|
|
#1441 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - Część III
witam , nie jestem konultantka i dlatego mam pytanie?
gdzie w necie mozna zobaczyc elektroniczna wersje katalogu obowiązujązego teraz? bardzo prosze bo cos moja konsultantka nawala.... |
|
|
|
#1442 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
www.avon.com.pl |
|
|
|
|
#1443 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja raczej należę do tych, które kupują to co jest potrzebne i mi się podoba
|
|
#1444 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kupuje najtansze-najczesciej netto demo,logo lub z jakis tanich stron lub perfumy tansze. Nie kupilabym perfum za 50 zl choc sa naprawde ładne bo mnie nie stac(->kupuje nie raz na allegro,jak cos drogie w katalogu) Ale ostatnio zakochalam sie w Island Vibe i exotic beaches i musze ze wziasc z 10 z netto exotic -byle tylko przyszlo.
|
|
|
#1445 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Było to w okolicach Bożego Narodzenia, więc ludzie kupowali na prezenty. A jeszcze do każdej sztuki dorzucałam gratis wartości 20 zł do wyboru z całego katalogu. Tym samym ja zarobiłam mniej, ale zamówienia wzrosły też przez te gratisowe produkty.
|
|
#1446 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#1447 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1448 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez tak mam.OStatnio mam szał wlasnie na Island Vibe zele -tropikalny i ten nowy"gorace lato"
|
|
#1449 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jestem klientką - typ mieszany
Tzn. raz kupuję tylko to co mi potrzebne a innym razem rzucam się na każdą nowość
|
#1450 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja nigdy próbekz tych męskich nie miałam.
U mnie klientki do ciemniejszej cery zamawiają Ivory. Cytat:
|
|
|
|
|
#1451 |
|
Raczkowanie
|
bardzo zainteresowal mnie kacik wspomnien bizu mi sie podoba i moja mama bardzo lubi to serum tylko martwi mnie kolor tuszu czy mialyscie taki odcien? jaki on jest naprawde chamsko niebieski??? a wy biezecie koncik wspomnien??/
|
|
|
|
#1452 |
|
Doncia
|
ja jestem typem 4 zdecydowanie, jeszcze nie zlużyje jedego ale kupuje nastepny produkt bo nowy, a potem nie mam juz gdzie tego ustawiac i zaczynam wywalac, i tak ze wszystkim nie tylko avonem
|
|
|
|
#1453 |
|
Zakorzenienie
|
ja chce kacik wspomnien wziasc ale z k10
![]() bo mi soie tamta bizu.podoba bardzo![]() czy ktoras z was ma ta bizuterie z kacika wspomniez z k10![]() ??
|
|
|
|
#1454 |
|
Raczkowanie
|
moje klientki poza senses, naturalsami i płynami do kąpieli biorą biżu ;-) i kosmetyki ze stron obniżkowych. pwoodzeniem nie cieszy się u mnei w ogole kolorowka. raz na jakis dluuugi czas cien do powiek i koniec. natomiast idą dobrze kremiki solutions (z różnych serii)
|
#1455 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1456 |
|
Zadomowienie
|
Ja jestem typ nr 5: kupuję i to co jest potrzebne, i na zapas, i ładne; zawsze w promocji. Mam określoną kwotę na zakupy co miesiąc i za nią kupuję (ponad 100 zł, czasem troszkę poniżej); kupuję nie tylko nowe bo stare też (jak mam kaprys i wyczytam dobre recenzje
Nie kupię drugi raz tego samego koloru danej szminki czy tej samej wody toaletowej (chyba że w efektownym zestawieminiatur jak np. TTA). Jak coś mi się spodoba z kolorówki to lubię mieć kilka wariantów kolorystycznych (najlepiej wszystkie bo większość kolorów mi pasuje ![]() Chyba mam coś z głową na punkcie kosmetyków.. ;P ...i herbat i biżuterii
|
|
|
|
#1457 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
koleżanka zamówiła u mnie ostatnio kosmetyki same z tych serii razem za 90 złotych... kolorówka też nie ma zbyt wielu zwolenników... jedynie cienie albo błyszczyk ale to sporadycznie... no i jesczze kulki damskie dosyc u mnie zamawiają... zreszta jesczze nie jestem az tak długo konsultantką żeby porównywac tak było przynajmniej do tego czasu k9 to moja trzecia kampania i coraz bardziej wkręcam się w avonowanie...
|
|
|
#1458 |
|
Wtajemniczenie
|
u mnie bardzo dobrze sprzdawaja sie kulki i szampony . Naturalsy to prawie w ogóle. Może to prostu zależy od rodzaju klientów. Kolorówki tez średnio. Seria Spa całkiem dobrze i Solution ( szczególnie te zielone)
|
|
|
|
#1459 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
)też myśle, że wsyzsko zależy od klientek, ich upodobań i na pewno wieku. a i mam jeszcze jedną klientke, która zawsze zamawia płatki peelengujące anew clinical. ostatnio z tych tanich stron
|
|
#1460 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
najczesciej kupuje z naturals'ow, senses'ow, advance'ow i foot works'ow ![]() sporadycznie perfumy, kolorowe kosmetyki a jeszcze nigdy wlasnie wspomniana bizuteria albo torebki,klapki,itp,itd
|
|
|
#1461 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1462 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja przeważnie zamawiam żele pod prysznic Senses...nie raz wręcz hurtowo. Kolorówkę również, chociaż teraz mniej.
Mam sporo błyszczyków...Biżuterię też żadko...Mam jedną bransoletkę, jeden komplet i wisiorek... Wogóle oprócz żeli Senses nie ma takich produktów które biorę non stop. Jak mi cos wpadnie w oko i ma dobre recenzje na KWC to biorę...a potem znowu coś nowego...
|
|
#1463 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
biżu, klapeczki, torebki to faktycznie rzecz gustu, ale słowo "wariuje" jest za ostre po prostu zarówno ja, jaki i klientki, zamawiamy jak jest coś ładnego. jest pare tandetnych biżu niestety. Dlatego zanim kupię coś sobie i klientki zanim coś zamówią, to sprawdzam sama w coku co i jak wygląda. Nie chce żeby się zawiodły, bo to nie o to chodzi Zdają się zawsze na moj guścik i na razie jest ok Niektóre z avonek nie mają coku blisko, więc rozumiem obawy przed zakupem. Fauvette,Titania, Zenia, Taline, naszyjnik Bellana, kolczyki Oralia, Abrial to biżu, którą ja uważam za ładną i chyba moje klientki też, bo chętnie zamawiają. Nie wiem, czy o czymś nie zapomniałam hihi Zdarza się, że połowa mojego zamówienia to produkty niekosmetyczne ![]() pozdruffffka
|
|
#1464 |
|
Rozeznanie
|
U mnie sensesy idą jak woda, naturalsy sporadycznie i ostatnio przeważnie kosmetyki z serii Foot Works ( wiadomo lato, trzeba pokazać ładne stópki). Kolorówka to raz na ruski rok, no chyba, że ja zamówie sobie. Był taki okres, że seria SSS była rozchwytywana, ale minęło...
|
#1465 |
|
Raczkowanie
|
już nie mogę doczekać się odbioru paczuchy w poniedziałek
Na szczęście on tak, jak i ja lubi avon (zwłaszcza, że zawsze dostanie jakąś małą niespodziankę za to dźwiganie hihihi)najbardziej mnie cieszy, że przyjdą w końcu żelowe poduszeczki żadnych braków. postarał się avonek tym razem do tego jeszcze 2 produkty za free ze spa i te naklejki, o których było sporo mowy w zeszłym wątku (w związku z 3 terminami składania zamówienia) teraz zastanawiam się nad cieniem z CT: perłowym podwójnym cieniem do powiek Porcellain Doll. Tak, wiem.... opinie o CT są różne (w tym więcej złych), ale na KWC dość dobrze się dziewczyny wypowiadały na temat tego cienia. A ja potrzebuję dokładnie takich kolorków. p.s. jak ja lubie soboty..... w końcu troszke czasu dla i na wizażu
|
#1466 |
|
Zakorzenienie
|
hmm podobaja mi sie te bransoletki i naszyjnik co sa w nastepnym katalogu przy kremie anev clinical
![]() ale u mnie nikt z tej serii nie zamawia ((ponawiam pytanie ktory mi polecacie puder bo juz odcien wiem ivory:P:P ale ktory puder prasowany, sypki czy jaki?? poradzcie mi bo chce wybarc najlepszy![]()
|
|
|
|
#1467 |
|
Rozeznanie
|
u mnie jak woda idą zele Senses(szczególnie ten tropikalny),dobrze sprzedają sie kosmetyki SPA,kolorówka prawie w ogóle
(czasami ktos wezmie tusz,podkład albo cienie), damskie body spray'e dobrze mi sie sprzedawają,malo rzeczy do stop(raz na rok),produkty niekosmetyczne wcale
|
|
|
|
#1468 |
|
Raczkowanie
|
Ja sama biorę dla siebie produkty potrzebne:kremy ,żele, balsamy oraz fajne nowości:cienie, błyszczki ,wody.W zasadzie wszystko mam z Avonu.Natomiast klienci różnie, jedni tylko to co im jest potrzebne ,inni to co fajne i podoba się im.Mój brat wiecznie wody toalet i deo do stóp, bratowa_wody i tusze, mama-kremy Hydrofirming.
|
|
|
|
#1469 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;4775280]
Cisną mi się brzydkie słowa... Dlatego podziękuję i nie będę się podlizywała. Trochę za bardzo korzystasz z tego, że jesteś w prognozującym, ostatnio też bardzo bezczelnie się zachowywałaś. Nie rozumiem, że aż tak można manipulować i upraszać się o słowa błagania ![]() Zaraz pewnie po mnie pojedziecie ale ja już nie moge za te teksty.... Zwala mnie to z nóg poprostu [/quote] Cytat:
Cytat:
nie zależy mi na waszym proszeniu o katalog także reeva nie przesadzaj, ze manipuluje i nie wiadomo jak bezczelnie się zachowuje! sama kiedyś oczekiwałam z niecierpliwością katalogów na wizażu więc wiem jak to jest... to co napisałam, że zależy od nastroju było nawiązaniem do "dialogu" który prowadziłam z caroline_1988 i jak byście nie zauważyły nie rzuciłam tego tekstu ot tak...a było to odpowiedzią dla niej także jak dla mnie...troszkę za poważnie to odebrałyście..no ale cóż.. |
||
|
|
|
#1470 |
|
Raczkowanie
|
tak sobie 10 kat oglądałam i chyba wezmę:
-klapki 2,90 -maseczka foot lawenda 7,90 -zel foot na otarcia 12,90 -pilnik wielostronny 5,90 -pędzel połyskujący 19,90 -zestaw saint glow 17,90 -2 antyperspiranty za 8,9 -mgiełkę aloes -summer brust i zing za 5zl ![]()
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:46.

Było to w okolicach Bożego Narodzenia, więc ludzie kupowali na prezenty. A jeszcze do każdej sztuki dorzucałam gratis wartości 20 zł do wyboru z całego katalogu. Tym samym ja zarobiłam mniej, ale zamówienia wzrosły też przez te gratisowe produkty.

W trakcie szukania pracy ... 
Zdarza się, że połowa mojego zamówienia to produkty niekosmetyczne 
((