|
|
#1471 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - Część III
Cytat:
no i oczywiście tropical zing..... bo ten summer brust jak dla mnie za mocny na lato...
|
|
|
|
|
#1472 |
|
Zakorzenienie
|
A jak tak z innej beczki !
Kocham balsam z beta karotenem przyśpieszający opaleniznę. Zjarałam się niesamowicie :P na dodatek mój TŻ jak na blondyna przystało zawsze opala się na czerwono, i słabo go łapie słoneczko. Ale przy pomocy tego balsamu bardzo szybko się opala. Więc polecam Tym bardziej, że w kat 10 jest za połowę ceny 11,50 !!!!! ![]() A ja jestem typem klientki i konsultantki, która nazamawia a później gdy przychodzi do płatności okazuje się, że nic nie zarobię i oglądam katalog po kilkanaście razy i zawsze coś nowego znajdę i domówię
|
|
|
|
#1473 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
też mam ten balsamik i musze przyznać CI rację |
|
|
|
|
#1474 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
katalog oglądam kilkanaście razy dziennie! i z każdym oglądaniem mam na cos nowego ochotę potem nie moge cZasem zasnąc od myślenia o zamówieniu...
|
|
|
#1475 |
|
Rozeznanie
|
Też tak mam, czsami po 10 razy dokładam coś do zamówienia i za każdym razem co innego mi sie podoba. To jest już troszkę meczące, a katalogi to znam na pamięć....
|
#1476 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ale to było raczej do przewidzenia, na szczescie to jej nie szpeci tak strasznie Cytat:
Cytat:
Ja dla siebie kupuje przede wszystkim błyszczyki, mam ich mase czasem to az sama sie karce ze kupuje kolejny ale poprostu nie moge sie powstrzymac jak widze cos ładnego i nowego no i na pewno bizuteria bo jestem straszna sroczka zele senses, mydła w płynie, płyny do kapieli, w sumie to kupuje prawie z kazdej linii oczywiscie nie tylko dla siebie ale i dla rodziny, a moje klientki równiez w sumie nie omijaja zadnej kategorii produktów.
|
||||
|
|
|
#1477 |
|
Raczkowanie
|
a ja dostalam klapki jako prezent i leza i leza w szafce..jakos mi to niepotrzebne.. i takie troche slabej jakosci wg mnie
|
|
#1478 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jaki ze mnie paszczak...
|
|
|
#1479 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A może kiedyś po prostu była srebrna a potem złota taka sama? Albo ja widziałam inną, ale na zdjęciu wygląda bardzo podobnie... Faktycznie o trochę inną michodziło, znalazłam jeszcze jedno zdjęcie tej: http://img413.imageshack.us/img413/5...nestonems7.jpg |
|
|
|
|
#1480 |
|
Rozeznanie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;4775280]Dżięki za fotki
Teraz wiem, że raczej mamie by się nie spodobał i dobrze, że go nie zamówiłam[/quote] nie ma sprawy... ![]() Dziewczynki! mam dwa pytanka: 1. czy te nowe poczwórne cienie mają taką samą konsystencję jak te nowe pojedyńcze?? 2. czy promocja znam-polecam wlicza się do bazy opustu?? mogę np zamówić w 2 terminie samą wodę TTA Always?? |
|
|
|
#1481 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ponawiam pytanie..ja też jakos nie spostrzegłam jak je zdobyć
|
|
|
|
|
#1482 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jesl;i mozna wiedziec i jesli pamietasz to ile zaplacilas za ten komplecik te dwa lata temu za ten co jest teraz w kaciku wspomnien ![]() ja napewno zamowie mam nadzieje tylko ze przyjdzie"![]() ![]() |
|
|
|
|
#1483 |
|
Zakorzenienie
|
ja wogóle nie słyszałam o tym...
a więc nie pomogę... a z chęcia też sie dowiem...
|
|
#1484 |
|
Rozeznanie
|
w K10 czekają mnie spore wydatki:
1. Zestaw Satin Glow..... taka cena aż trudno się oprzeć ![]() 2.Maseczka Hydra-Radiance 3.Balsam SSS różowy.... jak zawsze jakiś balsamik trzeba ![]() 4.Żel do golenia SSS (i tu właśnie mam pytanie czy jest dobry?????) ![]() 5.Maseczka Foot Works-uwielbiam produkty FW a nowości to szczególnie 6.Klapki Foot Works ![]() 7.Krem naturals drzewo oliwne ( czkeam aż w 11 bedzie maseczka i krem pod oczy i wtedy komplecik super) 8.coś jeszcze z naturalsów w mixie 9.Senses Zing 10. Interact (dla mojego Misia) z netto: chusteczki Simply Delikate - Któraż a Avonek pisała że są dobre więc za taką cenę warto spróbować scrub kawowy FW - jak już pisałam lubie FW kosmetyczka ( ta co była w zestawie z kuleczkami brązującymi) maseczka nleko i miód mniamżel Senses ten zimowy ![]() No i oczywiście dostane z serii SPA: serum rozświetlające ( które mam prawie całe) ![]() balsam rozświetlający i maseczke
|
#1485 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mam ten żel do golenia z SSS ale jak dla mnie jest średni jakiś taki lepki, trudno się zmywa z nóg i maszynka się zacina bleh |
|
|
|
|
#1486 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez używałam i jest okropny... nie warto kasy w niego ładowac... mój wylądował w śmieciach po pierwszym użyciu... chciałam go oddac ale nikt nie chciał go nawet za darmo... :/
|
|
#1487 |
|
Zakorzenienie
|
[quote=Gagix;4779258]w K10 czekają mnie spore wydatki:
1. Zestaw Satin Glow..... taka cena aż trudno się oprzeć ![]() 2.Maseczka Hydra-Radiance 3.Balsam SSS różowy.... jak zawsze jakiś balsamik trzeba ![]() 4.Żel do golenia SSS (i tu właśnie mam pytanie czy jest dobry?????) ![]() ja mam ten zel do golenia na opoczatku go vbardzo nie lubilam teraz chyba nie zamienilabym go na inny ![]() , a mam go jakis rok i uzywalam w miedzyczasie innych specyfikow tego typu ale ten mi najbardzioej odpowiada >)ale za to od klientek slyszlam ze ten bal;sam z tej serii jwest tragiczny a zel biora ![]()
|
|
|
|
#1488 | |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=agnes188;4779341]
Cytat:
|
|
|
#1489 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O balsamie miałam złe zdanie z tej serii, a ostatnio słyszałam o nim pozytywną opinię. |
|
|
|
|
#1490 |
|
Zakorzenienie
|
moim najnowszym odkryciem z avonu jest wygladzajaco pilingujacy zel pod prysznic z sss satin glow
cos niezwyklego jeden z lepszych w avobnie![]()
|
|
|
|
#1491 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1492 |
|
Zakorzenienie
|
ale dobrze ściera? ma takie dosyc duże drobinki czy takie małe i wogóle skóry nie masuje?
|
|
#1493 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() czyli to jest po prostu peeling?? mocno ściera?? |
|
|
|
|
#1494 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
opinie, co do tego żelu do golenia to jedak go już nie biore.Myślałam, że jest lepszy, ale wole używać w takim razie pianki do golenia np. Satin Care.
|
|
#1495 |
|
Zakorzenienie
|
Witam bardzo ale to bardzo dawno mnie nie bylo na watku o avonie ja biore z 9 i 10 bardzo malo dla siebie
![]() ale mam pytanie bo sie juz nie orientuje, co polecacie na roztepy za poare miesiecy bede je miec ze wzgledu na brzuch ale jelsi znacie cos skutecznego nie z avonu to tez wysucham pozatym musze poprzegladac poprzednie watki z gory dziekuje
|
#1496 |
|
Zakorzenienie
|
wiec piling ten ma mnostwo ale to mnostwo malenkich drobinek scierajacych
jako zel pod prysznic do codziennego uzycia troche za mocny ale jako piling idealny uzywam go co drui dzien;jestenm bardzo zadowolona i c najwazniejsze nie drogi i bardzo wydajny jeszcze dluggo bede go uzywac _ale naprawde polecam tym bardziejj ze w k10 jest w promocji w zestawie ze spreyem opalajacym
|
|
|
|
#1497 | |||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a jak pedzel? masz go juz moze?Cytat:
i troche mnie to czasem przeraża ![]() Cytat:
![]() Cytat:
tak sie spodziewalam ze za tą cenę jakość nie będzie najlepsza ![]() ![]() ale nawet na jakis wyjazd jako klapki "podprysznicowe" heheCytat:
|
|
#1498 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
na rozstępy polecam krem MUSTELA lepszego na 1000% nie znajdziesz!!!
|
|
|
|
|
#1499 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za gratulacje i za rade![]()
|
|
#1500 |
|
Raczkowanie
|
[quote=inez1234;4779512]
ja mam zamiar faktycznie je do pedikiuru uzywac tak sie spodziewalam ze za tą cenę jakość nie będzie najlepsza ![]() ![]() ale nawet na jakis wyjazd jako klapki "podprysznicowe" hehehehe, chyba jako jednorazowe a co do balsamu sss tego rozowego to kiedys byl lepszy, jeszcze w starym opakowaniu. wtedy to robilam zapasy hihi
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:05.

Niektóre z avonek nie mają coku blisko, więc rozumiem obawy przed zakupem. Fauvette,Titania, Zenia, Taline, naszyjnik Bellana, kolczyki Oralia, Abrial to biżu, którą ja uważam za ładną i chyba moje klientki też, bo chętnie zamawiają. Nie wiem, czy o czymś nie zapomniałam hihi
Zdarza się, że połowa mojego zamówienia to produkty niekosmetyczne
((
W trakcie szukania pracy ... 

opinie, co do tego żelu do golenia to jedak go już nie biore.Myślałam, że jest lepszy, ale wole używać w takim razie pianki do golenia np. Satin Care.