![]() |
#1411 |
Raczkowanie
|
Dot.: Styczniowe mamusie 2015, cz. III
Akrolowa tez niestety musze sie usmiechnac do dentysty
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1412 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Zaczynam się utwierdzać w przekonaniu, że mój mąż to jakiś model szyty na miarę moich potrzeb - ideał? Wiadomo, potrafimy się posprzeczać, ale po kilku, kilkunastu minutach nasze kłótnie stają się tak śmieszne, że po prostu wybuchamy śmiechem analizując jakie głupoty już gadamy. Jeśli jest jakiś grubszy problem to raczej siadamy, rozmawiamy i szukamy wyjścia, bo ani ja ani on nie lubimy niedomówień, ale choćby nie wiem co nie uciekamy się do takich tekstów, które mogą zaboleć tylko po to, żeby "wygrać". Do niczego to nie prowadzi... ---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ---------- Jabłka to teraz moja ulubiona przekąska ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1413 |
Rozeznanie
|
Wita się wieczornie mamuśka zaginiona
![]() ![]() ![]() Was nie da się czytać na bieżąco - to niewykonalne. Jak człowiek sobie odpuści dwa dni o potem siedzi kilka godzin. Jesteście niemożlwe ![]() Napiszę tylko, że wczoraj zupełnie przypadkiem byłam w Tesco i zakupiłam 5-pak body za 16,50 więc polecam (cena na opakowaniu była wyższa, nie zdążyli przemetkować). Oólnie u mnie ok, czujemy się dobrze, apetyt dopisuje. Połówkowe mam 1.09 i już nie mogę się doczekać, wizytę u swojego gin we wtorek i też już przebieram nóżkami ![]() Strrrraszznie się cieszę razem z Wami jak czytam Wasze pozytywne relacje z wizyt ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1414 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1415 |
Zakorzenienie
|
Askaa krwiak sie wchłonął?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1416 | |||
Zakorzenienie
|
zjadłam tosty z serem szynka a na górę ketchup i majonez
![]() Cytat:
![]() a dentyście trzeba powiedzieć o ciąży? można w ogóle chodzić do niego? ![]() Cytat:
![]() ważne że pomogło ![]() tak czy siak nie powinien tak mówić ![]() Cytat:
![]() no jest mega wygodna ![]()
![]() |
#1417 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Smacznego! ![]() ---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1418 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1419 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Zuzanka glaskanie brzucha czyli pobudzanie macicy do skurczow czy cos takiego.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1420 |
Zadomowienie
|
dusiolka tortownicę chyba też mam
![]() ![]() ![]() a próbowałaś bez wiśni? bo w sumie zjadłabym sobie takie ciacho-babkę do herbaty ![]() w ostatnich dniach zjadłam więcej jabłek niż w ciągu całego roku, bo mam świeże, twarde, słodko-kwaśne ![]() ![]() justynalyp też nie myślałam, że tak będzie wyglądał facet, z którym będę na zawsze ![]() ![]() ![]() ellyunia szwagier ma synka Mikołaja, 3 miesięcznego ![]() ![]() Montanka o kurczę, nieprzyjemne to jest, to fakt, ![]() ![]() Zuzanka na pewno nie wróci ! ![]() ![]() co do dziąseł, mam ranki na nich ![]() ![]() askaa02 pamiętamy ![]() ![]() _ _ _ _ _ mój ginekolog ostatni raz zaglądał do Bożenki w 7 tygodniu ... czy on powinien badać od wewnątrz często, jak to jest?! No Wam to dobrze, macie tych lekarzy bardziej zainteresowanych tematem Edytowane przez bajlaga Czas edycji: 2014-08-20 o 18:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#1421 |
Zakorzenienie
|
Montanka tez mam taki dziwny ucisk na odbyt
![]() Dobrze, ze wizyta juz za tydzień to wszystko opowiem położnej a jak sie nasili to uderze do lekarza, Od tygodniamam takie dziwne odczucia a od wczoraj i dzis mocniej, Z tym że ja sie w ogóle nie oszczędzam Dusiolka ciasto w piekarniku, ciekawe czy bedzie zjadliwe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1422 |
Zadomowienie
|
Ja gdzieś w 3 miesiącu byłam u dentysty, o ciąży poinformował go mój brat, więc sama już nie musiałam mu mówić. Robił mi zęba po się popsuł w ciąży. Wszytko było takie same jak normalnie tylko znieczulenie się czymś różniło.
ja właśnie tez wolę kupić ciuszki dla dziecka niż coś dla siebie, ale buty to on mi osobiście kupi. |
![]() ![]() |
![]() |
#1423 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1424 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#1425 |
Rozeznanie
|
bajlaga jak miło, że ktoś mnie jeszcze pamięta
![]() Ruchy czuję chyba od zeszłego tyg (czwartku, jak stałam w kościele na mszy ślubnej) od tego moment codziennie coś dziwnego się dzieje ![]() ![]() Też nigdy nie sądziłam, że zakocham się w kimś o urodzie takiej jak mój M. ale w życiu bywa różnie |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1426 |
Zadomowienie
|
Zamawiała może któraś z Was leginsy ciążowe na allegro albo w jakimś sklepie internetowym i mogłaby się podzielić wrażeniami?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1427 |
Raczkowanie
|
Bajlaga
![]() co do badania wewnetrznego to nie wiem... moj lekarz ma jakas manie chyba i za kazdym razem mi sie tam pcha ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1428 |
Zadomowienie
|
Zrobiłam zdjęcie tak orientacyjnie ile już jej ciuszków kupiłam, mam jeszcze kocyk i rożek. A i znalazłam zdjęcie bucików, które kupiłam tacie jak się dowiedziałam o ciąży.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1429 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Akrolowa ja kupiłam takie leginsy z zapieciami po bokach jak w staniku (matko swiętobliwa nie pamiętam jak to się zwie ![]() Z moim J to samo... zawsze marzyłam o przystojnym brunecie:P a tu proszę... calkowite przeciwiństwo:P heheh |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1430 |
Zadomowienie
|
Ja mam manie głaskania, chyba muszę zacząć się ograniczać w tej kwestii
|
![]() ![]() |
![]() |
#1431 |
Zadomowienie
|
askaa02 zazdroszczę ruchów
![]() zostajesz z nami już na dłużej, częściej? ![]() a no różnie w życiu bywa ![]() akrolowa ponoć legginsy z allegro są nieciekawe :/ też się zastanawiałam, ale ostatnio kupiłam w Metro (to chyba tylko sieciówka w moim mieście na Śląsku ![]() Zuzanka a ja się cieszyłam, że mnie nie bada od środka, bo nie lubię tego (a można to lubieć? :brzydal) a teraz sobie myślę, że mógłby obejrzeć co tam słychać? No chyba, że nie trzeba ?! ![]() Katerina robiłaś wszystko tak jak dusiolka pisała? Jak efekty? ![]() justynalyp widze, że przeczucie było do początku (buciki dziewczynkowe ![]() Edytowane przez bajlaga Czas edycji: 2014-08-20 o 19:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#1432 |
Zadomowienie
|
akrolowa ja mam leginsy ciążowe, ale kupiłam je w sklepie stacjonarnym. Jestem bardzo z nich zadowolona. firma Due, rozmiar xl, normalnie noszę m. zapłaciłam coś koło 60zł.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1433 |
Raczkowanie
|
Justyna
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1434 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() bajlaga ja jestem cały czas tylko nie piszę ![]() ![]() ![]() Edytowane przez askaa02 Czas edycji: 2014-08-20 o 19:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1435 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1436 |
Zakorzenienie
|
Bajlaga wyrosło juz sporo ale jeszcz3 25 min w piekarniku,
Robilam jak szefowa pisala ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1437 |
Zadomowienie
|
justynalyp, bajlaga dzięki. no właśnie ja za bardzo nie mam gdzie u siebie w miasteczku się zaopatrzyć... Ech :/
|
![]() ![]() |
![]() |
#1438 |
Raczkowanie
|
Bajlaga nie wiem czy nie trzeba czy trzeba, on zawsze gadał, że tędy lepiej widać dzidzię, a tak za kazdym razem sprawdza ph i tak o zaglada... ale ostatnio lepiej było maleńką widać przez brzuszek i sprawił mi przepotworny ból jak próbował mnie badać od wewnątrz wiec nastepnym razem będe protestować! O! Zresztą wydaje mi się, ze to co trzeba to widać na zewnetrznym
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1439 |
Zakorzenienie
|
Justyna ale tego juz masz.
Ja mam jak na razie body i pajacyki,kombinezon, ręcznik z kapturem, Monitor oddechu, chuste plus okrycie. Wszystko niebieskie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1440 |
Zadomowienie
|
akrolowa kupiłam też legginsy z panelem w sklepie z ciuchami dla przyszłych mam, kosztowaly 50 zł
![]() ![]() ![]() _ _ _ _ askaa02 u mnie dziś 19t4d, żadnych jakiś kopniaków nie czuję CHYBA, a może coś czuję, a nie wiem?! Jutro połówkowe, będzie pytał czy czuję ruchy... no chyba, ze jutro Młody mi zasadzi kopa, że heeeeej ![]() Katerina robisz w tej keksówce? mieszałaś to ręcznie? Ale ze mnie antytalent ![]() ![]() Edytowane przez bajlaga Czas edycji: 2014-08-20 o 19:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:27.