia .

Nie ogarniam po co samemu szukac klotni i "wbijac kij w mrowisko" cytujac klasyke pieniacza.

A w czym niby?[/QUOTE]

Po prostu napisałam czym jest dla mnie odpupilowe, żadnego nawracania tam nie było podałam przy tym inne przykłady ale jeden się nie spodobał i już dyskusja. Zmyłam się, dla własnego i ich spokoju

śmieszne

Czas Komety: ale 2miesięcznego dziecka i tak się nie nauczy mówić. Rozumiem, o co ci chodzi, jednak nie do końca do mnie przemawia ten argument (nie mówię tu o sytuacji, gdzie się tiutia do 10latka)

Edytowane przez 201712111032
Czas edycji: 2014-08-20 o 14:11
201712111032 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-20, 14:18   #3457
Cattivo
Wtajemniczenie

Cytat:
Wiesz, na wątku o odpupilowym zapaleniu mózgu siedza same panie z taką właśnie przypadłością.
Według mnie nie ma tam osób z zaawansowanym OZM, większość po prostu bardzo dba o swoje zwierzęta. Chyba nie było tam jeszcze osoby która swoim postępowaniem utrudniałaby życie innych ludzi czy ich krzywdziła, co tutaj niejednokrotnie wychodzi. OZM jak dla mnie zaczyna się w momencie, gdy nie widzisz świata poza dzieckiem/zwierzęciem, wszyscy inni mogą się wypchać, nie potrafisz rozmawiać o niczym innym jak o obiekcie swojego zapalenia i identyfikujesz się wyłącznie jako "matka" albo "właścicielka kotka/pieska/papugi". Tam na razie tego nie ma.
Cattivo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-20, 14:24   #3458
Luba
Zakorzenienie

Cytat:
Po prostu napisałam czym jest dla mnie odpupilowe, żadnego nawracania tam nie było podałam przy tym inne przykłady ale jeden się nie spodobał i już dyskusja. Zmyłam się, dla własnego i ich spokoju
no pacz, a odpowiedniej byłyby, jak podejrzewam po tym co widzę tutaj, pogonić ich z tamtego wątku albo zacząć pytać co na nim, u Boga ojca robią

Afazja, darmowa strona z cwiczeniami!
Luba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-20, 14:27   #3459
Mojwa
zuy mod

GG do Mojwa

Luba, naprawdę zawsze musisz udowadniać, że to Ty masz rację?

L'amore scalda il cuore.

Do. Or do not. There is no try.

23.05.2011
22.05.2017
02.12.2017
Mojwa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-20, 14:31   #3460
ajah
wańka wstańka

Cytat:
Napisane przez harleyka Pokaż wiadomość
Cytat z odzwierzęcego:

Mamusię z tak GALOPUJĄCYM OZM sama bym zaprzęgła to jakiegoś powozu czy bryczki i niech dyma nad Morskie Oko. Dzieci sie pewnie ucieszą, że mamusia je powozi.

Ludzi z taim podejściem jest mi zwyczajnie żal.
Cytat:
Napisane przez Hikaru Pokaż wiadomość
Duża meczarnia. W upale, ciągnąć to wszystko góra-dół, bez stałego dostępu do wody, straszny wysiłek i konie nie wytrzymują.
Straszne jest to, że właściciele koni (ciągnących wozów) nie są dpowiedio nadzorowani i karani za okrucieństwo wobec zwierząt.

Cytat:
Napisane przez Fleur_D Pokaż wiadomość
Dziwi mnie, że siedzą tu osoby, które nie mają OZM, ale wszystko biorą do siebie. To nie jest tak, że w tym wątku hejtuje się matki jako ogół.
Oczywistym jest, że jeśli o czymś się pisze, to w odniesieniu do zwariowanych mamusiek, a nie tych normalnych. Ciężko więc oczekiwać, że w każdym poście będzie się podkreślać, że są też normalne matki, które się tak nie zachowują i które się szanuje, bla bla bla....

Ja planuję mieć dzieci i nie uważam, żeby ktoś tutaj mnie obrażał. Jeśli więc ma się dzieci, ale się nie zwariowało, to można sobie odpuścić.
Fleur mów za swoje podejście.
Są w tym wątku osoby, ktore wszystkie matki traktują jak odmóżdżone istoty.
Cytat:
Napisane przez Karinio Pokaż wiadomość
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1019405,...wiadomosc.html Tyle się o tym mówiło,mówi i nadal zostawiają bezmózgi dzieci w autach.
Zdarzyło jej się zatrzasnąć kluczyki. Ja dziś widziałam dziecko (około 8lat) zostawioe w samochodzie (okna otwarte). Uważam to za zachowanie chore i bezmyśle, nawet jeśli rodzic może zerkać od czasu do czasu na dziecko będąc w sklepie.
Cytat:
Podejrzewam, że na mnie też by powarczały, bo z Twoim podejściem się w zupełności zgadzam. Zaglądać tam jednak nie zamierzam
Stary 2014-08-20, 14:42   #3461
golgie
Zakorzenienie

GG do golgie

Cytat:
Napisane przez Lillkaa Pokaż wiadomość
No też mnie to zniezmiernie zadziwia. Ba, sama jestem w ciąży, a niektórych matek, tzn. mamusiek-wariatek nie toleruję. I bronić nie będę. Wręcz przeciwnie.
To cudownie,że Twoje dziecko nigdy nie będzie krzyczeć,kopać, rzucać się z płaczem na podłogę,nigdy nikomu nie będzie przeszkadzać,będzie cieche,ułożone,zawsze będzie reagować na to co mu powiesz dokładnie tak jak zechcesz, nie to co ,,bachory" innych mamusiek,które niep otrafią sobie z nimi poradzić-no cóż-życzę powodzenia, przyda się

Moja fragrantica

WYMIANA
golgie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-20, 14:48   #3462
201604130936
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez golgie Pokaż wiadomość
To cudownie,że Twoje dziecko nigdy nie będzie krzyczeć,kopać, rzucać się z płaczem na podłogę,nigdy nikomu nie będzie przeszkadzać,będzie cieche,ułożone,zawsze będzie reagować na to co mu powiesz dokładnie tak jak zechcesz, nie to co ,,bachory" innych mamusiek,które niep otrafią sobie z nimi poradzić-no cóż-życzę powodzenia, przyda się
Moż tak być, a może dziecko Lillkii będzie diabłem wcielonym ale co do ma do tematu? Wątek nie jest o problematycznych dzieciach, "bachorach", nie jest w sumie o dzieciach w ogóle, tylko o szurniętych mamuśkach. Nie zawsze to idzie w parze.
201604130936 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-20, 14:53   #3463
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
Napisane przez Mijanou Pokaż wiadomość
I też mnie drażni wytykanie, ile to ja nie mam wolnego czasu i jak mi dobrze. W czasie roku akademickiego tego czasu praktycznie w ogóle nie mam bo z zajęć na uniwerku lecę do pracy, łapię każdą fuchę i moja dzień latany potrafi trwać 14 godzin. Albo wytykanie nowej sukienki, nowych perfum ("Ty masz dobrze, tylko na siebie wydajesz"). Albo:" Mija niech wykona to zadanie, bo ona nie ma dzieci". Nie ma, ale zapłatę za pracę otrzymujemy jednakową, więc jednakowo dużo pracujemy. Raz się zdenerwowałam i spytałam, czy ktoś im kazał wychodzić za mąż i mieć dzieci za karę, skoro są wiecznie niezadowolone i wiecznie mi zazdroszczą. I niepotrzebnie kłapałam tym rudym dziobem, bo część się poobrażała a inne spojrzały na mnie z wyższością: "Ty tego nie rozumiesz. Zrozumiesz, jak sama będziesz mieć męża i dzieci".

Nie, nie zrozumiem. Bo nie po to się wychodzi za mąż i ma dzieci, żeby być wiecznie zmęczonym, niezadowolonym i sfrustrowanym. Nikt im przecież nie kazał. A wyręczać się mną tylko dlatego, że nie mam dzieci nie pozwalam. Bezdzietna stanu wolnego też ma mnóstwo innych obowiązków, zobowiązań i swoje życie prywatne. Oraz pasje, które ma prawo realizować. I nie moja wina, że życie rodzinne na razie mnie nie pasjonuje.
Niektóre to się wypowiadają tak jakby ktoś pewnego pięknego dnia zapukał i do ich drzwi, wcisnął im tego dzieciaka i poszedł sobie. Jakby naprawdę sobie ani trochę nie zdawały sprawy z tego, jak życie z dzieckiem wygląda. Ja sobie zdaję, dlatego tego na razie nie chcę, a jak już będę chciała to przyjmę "z dobrodziejstwem inwentarza"

ciri15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-20, 14:53   #3464
golgie
Zakorzenienie

