|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4531 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wystarczająco Dobre Panie Domu
Cytat:
![]() Piąteczek Wiecie ile komplementów usłyszałam od samego rana ? Wystarczy ściąć 20 cm włosów
|
|
|
|
|
#4532 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4533 |
|
Komplikatorka
|
Weekend Znów nas w domu nie będzie - lubię te nasze weekendowe wyjazdy
|
#4534 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4535 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakoś przed maturą zaczynałam ścinać, raz się odważyłam aż do ramion. Teraz zapuszczałam do ślubu i obiecałam sobie, że zaraz po wszystkim ścinam. 4 miesiące musiałam dojrzeć Ale jestem baaaardzo zadowolona Mam coś TAKIEGO ![]() |
|
|
|
|
#4536 |
|
Konto usunięte
|
Molise super, bardzo mi się podoba taka fryzura i Ty na pewno ładnie w niej wyglądasz
![]() Dagunia mam nadzieję, że się zrelaksujecie na tym wyjeździe i zapomnicie o troskach ![]() my jutro idziemy na urodzinowego grilla do mojej przyjaciółki, niestety ma być zimno więc dostaliśmy wiadomość od niej że mamy zabrać ciepłe gacie za to kolejne 3 weekendy szykują się nam wyjazdowe więc pewnie wrzesień zleci w błyskawicznym tempie
|
|
|
|
#4537 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Takie same zwolnienia były w Playu, współczuję Ci ---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:01 ---------- Cytat:
A jaka wygoda ! Też po ślubie ścinam w ten sposób
|
||
|
|
|
#4538 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4539 |
|
Zakorzenienie
|
piąteeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ek dzisiaj lecę szybko po papiery do starej szkoły, a jutro rano lecę się zapisać na kurs fryzjerski
|
|
|
|
#4540 |
|
Zakorzenienie
|
Co to za kurs?
/dzień dobry
|
|
|
|
#4541 |
|
Zakorzenienie
|
no fryzjerski
|
|
|
|
#4542 |
|
Zakorzenienie
|
Uwaga, OGŁOSZENIE. Zbieram sprawdzone przepisy/pomysły na menu urodzinowe
Coś na ciepło, zimno, słodko
|
|
|
|
#4543 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
na zimno: koreczki, jajka faszerowane, mini kanapeczki, sałatki wszelkiej maści na słodko: babeczki, ciasto brownie, ptasie mleczko, sałatka owocowa |
|
|
|
|
#4544 | |
|
Konto usunięte
|
Kash, Molise, Ilsa - dzięki dziewczyny. To nie jest tak, że robię sobie wakacje - wysłalam dziś kilkanaście CV i piszę do znajomych w innych firmach. Bez pracy oszaleję, ale moja była szefowa (życzę jej wszystkiego najgorszego! niech karma zrobi z nią porządek
) zaskoczyła mnie w fatalnym momencie, nawet urlop miałam podpisany na przyszły miesiąc... a były różne rozmowy, tylko sama zrezygnowałam z dalszych etapów bo nie przewidziałam tego nagłego zwolnienia i teraz mam. Kasa jest (TŻ), rodzice też zaoferowali wsparcie więc kredyt spłacimy. Doświadczenie też jest, już ponad 2 lata, więc na pewno w Warszawie coś się znajdzie. Trzymajcie kciuki żebym tym razem trafiła lepiej Cytat:
![]() http://garydopary.blogspot.com/2013/...podwojnie.html http://garydopary.blogspot.com/2014/...ieniem_24.html http://garydopary.blogspot.com/2014/...li-woskie.html |
|
|
|
|
#4545 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzięki A masz przepis na plasie mleczko ? ---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ---------- Cytat:
Szukam właśnie inspiracji, bo ja lubię robić coś czego jeszcze u mnie nie było To jest takie fajne, jak zapraszam ludzi na urodziny i słyszę, że pewnie będzie coś dobrego i nowego do jedzenia
|
||
|
|
|
#4546 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
a na ptasie mleczko nie mam sprawdzonego bo sama robię wersję light z jogurtem naturalnym- mieszam po prostu jogurt z galaretką rozrobioną w połowie wody i wstawiam do lodówki do stęgnięcia, ale jadłam już na kilku imprezach takie np. 2-3 kolorowe z biszkoptem lub biszkoptami na spodzie w formie ciasta, w internecie jest pełno przepisów więc na pewno coś znajdziesz ![]() też lubię robić nowe rzeczy i nieskromnie mówiąc dobrze gotuję więc znajomi zawsze się cieszą jak idą do nas na imprezę a i często jak impreza jest u kogoś innego dopytują czy zrobię coś do jedzenia |
|
|
|
|
#4547 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
śliwki w boczku, u nas hit od jakiegoś czasu ![]() ---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ---------- aaa i jeszcze pomidory faszerowane (może być albo na zimno albo na ciepło) |
|
|
|
|
#4548 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój szwagier jest najlepszy Pyta teściową co na obiad. Jak jest niezadowolony to dzwoni do mnie czy nie potrzebuję jakąś szafkę powiesić czy coś, w porze obiadowej oczywiście
|
|
|
|
|
#4549 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i komplementy tez super uslyszec ![]() Rise - ale jaja ![]() Znow caly dzien spedzilam w pracy, tym razem robilam zdjecia zestawow na prezent Armaniego 3 pary skarpetek dla noworodka - 600zl Nawet jakbym byla bogata nie kupilabym tego, w zyciu. Z siostra sie smiejemy, ze wolimy Diversiego (od Diverse ) Jutro mam fajna rodzinke do sfotografowania i ponad 100 zdjec ubran do obrobienia. Chyba sie zanudze totalnie.Ale powiem Wam, ze dzieki wczorajszej gimnastyce (ukladanie ubranek na podlodze i fotografowaniu ich z gory) mam zakwasy WSZEDZIE. Doslownie wszedzie. Nawet jak zaczynalam trening silowy to takich nie mialam |
|
|
|
|
#4550 |
|
Zakorzenienie
|
I dziękuję za przepis na bigos
|
|
|
|
#4551 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ta tarta też jest bardzo fajna: http://www.redheadcooking.com/tarta-...mi-i-boczkiem/ |
|
|
|
|
#4552 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4553 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4554 | |||
|
Komplikatorka
|
Jak zwykle -> Świnoujście
![]() Cytat:
Cytat:
Młody mnie wczoraj widział to ani cześć ani nic ![]() Cytat:
Ale mnie też to zastanawia
|
|
#4555 |
|
Zakorzenienie
|
Wystarczająco Dobre Panie Domu
Rise wspolczuje. I zycze powodzenia. Znajdziesz cos napewno.
Ja sie dalej mecze w lozku. Wczoraj niepotrzebnie zeszłam na dół i zamiast szybciej wyzdrowieć i odpocząć to za dzieckiem pol dnia musiałam latać. Niestety niektórzy ludzie nie rozumieją ze osłabienie i niska temp nie zbije sie jak gorączkę i trzeba odpocząć Daga udanego weekendu. Lucy pewnie masz mieszankę snów i myślenie tez po ang obstawiam Ja juz po polsku to niestety jedynie przez internet plus z jedna sąsiadka z ulicy ale tez nie za często. Sent from my iPhone using Tapatalk Edytowane przez irenkaaa Czas edycji: 2014-08-22 o 11:15 |
|
|
|
#4556 |
|
Wtajemniczenie
|
Hahaha, niezle pytanie
Raczej po angielsku, szczegolnie ze akurat wracalam z Tz. Ogolnie po polsku rozmawiam tylko z siostra i mama przez skype, a tak ciagle po angielsku. I ciezko sie przestawic, bo jednak sila przyzwyczajenia daje o sobie znac. Nie chodzi o zapominanie polskiego i mieszanie jezykow (to troche wiesniackie ) tylko musze sie skupic troche w ktorym jezyku mam mowic Bo angielski przychodzi mi juz naturalnie, mysle czasem po angielsku (coraz czesciej).A sny mam wlasnie mieszanke pl/ang- ale raczej nie ma w nich wyraznej mowy, ktora bym zapamietywala... Raczej wiem, ze cos sie stalo... jak to w snach Irenkaa - dobrze obstawialas
|
|
|
|
#4557 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na pewno fajna jest piętrowa galaretka - trzeba dolewać co 2-3 godziny do lodówki kolejny kolor. Można też przezroczystą rozrobić z mlekiem i powstaje biała pianka Może jakaś polędwica ? |
|
|
|
|
#4558 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A nie robiłam jeszcze na imprezę w tym składzie
|
|
|
|
|
#4559 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Rise - przykro to słyszeć, że człowiek może tak traktować innego człowieka. ZERO empatii. No ale nie na darmo mówi się: "człowiek człowiekowi wilkiem". Dobrze, że się szybciutko otrzepałaś. Tak trzymać!! ![]() Lucy, fajnie masz . Nie masz czasu na nudę . Co prawda może obrabianie zdjęć nie jest fascynujące, ale tysiąc razy lepsze to, niż czekanie i modlenie się, aż się ktoś łaskawie odezwie .A co do przyjęcia urodzinowego... Można by zrobić makaron canelloni z jakąś wkładką. Ja robiłam z mięsem mielonym w sosie pomidorowym i kukurydzą. Ale można też ze szpinakiem albo co tam sobie wymyślisz . Bardzo dobre
|
#4560 |
|
Zakorzenienie
|
Rise, masakra, ale parszywa akcja
![]() Mam nadzieję, że szybko znajdziesz fajną pracę ![]() Molise, fajna fryzurka, też chcę coś podobnego i też po ślubie obcinam ![]() Mam prawie do pasa, ale już mnie męczą ostatnio, do tego wypadają przez stres i obetnę. Ja robię paszteciki z ciasta francuskiego, faszerowaną cukinię, ciasteczka owsiane ![]() Dagunia, miłego wyjazdu ![]() Irenka, zdrówka! Piątunio, a ja w pracy do 21, jutro też. TŻ po pracy ma spotkanie firmowe, więc wróci późno, ja muszę wykąpać psa, poprasować coś i zrobić sobie jedzonko na jutro do pracy. Dobrze, ze mam leczo na 2 dni, to przynajmniej obiadu gotować nie muszę
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:43.

czyli to co się słyszy o zwolnieniach w korpo to nie bajki tylko szczera prawda
współczuję nie samej straty pracy bo jak sama mówisz od dawna chciałaś ją zmienić ale tego w jaki sposób to zrobili, podłość ludzka nie zna granic
trzymam kciuki za szybkie znalezienie fajnej pracy z dobrą atmosferą 
z Wami i z piąteczkiem

Takie same zwolnienia były w Playu, współczuję Ci
13.03.2008

) zaskoczyła mnie w fatalnym momencie, nawet urlop miałam podpisany na przyszły miesiąc... a były różne rozmowy, tylko sama zrezygnowałam z dalszych etapów bo nie przewidziałam tego nagłego zwolnienia i teraz mam. Kasa jest (TŻ), rodzice też zaoferowali wsparcie więc kredyt spłacimy. Doświadczenie też jest, już ponad 2 lata, więc na pewno w Warszawie coś się znajdzie. Trzymajcie kciuki żebym tym razem trafiła lepiej