Listopad- Grudzień 2014- część IV :) - Strona 47 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-08-22, 19:16   #1381
esti87
Rozeznanie

Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część IV :)

Cytat:
Napisane przez Keithlyn Pokaż wiadomość
esti - pytanie nie do mnie ale odpowiem,ile dób po operacji zależy od oddziału , mogą być 2, 3 dobry zależy jak twój Tż zniesie operację i czy właśnie mu założą taką siatkę czy nie siatkę zakłada się tam gdzie mięśnie się rozeszły aby ponownie nie doszło do przepukliny, pod skórą wszystko...

---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ----------

esti - tak spotykamy się u pani młodej pierwsze
dzięki za pomysły ciekawe ciekawe
thx za odpowiedza po przyjsciu ze szpitala ile tak mniej wiecej moze byc na l4? dzwigac nie moze rzecz jasna a chodzic?jezdzic autem?

Cytat:
Napisane przez eclariss Pokaż wiadomość
kobity na ulotce mi pisze ze zachowa szczegolna ostrożność przy furaginie w 3 ost miesiącach ciąży bo może powodować niedokrwistość hemolityczną u noworodka a ja już mamanemię mimo że przyjmuję żelazo..
a ja slyszalam znow,ze nie nalezy furaginy..co lekarz to pewnie inna opinia
Stary 2014-08-22, 19:22   #1382
Kasia427
Wtajemniczenie

Esti moj to tydzien dochodzil do siebie.. niby łaził ale widać bylo ze sprawia mu to ból i przygarbiony chodził... ketonali też nałykał wtedy... a siatka tak jak keithlyn pisała jest po to zeby wlasnie drugi raz nie wyszła przepuklina.. moj mial operacje no jakies 5 lat temu, juz nie pamietam nawet dobrze no i od tamtej pory ciśnie na siłce, dźwiga normalnie i nic się nie dzieje... także warto to sobie wszyć odrazu..
Stary 2014-08-22, 19:30   #1383
Keithlyn
Zadomowienie

esti - chodzić będzie już po operacji w szpitalu , będą go pionizować. Na początku będzie to sprawiało problemy. A normalnie chodzić no cóż to wszystko zależy od niego, ile to się będzie goić, ile będzie go boleć itp..na pewno będzie jechać na przeciwbólowych jakiś czas. Dostaniecie zalecenia na pewno przy wypisie Będzie dobrze !

Keithlyn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-22, 19:40   #1384
esti87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Kasia427 Pokaż wiadomość
Esti moj to tydzien dochodzil do siebie.. niby łaził ale widać bylo ze sprawia mu to ból i przygarbiony chodził... ketonali też nałykał wtedy... a siatka tak jak keithlyn pisała jest po to zeby wlasnie drugi raz nie wyszła przepuklina.. moj mial operacje no jakies 5 lat temu, juz nie pamietam nawet dobrze no i od tamtej pory ciśnie na siłce, dźwiga normalnie i nic się nie dzieje... także warto to sobie wszyć odrazu..
Thxpowiem o tej siatce tej mojej sierotce.. a jakies powiklania pooperacyjne?
to bd katastrofa,jak tz jest chory to koniec swiata....

---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ----------

Cytat:
Napisane przez Keithlyn Pokaż wiadomość
esti - chodzić będzie już po operacji w szpitalu , będą go pionizować. Na początku będzie to sprawiało problemy. A normalnie chodzić no cóż to wszystko zależy od niego, ile to się będzie goić, ile będzie go boleć itp..na pewno będzie jechać na przeciwbólowych jakiś czas. Dostaniecie zalecenia na pewno przy wypisie Będzie dobrze !
Stary 2014-08-22, 19:46   #1385
Kostka09
Zakorzenienie

Cytat:
chyba zaczynam pakowanie torby i papierów do szpitala :/
Mam nadzieje, zo to jednak nic powaznego i obejdzie sie bez szpitala