GG do golgie

Cytat:
Napisane przez stupid-girl Pokaż wiadomość
próbowała wczoraj jedna mamuśka namieszać, ale została solidarnie zignorowana
No tak-wszak przykład podałam nieprawdziwy i jakze niepasujący do wątku o odpupilowym zapaleniu mózgu.Wszak poruszanie tematów rozmnażania zwierząt rasowych i nierasowych jest lepszym przykładem, a nie OTPanny tam niewiele przykładów ozm podają, bo same go mają w tak gslopującym stopniu, że niejedna ,,mamuśka" mogłaby się od nich uczyć
Luba ma rację-twój sposób wypowiedzi to czyste prowokowanie,hamstwo,ale też mnóstwo złości i uprzedzeń

Moja fragrantica

WYMIANA

Edytowane przez golgie
Czas edycji: 2014-08-20 o 14:54
Stary 2014-08-20, 14:55   #3465
201604130936
Konto usunięte

Cytat:
No tak-wszak przykład podałam nieprawdziwy i jakze niepasujący do wątku o odpupilowym zapaleniu mózgu.Wszak poruszanie tematów rozmnażania zwierząt rasowych i nierasowych jest lepszym przykładem, a nie
OTPanny tma nie wiele przykładów ozm podają, bo same go mają w tak gslopującym stopniu, że niejedna ,,mamuśka" mogłaby się od nich uczyć
Luba ma rację-twój sposób wypowiedzi to czyste prowokowanie,hamstwo,ale też mnóstwo złości i uprzedzeń
Podaj taki rażący przykład, jeden, odzwierzęcego, właścicielki, która sama się z siebie nie śmiała. Przyznaje, rozmnazanie bylo offtopem, ale i tu się taki zdarza, chusty, nie chusty, karmienie etc. I proszę, żebyś odniosła się też do mojego poprzedniego postu. No i to co tu się teraz wyprawia to też niezły OT.

Edytowane przez 201604130936
Czas edycji: 2014-08-20 o 14:56
Stary 2014-08-20, 14:56   #3466
Konto usunięte

Cytat:
no pacz, a odpowiedniej byłyby, jak podejrzewam po tym co widzę tutaj, pogonić ich z tamtego wątku albo zacząć pytać co na nim, u Boga ojca robią
A mnie fascynuje dlaczego odwiedzasz ten watek? Widzisz sama, ze dzialasz niektorym na nerwy. Widzisz sama o czym jest watek. Widzisz sama przez jakie osoby zalozony i "podtrzymywany". Mam wrazenie, ze specjalnie chcesz klotnie wszczynac. Po co?
4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-20, 14:57   #3467
201712071518
Konto usunięte

Cytat:
No tak-wszak przykład podałam nieprawdziwy i jakze niepasujący do wątku o odpupilowym zapaleniu mózgu.Wszak poruszanie tematów rozmnażania zwierząt rasowych i nierasowych jest lepszym przykładem, a nie OTPanny tam niewiele przykładów ozm podają, bo same go mają w tak gslopującym stopniu, że niejedna ,,mamuśka" mogłaby się od nich uczyć
wali mnie co o mnie myśli ktoś taki jak ty i luba
201712071518 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-20, 14:58   #3468
golgie
Zakorzenienie

GG do golgie

Cytat:
Moż tak być, a może dziecko Lillkii będzie diabłem wcielonym ale co do ma do tematu? Wątek nie jest o problematycznych dzieciach, "bachorach", nie jest w sumie o dzieciach w ogóle, tylko o szurniętych mamuśkach. Nie zawsze to idzie w parze.
Jasna sprawa, tylko napisałam to,żeby się nie zdziwiła jak spotka taką tinker,stupid, czy inną w realu i spotka się z totalnym niezrozumieniem i dezaprobatą i zostanie nazwana mamuśką z ozm, a jej dziecko bachorem.Chyba,ż e dziecko będzie istnym aniołem,wtedy będzie wspaniałomyślnie oszczędzona

Moja fragrantica

WYMIANA
Stary 2014-08-20, 15:02   #3469
201604130936
Konto usunięte

Cytat:
Jasna sprawa, tylko napisałam to,żeby się nie zdziwiła jak spotka taką tinker,stupid, czy inną w realu i spotka się z totalnym niezrozumieniem i dezaprobatą i zostanie nazwana mamuśką z ozm, a jej dziecko bachorem.Chyba,ż e dziecko będzie istnym aniołem,wtedy będzie wspaniałomyślnie oszczędzona
Przyznaję, nie ejstem fanką dzieci, ale np Tinker mocno przesadzała, to prawda. Ale czy mamuśki też nie przesadzają w tym wątku? Wątek miał mieć charakter anegdotyczny, ku śmiechowi, a stał się: przykład OZM (naciągany lub nie) kontra wojująca matka.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-08-20, 15:02   #3470
0b4ed7929d71ce1abf8e9bf9d423b228cc5dc67a_6068f37255cfe
Konto usunięte

Cytat:
Są osoby, które potrafią dzieci wychować i te dzieci nie zachowują się jak przysłowiowe bachory.
Jakby ktoś umiał porządnie zająć się swoim dzieckiem, nie latałoby po markecie i nie darłoby się co pięć minut.

Ja dzieci nie chcę, nie lubię ich itd. I wkurzają mnie matki "święte krowy", które pozwalają swoim dzieciom na darcie się w centrum handlowym, bo "Jasio jest mały, a ty nie masz dzieci i nie rozumiesz!".

Tak samo jak wkurza mnie wytykanie mi, że mam na coś czas, mam jakieś hobby, a one nic nie mają i muszą siedzieć z dziećmi. To moja wina, że mają dzieci?
0b4ed7929d71ce1abf8e9bf9d423b228cc5dc67a_6068f37255cfe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-20, 15:03   #3471
golgie
Zakorzenienie

GG do golgie

[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;47783069]A mnie fascynuje dlaczego odwiedzasz ten watek? Widzisz sama, ze dzialasz niektorym na nerwy. Widzisz sama o czym jest watek. Widzisz sama przez jakie osoby zalozony i "podtrzymywany". Mam wrazenie, ze specjalnie chcesz klotnie wszczynac. Po co?[/QUOTE]

Ja i luba jesteśmy osobami,które chciały pewne kwestie wyjaśniać, tak, żeby może następnym razem jedna z drugą zastanowiły się czy nazwać jakieś niewinne dziecko bachorem, a mamuśkę wariatką z ozm>
Nie da się, bo jest tu dużo zgorzkniałych, zamkniętych na wszystko osób, które sam fakt, że ktoś jest matką i stara się innym wyjaśniać pewne kwestie z punktu widzenia matki,odpycha na tyle,żeby im uwłaczać,wyśmiewać, leceważyć.
Istne ograniczenie umysłowe,do którego nie potrzeba posiadać dziecka

Moja fragrantica

WYMIANA
Stary 2014-08-20, 15:06   #3472
invisible_01
Zakorzeniona

To, co się dzieje z tym wątkiem, to jakaś parodia. Wpadają tu mamy, które twierdzą, że nie mają OZM, ale zachowują się dokładnie tak jakby miały, bo na każdy tekst o matkach z OZM reagują tak jakby to o nich osobiście pisano. Na każdy tekst musi być obowiązkowy kontrargument, a jak argumentów brak, to się wysuwa ostateczne działo pt. "a na wątkach o zwierzakach jest to samo". Poważnie? Zaczynam się czuć jak w przedszkolu.
invisible_01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-20, 15:06   #3473
201712071518
Konto usunięte

Cytat:
Podaj taki rażący przykład, jeden, odzwierzęcego, właścicielki, która sama się z siebie nie śmiała. Przyznaje, rozmnazanie bylo offtopem, ale i tu się taki zdarza, chusty, nie chusty, karmienie etc. I proszę, żebyś odniosła się też do mojego poprzedniego postu. No i to co tu się teraz wyprawia to też niezły OT.
no taki kompletny offtop to nie był, bo zaczęło się od chęci miecia szczeniaczka po ukochanym pieseczku co jest debilizmem i OZM. a że przy okazji trzeba było wyjaśnić kwestię R=R to się przydługawo zrobiło
Stary 2014-08-20, 15:07   #3474
golgie
Zakorzenienie

