Scent Bar LIII - Strona 87 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-08-20, 20:05   #2581
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar LIII

Cytat:
Napisane przez Florens Pokaż wiadomość

może trzeba się wyprowadzić? jakaś Hiszpania, tudzież Włochy może Grecja
ano, koniecznie
Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość

Problemy pierwszego świata
no ba
Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość

2. Wiem co to znaczy, przerabiam ostatnio, aż mi sił brakło na nerwy, witki opadają. Nawet teraz wszystko jest wbrew, wizaż znika mi, szósmy raz piszę posta

Cytat:
Ewuś - doczytałam posta (nie wiem jakim cudem go mogłam przegapić ?)
bo chyba wysłałyśmy posta w tym samym momencie i mój został na poprzedniej stronie
Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość

Chciałam się pochwalić, że w tym sezonie kupiłam buty zimowe (tak, już!) bez tysiąca internetowych konsultacji
szalona

ja muszę na zimę kupić nowy płaszcz i na samą myśl jestem chora

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
niech już będzie sobota, ja chce się spotkac z Red i Ju
ale Wam fajnie
Cytat:
Napisane przez kamena Pokaż wiadomość
macham z urlopu i znad drugiego czerwonego desperados

Cytat:
---
wpasowując się w problemy pierwszego świata, miałam wybór pomiędzy dwoma prawie identycznymi mieszkaniami, no i chyba okazało się że wybrałam to gorsze ok. 10 cm węższe i z beznadziejnie usadowionym grzejnikiem którego się nie da sensownie przenieść i przez to mniej ustawne, tzn. moje obecne meble nijak mi się tam dobrze nie zmieszczą
tia, nie ma to jak bezmyślny spontan
pocieszające jest to, że jestem mała i chuda i nie muszę mieć dużych odległości miedzy meblami a jak zgrubnę to zmienię meble albo się znowu przeprowadzę
i
takie są konsekwencje spontanów, zdarzy się jakieś niedopatrzenie Oby nie było tak źle z ustawianiem

Idę jutro na badania m.in cholesterolu i moja endo wymyśliła ze mam być na czczo 16 godzin na samą myśl że zostało mi jeszcze 12 godzin postu jestem głodna

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-20, 20:21   #2582
Redhaired Witch
Nindżopesz

Kameno, no to musisz jedną kolubrynę wystawić na ogródek

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
ja muszę na zimę kupić nowy płaszcz i na samą myśl jestem chora

Idę jutro na badania m.in cholesterolu i moja endo wymyśliła ze mam być na czczo 16 godzin na samą myśl że zostało mi jeszcze 12 godzin postu jestem głodna
1. też miałam takie plany ale po przejrzeniu ofert w kilku sklepach stwierdziłam, że "nic nie ma" więc po prostu dokupiłam kaptur do starego płaszcza A chciałam jakiś ciepły, czarny, luźny, do kolan i z taaaakim kapturem. I tani.
2. o matulu, współczuję.

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-20, 20:21   #2583
neska951
Zakorzenienie

Cytat:

Ja też na cholester muzę iść i też jestem na diecie z tego powodu

Ewusiu polecisz sprawdzoną kwaterę na Chorwacji ? Plizzzzz
Stary 2014-08-20, 20:35   #2584
rachell111
Zakorzenienie

No więc kur dwa stało się Miarka się przebrała!!!! Posypało się dziś wszystko co tylko było, wszystko! nie działa nic, nie mogę zrobić nic! Jak się pewnie domyślacie wracam z wizyty w Orange gdzie stracił czas i nerwy oraz tak mi podnieśli ciśnienie że mi teraz łeb pęka
Oczywiście ja od nich już odchodzę, ale kur dwa do entej potęgi nie wiem, zaiste nie wiem jak można prosperować mając taki burdel!!! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaa

No miałam ochotę dziś ich pobić, a takiej agresji we mnie mało komu udaje sie wywołać. Oczywiście ziepał się net i drukara. Cut że auto chodzi, ale i to się pewnie jutro zmieni jak znam swoje szczęście

Nie no czułam, pod skórą czułam że ten dzień się tak rozwinie. Jutro będę walczyć telefonicznie hahaha i z kurierem bidnym bogu ducha winnym się bujać aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Co za firma Teraz rozumiem Wasze narzekania.

Wybaczcie, żę się wyładowałam, sle musiałąm spuścić powietrze, Teżu dostał najbardziej

Teraz idę grzecznie nadrobić i się czilować bo i tak już dziś nie zrobię nic.

---------- Dopisano o 20:35 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ----------

Cytat:

Łączę się w bólu

Nigdy nie zapomnę postu przed endoskopią Chuop mnie wręcz podtrzymywał (to z nerwów) ale ja jak nie jem to słabnę - byłąm zielona, od razu wiedzieli an co przyszłam. Inna rzecz, ze jak pracowałam kiedyś bardzo duzo to nie jadłam 12 h i nawet tego nie zauważyłam, no ale wrzucałam jakieś picie, cukierki itp także nie było tak stricte na czczo

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2014-08-20 o 20:30
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-20, 20:44   #2585
Parabelka
Panaroja

Cytat:
Napisane przez dzika truskawa Pokaż wiadomość
no właśnie, co? Może Parabelka wie?
może żeby did nie kichał ? w końcu matka się na ogół myje i jakimś mydłem pachnie i nic się nie dzieje
Cytat:
a na plamy takie pojedyncze używam w5 z lidla we spraju, taki niebieski
a ja płynuw sprayu do czyszczenia tapicerki , za chyba 5 zł na stacji benzynowej rewelacyjny
Cytat:
Napisane przez aileenn Pokaż wiadomość
Dokładnie tak. Na kłaki trochę nam pomaga wyczesywanie futer, na żwirek trzeba by chyba jakąś część przedkuwetową wykombinować, żeby koty wychodząc żwirek z łapek zostawiały na - bo ja wiem? - dywaniku; tyle że nie mam na to miejsca
i tak całego nie zostawią , a moje mają wykop na metr prawie a na kłaki nie ma mocnych - po odkurzeniu dywanu natychmiast oba się rozkładają w komfortowych pozach na odkurzonej powierzchni
Cytat:
ja też nie chce zimna
czemu nie może być 20-25 stopni i słońce najlepiej cały rok
ale oprócz Bożego Narodzenia
Cytat:
Postaram się poprawić, psze Pani
ja myślę
Cytat:

Chciałam się pochwalić, że w tym sezonie kupiłam buty zimowe (tak, już!) bez tysiąca internetowych konsultacji
źle sie czujesz ?
Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość

w przyłączeniu do ruskich

1. przecież podałam wiarygodne źródło
3. tak, bo testowaliśmy z tego samego... po prostu ma już wyrobioną tolerancję na kapsaicynę

ad sinupret pogody to
zaraz odkopię szydełka i druty
1.hyhy
2.no taaaak
3.cfaniaczek
4. i jeszcze trochę wolnego czasu do tego by się zdało...
Cytat:
1. no niee!
2. takie ło, inspirowane butami, na które mnie nie stać: http://i3.ztat.net/large/TA/11/1N/04...N040-Q11@2.jpg

Cytat:
Noo, niestety od października wracam. Chyba że mnie w międzyczasie wyrzucili a ja nic o tym nie wiem
auuuuć
Cytat:
Napisane przez neska951 Pokaż wiadomość
He joł snad rozkroku nad Banditem
Byłam dziś w D i zanadałam sobie z flachonu
Po raz pierwszy to ja byłam śmierdziuchem tramwajowym
Snad okularów obserwowałam jak wszyscy się odsuwają
i jak , trzymie się ? na mnie się trzymie a na odstraszanie ja osobiście polecam Azurree EL , zrobiło wrażenie w prawie pustym wagonie metra

ideu do garów

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-20, 20:47   #2586
Parabelka
Panaroja

Cytat:
1. też miałam takie plany ale po przejrzeniu ofert w kilku sklepach stwierdziłam, że "nic nie ma" więc po prostu dokupiłam kaptur do starego płaszcza A chciałam jakiś ciepły, czarny, luźny, do kolan i z taaaakim kapturem. I tani.
kaptur pierwszoklaśny

mnie czekają buty na jesień bo ni mom aktualnie żadnych oprócz pantofli na szpilce i spodnie , bo się kończą .

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
Terry P.
Stary 2014-08-20, 20:49   #2587
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
też to lubię, bardzo
fogle to dla mnie b. ważne, że potrafi mnie rozbawić do łez, wciąż

Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość
1. tylko co, jeśli gazeta zrobi z Miecia i jego Żulii pozytywnych bohaterów...?
O! Właśnie! Słuszna uwaga

Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość

Piję wino z Biedry, kosztowało całe 5 zł
Oł maaaaan to aj przepłacam 12 zeta

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
niech już będzie sobota, ja chce się spotkac z Red i Ju
Aaaaaale Wam dobrze
Cytat:
macham z urlopu i znad drugiego czerwonego desperados

nom, to jest bezsensu, że na nowej umowie są zazwyczaj lepsze warunki niż na umowach dla starych klientów...
1. Gratuluję urlopu, pewnie za niedługo wyjazd na Wschód?

2. Taki rynek teraz - nałapać nowych klientów a potem bam bam bam po cenie im! bo a nuż się komus nie będzie chciało latać, załatwiać, zmieniać, rezygnować, zaczynać od nowa etc etc. Liczą na lenistwo klienta, wygodę. Wiem, bo kurcze belans właśnie dziś miałam starcie nr 1 w tej sprawie a wcześniej starcie z ubezpieczeniami OC. Kiedyś było się w jednej firmie kilka lat i ok, ciut droższe co roku przychodziły, no ale po prostu inflacyjnie droższe. Natomiast od 3 lat prowadzimy krucjaty i zmeiniamy ubezpieczyciela bo drugą polisę OC, czyli po roku, śpiewają sobie ponad 100 drożej I tak sie bujamy. A Auto nietypowy model, z Francji sprowadzony Extreme (żeby nie było Clio lat już chyba 13 więc złom) nie ma takiego silnika w tabelkach więc niestety nie możemy wygodnie nic załatwić przez telefon Przykro mi nie możemy Pani pomóc (sami dzownią by łowic) nie mam tego w tabelce. No po prostu ostatnio nic nie robię tylko załatwiam przeniesienia gdzieś bo taniej No nie chce mi sie, nie chce, ale muszę. Jako nowa mam zawsze najtaniej pierwszą polisę, taka zanęta na klienta. Taki rynek.

Czas edycji: 2014-08-20 o 20:55
Stary 2014-08-20, 21:07   #2588
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Z Zalando: http://www.zalando.pl/tamaris-botki-...1n040-q11.html drogie jak na eko skórę ale od dawna kusił mnie ten fason więc postanowiłam się szarpnąć. I tak tanio w stosunku do Blowfisha czy Venezii.
A Ty jakie masz na jesień, zimę, coś fajnego nindżopszowego?
Jeszcze zamówiłam se wielki kaptur żeby zadawać szyku bo nie mogłam znaleźć płaszcza z takowym http://www.mnishkha.com/public/admin...80a4cce688.jpg

Noo, niestety od października wracam. Chyba że mnie w międzyczasie wyrzucili a ja nic o tym nie wiem

---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ----------

Przepraszam ale Musisz 10 cm schudnąć. Nie da się zrezygnować z jakiejś szafki czy czegoś?
buty super i duzo bardziej mi sie podobaja niz te z venezi, bo tamte mialy taki kowbojski look,a te nindzopszowy

ja mam swoje workersiki, ale one wydaja mi sie takie juz bidne stylowo ,
a te Twoje są ocieplane?

a! no i mam jesczze kozaki po kolano na głupim obcasie , ktore kupilam w napadzie niewiemczgo (chyba w napadzie "chce byc elegancką kobietą w kwiecie wieku ) po czym napad mi przeszedł a butów nigdy nie ubrałam-a tanie nie bły bo z baty...zaiste mnie chyba popierd...o wtedy

kaptur fajowy

ale w kapturze to chyba juz bym wygladała całkiem jak stara wariatka

ja chce kupic cos luźnego, asymetrycznego i mogłoby byc takie w kształcie gruszki-ale nie wiem gdzie szukac zeby nie wydac za duzo

fogle to byłam w galeri oddac ciuszki do karmienia i sie podnieciłam jesienna aurą sklepów choc do nich nie wchodziłam.

nie iwem czy juz wspomnialam ze jestem uzależniona zapachowo od stradivariusa? nawet nie wiem czy mi sie ten zapach podoba, ale zawsze musze wejsc zeby powąchac, no musze i koniec-ma tak ktos? czym tam pachnie? ktos rozłozył to na nuty? ja nie potrafie

Cytat:
He joł snad rozkroku nad Banditem
Byłam dziś w D i zanadałam sobie z flachonu
Po raz pierwszy to ja byłam śmierdziuchem tramwajowym
Snad okularów obserwowałam jak wszyscy się odsuwają

Ewusia_marchew , Polly
Czy możecie polecić adresy kwater które wynajmowałyście?
Jakoś kurka stresuje mnie wyjazd w te rejony
Nie przelecę Was bo jusssz nie mam cyber oka

ja nie polece bo ja w chorwacji bywałam tylko pod namiotem- wg mnie najlepsza opcja bo pola namiotowe są polozone przy samych plazach i przewaznie w laskach, i czesto w takich miejscach gdzie nie ma kwater tylko sama dzicz , 2 lata temu mielismy epicką miejscówke na szczycie skały wyrastającej prosto z wody i jak była burza to fale sie o te skałe rozbryzgiwały i pioruny walily w wode kolo skały
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-20, 21:30   #2589
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
nie iwem czy juz wspomnialam ze jestem uzależniona zapachowo od stradivariusa? nawet nie wiem czy mi sie ten zapach podoba, ale zawsze musze wejsc zeby powąchac, no musze i koniec-ma tak ktos? czym tam pachnie? ktos rozłozył to na nuty? ja nie potrafie

ja nie polece bo ja w chorwacji bywałam tylko pod namiotem- wg mnie najlepsza opcja bo pola namiotowe są polozone przy samych plazach i przewaznie w laskach, i czesto w takich miejscach gdzie nie ma kwater tylko sama dzicz , 2 lata temu mielismy epicką miejscówke na szczycie skały wyrastającej prosto z wody i jak była burza to fale sie o te skałe rozbryzgiwały i pioruny walily w wode kolo skały
1. Wspominałaś, ja nie lubię Najpierw mnie boli glowa, a później, jak już sie pokręcę, nos się przyzwyczai, to nie czuję

2. Tiaaa, i pamiętam jak pisałaś jak epicko się bałaś tych burz. No ale, może w tym roku nie będzie
Stary 2014-08-20, 21:44   #2590
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Murszafka Pokaż wiadomość

Nietopesz opierniczył małżona wczoraj, gdyż otóż postanowił wynająć pokój studentowi, Zrobić kazał rekonesans, po ile pokoje, wyszło, że po 400-450. Kazała umieścić ogłoszenie, że 450 chce. Pokój ma jakieś 13 cm kwadratowych i nietoperza za ścianą, więc okazja trudna do łyknięcia na trzeźwo Pomijam fakt, że ogłoszenie dała w lipcu, kiedy, jak wiadomo,studenci stadami poszukują pokoju. No i zadzwoniła do małżona, żeby po nim pojeździć, ze dzwonią same dziewczyny, a ona dziewczyny nie chce i w ogóle, co to za cena, po rozmowie wszyscy rezygnują... No patrzcie, czujni jacyś, no...

Cytat:

tak więc zarzucam tylko scenką z cyklu "rozmowy wieczorne z P.",

ja: lada dzień mamy rocznicę
P: pamiętam, myślałem o tym
ja: i ona taka okrągła będzie
P: nooo
ja: to co, może ją uczcimy jakoś
P: taaak, minutą ciszy
P. jest miszczem

Cytat:
Napisane przez golden_eye Pokaż wiadomość

i witam się z wqrwem ogólnym
A po co Ty się z nim witasz co? Nie lepiej mu przypier-olić, żeby se wziął i polazł

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość

ideu spadać do pracuni
Przeczytałam: idę spać do pracuni

Cytat:
Napisane przez aileenn Pokaż wiadomość
Znad zachorzenia i samości
Łoj
teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.
Spoora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-20, 21:46   #2591
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
buty super i duzo bardziej mi sie podobaja niz te z venezi, bo tamte mialy taki kowbojski look,a te nindzopszowy

ja mam swoje workersiki, ale one wydaja mi sie takie juz bidne stylowo ,
a te Twoje są ocieplane?

a! no i mam jesczze kozaki po kolano na głupim obcasie , ktore kupilam w napadzie niewiemczgo (chyba w napadzie "chce byc elegancką kobietą w kwiecie wieku ) po czym napad mi przeszedł a butów nigdy nie ubrałam-a tanie nie bły bo z baty...zaiste mnie chyba popierd...o wtedy

ale w kapturze to chyba juz bym wygladała całkiem jak stara wariatka

ja chce kupic cos luźnego, asymetrycznego i mogłoby byc takie w kształcie gruszki-ale nie wiem gdzie szukac zeby nie wydac za duzo
1. jeśli piszesz o tych z "rockowego" to nie były veneziowe tylko przypadkowo mi się znalazły na necie w niskiej cenie i na futrze. Z Venezii podobają mi się te:
https://www.venezia.pl/botki-p-17454-165-14.17.165.html
https://www.venezia.pl/botki-p-17459-165-14.17.165.html
https://www.venezia.pl/botki-p-17451-165-14.17.165.html
https://www.venezia.pl/botki-p-18179-165-14.17.165.html
https://www.venezia.pl/botki-p-17450-165-14.17.165.html
https://www.venezia.pl/botki-p-18182-165-14.17.165.html
ale ceny zdecydowanie nie dla mnie i bez żadnego ocieplenia.
2. to trza nowe kupić Moje są "ocieplone materiałem" cokolwiek to ma oznaczać. Przy innych nie pisali zupełnie nic o ociepleniu więc chyba mogę na coś liczyć.
3. wow, szalony zryw. Ja mam super ocieplone skórzane kozaki "ciążowe" i są tak paskudne, że schowałam je głęboko w szafie. Kurde, że też nie kupiłam w ich cenie czegoś sensownego, też mnie coś otumaniło.
4. ...no ale czemu nie
5. nie do końca to sobie wyobrażam. Manekin z Unisono we wszystkim wygląda jak gruszka, nic u nich nie wypatrzyłaś?
Osobiście szukam jakiejś dłuuugaśnej narzutki z ogonami ale pewnie zaraz się w nią zaplączę i wywalę. Moda jest trudna.

Cytat:
i spodnie , bo się kończą .
A gdzie Ci się kończą, pod kolanem?
Prostacki żart

Cytat:
źle sie czujesz ?
Ja tylko lubię kupowac buty i lubię jesień

Cytat:
Jak się pewnie domyślacie wracam z wizyty w Orange gdzie stracił czas i nerwy oraz tak mi podnieśli ciśnienie że mi teraz łeb pęka

Zrobiłaś im awanturę?

Stary 2014-08-20, 21:54   #2592
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
1. jeśli piszesz o tych z "rockowego" to nie były veneziowe tylko przypadkowo mi się znalazły na necie w niskiej cenie i na futrze. Z Venezii podobają mi się te:
ale ceny zdecydowanie nie dla mnie i bez żadnego ocieplenia.
2. to trza nowe kupić Moje są "ocieplone materiałem" cokolwiek to ma oznaczać. Przy innych nie pisali zupełnie nic o ociepleniu więc chyba mogę na coś liczyć.
3. wow, szalony zryw. Ja mam super ocieplone skórzane kozaki "ciążowe" i są tak paskudne, że schowałam je głęboko w szafie. Kurde, że też nie kupiłam w ich cenie czegoś sensownego, też mnie coś otumaniło.
4. ...no ale czemu nie
5. nie do końca to sobie wyobrażam. Manekin z Unisono we wszystkim wygląda jak gruszka, nic u nich nie wypatrzyłaś?
Osobiście szukam jakiejś dłuuugaśnej narzutki z ogonami ale pewnie zaraz się w nią zaplączę i wywalę. Moda jest trudna.

Prostacki żart

Zrobiłaś im awanturę?

kurde-fajne te botki z venezi
ale te ceny? poebao ich?

ja mowilam o zeszlorocznej kolekcji venezi..nie jestem na biezaco jak widac

co do gruszkowatosci wdzianka to mi chodzilo o to zeby było takie bardziej sterczące a nie oblizane na człowieku...
sama dokladnienie wiem w sumie czego chce..a chce mi sie ciucha jakiegos fajnego....pewnie i tak nic nie kupie pffff

na unisono zaczelam grzebac wczoraj, ale nie dogrzebalam do konca..w letniej kolekcji mieli fajma narzutke taka powycieraną, ale juz jej nie widze...

np taka odstawalnosc jest ok
https://www.unisono.eu/narzutka-6324-grig-scu.html

Edytowane przez Polly_
Czas edycji: 2014-08-20 o 21:58
Stary 2014-08-20, 21:58   #2593
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Prostacki żart

Zrobiłaś im awanturę?
Pięęęęęęęęęęęęęekne buty , tez kocham buty, kupować też kocham jeśli mogę.

Nie prostacki, a branżowy

Polly notabene Twój dowcip o architektach i didach rządzi u nas

3. Awanturę??????? Nieeeeeeeeeee Nie jestem burakiem, no co Ty
Byłam po prostu zimną suką. Konkrety na zimno, dużo i tak osiągnęłam. No ale oni mają taki burdel że ja nie powinnam mieć w ogóle tego problemu an głowie.

---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ----------

Cytat:
ja mowilam o zeszlorocznej kolekcji venezi..nie jestem na biezaco jak widac

co do gruszkowatosci wdzianka to mi chodzilo o to zeby było takie bardziej sterczące a nie oblizane na człowieku...
sama dokladnienie wiem w sumie czego chce..a chce mi sie ciucha jakiegos fajnego....pewnie i tak nic nie kupie pffff
Coś ala Brodkowe ubrania? Coś w kształcie A.

Zara tak miewa, ale neiw iem jak w tym roku, kiedyś tam mierzyłąm nawet ciepłe rzeczy, ale to było kiedyś, teraz nie mam po co tam wchodzić.
Stary 2014-08-20, 22:04   #2594
Parabelka
Panaroja

Cytat:
Napisane przez Spoora Pokaż wiadomość
Przeczytałam: idę spać do pracuni
żebysz to
Cytat:

Prostacki żart

1.buty piękne , ale ceny chyba za artystyczne wymięcie skóry ?
2. kończą mi się za kostką , ale kończą sie pod względem żywota również , przy czym nie należy rozumieć tu żywota w staropolskim znaczeniu tego słowa
3.wię

-Czy to pomoże ?[...]
Terry P.
Stary 2014-08-20, 22:30   #2595
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
kurde-fajne te botki z venezi
ale te ceny? poebao ich?

np taka odstawalnosc jest ok
https://www.unisono.eu/narzutka-6324-grig-scu.html
1. dokładnie, ceny straszliwe. Nawet mając kasę wahałabym się dać tyle za buty.
2. oblizane
3. to bier. A może coś tu: http://www.pakamera.pl/hebequss-0_s12146708.htm

Cytat:
Nie prostacki, a branżowy

Byłam po prostu zimną suką. Konkrety na zimno, dużo i tak osiągnęłam.
1.
2. prawidłowo, ja tak nie umiem więc podziwiam.

Cytat:
1.buty piękne , ale ceny chyba za artystyczne wymięcie skóry ?
2. kończą mi się za kostką , ale kończą sie pod względem żywota również , przy czym nie należy rozumieć tu żywota w staropolskim znaczeniu tego słowa
1. to na wynagrodzenie dla bezzębnej staruszki, która im tę skórę wymiędliła w ustach
2.
Cię pocieszę, że ja nie mam obecnie ani jednej pary spodni - więc też nie potrzebujesz, można tak żyć

Stary 2014-08-20, 22:42   #2596
Polly_
grozi wypollizowaniem

red-fajne te cjiuszki..tylko onbawiam sie ze przy moim nędznym wzroscie w takich "łachmanach" bede wygladac jak bida z nendzom , jest to raczej pewne...w dodatku bida z nendzom na kzywych nuszkach ,

a fogle nie mowilam wam ze w cionszy mialam przez pewien czas proste nogi! , bo mi uytki spuchły i szpara znikla , normalnie nie mogłam sie nadziwowac temu widoku
Stary 2014-08-20, 22:50   #2597
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
a fogle nie mowilam wam ze w cionszy mialam przez pewien czas proste nogi! , bo mi uytki spuchły i szpara znikla , normalnie nie mogłam sie nadziwowac temu widoku

To teraz podstępne pytanie o rzecz, która mnie zawsze ciekawi Ile przytyłaś w cionszy?
Ja już sama nie wiem czy chcę zajść, czy nie. Teraz jest dobrze i kameralnie tak we troje...

Stary 2014-08-20, 23:14   #2598
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
2. prawidłowo, ja tak nie umiem więc podziwiam.

1. to na wynagrodzenie dla bezzębnej staruszki, która im tę skórę wymiędliła w ustach
2. No to jak umiesz? Bo może umiesz robić dym? Ja bym chyba wolała umieć robić dym. Jeśli jednak zależy Ci na byciu zimną suką, to spoko, umiejetność nabyta dopiero po laaatach, ponad 20 grubo.

1. ponownie dowcip mego chuopina, zawsze mówi na dwa różne rękawy ooo ślepa Chinka szyła.

---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ----------

Cytat:

To teraz podstępne pytanie o rzecz, która mnie zawsze ciekawi Ile przytyłaś w cionszy?
Ja już sama nie wiem czy chcę zajść, czy nie. Teraz jest dobrze i kameralnie tak we troje...
Tak uważała moja Mam. Latami miałam do niej żal potem. Ale dziś wiem, że muszę to uszanować. Miałą na względzie siebie, swoje potrzeby, swoją wizję życia, i to żeby jej było dobrze. Nie chciała się poświęcać poand to co chciałą. I miała do tego prawo. Rozumiem ją. To byłko w końcu jej zycie też. Też się liczyła. Szanuję, ale skutki są takie, ze teraz ja jestem w gorszej sytuacji, jest mi gorzej niż tym co mają rodzeństwo. Sad but true.

Wniosek - zawsze coś kosztem czegoś, nic nie ma za darmoszke.
Sama jestem w ogóle na etapie popełnić coś szalonego, niemądrego i wbrew sobie czy nie. Bo czas ucieka a jest tylko gprzej. Na dniach spotykam sie z zadidowanymi przyjaciółkami. I potem podejście do decyzji namba xxxx

Czas edycji: 2014-08-20 o 23:18
Stary 2014-08-20, 23:37   #2599
gryx82
BAN stały

Cytat:
No więc kur dwa stało się Miarka się przebrała!!!! ...

Cytat:
...
i jak była burza to fale sie o te skałe rozbryzgiwały i pioruny walily w wode kolo skały
Cytat:
Tiaaa, i pamiętam jak pisałaś jak epicko się bałaś tych burz.

Cytat:

Cytat:
Coś ala Brodkowe ubrania? Coś w kształcie A.
O tym samym pomyślałem W ogóle to mi się Polly z Brodką jakoś tak automatycznie kojarzy
Cytat:
...w dodatku bida z nendzom na kzywych nuszkach

Cytat:
...Szanuję, ale skutki są takie, ze teraz ja jestem w gorszej sytuacji, jest mi gorzej niż tym co mają rodzeństwo.

Amsakrycznie zimno jezd! I zjadłbym coś, czego w domu nie ma Tzn. nie wiem, co bym zjadł, ale tego na pewno nie ma
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-20, 23:37   #2600
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:

powiem ci ze czekalam na to pytanie od dawna

przytyłam 10-11 kg, wg wazenia ginowego 10 kg,le pierwsze wazenie było w 8 tyg,a ostatnie 2 tyg przed porodem, wiec ten 1 kg trzeba chyba dodac.

po porodzie zostało mi 5 kg, a 3 tyg po porodzie został 1 kg
Stary 2014-08-20, 23:43   #2601
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

Amsakrycznie zimno jezd! I zjadłbym coś, czego w domu nie ma Tzn. nie wiem, co bym zjadł, ale tego na pewno nie ma
Aaaaa czyli jednak dojdzie do nas w czwartek zapowiadana czwartkowa nędza, na zimnych nuszkach brrrrrrrrrrr

Pamiętacie, zawsze jak u Flo, Win lub Gryxa nocą jest zima to u mnie nazajutrz też już jest. Taki układ. Jeszcze nigdy nie zawiódł.

Zamów na tel. Upsss. chyba jednak już nie dowożą w tym kraju. No to zrób se coś. Masz w domu półprodukty. Np na słono ryż na wegecie i oliwie/maśle - takie mikro rosotto. Sardynki z puszki, jaja na twardo z majonezem i pieprzem, śledzie z puszki/ słoika, kiszone ogórki. Duszona cebula na chlebie.
Stary 2014-08-20, 23:45   #2602
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:

no nam tez tak było, a teraz zaluje ze sie nie zdecydowalam wczesniej

co gorsze-zachciewa mi sie kolejnego , ale to juz nie przejdzie...

Cytat:

---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ----------

Wniosek - zawsze coś kosztem czegoś, nic nie ma za darmoszke.
Sama jestem w ogóle na etapie popełnić coś szalonego, niemądrego i wbrew sobie czy nie. Bo czas ucieka a jest tylko gprzej. Na dniach spotykam sie z zadidowanymi przyjaciółkami. I potem podejście do decyzji namba xxxx
no wbrew sobie to nie rób..ale jak sie wahasz to przestan, zeby sie nie okazało ze los/wiek sam zadecydował. przede wszystkim zrób badanie amh-to ci moze pomoc w decyzji
Stary 2014-08-20, 23:47   #2603
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

Świat jest niesprawiedliwy
Stary 2014-08-20, 23:52   #2604
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Świat jest niesprawiedliwy
nie no czemu...w szpitalu zostawia sie 5-10 kg wagi,a jak sie karmi cyckien to szybko waga spada,

z pierwszym didem przytyłam 17 kg ! i niestety nigdy juz nie wróciłam to swojej spektakularnej wagi wynoszącej 38 kg

---------- Dopisano o 23:52 ---------- Poprzedni post napisano o 23:49 ----------

czy można zgubic maila?
pewna firma chyba robi ze mnie idiotke
Stary 2014-08-20, 23:54   #2605
gryx82
BAN stały

Cytat:

Cytat:
Aaaaa czyli jednak dojdzie do nas w czwartek zapowiadana czwartkowa nędza, na zimnych nuszkach brrrrrrrrrrr

Pamiętacie, zawsze jak u Flo, Win lub Gryxa nocą jest zima to u mnie nazajutrz też już jest. Taki układ. Jeszcze nigdy nie zawiódł.

Cytat:
Zamów na tel. Upsss. chyba jednak już nie dowożą w tym kraju.
Tu nie metropolia, pizzerie i bary z kebabami do 22:00 czynne "w tygodniu"
Cytat:
No to zrób se coś. Masz w domu półprodukty. Np na słono ryż na wegecie i oliwie/maśle - takie mikro rosotto. Sardynki z puszki, jaja na twardo z majonezem i pieprzem, śledzie z puszki/ słoika, kiszone ogórki. Duszona cebula na chlebie.
Nie mam Zrobiłbym se zapiekanki, ale bez ketchupu to już nie to samo Idę oblukać...
Stary 2014-08-21, 00:02   #2606
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

co gorsze-zachciewa mi sie kolejnego , ale to juz nie przejdzie...

no wbrew sobie to nie rób..ale jak sie wahasz to przestan, zeby sie nie okazało ze los/wiek sam zadecydował. przede wszystkim zrób badanie amh-to ci moze pomoc w decyzji
1. Otóż to!

2.

3. Ooo, tego jeszcze nie robiłam.

Zawsze będzie trochę wbrew. Jak pisałam, nie ma nic darmo. Coś za coś. Myślę że, z takim charakterem jak ja, musze isc pod prąd i niech sie dzieje wola nieba. Powaga, bo inaczej zawsze znajdę argument na NIE. Pomijając oczywisty fakt, że istnieją w sumie prawie wyłącznie argumenty na nie. Poza tym, jak juz sobie zwizualizowałam, wczoraj notabene, że I'm doin it, to spanikowałam co do rozwiązania. Że ja po prostu albo tego nei przeżyje albo tego nie zrobie. Że przeze mnie to nie przejdzie. Wersja, że nie przeżyje jest bardzo realna. Więc po co tyle zachodu jak i tak pewnie wyzionę ducha. Zagrożenia to ciśnienie - jego brak, kręgosłup, moja koleżanka, z tymi parametrami została reanimowana przy cc, no cufło jej się i ją przywrócili, jak spojrzała potem w kartę to o mało co nei zeszła drugi raz, co się z nią działo. Nie no pesymizm to moje drugie imię, ale jasne radujmy się, reprodukujmy

To musi an mnie spaść jak grom z jasnego nieba bo inaczej moje rozumowanie wszystko zniweczy.

---------- Dopisano o 00:02 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:57 ----------

Cytat:
nie no czemu...w szpitalu zostawia sie 5-10 kg wagi,a jak sie karmi cyckien to szybko waga spada,

z pierwszym didem przytyłam 17 kg ! i niestety nigdy juz nie wróciłam to swojej spektakularnej wagi wynoszącej 38 kg
No super pięknie fajnie, pozazdrościć. Powiedz to 95 % rodzącym to Cię zlinczują. Geny, geny, geny. Jak nie masz dobrego, chudego gena, to se możesz dietować, ciwczyć, itp itd i te sre, a i tak nic SIĘ nie straci. Przez nic mam na myśli sporo.

Cytat:

Nie mam Zrobiłbym se zapiekanki, ale bez ketchupu to już nie to samo Idę oblukać...
Noooo, bez ketchupu to lipa, musisz nauczyć się cieszyć tym co masz.

Zrobiłbyś se sos czosnkowy ale ni mosz majo.

tosty z serem i szynkom. Chyba z rok nie jadłam.

Dobra, lecę. Jutro rano biedny kurier przyjedzie na darmo Żal mi gościa, bo jest tak samo ruchany przez Orange i inne firmy jak ja. Eeeeech.

Czas edycji: 2014-08-21 o 00:07
Stary 2014-08-21, 00:34   #2607
gryx82
BAN stały

Cytat:
Noooo, bez ketchupu to lipa, musisz nauczyć się cieszyć tym co masz.
Zrobiłem se kanapkę z szynką, żółtym serem i super pikantnymi ogórasami własnej produkcji
Cytat:
Zrobiłbyś se sos czosnkowy ale ni mosz majo.
Może to i dobrze nawet, majonez mógłbym jeść łyżeczką jak inni Nutellę
Cytat:
tosty z serem i szynkom. Chyba z rok nie jadłam.
Ja bardzo często jadam
Cytat:
Dobra, lecę. Jutro rano biedny kurier przyjedzie na darmo Żal mi gościa, bo jest tak samo ruchany przez Orange i inne firmy jak ja. Eeeeech.

Tak w ogóle to wyczaiłem budę z żarciem nad zalewem, z obłędnymi kebabami Mięsa napchane po brzegi, dobre warzywa (a nie twarda kapusta, jak zazwyczaj) i pyszna, cieniutka bułka Szkoda, że to w sezonie tylko otwarte
Stary 2014-08-21, 09:16   #2608
rachell111
Zakorzenienie

Znad zaniku ciśnienia, prawie omdlenia z braku tlenu wskutek załamania aury. Tak wyglądam, zielono mi. Ale nie narzekam, bo to tylko nagłe załąmanie pogody, a przy tym deszczu zimno nie jest(jeszcze ) a taaaaaack pachnie świeżością ymmmmmmmmmmmmmm sztacham się tym od rana.

A, no i znów się sprawdziło, zimno przyszło z północy Nocą, Od Flo, Win i Gryxa
Lepiej się sprawdza prognoza bazująca na ich zeznaniach niż na tefałenie
(Choć ja nie mam tv, i sprawdzam online)

Zapunktowałam u kuriera, ocaliłam go przed korporacyjną biurokracją, sama w niej wisząc na tel. No i przez tel wszystko pięknie ładnie wystarczy, ze Pani "tylko" pojedzie do Orange i na miejscu wszystko załatwi.

No ale nie mam auta póki co, więc czekam

I znad herbaty z miodokrzewu, pomaga mi przy takich ciśneiniowych spadkach.

No i ślepnę - Wyczytałąm, że Gryx ma "budę z żarciem nad zlewem" i w tytule recenzji jakoby zapach Trussardi był "Matujący"

Czas edycji: 2014-08-21 o 09:24
Stary 2014-08-21, 09:20   #2609
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
2. o matulu, współczuję.
ad 1 ja już musze kupic bo stary wygląda strasznie i też chcę z wielkim kapturem, pewnie nie będzie
ad 2
Cytat:
Ewusiu polecisz sprawdzoną kwaterę na Chorwacji ? Plizzzzz
na Hvarze byłam w fajnej kwaterze ale to było zbyt dawno żebym sobie przypomniała konkrety

w tym roku na Istrii byliśmy tutaj
z tym że wielkiego szału nie robiło, bo to apartamenty na terenie wielkiego kampingu więc jak ktoś chce prywatności i spokoju to raczej nie tutaj

Ogólnie w sezonie (nie wiem kiedy się wybieracie) to można nawet spokojnie w ciemno jechać, wtedy kiedy byliśmy na Hvarze to tylko tam mieliśmy rezerwację, resztę noclegów mieliśmy na zasadzie: przyjeżdżamy do miejscowości i szukamy. Zawsze się coś znalazło, nawet o 22 wieczorem
Cytat:
No więc kur dwa stało się Miarka się przebrała!!!! Posypało się dziś wszystko co tylko było, wszystko! nie działa nic, nie mogę zrobić nic! Jak się pewnie domyślacie wracam z wizyty w Orange gdzie stracił czas i nerwy oraz tak mi podnieśli ciśnienie że mi teraz łeb pęka
Oczywiście ja od nich już odchodzę, ale kur dwa do entej potęgi nie wiem, zaiste nie wiem jak można prosperować mając taki burdel!!! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaa

oł gad, masakra

Cytat:
Łączę się w bólu

Nigdy nie zapomnę postu przed endoskopią Chuop mnie wręcz podtrzymywał (to z nerwów) ale ja jak nie jem to słabnę - byłąm zielona, od razu wiedzieli an co przyszłam. Inna rzecz, ze jak pracowałam kiedyś bardzo duzo to nie jadłam 12 h i nawet tego nie zauważyłam, no ale wrzucałam jakieś picie, cukierki itp także nie było tak stricte na czczo

ja najdłużej byłam na czczo jak miałam mieć operację koło południa a miałam jednak wieczorem i nie jadłam wtedy do następnego dnia rano czyli ponad 20 godzin grubo no ale jakoś przeżyłam
Cytat:
ale oprócz Bożego Narodzenia
jak dla mnie może byc nawet zielone Boże Narodzenie
Cytat:

Cytat:
coś mi się kojarzy ze był taki wątek gdzie było to rozkminiane

Cytat:

przytyłam 10-11 kg, wg wazenia ginowego 10 kg,le pierwsze wazenie było w 8 tyg,a ostatnie 2 tyg przed porodem, wiec ten 1 kg trzeba chyba dodac.

super
Cytat:

Zawsze będzie trochę wbrew. Jak pisałam, nie ma nic darmo. Coś za coś. Myślę że, z takim charakterem jak ja, musze isc pod prąd i niech sie dzieje wola nieba. Powaga, bo inaczej zawsze znajdę argument na NIE. Pomijając oczywisty fakt, że istnieją w sumie prawie wyłącznie argumenty na nie. Poza tym, jak juz sobie zwizualizowałam, wczoraj notabene, że I'm doin it, to spanikowałam co do rozwiązania. Że ja po prostu albo tego nei przeżyje albo tego nie zrobie. Że przeze mnie to nie przejdzie. Wersja, że nie przeżyje jest bardzo realna. Więc po co tyle zachodu jak i tak pewnie wyzionę ducha. Zagrożenia to ciśnienie - jego brak, kręgosłup, moja koleżanka, z tymi parametrami została reanimowana przy cc, no cufło jej się i ją przywrócili, jak spojrzała potem w kartę to o mało co nei zeszła drugi raz, co się z nią działo. Nie no pesymizm to moje drugie imię, ale jasne radujmy się, reprodukujmy

To musi an mnie spaść jak grom z jasnego nieba bo inaczej moje rozumowanie wszystko zniweczy.
zawsze się znajdą jakieś argumenty na nie
Ja byłam w wielkiej panice jak zaczęliśmy się starac bo wydawało mi się że to bedzie juz zaraz i mimo ze byłam niby gotowa to jednak psychika mi sidała No ale życie sobie weryfikuje różne rzeczy, okazało się że to ani szybkie, ani proste, ani przyjemne, ani żadne
Jak się chce to trzeba podjąć decyzję i tyle, bo od samego podjęcia decyzji też się jeszcze didy nie rodzą

Macham znad kawy i śniadanka przeżyłam jakoś głodówkę teraz siedzę w pracy i coś jeszcze bym zjadła

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-21, 09:28   #2610
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
No to jak umiesz? Bo może umiesz robić dym?

Tak uważała moja Mam. Latami miałam do niej żal potem. (...) Szanuję, ale skutki są takie, ze teraz ja jestem w gorszej sytuacji, jest mi gorzej niż tym co mają rodzeństwo. Sad but true.
1. ani jedno, ani drugie. Umiem co najwyżej przeprosić że żyje i sobie iść
2. serio? Ja jako jedynaczka jestem cała hepi i nie widzę żadnych plusów z posiadania rodzeństwa. Widzę za to mnóstwo minusów i moge od ręki wymienić:
- dzielenie się zabawkami, przestrzenią pokojową i takie tam, wiadomo
- dzielenie się kasą mamusi, hłe hłe
- babcia byłaby rozerwana pomiędzy wnuczęta i nie miałabym tak dobrze
- musiałabym brać udział w spędach rodzinnych, weselach, chrzcinach, komuniach, zajmować się siostrzeńcami itp.
- istnieje ryzyko władowania się takiego rodzeństwa znienacka na chatę i trucia d... o nocleg, wspólne wakacje, wspólne coś tam - żegnaj spokoju!
Teraz jest idealnie, nikt mi się nie wtrynia, nikim nie muszę się dodatkowo martwić

Cytat:

1.
2. fajnie, mało.

Cytat:
Ja próbuję ale że nic z tego nie wychodzi a od października intensywność prób spadnie (plus zaczyna mnie wkurzać profilaktyczne unikanie % i gorących kąpieli, jak ja przetrwam zimę?) i pewnie już nie zajdę to zaczynam wynajdywać plusy posiadania tylko jednego dida.

Cytat:
nie no czemu...w szpitalu zostawia sie 5-10 kg wagi,a jak sie karmi cyckien to szybko waga spada
Mnie najwyraźniej w szpitalu okradli bo spadło tylko 3 kg Strasznie mnie to wówczas rozczarowało bo tyle się "obiecuje", że sam did, że łożysko, że wody... A tu d...a. No ale potem w kilka tygodni zeszło poniżej wagi wyjściowej

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości