|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1772 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My jesteśmy młode damy, lecz o brzuszki się staramy :)
Cytat:
Fajnie Dziewczyny że Was mam naprawdę się cieszę
II kreseczki - 11.09.2014r. 26 lipca - kolejny rok razem! Julek - 10.05.2015r. 21:40 pierogowamama.com |
|
|
|
|
#1773 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Że ja? Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ---------- A w ogóle pierożkowa na Twoim profilu szukałam ślubnych zdjęć Nie wiem co mi się ubzdurało
|
||
|
|
|
#1774 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale może już niedługo ![]() Dziewczyny mam zagwozdkę, zrobiłam test owu i pomimo tego że to dopiero mój 8 dc już mam całkiem wyraźną drugą krechę... myślicie że jutro testować? W zeszłym cyklu owulka była dopiero 24 dc, więc jakoś mi się nie widzi żeby teraz tak wcześnie miała przyleźć
II kreseczki - 11.09.2014r. 26 lipca - kolejny rok razem! Julek - 10.05.2015r. 21:40 pierogowamama.com |
|
|
|
|
#1775 |
|
Zakorzenienie
|
Hej ja jutro do szpitala.a beta 427
|
|
|
|
#1776 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#1777 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do szpitala w związku z plamieniami? Najważniejsze to odpoczywaj i się nie martw bo beta ładnie przyrasta. |
|
|
|
|
#1778 |
|
Zakorzenienie
|
Plamienia i ze mam krew rh -
|
|
|
|
#1779 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do śluzu to trudno powiedzieć - na zewnątrz okres już się skończył, ale w środku przy szyjce jeszcze jest brązowe plamienie z takim rozciągliwym śluzem (ale ja jak mam @ to zawsze przemieszane z rozciągliwym śluzem) więc trudno cokolwiek powiedzieć, jak mi się zupełnie skończy okres to ewentualnie wtedy coś ze śluzu wyczytam
|
|
|
|
#1780 |
|
Zakorzenienie
|
Ale co ma do rzeczy to, że masz rh -? W sensie kumam potencjalny konflikt serologiczny ale immunoglobuliny to (jak mi się zdaje) po porodzie się podaje. Przy pierwszej ciąży nie ma to nic do rzeczy, poza tym nie wiesz jeszcze jaką grupę krwi ma dziecko.
|
|
|
|
#1781 |
|
Zakorzenienie
|
Lekarz tak powiedzial wiec mowie ja tego nie wymysilam . To nie moja pierwsza ciaza . Tylko ze sie wczesnirj zle skonczylo
|
|
|
|
#1782 |
|
Rozeznanie
|
O co chodzi z watkiem staraczek? Ja dalej bez neta I na mobilbym jade bez klubu
|
#1783 |
|
Zakorzenienie
|
Widać chcą chuchać na zimne. Jak tak lekarz powiedział to widać tak jest, chociaż nie ma to zbyt dużego sensu medycznego.
|
|
|
|
#1784 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Reszta w klubie, tutaj nie za wiele chcę pisać przy podglądaczach ![]()
|
|
|
|
#1785 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1786 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem czy ma sens czy nie szpital i reszta jutro bede wiedziec to napisze
|
|
|
|
#1787 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi to tylko uświadomiło tyle - że w internecie nikt nie jest anonimowy, i różni psychole czytają te wątki. A za to podanie nazwiska w nicku to jeszcze dłuuugo sobie będę w brodę pluć.
|
|
|
|
#1788 |
|
Zakorzenienie
|
To prawda, mądre to to nie było. Ja nawet mojego fb nie mam podpisanego imieniem i nazwiskiem, bronię się przed tym, szczególnie dlatego, że moje nazwisko to nie Kowalska albo Nowak, wręcz przeciwnie, nosi je tylko kilka osób z mojej rodziny więc dokładnie wiadomo o co chodzi.
|
|
|
|
#1789 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1790 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
![]() Odpisałam Wam w klubie, normalnie jestem zbulwersowana i aż mi ciśnienie podskoczyło ![]() Nie pisałam, bo wczoraj byliśmy na 50 urodzinach, więc za bardzo czasu nie było po pracy Dzisiaj mam wolne.Z naszych staranek niestety nici, bo we wtorek dostałam biegunki i dopiero 3 stoperany pomogły :/ Chyba zatrułam się sosem z obiadu, bo później non stop mi się nim odbijało (jadłam obiad teściowej ). Wróciłam z pracy wykończona, także rozumiecie, nawet ochoty nie miałam po tych przebojach :P A wczoraj padliśmy do łóżka jak muchy ![]() Dziś już koniecznie nadrobimy! Agnes- przykro mi, że idziesz do szpitala Nic nie wiedziałam, że to nie Twoja pierwsza ciąża... Najważniejsze, że beta jest wysoka! Dbajcie o siebie ![]() pierozkowa- odpisałam Ci w klubie też kiedyś dawno temu, może z 8 lat temu gdy gg było bardzo popularne, pisałam z pewnym facetem. Nagle on zaczął sypać moim mailem, moim hasłem do maila, imieniem, nazwiskiem itp. Tak się przestraszyłam, że od razu go zablokowałam i odechciało mi się poznawać kogokolwiek przez gg! To było straszne :/ Szczególnie to hasło do maila, które znałam tylko ja w głowie, nigdzie nie miałam zapisane.niunia- widzę, że wróciłaś ![]() Jeśli chodzi o podejście do dzieci, to mój TŻ bardzo ich pragnie. Wie, że to nie tylko słodkie bobasy, ale trzeba je także przewijać, płaczą w nocy, chorują itp. Ma wprawę, bo jego brat ma dwójkę dzieci i nie raz się nimi opiekował ![]() ---------- Dopisano o 08:26 ---------- Poprzedni post napisano o 08:17 ---------- Talantea- ja bym zaryzykowała i postawiła wszystko na jedną kartę. To może być Twoja szansa w życiu! Zazdroszczę talentu ![]() Mysza- Ty nasza przyszła Panno Młodo Już za niedługo, już za chwileczkę Oby tylko pogoda Wam dopisała, bo u nas już pogoda brzydka Za co kościelny zażyczył sobie 200zł? Szok! My w ogóle kościelnego nie mieliśmy na ślubie, więc nie było kogo opłacać Ale z tą ceną to jakieś przegięcie...Ja Cię rozumiem, z tym, że chcesz po ślubie TŻ się nacieszyć. Ja też od razu nie chciałam "ładować się w pieluchy" i nie żałuję tej decyzji ![]() ola- co do Twojej matki, to nie powinnaś się dać wpędzać w poczucie winy. Bo chyba o to jej chodzi. Najlepiej nie odbierać telefonów i ucinać kontakt wtedy kiedy wiesz, że pije. owieczka, my boyismine- jak tam starania? ![]() Aglerkowa- jak tam piersi, dalej tak bolą?
|
#1791 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale tak jak owieczka mówi to, że test wyszedł pozytywny nie zawsze świadczy o owu niestety ![]() Super wieści!Mocno ściskam ![]() Cytat:
![]() Kciukuję za dzisiaj ![]() U nas jest podobnie ![]() Ja dalej jestem zdołowana ![]() Wczoraj chciałam sie zmobilizować do serduszkowania ale pokłóciliśmy sie z TZ i nic z tego nie wyszło... Piszę, że zmobilizować bo niestety ostatnio seks zaczyna mi sie kojarzyc tylko z obowiązkiem (aby 'zrobić' dziecko) a nie z przyjemnością ![]() Jakieś cieżkie czasy u mnie ostatnio nastały
|
|
#1792 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tak zawsze mam jak kończy się lato, a zaczynają deszcze, brzydka pogoda itp. Wyluzujcie z tym seksem, bo to ma być przyjemność a nie obowiązek Przykro mi, że u Ciebie gorsze dni
|
|
#1793 |
|
Rozeznanie
|
Dzisiaj bola ale troszke mniej. Stanik juz mi nie przeszkadza, tylko bola przy dotyku.
Dzisiaj tez koncze pozno, chce juz jutro!!!! I dlugi weekend ♡♥♡♥
|
#1794 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zazdroszczę długiego weekendu Ale z drugiej strony wolne dni w tygodniu też są fajne :P
|
|
#1795 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Zazdraszcam wolnego ![]() Cytat:
Fajne bo wszyscy w pracy a Ty masz lajt Tez lubie czasem tak sobie w domciu pobyć,a le ostatnio jakoś z czasem u mnie kiepsko...
|
|
#1796 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
koniecznie napisz Cytat:
![]() jak nasze starania okaże się za 8-9 dni mam nadzieę, że "owocne"
|
||
|
|
|
#1797 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam nadzieję, że będzie lepiej u Ciebie! A co z TŻ się dzieje? ![]() myboyismine- będzie fasolka, musi być! A ja za tydzień testuję, zobaczymy.... Jak test wyjdzie negatywny to biorę luteinę na wywołanie @ :P
|
|
#1798 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jaki negatywny! ![]() ja weekend mam wolny i jak dobrze pójdzie to robię tatoo
|
|
|
|
|
#1799 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A temp też skoczyła więc moooże? Cytat:
Za pozmywanie kościoła, otworzenie go, rozłożenie dywanu i zapalenie świec ![]() Dzięki za zrozumienie Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#1800 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wstaw zdjęcie i napisz gdzie chcesz go zrobić- w sensie w jakim miejscu na ciele ![]() Też mam nadzieję, że będzie pozytywny, ale wiadomo jak to jest Nadzieja umiera ostatnia ![]() Mysza-
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:53.

Dziś brak czasu :P

Nie wiem co mi się ubzdurało

Oby tylko pogoda Wam dopisała, bo u nas już pogoda brzydka 
Super wieści!