GG do golgie

Cytat:
Przyznaję, nie ejstem fanką dzieci, ale np Tinker mocno przesadzała, to prawda. Ale czy mamuśki też nie przesadzają w tym wątku? Wątek miał mieć charakter anegdotyczny, ku śmiechowi, a stał się: przykład OZM (naciągany lub nie) kontra wojująca matka.
Żadna tu, o ile pamiętam, nie wojuje,tylko stara się wytłumaczyć pewne zachowania i dzieci i matek,które dla bezdzietnych mogą być niezrozumiałe,bezsensowne ,wkurzające.Naprawdę, nie wszystkie zachowania dzieci wynikają ze złego wychowania,sero serio

Moja fragrantica

WYMIANA
Stary 2014-08-20, 15:07   #3475
201712071518
Konto usunięte

Cytat:
Ja i luba jesteśmy osobami,które chciały pewne kwestie wyjaśniać, tak, żeby może następnym razem jedna z drugą zastanowiły się czy nazwać jakieś niewinne dziecko bachorem, a mamuśkę wariatką z ozm>
Nie da się, bo jest tu dużo zgorzkniałych, zamkniętych na wszystko osób, które sam fakt, że ktoś jest matką i stara się innym wyjaśniać pewne kwestie z punktu widzenia matki,odpycha na tyle,żeby im uwłaczać,wyśmiewać, leceważyć.
bo jak nie to zgłosisz post?

matki polski donosicielki
Stary 2014-08-20, 15:07   #3476
Konto usunięte

Cytat:
Taa, akurat Ty jestes pierwsza do wyjasniania. Pokazalas to nie raz. Najlepsze swiadectwo wystawilas sobie wczoraj. I oczywiscie, wszyscy zgorzkniali tylko nie Ty.

btw: zainwestuj w spacje po przecinkach, bo tych Twoich sklejek sie czytac nie da.

EOT, bo jak zwykle szkoda czasu.
Stary 2014-08-20, 15:08   #3477
invisible_01
Zakorzeniona

Cytat:
Nadal uważasz, że to ta druga strona tylko obraża, wyśmiewa i lekceważy?
invisible_01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-20, 15:09   #3478
golgie
Zakorzenienie

GG do golgie

Cytat:
Napisane przez invisible_01 Pokaż wiadomość
To, co się dzieje z tym wątkiem, to jakaś parodia. Wpadają tu mamy, które twierdzą, że nie mają OZM, ale zachowują się dokładnie tak jakby miały, bo na każdy tekst o matkach z OZM reagują tak jakby to o nich osobiście pisano. Na każdy tekst musi być obowiązkowy kontrargument, a jak argumentów brak, to się wysuwa ostateczne działo pt. "a na wątkach o zwierzakach jest to samo". Poważnie? Zaczynam się czuć jak w przedszkolu.
No ja się czuję, jakbym ,,rozmawiała" z przedszkolakami, którym nic nie nie da wyjaśnić, powiedzieć, bo to one ,,wiedzom lepiej", a jak ktoś się z nimi nie zgadza, to ,,siem z nim nie bawimy"

Moja fragrantica

WYMIANA
Stary 2014-08-20, 15:09   #3479
201708160922
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez stupid-girl Pokaż wiadomość
no taki kompletny offtop to nie był, bo zaczęło się od chęci miecia szczeniaczka po ukochanym pieseczku co jest debilizmem i OZM. a że przy okazji trzeba było wyjaśnić kwestię R=R to się przydługawo zrobiło
Może i przydługawo, ale sensownie i z kulturą, I z kagankiem oświaty.
Stary 2014-08-20, 15:10   #3480
Luba
Zakorzenienie

[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;47783069]A mnie fascynuje dlaczego odwiedzasz ten watek? Widzisz sama, ze dzialasz niektorym na nerwy. Widzisz sama o czym jest watek. Widzisz sama przez jakie osoby zalozony i "podtrzymywany". Mam wrazenie, ze specjalnie chcesz klotnie wszczynac. Po co?[/QUOTE]

A dlaczego mam nie "odwiedzać"? Wiele osób na wizażu działa innym na nerwy i jakoś nie mają zakazów gdzie mogą pisac a gdzie nie. Trzeba jakoś żyć ze sobą i się wzajemnie znosić.
Kłocic się nie kłocę, ale dyskutuję. nie moja wina, że kogos to denerwuje. Sama wiesz, że wystarczy byc sobą, by luidzi denerwować i by chcieli kogoś wirtualnie uśmiercić.

Afazja, darmowa strona z cwiczeniami!
Luba jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości