|
|
#2581 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LIII
Cytat:
no ba Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ja muszę na zimę kupić nowy płaszcz i na samą myśl jestem chora ![]() ale Wam fajnie ![]() Cytat:
takie są konsekwencje spontanów, zdarzy się jakieś niedopatrzenie Oby nie było tak źle z ustawianiem Idę jutro na badania m.in cholesterolu i moja endo wymyśliła ze mam być na czczo 16 godzin na samą myśl że zostało mi jeszcze 12 godzin postu jestem głodna |
|||||
|
|
|
#2582 | |
|
Nindżopesz
|
Kameno, no to musisz jedną kolubrynę wystawić na ogródek
![]() Cytat:
A chciałam jakiś ciepły, czarny, luźny, do kolan i z taaaakim kapturem. I tani.2. o matulu, współczuję. |
|
|
|
|
#2583 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też na cholester muzę iść i też jestem na diecie z tego powodu ![]() Ewusiu polecisz sprawdzoną kwaterę na Chorwacji ? Plizzzzz
|
|
#2584 | |
|
Zakorzenienie
|
No więc kur dwa stało się
Miarka się przebrała!!!! Posypało się dziś wszystko co tylko było, wszystko! nie działa nic, nie mogę zrobić nic! Jak się pewnie domyślacie wracam z wizyty w Orange gdzie stracił czas i nerwy oraz tak mi podnieśli ciśnienie że mi teraz łeb pęka Oczywiście ja od nich już odchodzę, ale kur dwa do entej potęgi nie wiem, zaiste nie wiem jak można prosperować mając taki burdel!!! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaa No miałam ochotę dziś ich pobić, a takiej agresji we mnie mało komu udaje sie wywołać. Oczywiście ziepał się net i drukara. Cut że auto chodzi, ale i to się pewnie jutro zmieni jak znam swoje szczęście Nie no czułam, pod skórą czułam że ten dzień się tak rozwinie. Jutro będę walczyć telefonicznie hahaha i z kurierem bidnym bogu ducha winnym się bujać aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Co za firma Teraz rozumiem Wasze narzekania.Wybaczcie, żę się wyładowałam, sle musiałąm spuścić powietrze, Teżu dostał najbardziej Teraz idę grzecznie nadrobić i się czilować bo i tak już dziś nie zrobię nic. ---------- Dopisano o 20:35 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ---------- Cytat:
Nigdy nie zapomnę postu przed endoskopią Chuop mnie wręcz podtrzymywał (to z nerwów) ale ja jak nie jem to słabnę - byłąm zielona, od razu wiedzieli an co przyszłam. Inna rzecz, ze jak pracowałam kiedyś bardzo duzo to nie jadłam 12 h i nawet tego nie zauważyłam, no ale wrzucałam jakieś picie, cukierki itp także nie było tak stricte na czczo
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-08-20 o 20:30 |
|
|
|
|
#2585 | ||||||||
|
Panaroja
|
? w końcu matka się na ogół myje i jakimś mydłem pachnie i nic się nie dzieje ![]() Cytat:
rewelacyjny Cytat:
a na kłaki nie ma mocnych - po odkurzeniu dywanu natychmiast oba się rozkładają w komfortowych pozach na odkurzonej powierzchni Cytat:
ja myślę ![]() Cytat:
?Cytat:
2.no taaaak ![]() 3.cfaniaczek 4. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ideu do garów
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||||||
|
|
|
#2586 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() mnie czekają buty na jesień bo ni mom aktualnie żadnych oprócz pantofli na szpilce
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#2587 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Oł maaaaan to aj przepłacam 12 zeta ![]() Aaaaaale Wam dobrze Cytat:
2. Taki rynek teraz - nałapać nowych klientów a potem bam bam bam po cenie im! bo a nuż się komus nie będzie chciało latać, załatwiać, zmieniać, rezygnować, zaczynać od nowa etc etc. Liczą na lenistwo klienta, wygodę. Wiem, bo kurcze belans właśnie dziś miałam starcie nr 1 w tej sprawie a wcześniej starcie z ubezpieczeniami OC. Kiedyś było się w jednej firmie kilka lat i ok, ciut droższe co roku przychodziły, no ale po prostu inflacyjnie droższe. Natomiast od 3 lat prowadzimy krucjaty i zmeiniamy ubezpieczyciela bo drugą polisę OC, czyli po roku, śpiewają sobie ponad 100 drożej I tak sie bujamy. A Auto nietypowy model, z Francji sprowadzony Extreme (żeby nie było Clio lat już chyba 13 więc złom) nie ma takiego silnika w tabelkach więc niestety nie możemy wygodnie nic załatwić przez telefon Przykro mi nie możemy Pani pomóc (sami dzownią by łowic) nie mam tego w tabelce. No po prostu ostatnio nic nie robię tylko załatwiam przeniesienia gdzieś bo taniej No nie chce mi sie, nie chce, ale muszę. Jako nowa mam zawsze najtaniej pierwszą polisę, taka zanęta na klienta. Taki rynek.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-08-20 o 20:55 |
|||
|
|
|
#2588 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() ja mam swoje workersiki, ale one wydaja mi sie takie juz bidne stylowo ,a te Twoje są ocieplane? a! no i mam jesczze kozaki po kolano na głupim obcasie , ktore kupilam w napadzie niewiemczgo (chyba w napadzie "chce byc elegancką kobietą w kwiecie wieku ) po czym napad mi przeszedł a butów nigdy nie ubrałam-a tanie nie bły bo z baty...zaiste mnie chyba popierd...o wtedy ![]() kaptur fajowy ale w kapturze to chyba juz bym wygladała całkiem jak stara wariatka ![]() ja chce kupic cos luźnego, asymetrycznego i mogłoby byc takie w kształcie gruszki-ale nie wiem gdzie szukac zeby nie wydac za duzo ![]() fogle to byłam w galeri oddac ciuszki do karmienia i sie podnieciłam jesienna aurą sklepów choc do nich nie wchodziłam.nie iwem czy juz wspomnialam ze jestem uzależniona zapachowo od stradivariusa? nawet nie wiem czy mi sie ten zapach podoba, ale zawsze musze wejsc zeby powąchac, no musze i koniec-ma tak ktos? czym tam pachnie? ktos rozłozył to na nuty? ja nie potrafie Cytat:
ja nie polece bo ja w chorwacji bywałam tylko pod namiotem- wg mnie najlepsza opcja bo pola namiotowe są polozone przy samych plazach i przewaznie w laskach, i czesto w takich miejscach gdzie nie ma kwater tylko sama dzicz miejscówke na szczycie skały wyrastającej prosto z wody i jak była burza to fale sie o te skałe rozbryzgiwały i pioruny walily w wode kolo skały
|
|
|
#2589 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Tiaaa, i pamiętam jak pisałaś jak epicko się bałaś tych burz. No ale, może w tym roku nie będzie
|
|
|
|
|
#2590 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
P. jest miszczem A po co Ty się z nim witasz co? Przeczytałam: idę spać do pracuni ![]() Łoj
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#2591 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
https://www.venezia.pl/botki-p-17454-165-14.17.165.html https://www.venezia.pl/botki-p-17459-165-14.17.165.html https://www.venezia.pl/botki-p-17451-165-14.17.165.html https://www.venezia.pl/botki-p-18179-165-14.17.165.html https://www.venezia.pl/botki-p-17450-165-14.17.165.html https://www.venezia.pl/botki-p-18182-165-14.17.165.html 2. to trza nowe kupić Moje są "ocieplone materiałem" cokolwiek to ma oznaczać. Przy innych nie pisali zupełnie nic o ociepleniu więc chyba mogę na coś liczyć.3. wow, szalony zryw. Ja mam super ocieplone skórzane kozaki "ciążowe" i są tak paskudne, że schowałam je głęboko w szafie. Kurde, że też nie kupiłam w ich cenie czegoś sensownego, też mnie coś otumaniło. 4. ...no ale czemu nie ![]() 5. nie do końca to sobie wyobrażam. Manekin z Unisono we wszystkim wygląda jak gruszka, nic u nich nie wypatrzyłaś? Osobiście szukam jakiejś dłuuugaśnej narzutki z ogonami ale pewnie zaraz się w nią zaplączę i wywalę. Moda jest trudna. A gdzie Ci się kończą, pod kolanem? Prostacki żart Ja tylko lubię kupowac buty i lubię jesień ![]() Cytat:
![]() Zrobiłaś im awanturę? |
||
|
|
|
#2592 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
kurde-fajne te botki z venezi ale te ceny? poebao ich? ja mowilam o zeszlorocznej kolekcji venezi..nie jestem na biezaco jak widac co do gruszkowatosci wdzianka to mi chodzilo o to zeby było takie bardziej sterczące a nie oblizane na człowieku... sama dokladnienie wiem w sumie czego chce..a chce mi sie ciucha jakiegos fajnego....pewnie i tak nic nie kupie pffff ![]() na unisono zaczelam grzebac wczoraj, ale nie dogrzebalam do konca..w letniej kolekcji mieli fajma narzutke taka powycieraną, ale juz jej nie widze... np taka odstawalnosc jest ok https://www.unisono.eu/narzutka-6324-grig-scu.html
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2014-08-20 o 21:58 |
|
|
|
|
#2593 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie prostacki, a branżowy Polly notabene Twój dowcip o architektach i didach rządzi u nas 3. Awanturę??????? Nieeeeeeeeeee Byłam po prostu zimną suką. Konkrety na zimno, dużo i tak osiągnęłam. No ale oni mają taki burdel że ja nie powinnam mieć w ogóle tego problemu an głowie.---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ---------- Cytat:
Zara tak miewa, ale neiw iem jak w tym roku, kiedyś tam mierzyłąm nawet ciepłe rzeczy, ale to było kiedyś, teraz nie mam po co tam wchodzić. |
||
|
|
|
#2594 | |
|
Panaroja
|
żebysz to
![]() Cytat:
![]() chyba za artystyczne wymięcie skóry ?2. 3.wię
|
|
|
|
#2595 | |||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
2. oblizane 3. to bier. A może coś tu: http://www.pakamera.pl/hebequss-0_s12146708.htm Cytat:
![]() 2. prawidłowo, ja tak nie umiem więc podziwiam. Cytat:
![]() 2. Cię pocieszę, że ja nie mam obecnie ani jednej pary spodni - więc też nie potrzebujesz, można tak żyć
|
|||
|
|
|
#2596 |
|
grozi wypollizowaniem
|
red-fajne te cjiuszki..tylko onbawiam sie ze przy moim nędznym wzroscie w takich "łachmanach" bede wygladac jak bida z nendzom
, jest to raczej pewne...w dodatku bida z nendzom na kzywych nuszkach ,a fogle nie mowilam wam ze w cionszy mialam przez pewien czas proste nogi! , normalnie nie mogłam sie nadziwowac temu widoku
|
|
#2597 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
To teraz podstępne pytanie o rzecz, która mnie zawsze ciekawi Ile przytyłaś w cionszy? ![]() Ja już sama nie wiem czy chcę zajść, czy nie. Teraz jest dobrze i kameralnie tak we troje... |
|
|
|
|
#2598 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to jak umiesz? Bo może umiesz robić dym? Ja bym chyba wolała umieć robić dym. Jeśli jednak zależy Ci na byciu zimną suką, to spoko, umiejetność nabyta dopiero po laaatach, ponad 20 grubo. ![]() 1. ponownie dowcip mego chuopina, zawsze mówi na dwa różne rękawy ooo ślepa Chinka szyła. ![]() ---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ---------- Cytat:
Wniosek - zawsze coś kosztem czegoś, nic nie ma za darmoszke. Sama jestem w ogóle na etapie popełnić coś szalonego, niemądrego i wbrew sobie czy nie. Bo czas ucieka a jest tylko gprzej. Na dniach spotykam sie z zadidowanymi przyjaciółkami. I potem podejście do decyzji namba xxxx
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-08-20 o 23:18 |
||
|
|
|
#2599 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
O tym samym pomyślałem ![]() Cytat:
![]() Amsakrycznie zimno jezd! I zjadłbym coś, czego w domu nie ma Tzn. nie wiem, co bym zjadł, ale tego na pewno nie ma |
||
|
|
|
#2600 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
powiem ci ze czekalam na to pytanie od dawna przytyłam 10-11 kg, wg wazenia ginowego 10 kg,le pierwsze wazenie było w 8 tyg,a ostatnie 2 tyg przed porodem, wiec ten 1 kg trzeba chyba dodac. po porodzie zostało mi 5 kg, a 3 tyg po porodzie został 1 kg
|
|
|
#2601 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
brrrrrrrrrrrPamiętacie, zawsze jak u Flo, Win lub Gryxa nocą jest zima to u mnie nazajutrz też już jest. Taki układ. Jeszcze nigdy nie zawiódł. ![]() Zamów na tel. Upsss. chyba jednak już nie dowożą w tym kraju. No to zrób se coś. Masz w domu półprodukty. Np na słono ryż na wegecie i oliwie/maśle - takie mikro rosotto. Sardynki z puszki, jaja na twardo z majonezem i pieprzem, śledzie z puszki/ słoika, kiszone ogórki. Duszona cebula na chlebie. |
|
|
|
|
#2602 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() co gorsze-zachciewa mi sie kolejnego , ale to juz nie przejdzie...![]() Cytat:
|
|
|
#2603 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2604 |
|
grozi wypollizowaniem
|
nie no czemu...w szpitalu zostawia sie 5-10 kg wagi,a jak sie karmi cyckien to szybko waga spada,
z pierwszym didem przytyłam 17 kg ! i niestety nigdy juz nie wróciłam to swojej spektakularnej wagi wynoszącej 38 kg ![]() ---------- Dopisano o 23:52 ---------- Poprzedni post napisano o 23:49 ---------- czy można zgubic maila? pewna firma chyba robi ze mnie idiotke
|
|
#2605 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Zrobiłbym se zapiekanki, ale bez ketchupu to już nie to samo Idę oblukać...
|
|||
|
|
|
#2606 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. 3. Ooo, tego jeszcze nie robiłam. Zawsze będzie trochę wbrew. Jak pisałam, nie ma nic darmo. Coś za coś. Myślę że, z takim charakterem jak ja, musze isc pod prąd i niech sie dzieje wola nieba. Powaga, bo inaczej zawsze znajdę argument na NIE. Pomijając oczywisty fakt, że istnieją w sumie prawie wyłącznie argumenty na nie. Poza tym, jak juz sobie zwizualizowałam, wczoraj notabene, że I'm doin it, to spanikowałam co do rozwiązania. Że ja po prostu albo tego nei przeżyje albo tego nie zrobie. Że przeze mnie to nie przejdzie. Wersja, że nie przeżyje jest bardzo realna. Więc po co tyle zachodu jak i tak pewnie wyzionę ducha. Zagrożenia to ciśnienie - jego brak, kręgosłup, moja koleżanka, z tymi parametrami została reanimowana przy cc, no cufło jej się i ją przywrócili, jak spojrzała potem w kartę to o mało co nei zeszła drugi raz, co się z nią działo. Nie no pesymizm to moje drugie imię, ale jasne radujmy się, reprodukujmy To musi an mnie spaść jak grom z jasnego nieba bo inaczej moje rozumowanie wszystko zniweczy. ---------- Dopisano o 00:02 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:57 ---------- Cytat:
Geny, geny, geny. Jak nie masz dobrego, chudego gena, to se możesz dietować, ciwczyć, itp itd i te sre, a i tak nic SIĘ nie straci. Przez nic mam na myśli sporo. ![]() Cytat:
![]() ![]() Zrobiłbyś se sos czosnkowy ale ni mosz majo. tosty z serem i szynkom. Chyba z rok nie jadłam. Dobra, lecę. Jutro rano biedny kurier przyjedzie na darmo Żal mi gościa, bo jest tak samo ruchany przez Orange i inne firmy jak ja. Eeeeech.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-08-21 o 00:07 |
|||
|
|
|
#2607 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tak w ogóle to wyczaiłem budę z żarciem nad zalewem, z obłędnymi kebabami Mięsa napchane po brzegi, dobre warzywa (a nie twarda kapusta, jak zazwyczaj) i pyszna, cieniutka bułka Szkoda, że to w sezonie tylko otwarte
|
||||
|
|
|
#2608 |
|
Zakorzenienie
|
Znad zaniku ciśnienia, prawie omdlenia z braku tlenu wskutek załamania aury.
Tak wyglądam, zielono mi. Ale nie narzekam, bo to tylko nagłe załąmanie pogody, a przy tym deszczu zimno nie jest(jeszcze ) a taaaaaack pachnie świeżością A, no i znów się sprawdziło, zimno przyszło z północy Nocą, Od Flo, Win i Gryxa Lepiej się sprawdza prognoza bazująca na ich zeznaniach niż na tefałenie (Choć ja nie mam tv, i sprawdzam online) Zapunktowałam u kuriera, ocaliłam go przed korporacyjną biurokracją, sama w niej wisząc na tel. No i przez tel wszystko pięknie ładnie wystarczy, ze Pani "tylko" pojedzie do Orange i na miejscu wszystko załatwi. No ale nie mam auta póki co, więc czekam I znad herbaty z miodokrzewu, pomaga mi przy takich ciśneiniowych spadkach. No i ślepnę - Wyczytałąm, że Gryx ma "budę z żarciem nad zlewem" i w tytule recenzji jakoby zapach Trussardi był "Matujący" Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-08-21 o 09:24 |
|
|
|
#2609 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i też chcę z wielkim kapturem, pewnie nie będzie ![]() ad 2 na Hvarze byłam w fajnej kwaterze ale to było zbyt dawno żebym sobie przypomniała konkrety ![]() w tym roku na Istrii byliśmy tutaj z tym że wielkiego szału nie robiło, bo to apartamenty na terenie wielkiego kampingu więc jak ktoś chce prywatności i spokoju to raczej nie tutaj Ogólnie w sezonie (nie wiem kiedy się wybieracie) to można nawet spokojnie w ciemno jechać, wtedy kiedy byliśmy na Hvarze to tylko tam mieliśmy rezerwację, resztę noclegów mieliśmy na zasadzie: przyjeżdżamy do miejscowości i szukamy. Zawsze się coś znalazło, nawet o 22 wieczorem Cytat:
oł gad, masakra Cytat:
ja najdłużej byłam na czczo jak miałam mieć operację koło południa a miałam jednak wieczorem i nie jadłam wtedy do następnego dnia rano czyli ponad 20 godzin grubo no ale jakoś przeżyłam ![]() jak dla mnie może byc nawet zielone Boże Narodzenie ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja byłam w wielkiej panice jak zaczęliśmy się starac bo wydawało mi się że to bedzie juz zaraz i mimo ze byłam niby gotowa to jednak psychika mi sidała No ale życie sobie weryfikuje różne rzeczy, okazało się że to ani szybkie, ani proste, ani przyjemne, ani żadne ![]() Jak się chce to trzeba podjąć decyzję i tyle, bo od samego podjęcia decyzji też się jeszcze didy nie rodzą ![]() Macham znad kawy i śniadanka teraz siedzę w pracy i coś jeszcze bym zjadła
|
|||||||
|
|
|
#2610 | |||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
2. serio? Ja jako jedynaczka jestem cała hepi i nie widzę żadnych plusów z posiadania rodzeństwa. Widzę za to mnóstwo minusów i moge od ręki wymienić: - dzielenie się zabawkami, przestrzenią pokojową i takie tam, wiadomo - dzielenie się kasą mamusi, hłe hłe - babcia byłaby rozerwana pomiędzy wnuczęta i nie miałabym tak dobrze - musiałabym brać udział w spędach rodzinnych, weselach, chrzcinach, komuniach, zajmować się siostrzeńcami itp. - istnieje ryzyko władowania się takiego rodzeństwa znienacka na chatę i trucia d... o nocleg, wspólne wakacje, wspólne coś tam - żegnaj spokoju! Teraz jest idealnie, nikt mi się nie wtrynia, nikim nie muszę się dodatkowo martwić ![]() Cytat:
2. fajnie, mało. Ja próbuję ale że nic z tego nie wychodzi a od października intensywność prób spadnie (plus zaczyna mnie wkurzać profilaktyczne unikanie % i gorących kąpieli, jak ja przetrwam zimę?) i pewnie już nie zajdę to zaczynam wynajdywać plusy posiadania tylko jednego dida. Cytat:
Strasznie mnie to wówczas rozczarowało bo tyle się "obiecuje", że sam did, że łożysko, że wody... A tu d...a. No ale potem w kilka tygodni zeszło poniżej wagi wyjściowej
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:12.

może trzeba się wyprowadzić? jakaś Hiszpania, tudzież Włochy może Grecja 
)

ok. 10 cm węższe i z beznadziejnie usadowionym grzejnikiem którego się nie da sensownie przenieść i przez to mniej ustawne, tzn. moje obecne meble nijak mi się tam dobrze nie zmieszczą
Oby nie było tak źle z ustawianiem

Teraz rozumiem Wasze narzekania.
? w końcu matka się na ogół myje i jakimś mydłem pachnie i nic się nie dzieje
I tak sie bujamy. A Auto nietypowy model, z Francji sprowadzony Extreme (żeby nie było Clio lat już chyba 13 więc złom) nie ma takiego silnika w tabelkach więc niestety nie możemy wygodnie nic załatwić przez telefon 

No ale, może w tym roku nie będzie
P. jest miszczem 

Mięsa napchane po brzegi, dobre warzywa (a nie twarda kapusta, jak zazwyczaj) i pyszna, cieniutka bułka
Szkoda, że to w sezonie tylko otwarte
i też chcę z wielkim kapturem, pewnie nie będzie