|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3451 |
Konto usunięte
|
Dot.: Odpieluszkowe Zapalenie Mózgu.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3452 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ---------- ![]() ![]() Edytowane przez Karinio Czas edycji: 2014-08-20 o 13:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3453 | |
Konto usunięte
|
racja
![]() Cytat:
Tiutianie do pieska jest przyjmowane łaskawszym okiem niż tiutianie do dziecka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3454 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Inny przyklad: wpadam na watek dla wegetarianek i nauczam, je ze krowa to postawa piramidy zywienia ![]() Nie ogarniam po co samemu szukac klotni i "wbijac kij w mrowisko" cytujac klasyke pieniacza. A w czym niby? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3455 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3456 |
Konto usunięte
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;47782257]A po co w ogole poszlas je oswiecac i nawracac? Normalnie jak matka z OZM tutaj. Ja tez sie z niektorymi zwierzecymi pogladami nie zgadzam, ale nie obdzielam nimi ludzi na prawo i lewo. To tak jakby na moje ulubione watki wpadl jakis niemalujacy sie paszczak, ktory jesli juz sie maluje to zamiast rozu uzywa buraka i nawracal nas, ze jestesmy tepe dzidy, bo wydajemy rocznie grube tysiace na sama kolorowke a poza tym to piekno tkwi we wnetrzu..
Inny przyklad: wpadam na watek dla wegetarianek i nauczam, je ze krowa to postawa piramidy zywienia ![]() Nie ogarniam po co samemu szukac klotni i "wbijac kij w mrowisko" cytujac klasyke pieniacza. A w czym niby?[/QUOTE] Po prostu napisałam czym jest dla mnie odpupilowe, żadnego nawracania tam nie było ![]() ![]() ![]() ![]() Czas Komety: ale 2miesięcznego dziecka i tak się nie nauczy mówić. Rozumiem, o co ci chodzi, jednak nie do końca do mnie przemawia ten argument (nie mówię tu o sytuacji, gdzie się tiutia do 10latka ![]() Edytowane przez 201712111032 Czas edycji: 2014-08-20 o 14:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#3457 |
Wtajemniczenie
|
Według mnie nie ma tam osób z zaawansowanym OZM, większość po prostu bardzo dba o swoje zwierzęta. Chyba nie było tam jeszcze osoby która swoim postępowaniem utrudniałaby życie innych ludzi czy ich krzywdziła, co tutaj niejednokrotnie wychodzi. OZM jak dla mnie zaczyna się w momencie, gdy nie widzisz świata poza dzieckiem/zwierzęciem, wszyscy inni mogą się wypchać, nie potrafisz rozmawiać o niczym innym jak o obiekcie swojego zapalenia i identyfikujesz się wyłącznie jako "matka" albo "właścicielka kotka/pieska/papugi". Tam na razie tego nie ma.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3458 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3459 |
zuy mod
|
Luba, naprawdę zawsze musisz udowadniać, że to Ty masz rację?
![]()
![]() |
#3460 | |||||
wańka wstańka
|
Cytat:
Ludzi z taim podejściem jest mi zwyczajnie żal. Cytat:
Cytat:
Są w tym wątku osoby, ktore wszystkie matki traktują jak odmóżdżone istoty. Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3461 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3462 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3463 | |
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
![]() |
#3464 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Luba ma rację-twój sposób wypowiedzi to czyste prowokowanie,hamstwo,ale też mnóstwo złości i uprzedzeń ![]() Edytowane przez golgie Czas edycji: 2014-08-20 o 14:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3465 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Edytowane przez 201604130936 Czas edycji: 2014-08-20 o 14:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3466 |
Konto usunięte
|
A mnie fascynuje dlaczego odwiedzasz ten watek? Widzisz sama, ze dzialasz niektorym na nerwy. Widzisz sama o czym jest watek. Widzisz sama przez jakie osoby zalozony i "podtrzymywany". Mam wrazenie, ze specjalnie chcesz klotnie wszczynac. Po co?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3467 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3468 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3469 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3470 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Jakby ktoś umiał porządnie zająć się swoim dzieckiem, nie latałoby po markecie i nie darłoby się co pięć minut. Ja dzieci nie chcę, nie lubię ich itd. I wkurzają mnie matki "święte krowy", które pozwalają swoim dzieciom na darcie się w centrum handlowym, bo "Jasio jest mały, a ty nie masz dzieci i nie rozumiesz!". Tak samo jak wkurza mnie wytykanie mi, że mam na coś czas, mam jakieś hobby, a one nic nie mają i muszą siedzieć z dziećmi. To moja wina, że mają dzieci? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3471 |
Zakorzenienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;47783069]A mnie fascynuje dlaczego odwiedzasz ten watek? Widzisz sama, ze dzialasz niektorym na nerwy. Widzisz sama o czym jest watek. Widzisz sama przez jakie osoby zalozony i "podtrzymywany". Mam wrazenie, ze specjalnie chcesz klotnie wszczynac. Po co?[/QUOTE]
Ja i luba jesteśmy osobami,które chciały pewne kwestie wyjaśniać, tak, żeby może następnym razem jedna z drugą zastanowiły się czy nazwać jakieś niewinne dziecko bachorem, a mamuśkę wariatką z ozm> Nie da się, bo jest tu dużo zgorzkniałych, zamkniętych na wszystko osób, które sam fakt, że ktoś jest matką i stara się innym wyjaśniać pewne kwestie z punktu widzenia matki,odpycha na tyle,żeby im uwłaczać,wyśmiewać, leceważyć. Istne ograniczenie umysłowe,do którego nie potrzeba posiadać dziecka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3472 |
Zakorzeniona
|
To, co się dzieje z tym wątkiem, to jakaś parodia. Wpadają tu mamy, które twierdzą, że nie mają OZM, ale zachowują się dokładnie tak jakby miały, bo na każdy tekst o matkach z OZM reagują tak jakby to o nich osobiście pisano. Na każdy tekst musi być obowiązkowy kontrargument, a jak argumentów brak, to się wysuwa ostateczne działo pt. "a na wątkach o zwierzakach jest to samo". Poważnie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3473 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3474 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3475 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
matki polski donosicielki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3476 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
btw: zainwestuj w spacje po przecinkach, bo tych Twoich sklejek sie czytac nie da. EOT, bo jak zwykle szkoda czasu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3477 | |
Zakorzeniona
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3478 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3479 |
Konto usunięte
|
Może i przydługawo, ale sensownie i z kulturą, I z kagankiem oświaty.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3480 |
Zakorzenienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;47783069]A mnie fascynuje dlaczego odwiedzasz ten watek? Widzisz sama, ze dzialasz niektorym na nerwy. Widzisz sama o czym jest watek. Widzisz sama przez jakie osoby zalozony i "podtrzymywany". Mam wrazenie, ze specjalnie chcesz klotnie wszczynac. Po co?[/QUOTE]
A dlaczego mam nie "odwiedzać"? Wiele osób na wizażu działa innym na nerwy i jakoś nie mają zakazów gdzie mogą pisac a gdzie nie. Trzeba jakoś żyć ze sobą i się wzajemnie znosić. Kłocic się nie kłocę, ale dyskutuję. nie moja wina, że kogos to denerwuje. Sama wiesz, że wystarczy byc sobą, by luidzi denerwować i by chcieli kogoś wirtualnie uśmiercić. ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:14.