|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2041 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My jesteśmy młode damy, lecz o brzuszki się staramy :)
Cytat:
Ostatnio Tż też na urlopik sobie kupił krótkie spodenki i do tych spodenek czarne skary ponaciągane prawie pod kolana - powiedziałam że jak tak wyjdzie to ja będę szłą 5 metrów za nim i udawała że go nie znam :PNo ale krótkich skarpetek nie założy bo jak już wiadomo są "pedalskie" ![]() Kaja - esz w tych Kościołach to nawymyślają, coby tylko człowiekowi życie utrudnić, powinni się cieszyć, a nie tylko dupę truć Olala - Uroczy jest jak nie wiem, najlepiej jak wracam z siłowni styrana, wchodzę do domu a ten do mnie "Jak tam trening grubasku?"
II kreseczki - 11.09.2014r. 26 lipca - kolejny rok razem! Julek - 10.05.2015r. 21:40 pierogowamama.com Edytowane przez pani_pierozkowa Czas edycji: 2014-08-22 o 15:57 |
|
|
|
|
#2042 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczyny, 69 strona, co Wy na to?
|
|
|
|
#2043 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Słodkie to Właśnie dlatego nie mam ochoty mieć nic wspólnego z tą urzędniczą machiną. Jakby mi tak ksiądz powiedział to bym się zapytała gdzie jest to w Biblii napisane bo z tego co wiem to ma psi obowiązek ochrzcić wszystkich |
|
|
|
|
#2044 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Jesteśmy razem od 2 kl gimnazjum. Cytat:
Aaaa hahaha Mój tż całe szczęście polubił japonki i lato skarpetki nosi tylko do pracy Ale też nie lubię jak przyłazi mi do łóżka ze skarpetkami ![]() A no wymyślają.. Na nic było mówienie, że musiałam leżeć i nie w głowie mi było latanie przed ołtarz itd.. ![]() I tak zdzierżył 200zł :/ ---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 15:59 ---------- Ja miałam już wydrukowane jakies paragrafy mówiące o tym, że ksiadz nie ma prawa odmówić dziecku chrztu itd. Ale popieprzył popieprzył i tyle. Ja już chciałam wyjść, ale tż zależało dość i trzymał mnie. |
|||
|
|
|
#2045 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:01 ---------- Cytat:
Masz rację z tym chrztem, najgorzej że ja mam temperamencik - jak mi Księżulek zacznie pieprzyć to ochrzanię z góry na dół i tyle będzie z tego wszystkiego ;/
II kreseczki - 11.09.2014r. 26 lipca - kolejny rok razem! Julek - 10.05.2015r. 21:40 pierogowamama.com |
||
|
|
|
#2046 |
|
Konto usunięte
|
Owieczka, dokładnie, ma obowiązek.
A młodsza siostra po urodzeniu dużo chorowała,potem jakoś się odwlekło że tydzień przed komunia ją matka chrzciła. Ojciec wtedy był w robocie w warszawie, miał przyjechać dzień przed komunia. no i wikary ten co młoda religi uczył, i wtedy jednocześnie mnie, powiedział matce że jak ojca nie ma to on bez obecności ojca nie ochrzci. To poszła do proboszcza i bez problemu ochrzcił. A tamten baran na religi przy wszystkich dzieciach pytał Natalie kiedy mama ją ochrzci, bo inaczej nie będzie mogła pójść do komuni. Czaicie jaki pacan... Pamiętam jak nieraz przychodziła ze szkoły i płakała |
|
|
|
#2047 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ważne że macie co chcieliście. A wyobraźcie sobie że jak moja mama chrzciła mnie i brata (ja miałam 6 lat brat 8) to jeden z księży nazwał moją mamę prostytutką (znaczy się gorsza wersja tego słowa) bo się zadała z rozwodnikiem Aha a nas z bratem nazwał bękartamiPierożkowa powiedz TŻtowi że jak ma te felgi do ozdoby to niech bez niech spróbuje po zakupy pojechać Na samych tarczach hamulcowych hilarious
Edytowane przez owieczkaa Czas edycji: 2014-08-22 o 16:05 |
|
|
|
|
#2048 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja pamietam jak kiedyś na religi ksiądz do mojej koleżanki, którzy nie mieli ślubu, gadał że jest owocem grzechu, ze nie powinna się urodzić i takie tam.. Tez przy całej klasie. Tyle że to było w liceum, odpyskowała i tyle. Cytat:
![]() Taa, bo z rozwodnikiem, a jak sami robią dzieci na lewo i prawo to jest ok
|
||
|
|
|
#2049 |
|
Konto usunięte
|
Jakby mnie porównał do felgi w samochodzie to bym go zabiła chyba. :P zresztą on wie co go czeka za głupie określenia
|
|
|
|
#2050 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też (niestety czasami) nie potrafię utrzymać języka za zębami i nie waham się kogoś OPR z góry na dół, szczególnie jak mi ktoś na odcisk nadepnie. A jeszcze jak ten temat wchodzi na tapetę to już w ogóle mi się scyzoryk w kieszeni otwiera.
|
|
|
|
#2051 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to dobrze ksiądz pojechał... I się dziwią że tyle ludzi odchodzi z Kościoła, a wniosek o apostazję też nie tak łatwo złożyć Na szczęście u mnie w miarę logiczni są księża, ale niech tylko słowo nie tak powie o mnie, tż albo dziecku to łeb ukręcę, gdyby sobie nie śpiewali takich stawek za Ślub Kościelny i tych debilnych nauk przedmałżeńskich nie wymyślali to więcej ludzi by się decydowało - dla mnie też jest ważny sakrament małżeństwa, ale nie będę jakiemuś kutwa dziadowi płaciła kokosów że mi zafałszuje na organach i paroma zwiędłymi kwiatkami ławki przyozdobi Olala - Masakra, a potem się kler dziwi że młodzi uciekają z Kościoła, ---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:09 ---------- Cytat:
![]() Ale jak mocniej przywalę to się oburza że go biję i że on sobie nie życzy
II kreseczki - 11.09.2014r. 26 lipca - kolejny rok razem! Julek - 10.05.2015r. 21:40 pierogowamama.com |
||
|
|
|
#2052 | |
|
Wtajemniczenie
|
69 strona, szkoda ze @ jest
![]() Cytat:
Ja tu nie przyszlam sie klocic, to zostawmy innym watkom 2 gimnazjum? Matko! Szacun Ok, ide sie szykowac do lekarza, ciekawe co wymysli zeby tylko nie dac skierowania! Musze sie zaprzec i koniec
|
|
|
#2053 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja choleryk pierwsza klasa, a Tż odwrotnie - ja płuca wypluwam i się drę, a on ignorek - co oczywiście jeszcze bardziej mnie wpienia :P
|
|
|
|
#2054 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ale pierożkowa przecież wiadomo o co chodzi - w ogóle ja sama chodziłabym do kościoła jeśli kapłani robili to, co do niech należy, czyli byli pasterzami dusz i po prostu dobrymi, życzliwymi ludźmi. Bo na dzień dzisiejszy to widzę tylko wyrachowanych biznesmenów sprzedających boskie produkty. Ale to rozmowa na milion lat jest SheWolf - nie obraziłaś mnie, nic z tych rzeczy! Ja po prostu się zapalam w trakcie takich dyskusji To normalne że się ekscytuję bardziej, niż jest to warte I przykro mi z powodu @. A tak w ogóle to byłaś na badaniach hormonów? Rezerwę jajnikową sobie zrobiłaś?
Edytowane przez owieczkaa Czas edycji: 2014-08-22 o 16:15 |
|
|
|
|
#2055 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Powodzenia u lekarza kochana
|
|
|
|
#2056 |
|
Konto usunięte
|
To wtedy jak ona była w podstawówce to ja w gimnazjum jeszcze - i przyszedł do wikary do nas po koledzie. Spalam powiedziałam że nie wstane. Wpadł do pokoju i szarpie mnie za rękę i mówi Ola wstań do księdza który Cię uczy. To wylazłam do kuchni w pizamie, i mówię idę się ubrać. Pomodlili się. Wracam. On do matki zaczyna gadać . Natalka to super dziewczyna, uczy się ładnie, zeszyt pięknie prowadzi, odrabia lekcje, pięknie śpiewa... ( ten debil w gimnazjum kazał nam religijne piosenki na ocenę śpiewać ) . Szymon, jego to nie znam bo nie uczę go ale wydaje się fajny chłopak. A Ola.. ( i taka znaczącą przerwa i uśmieszek ) Ola to mi sprawia problemy. Nic nie słucha, nie chce śpiewać, rozrabia z chłopakami na lekcji, rzuca we mnie śnieżkami, ciągle się awanturuje i jak adwokat wtrąca się jak zwracam uwagę jej koleżankom, nie prowadzi zeszytu i prowadzi ze mną dziwne dyskusje bez żadnych skrupulow sprzeciwia się mojej opini, często pyskuje. A matka już taki w.k.u.r.w i mówi no nauczyła się tak pyskować.. No i poszedł sobie a matka jazda na mnie jak się zachowuje itp. A potem w szkole się śmiał w klasie że mnie w pizamie widział.. Ale przez tego batmana taki miałam przypał u matki, większy niż zwykle, przez to że tak nakablował.. Eh.. Taki był przystojny, a taki pajac! ; d
|
|
|
|
#2057 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Trzymam kciuki żeby wizyta poszła dobrze
|
||
|
|
|
#2058 |
|
Konto usunięte
|
Pierozkowa powiedz mu "ale to nie jest koncert życzeń!"
|
|
|
|
#2059 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ale to też moje zdanie Jasne że rozmowa na milion lat, bo każdy człowiek ma mnóstwo pomysłów i spojrzeń na takie rzeczy ---------- Dopisano o 16:23 ---------- Poprzedni post napisano o 16:22 ---------- On niestety ma bardziej cięty język niż ja więc się szybko wywinie ![]() A dzisiaj idziemy na naszą powypłatową randkę, wczoraj była wypłata i jak co miesiąc mnie zabiera do jakiejś fajnej knajpki, obeżrę się jak prosiak
|
|
|
|
#2060 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez owieczkaa Czas edycji: 2014-08-22 o 16:27 |
||
|
|
|
#2061 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mmmm fajnie u nas Tż odbiera wypłacę co piątek, tygodniówka (nie cierpie tego) i zawsze w piątki na obiado-kolację pizza i tak juz z pół roku
|
|
|
|
|
#2062 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No jednak pewne rzeczy które się wyniosło z wychowania głęboko siedzą w człowieku - pomimo tego, że Twoje argumenty są jak najbardziej racjonalne, i prawdziwe to jakoś jednak mam potrzebę to dziecko jako niemowlę ochrzcić, no jakoś tak muszę - nic nie poradzę, w niektórych kwestiach bywam konformistką niestety ![]() ---------- Dopisano o 16:32 ---------- Poprzedni post napisano o 16:30 ---------- Cytat:
![]() Ubolewam nad tym głęboko bo pizzę uwielbiam mniaaam ![]() A dzisiaj idziemy na indyjskie - ostatnio byliśmy w kinie na filmie "Podróż na sto stóp" i od tamtej pory chodzi za nami indyjskie żarło
||
|
|
|
#2063 |
|
Konto usunięte
|
U nas z wypłata to i tak jest że ja swoją dostaje na swoją kartę, on swoją na jego kartę ale i tak ja mam obie karty. I ja rządze kasą, zawsze ja zakupy itp. No ale podejmujemy razem decyzję co do kupna czegoś do domu albo po prostu jak coś chce to mówię że może jakąś kiecke sobie kupie. Jak w ostatniej co kupiłam mnie zobaczył przed impreza jak jechalismy to się nie mógł nagapic w pokoju, tu chłopaki czekają bo po nas podjechali a ten mi się każe obracac w każda stronę i pokazywać każdy profil. ; d
|
|
|
|
#2064 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A my w jednej firmie pracujemy więc oboje tego samego dnia mamy kasę
II kreseczki - 11.09.2014r. 26 lipca - kolejny rok razem! Julek - 10.05.2015r. 21:40 pierogowamama.com Edytowane przez pani_pierozkowa Czas edycji: 2014-08-22 o 16:37 |
|
|
|
|
#2065 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
U nas moja wypłata idzie na opłaty wszelkie, a Tża na bieżące wydatki itd. Ale jego kasa się nie trzyma całkowicie Ale staramy się rozdzielać, bo on też ma swoje potrzeby, bo kopci fajki itd ale to ja zajmuje się opłatami i zakupami Jeszcze 20 minut i do domciuu ![]() Jadę dziś po córe do teściów, od poniedziałku tam siedzi, juz mi tęskno.. Edytowane przez k a j a Czas edycji: 2014-08-22 o 16:42 |
||
|
|
|
#2066 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=k a j a;47814922]ojj mi oponka też już poszła, alee wieczorem spalenie kalorii
![]() Takie spalanie kalorii to przyjemne
|
|
|
#2067 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2068 |
|
Konto usunięte
|
My też w jednej firmie pracujemy - on na magazynie a ja na sklepie . Zarabiamy podobnie, on zazwyczaj troszeczkę więcej bo to zależy ile naszykuje tzw linijek na sklep
|
|
|
|
#2069 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie niestety Tż zarabia dwa razy więcej niż ja ![]() Chociaż swego czasu to ja byłam tą bogatszą |
|
|
|
|
#2070 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Feministki to by mnie zabiły chyba ![]() A właśnie, Kaja, Twój Tż w Twoim wieku?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:33.

Ostatnio Tż też na urlopik sobie kupił krótkie spodenki i do tych spodenek czarne skary ponaciągane prawie pod kolana - powiedziałam że jak tak wyjdzie to ja będę szłą 5 metrów za nim i udawała że go nie znam :P

chyyybaa...
Aha a nas z bratem nazwał bękartami

No to dobrze ksiądz pojechał... 

I przykro mi z powodu @. A tak w ogóle to byłaś na badaniach hormonów? Rezerwę jajnikową sobie zrobiłaś?