Cytat:
Napisane przez martha330 Pokaż wiadomość

ja po wizycie w CZMP, w przychodni diabetologicznej. zmachałam się, żeby w ogole znaleźć w tym wielkim budynku ta przychodnie, szpital wielki i slabo oznakowany albo ja mało kumata. nerwy miałam już wczoraj, spac nie mogla. rano to samo, stres czułam i podwyższone ciśnienie ze zdenerwowania i nie mogłam ochlonac jakos. jak ide do swojej gin to w ogole no stress, a tu.... jak już znalazłam porade, to do rejestracji, a tu mierzenie, wazenie (blehhh - ale od dwóch tygodni chociaż nic nie przytylam ) i pomiar ciśnienia i tętna, a tam... 153/90 i tętno 123! pielegniarka zapytala, czy się lecze na nadciśnienie, ale mowie, ze to ze stresu i zabiegania w tych pomieszczeniach. a przecież do tej pory miałam maks 120/80 podczas ciąży. i teraz się martwię, czy to nie syndrom białego fartucha????
następnie wizyta w gabinecie lekarki, tu wywiad, rozmowa i wyslano mnie na szkolenie wraz z innymi ciężarnymi nt glukometru, diety. dostaliśmy glukometry i recepty na paski - i w moim przypadku mam przez dwa tygodnie mierzyc 4 razy dziennie poziom cukru i zapisywać w dzienniczku, 5 września wizyta kontrolna i wtedy postanowią, co dalej. czy dieta wystarczy czy wlaczamy insulinę
a i dowiedziałam się, ze sa nowe normy! nie 140 jak dotad a 153
jeśli chodzi o krzywa glukozy.
natomiast my mamy normy 90 na czczo, i 120 po godzinie od posiłku i tak mam pilnować. eh, mam oczywiście mieszane uczucia co do tego wszystkiego. i oczywiście uczyliśmy się korzystać z glukometru i pierwsze klucie na spróbowanie było - nic przyjemnego, choć szybko idzie, teraz tylko pilnować godzin i jedzenia i badania...to się rozpisałam... aaaaa i tak naprawdę nie wiele wiem, jak wpłynie to na dzieciatko
Dobrze, ze juz po i wiesz co dalej robic

Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość
Przegladalam gazetke i w Carrefour sa te sciereczki co Silesianna poleca , druga rolka za 1 zł
Do kiedy??

Cytat:
Napisane przez begie13 Pokaż wiadomość
heloł

Byłam dzisiaj na usg w III trymestrze.
Wszystko w porządku, mała waży 1434 g, ułożona głową w dół i tak pewnie już zostanie, co do serduszka to wzorowe a ta plamka, o której kiedyś pisałam jest już taka malutka, że ginka powiedziała, żeby o niej zapomnieć bo to zniknie na pewno
Mąż urządził przed chwilą losowanie imion spośród czterech, wylosowałam Celinę i Wandę My chyba nigdy nie wybierzemy imienia
Poniżej przedstawiam Wam naszą bezimienną córeczkę
Jak ją zobaczyłam to od razu pomyślałam : jaka podobna do Antosi, gdy się urodziła :
Bardzo sie ciesze, ze wszystko ok. slodka buźka
Silesiana - dzieki za info o husteczkach, mam jasnosc, chyba ich nigdy nie widzialam w sklepie, musze poszukac gdzies bo nie mam carrefura obok nigdzie tu nad morzem.
Kostka09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-22, 20:28   #1386
Kasia427
Wtajemniczenie

Esti powiklan moj zadnych nie mial.. po narkozie ( mial tak jak do cesarki od pasa w dol ) zamiast lezec tyle ile kaza to on wstal i poszedl zapalic i prawie zemdlal, piguła go do sali przytargała... no i wiaaaadomo nic nie mógł robić, absolutnie nic

---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ----------

Cos mi ten wizaz szwankuje... :/
Stary 2014-08-22, 20:34   #1387
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:
Napisane przez fiorella22 Pokaż wiadomość
Moja babcia ma lek na zajady ale lekarka jej na recepte wypisuje. Jest super-wystarczy 2 razy posmarowac i zagojone.
Nie pamietam nazwy, jutro bede to moge spojrzec.

Ide jutro na wesele. Nie mam pomyslu na fryzure :/ ehh Oczywiscie za pozno sie obudzilam i nie ma miejsc u fryzjera. A mam takie niewdzieczne wlosy.
bede wdzieczna

szkoda ze nasza pediatra na urlopie, jak do poniedzialku sie nie wygoi to musze z nia isc do rodzinnego zeby zobaczyl...

Dominika 04.11.2014
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-08-22, 20:40   #1388
Kasia427
Wtajemniczenie

Czekoladka a zovirax?

---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ----------

Nie, zovirax to na opyszczkę... na zajady raczej nie pomoże..
Stary 2014-08-22, 20:45   #1389
Kostka09
Zakorzenienie

Esti - zdrowka dla tzeta

---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ----------

Czekoladka - sprobuj linomagiem w masci u mnie pomaga na wszystko alba zwykla mascia z apteki z wit. a
Stary 2014-08-22, 20:48   #1390
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

od jutra bedzie promocja w reserved na dzieciowe ciuszki -20% na wszystko,mierzylam tam corce ostatnio plaszczyk taki zimowy i chyba pojade go kupic

Dominika 04.11.2014
Stary 2014-08-22, 20:58   #1391
Rosalie01
Raczkowanie

eclerisstrzymam kciuki, zeby to jednak nie byla infekcja
estizdrowka dla Tz-ta
Beigecudowne wiesca coreczka

Dziekuje dziewczyny za kciukiprzydadza sie jeszcze w poniedzialek, bo wtedy beda wyniki rezonansu(bedzie wtedy wiadomo, co to za stwor ta plama na mozgu i jesli to wynik wylewu, bedziemy wiedziec, jaki rodzaj to byl).
Lekarz dzisaiaj stwierdzil, ze wszystkie badania, ktore moja mama miala robione sa w normie i nie ma sie czym martwic (raczej nie chodzilo mu/jej o cukier), wiec domyslam sie, ze ta plama na plucach to nic zlego

Przed chwileczka pochlonelam czekoladowe lody zagryzajac je ogorkiem kiszonym

Jeszcze raz dziekuje za wsparcie

Mam nadzieje, ze juz niedlugo znowu bede mogla udzielac sie na biezaco
Rosalie01 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-08-22, 21:00   #1392
Keithlyn
Zadomowienie

Na zajady sa dobre witaminy z grupy B

Keithlyn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-22, 21:37   #1393
Zanet84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agatus84 Pokaż wiadomość
No co, 5 dyszek

Wow, nigdy nie miałam badanego pH. Fakt, można kupić papierki lakmusowe... Przemyślę to.
Ja tez nie mialam....chociaz moze raz ale nie wiem czy to bylo nawet w ciazy....
Zanet84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-22, 21:38   #1394
Justana1984
Rozeznanie

[QUOTE=agatus84;47815179]No co, 5 dyszek [QUOTE]
serio aż tyle?

Cytat:
heloł
Wszystko w porządku, mała waży 1434 g, ułożona głową w dół i tak pewnie już zostanie, co do serduszka to wzorowe a ta plamka, o której kiedyś pisałam jest już taka malutka, że ginka powiedziała, żeby o niej zapomnieć bo to zniknie na pewno
Mąż urządził przed chwilą losowanie imion spośród czterech, wylosowałam Celinę i Wandę My chyba nigdy nie wybierzemy imienia
Jak ją zobaczyłam to od razu pomyślałam : jaka podobna do Antosi, gdy się urodziła

http://tufotki.pl/pSUu7

Pozwólcie, że nadrobię zaległości później
super
mała śliczna

miałam sie zabrać za zamawianie wyprawki a mi sie nie chcce;p
Lilianna 27.11.2014 r.
Mój fotoblog http://koch-ana.blogspot.com/
Justana1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-22, 21:40   #1395
Zanet84
Zakorzenienie

Cytat:
heloł

Jak ją zobaczyłam to od razu pomyślałam : jaka podobna do Antosi, gdy się urodziła

Super ze z serduszkiem ok
Super zdjecia
Stary 2014-08-22, 21:45   #1396
ela_86
Wtajemniczenie

[QUOTE=Justana1984;4782008 4][QUOTE=agatus84;47815179]No co, 5 dyszek
Cytat:
serio aż tyle?

super
mała śliczna

miałam sie zabrać za zamawianie wyprawki a mi sie nie chcce;p
ja też miałam, ale ostatnie 2 noce przez to odpieluchowywanie mało spałam i właśnie skończyla mi się energia, także....

DOBRANOC
Stary 2014-08-22, 21:50   #1397
Zanet84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fiorella22 Pokaż wiadomość
Moja babcia ma lek na zajady ale lekarka jej na recepte wypisuje. Jest super-wystarczy 2 razy posmarowac i zagojone.
Nie pamietam nazwy, jutro bede to moge spojrzec.

Ide jutro na wesele. Nie mam pomyslu na fryzure :/ ehh Oczywiscie za pozno sie obudzilam i nie ma miejsc u fryzjera. A mam takie niewdzieczne wlosy.
My za tydzien jedziemy na wesele, tez nie mam fryzjera umowionego, wyprostuje je prostownica i tyle
Stary 2014-08-22, 22:03   #1398
fiorella22
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Zanet84 Pokaż wiadomość
My za tydzien jedziemy na wesele, tez nie mam fryzjera umowionego, wyprostuje je prostownica i tyle
Ja mam dlugie wlosy (do pasa). Na dodatek jest ich duzo i sa geste i nie lubie zbytnio ich nosic rozpuszczonych.
Poogladalam stylizacje fryzur na yt to moze cos uda mi sie wykombinowac

You are not alone
I am here with you...
MJ
fiorella22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-22, 22:39   #1399
martha330
Zakorzenienie

Cytat:
hmmm zamawiam w gemini i teraz od 20 minut ogladam smoczki bo jakiś trzeba mieć w zapasie tylko no własnie jaki...???co wybrałyście?
ja mam jeden smoczek aventa uspokajający i dwa smoczki disney ( nie pamiętam firmy, ale to takie, co były w biedrze )

Cytat:
heloł

begie mała śliczna! naprawdę udane zdjęcia udało się zrobić! i będzie pamiatka!

Cytat:
Napisane przez ela_86 Pokaż wiadomość
Beige to super, można troche odetchnac

Esti zdjecia przy braku towaru to chyba zaden dowód bo zawsze moge wyjac i zrobic zdj bez tej rzeczy. .. to rozpakowanie przy kurierze chyba tylko cos daje bo jest swiadek ale jakos sobie tego nie wyobrazam....

A ja mam wyniki... siuski w normie jedne i drugie, ale mi morfologia zaczyna leciec... :/

siuski w normie to już okej ,a z czym morfologia poleciała? albo leci?

Cytat:
Napisane przez Rosalie01 Pokaż wiadomość
eclerisstrzymam kciuki, zeby to jednak nie byla infekcja
estizdrowka dla Tz-ta
Beigecudowne wiesca coreczka

Dziekuje dziewczyny za kciukiprzydadza sie jeszcze w poniedzialek, bo wtedy beda wyniki rezonansu(bedzie wtedy wiadomo, co to za stwor ta plama na mozgu i jesli to wynik wylewu, bedziemy wiedziec, jaki rodzaj to byl).
Lekarz dzisaiaj stwierdzil, ze wszystkie badania, ktore moja mama miala robione sa w normie i nie ma sie czym martwic (raczej nie chodzilo mu/jej o cukier), wiec domyslam sie, ze ta plama na plucach to nic zlego

Przed chwileczka pochlonelam czekoladowe lody zagryzajac je ogorkiem kiszonym

Jeszcze raz dziekuje za wsparcie

Mam nadzieje, ze juz niedlugo znowu bede mogla udzielac sie na biezaco
Rosalie to czekamy na Ciebie, najważniejsze, zebys poogarniala swoje sprawy, bys była spokojna, ze z Mama wszystko dobrze.
poukładasz sobie wszystko i będziesz z nami tu calymi dniami przesiadywać

przyznaje, ze po dzisiejszym stresie wcielam pare słodkich rurek z nadzieniem, tak na pożegnanie słodyczy od jutra dieta bez odstępstw! ale głupio mi, ze się skusiłam, widocznie brak mi silnej woli, ale nie od jutra liczy się Mała!

kurcze i znow mam metlik w glowie jeśli chodzi o wozki. jedo fyn tez mi się zaczal podobać. no zesz!

martha330 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-08-22, 23:14   #1400
paulina119a
Zadomowienie

Hejka

Jestem z powrotem
Gratuluję udanych wizyt i poprawy wyników

Idę Was nadrobić i zmykam spać
Stary 2014-08-23, 01:45   #1401
Kasia427
Wtajemniczenie

Cudowne nieprzespane noce :/ jest 2.40 a ja ogladam rodzinke pl i wcale spac mi sie nie chce.. ehhh
Rosalie bedzie dobrze! Kciuki zacisniete za wynik rezonansu!!
Martha nie obwiniaj sie o zjedzenie paru rurek! Dasz rade!
Eclariss i jak sie czujesz??
Stary 2014-08-23, 06:26   #1402
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Siadłam wczoraj i zrobiłam wreszcie listę z wyprawka.

Mąż obudził się przed 7. Wychodząc z pokoju stuknal drzwiami i chyba obudził małą bo przysadziła mi kopa. A że kopie w pęcherz to biedna matka też musiała wstać.

Rosalie trzymam kciuki za wyniki rezonansu.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-23, 06:43   #1403
Kostka09
Zakorzenienie

Rosalie - trzymam kciuki za rezonans, mam nadzieje, ze wszystko okaze sie dobrze i wrocisz tu do nas na dluzej

Kasiu - wspolczuje bezsennosci, mnie tez tak bralo ale odkad wyjechalismy i sie relaksuje i dotleniam spie jak suseł
Poduszka do spania rowniez ma w tym swoj udzial jest rewelacyjna

Ecleris- jak sie miewasz cos lepiej?

Ela - trzymam kciuki za udane odpieluchowywanie juz chyba najgorsze za Toba

Dziewczyny jak czytam Wasze rozterki wozkowe to sie bardzo ciesze, ze nie musialam wybierac wozka tylko pozyczylam, czeka mnie to dopiero przy spacerowce ufff..

Mam dola od wczoraj bo sie dowiedzialam, ze kolezanka z pracy ktora jest tez w ciazy i ma termin miesiac po mnie, robila badania prenatalne i wyszly jej u dziecka nerki echogeniczne w zwiazku z czym grozi jej malowodzie (w ciagu 3 tygodni zmiejszyla jej sie ilosc wod plodowych z 14 cm do 9cm ) (miala juz to w pierwszej ciazy) i aminioinfuzja, obie nerki sa echogeniczne i nie wiadomo jak to wszystko sie skonczy w pierwszej ciazy syn tez mial problem z nerka ale tylko jedna i po aminioinfuzji odkleilo jej sie lozysko i urodzila w 8 miesiacu

U nas dzisiaj troche chmur i chyba pojedziemy do Wladka polazic.

Milej soboty

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-08-23, 06:46   #1404
manieczka1
Zakorzenienie

Begie wspaniałe wieści dobrze, że ta plamka to nic poważnego, a mała słodka

Esti czyli mamy podobne gusta?
Vanish da radę koleżanka jeszcze wczoraj jakieś mydełko do odplamiania z ross polecała.

Czekoladka w poniedziałek chcemy tu widzieć zdjęcie wózka

Rosalie trzymam kciuki za wyniki rezonansu

My niedługo jedziemy do rodziców

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
23.06.2011
01.06.2013
manieczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-23, 06:54   #1405
Kasia427
Wtajemniczenie

Kostka rety, ludzie to mają naprawdę problemy oby wszystko dobrze się skończyło... w ogóle nawet nigdy nie słyszałam o czymś takim w ciąży.. ehhh

Mnie już dzieciaki obudziły, zrobiłam im śniadanie i może dadzą mi jeszcze godzinkę poleżeć.. choć co chwila jest "maaaamooo" dzisiaj idą z mężem na basen, a jutro przyjaciel mojego młodszego synka ma urodziny i rodzice wyprawiają mu w hotelu *****, na basenie... az strach kupić w prezencie " zwykłe" lego.. i jeszcze tam wejsc z nimi nie bedzie mozna, wiec troche sie martwie, wiadomo jak to na basenie- ślisko i niebezpiecznie .. jeszcze ten starszy to czai że się nie biega, a młody zapomina ...
Stary 2014-08-23, 07:00   #1406
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

U nas w nocy mega ulewa sie zerwala , a teraz sloneczko swieci, niech tak zostanie bo na 14 musze zaprowadzic corke na ten wóz no bedziemy czekac az pojedzie korowód

Musze posprzatac a tak mi sie nie chce

Dominika 04.11.2014
Stary 2014-08-23, 07:17   #1407
martha330
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kasia427 Pokaż wiadomość
Cudowne nieprzespane noce :/ jest 2.40 a ja ogladam rodzinke pl i wcale spac mi sie nie chce.. ehhh
Rosalie bedzie dobrze! Kciuki zacisniete za wynik rezonansu!!
Martha nie obwiniaj sie o zjedzenie paru rurek! Dasz rade!
Eclariss i jak sie czujesz??

oj Kasiu ta bezsenność naprawdę ostatnio Cie zlapala i nie chce puscic !
zabojcza godzina nie da się ukryc!
a co do diety, to od dziś nie ma odstępstw! jestem twarda hehehe!
zmierzyłam cukier na czczo i w normie, zjadłam sniadanie i czekam az minie godzina i znow zmierze
no i nie mam pomysłu na obiad dziś. a mam ochote na warzywka, dużo warzyw! mniam!

wspominalyscie o kopniakach waszych Dzieci
moja Hania tez daje mi popalić, jej ruchy sa wyraźne i mocne, az brzuch skacze i zmierzyłam się w obwodzie i na plusie jesteśmy!

martha330 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-23, 07:38   #1408
justynaw1982
Zadomowienie

Kasiu współczuję bezsenności :/ ja od czasu do czasu tez tak mam :/ciężka sprawa

A ja dzisiaj z rańca buszuje po necie i szukam pomysłu na jakąś kurtkę czy płaszcz na jesień...kurcze tylko szkoda mi kupywać coś typowo ciążowego na jeden sezon tym bardziej że są one bardzo drogie zazwyczaj...a wy jakie macie rozwiązania???

http://www.suwaczki.com/tickers/relg2n0a5t8o6jka.png
justynaw1982 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-23, 07:47   #1409
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:
Napisane przez justynaw1982 Pokaż wiadomość
Kasiu współczuję bezsenności :/ ja od czasu do czasu tez tak mam :/ciężka sprawa

A ja dzisiaj z rańca buszuje po necie i szukam pomysłu na jakąś kurtkę czy płaszcz na jesień...kurcze tylko szkoda mi kupywać coś typowo ciążowego na jeden sezon tym bardziej że są one bardzo drogie zazwyczaj...a wy jakie macie rozwiązania???
mam dokladnie ten sam problem, mialam kupic ten sweter na all ale boje sie ze za maly bedzie w brzuchu, myslalam jeszcze o takim polarze
http://allegro.pl/nowa-modna-ciazowa...503513033.html

Dominika 04.11.2014
Stary 2014-08-23, 07:50   #1410
justynaw1982
Zadomowienie

czekoladka też sie zastanawiałam nad czymś w ten deseń...kurcze ciężko będzie tak sobie pomyślałam ze najwyżej z domu nie będę wychodzić hahahaha...nie mam pojęcia bo to i sweter i jakieś spodnie trzeba a to jednak zanosi się na jakieś 2 i pół miesiąca chłodów kurcze...a może jakieś dresy...to jest fajne ale ta cena!!!!

http://www.happymum.pl/sklep3/j401,p...ket_sale!.html

http://www.suwaczki.com/tickers/relg2n0a5t8o6jka.png

Edytowane przez justynaw1982
Czas edycji: 2014-08-23 o 07:51
justynaw1982 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości