Najpiękniejsze PMki za mąż wychodzą, byli chłopacy się z żalu zagłodzą!;) PM2014 cz29 - Strona 82 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-08-22, 21:13   #2431
monidot
Zadomowienie

Dot.: Najpiękniejsze PMki za mąż wychodzą, byli chłopacy się z żalu zagłodzą!;) PM201

Cytat:
Napisane przez Must Pokaż wiadomość
Bardzo ładny !

Tylko właśnie nie możemy kupić garnituru do przeróbek, bo nie będzie się układał idealnie.
TŻ ma zboczenie zawodowe. No i ma być 100% wełny.

Twój TŻ ma też proporcjonalną sylwetkę, a mój mam duży brzuch i meeeegga szeroką klatę. Taki śmieszny jest przez to. Co mi się podoba, a on tego nienawidzi
Kurde nie pamiętam ile garnitur Tż ma wełny ale wydaje mi się że bardzo dużo.
A co do garnituru do jak dobry krawiec przerobi to będzie dobrze. Mój tż miał skracane spodnie, rękawy marynarki, w pasie był za luźny to nie ruszali guzików tylko z boku jakoś zwężali, i do góry przy kołnierzyk mu sie źle układał bo jest barczysty. I wszystko ładnie zrobili że nie widać żadnych przeróbek.

zły jeż Śliczna suknia i pięknie na Tobie leży. Obrączki bardzo ładne

mojakaren Gratuluję załatwionych spraw
monidot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-22, 21:30   #2432
sweetsunday
Raczkowanie

Dot.: Najpiękniejsze PMki za mąż wychodzą, byli chłopacy się z żalu zagłodzą!;) PM201

karolinuuusia Gratulacje

Konkardia Fantastyczna relacja Przepięknie wyglądaliście Gratulacje

swiat_katarzyny Dzień z przygodami Rewelacyjnie wyglądaliście Gratulacje

oluska227887 Gratulacje Super się czyta takie relacje

docik10

zły jeż

Więcej nie daję rady ogarnąć. Od kilku dni choruję i nie mam na nic siły i ochoty I dodatkowo TŻ chyba nie zdaje sobie sprawy, że już tylko dwa tygodnie zostały i czas ma oczywiście na wszystko
I jeszcze w czwartek na przymiarce byłam, szkoda, że nie przytomna i zdjęcia zapomniałam zrobić :/ Ale jest i plus kupiłam perełkowe opaski na głowę
Stary 2014-08-22, 22:31   #2433
bardorja
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez asiulek8 Pokaż wiadomość
Niestety na sali nic nie ugramy, wszystko zapłacone.

Do tego jeszcze świadkowa non stop wydzwania z różnymi dziwnymi pytaniami i co raz lepszymi pomysłami. Np. swojego makijażu na "dość" późną godzinę, ciekawe kto mi tren podepnie , jak tylko ona wie gdzie który sznurek idzie.

Plan na jutro:
1. jechać rozłożyć winietki i przećwiczyć układ
2. odebrać z prasowania koszule TŻ'ta (jestem leniwa i nie chciało mi się prasować tych fabrycznych zaprasowań )
3. makijaż + fryzura
4. ubieranie
5. ślub !!!

Proszę o kciuki za jutrzejszy poranek , żeby to był ten z lepszych (wiadomo jak to w ciąży )

trzymam kciukasy!!!!

Daję z siebie 200%
bardorja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-22, 22:45   #2434
Glodomorek
Zakorzenienie

domar123, nie przejmuj się teściem, a prosiłaś o pomoc przy sali?
pysia1987; kiepsko z pracą, przenoś się i szukaj innej, bo szkoda się męczyć. Sukienki nie kupuj nowej, bzdura totalna.
Na teściową szkoda słów, synowi odmówi, bo twojej mamy nie stać? Tak zrozumiałam, że tż musi za wszystko sam płacić mimo że jego rodzice kasę mają.
Cytat:
jak dla mnie może sobie tą kasę wsadzić po prostu w dupę
i tego się trzymaj

bardorja, mam nadzieję, że inne kwiatki będą się lepiej prezentować, bo te nie są fajne. Faktycznie jak dziecko do komunii

Must; my też raz się pożarliśmy tak że tż myślał o odwołaniu ślubu, stres, zmęczenie, zdarza się.

swiat_katarzyny, wyglądaliście obłędnie, sala elegancka, zdjęcia super, ślub jak z bajki
co do wydarzenia na facebooku to nie wiem, ja nie korzystam, nie kręci mnie to. Ale od znajomych dostaliśmy kiedyś zaproszenie emailem na ich ślub (do wielu osób wysłali), kto chciał to przyszedł. Wiadomo, że nie zaprosisz każdego na wesele, ale na ślub czemu nie?

oluska, kończ relacje, bo ciekawa

cikulada
asiulek8
wszystkiego najnajnajlepszego!

Glodomorek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-23, 06:25   #2435
tinyheart
Rozeznanie

cikulada
asiulek8

Dziewczyny wszystkiego najlepszego w Waszym dniu.

Ja na dziś uciekam z forum. Dziś też miałam być PMką więc jeszcze nie wiem jak spędze dzisiejszy dzień ale mam wrażenie, że forum może mnie dobić. :/

You're all I ever wanted
I didn't see how it could change
That something was missing until today
tinyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-23, 06:42   #2436
asiulek8
Wtajemniczenie

Witam się

właśnie szykuję rzeczy, które trzeba zawieźć na salę: winietki, podziękowania, korkociągi, księgę gości. Tam przećwiczymy pierwszy taniec, a potem zaczyna się w domu malowanie i fryzowanie Na szczęście dzisiaj mam lepszy humor niż wczoraj. Nie mogę się doczekać. Pojawił się też pierwszy stresik Mam nadzieję, że o niczym nie zapomnę

03.03.2015 - Jagódka

TP: 25.08.2016
asiulek8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-23, 06:44   #2437
rabbitka
Rozeznanie

Cikulada, Asiulek powodzenia dzis! Mam nadzieje, ze wszystko pojdzie po Waszej mysli!! Duzo szczescia na nowej drodze zycia

Sent from my iPhone using Tapatalk

18.6.14

rabbitka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-08-23, 07:15   #2438
TysiaBB1989
Rozeznanie

przepraszam, że się nie udzielam ale po prostu nie mam z czym ;/
u nas dalej rozdawanie zaproszeń ..... już oby to się skończyło.
i jak na razie to ponad 2 miesiące do ślubu. byliśmy wczoraj spisać protokół przedślubny, o masakra. ponad 1 h nas maglował a w ogóle powiedział, że mamy przyjść 1 tydzień przed ślubem i będziemy mieć egzamin......
hahahha

---------- Dopisano o 08:15 ---------- Poprzedni post napisano o 08:12 ----------

powiedzcie mi gdzie znajdę tanie słoiki w 3 wymiarach potrzebuję ok 50 szt. na przystrojenie sali
Stary 2014-08-23, 07:16   #2439
kiss12550
Zadomowienie

To już dziś niestety sporo rzeczy już do tej pory poszło nie tak, dlatego proszę o dużo brokulow żeby dzisiaj było pięknie

Wysłane z mojego ST23i przy użyciu Tapatalka
kiss12550 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-23, 07:33   #2440
Lemon_Drop
Zadomowienie

Asiulek ,Ciukulada, Kiss -wszystkiego najlepszego dla was na dziś! Dużo słoneczka, ładnej pogody, uśmiechu na twarzy i cuuudownego dnia!
Stary 2014-08-23, 07:54   #2441
mimi_77
Zakorzenienie

Ja nigdy w zyciu nie sprzedam swojej sukni nawet sie ucieszylam ze jest lekko podarta :p

Antosia 12.05.2015

mimi_77 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-08-23, 08:54   #2442
Elrosa
Zadomowienie

Poprosze dzis o kciuki za moja przyjaciolke wychodzi dzis za maz, a pech niestety jej nie opuszcza... Moze kciuki pomoga

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2014-08-23, 09:57   #2443
Glodomorek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Elrosa Pokaż wiadomość
Poprosze dzis o kciuki za moja przyjaciolke wychodzi dzis za maz, a pech niestety jej nie opuszcza... Moze kciuki pomoga

Cytat:
Napisane przez TysiaBB1989 Pokaż wiadomość
byliśmy wczoraj spisać protokół przedślubny, o masakra. ponad 1 h nas maglował a w ogóle powiedział, że mamy przyjść 1 tydzień przed ślubem i będziemy mieć egzamin......
Ale was ksiądz przetrzymał. Z czego ma być ten egzamin?

tinyheart,
Stary 2014-08-23, 10:00   #2444
Panna Izabela
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tinyheart Pokaż wiadomość
cikulada
asiulek8

Dziewczyny wszystkiego najlepszego w Waszym dniu.
Dołączam się do życzeń

A Ty spędź dzisiejszy dzień najlepiej, jak potrafisz, zajmij się sobą

Nie pamiętam, czy się chwaliłam, ale znalazłam balony niemal idealne
Nie możemy znaleźć dobrego wina- białe półwytrawne wynalazł tata, tanie i bardzo dobre (mimo, że nie lubię półwytrawnych). Nie możemy znaleźć półsłodkiego/ słodkiego, które nie jechałoby tak siarką wczoraj spróbowaliśmy mołdawskie (dusza zakonnika chyba ) i jest okropne, siarczyste jak nie wiem, została nam słodka Kadarka (półsłodka też siarczysta niestety). Jak to będzie złe, to już nie wiem co. Nie chciałam brać Carlo Rossi Sweet Red, bo miała go siostra tż, ale jak nie będzie innego wyjścia, to będziemy musieli się na niego zdecydować..
Wszystko jest pod górkę

http://www.suwaczek.pl/cache/97014df637.png

ŻONA od 30.08.2014

ZARĘCZENI 28.11.2012
RAZEM 17.09.2010
Panna Izabela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-23, 10:21   #2445
Szczeperka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Panna Izabela Pokaż wiadomość
Dołączam się do życzeń

A Ty spędź dzisiejszy dzień najlepiej, jak potrafisz, zajmij się sobą

Nie pamiętam, czy się chwaliłam, ale znalazłam balony niemal idealne
Nie możemy znaleźć dobrego wina- białe półwytrawne wynalazł tata, tanie i bardzo dobre (mimo, że nie lubię półwytrawnych). Nie możemy znaleźć półsłodkiego/ słodkiego, które nie jechałoby tak siarką wczoraj spróbowaliśmy mołdawskie (dusza zakonnika chyba ) i jest okropne, siarczyste jak nie wiem, została nam słodka Kadarka (półsłodka też siarczysta niestety). Jak to będzie złe, to już nie wiem co. Nie chciałam brać Carlo Rossi Sweet Red, bo miała go siostra tż, ale jak nie będzie innego wyjścia, to będziemy musieli się na niego zdecydować..
Wszystko jest pod górkę
Jeśli szukasz słodkiego wina to polecam mogen david pomegranate. Jest pyszne sama miałam na stole i całe poszło

Ignaś 11.03.2016
Szczeperka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-23, 10:35   #2446
TysiaBB1989
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Glodomorek Pokaż wiadomość

Ale was ksiądz przetrzymał. Z czego ma być ten egzamin?

tinyheart,
jak się dopytaliśmy to z 10 przykazań , z pacierza itd abyśmy umieli dzieci wychować w wierze .....
Stary 2014-08-23, 10:39   #2447
TysiaBB1989
Rozeznanie

Panna Izabela
byłam ostatnio na weselu i podawali takie PYCHOTA

http://www.dobrewino.pl/Banrock-Stat...,140,1,1,1.htm
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 10408061_10202859639066114_1156268094814616203_n.jpg (68,7 KB, 32 załadowań)

Edytowane przez TysiaBB1989
Czas edycji: 2014-08-23 o 10:44
TysiaBB1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-23, 10:45   #2448
Glodomorek
Zakorzenienie

Cytat:
jak się dopytaliśmy to z 10 przykazań , z pacierza itd abyśmy umieli dzieci wychować w wierze .....
Stary 2014-08-23, 11:01   #2449
bardorja
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kiss12550 Pokaż wiadomość
To już dziś niestety sporo rzeczy już do tej pory poszło nie tak, dlatego proszę o dużo brokulow żeby dzisiaj było pięknie

Wysłane z mojego ST23i przy użyciu Tapatalka
: brokul::b rokul::br okul::bro kul::brok ul::broku l::brokul : : brokul:

Cytat:
Napisane przez mimi_77 Pokaż wiadomość
Ja nigdy w zyciu nie sprzedam swojej sukni nawet sie ucieszylam ze jest lekko podarta :p
ja tez, PIONA!

Cytat:
Wszystko jest pod górkę
Ja mialam brac Carlo Rossi na stoły, ale jak pojechałam do hurtowni alko to Pan powiedzial ze nie specjalnie Rossi na wesele, ze moze glowa boleć po nim. I kazał mi spróbować 10 innych. Po lampeczce (ledwo stamtąd wyszłąm-mam mega słabą głowe) a jedno tak mi zasmakowało ze nalał mi dwie lampki. Za je biste. Gruzińskie. Mam czerwone półwytrawne i białe półsłodkie.
Niestety nie pamiętam jak sie nazywa a cały alkohol jest u rodzicow
ale jak tylko sprawdze to napisze

7 DNI
Poziom stresu: 0/10
Poziom końcowych przygotowań: 2/10
Poziom miłości w związku: 5/10
Poziom wku*wienia (na niektóre sprawy): 5/10

Generalnie to czekam na odpowiedż od tych babek z kościoła czy zrobią wsyztsko same za drobną opłatą. Lepiej zeby zrobily, bo jak nie to

cikulada
asiulek8

kiss12550

PANIENKI!~!
wsyztskiego najlepszego dla Was oby wsyztsko przebiegła wspaniale, lekkoi idealnie. Abyście były 100% zadowolone z najważniejszego dnia w Waszym życiu!
Buziaki : cmok:

Daję z siebie 200%
Stary 2014-08-23, 11:48   #2450
Panna Izabela
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Szczeperka Pokaż wiadomość
Jeśli szukasz słodkiego wina to polecam mogen david pomegranate. Jest pyszne sama miałam na stole i całe poszło
Cytat:
Panna Izabela
byłam ostatnio na weselu i podawali takie PYCHOTA

http://www.dobrewino.pl/Banrock-Stat...,140,1,1,1.htm
A jakie ceny tych win?
To drugie może i dobre, ale białe... A mamy już jedno białe, to pasowałoby drugie czerwone/różowe, no nie?

---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ----------

Cytat:
Napisane przez bardorja Pokaż wiadomość
Ja mialam brac Carlo Rossi na stoły, ale jak pojechałam do hurtowni alko to Pan powiedzial ze nie specjalnie Rossi na wesele, ze moze glowa boleć po nim. I kazał mi spróbować 10 innych. Po lampeczce (ledwo stamtąd wyszłąm-mam mega słabą głowe) a jedno tak mi zasmakowało ze nalał mi dwie lampki. Za je biste. Gruzińskie. Mam czerwone półwytrawne i białe półsłodkie.
Niestety nie pamiętam jak sie nazywa a cały alkohol jest u rodzicow
ale jak tylko sprawdze to napisze
Potrzebne mi czerwone słodkie/półsłodkie
Szkoda, że w warszawskich hurtowniach nie dają spróbować przed zakupem Byłam wczoraj w centrum wina i chciałam spróbować (mają taką możliwość, jest info na stronie), ale okazało się, że próbować można gdy zamawia się 30 sztuk i więcej (no i po spróbowaniu trzeba kupić, co dla mnie jest bez sensu).
Nie jestem jakąś wielką winową fanką, ważne, żeby wino nie było cierpkie i siarczkowe w smaku.
Aaaa i cena do 22zł, niestety

ŻONA od 30.08.2014

ZARĘCZENI 28.11.2012
RAZEM 17.09.2010
Stary 2014-08-23, 12:06   #2451
bardorja
Zadomowienie

Cytat:
Szkoda, że w warszawskich hurtowniach nie dają spróbować przed zakupem Byłam wczoraj w centrum wina i chciałam spróbować (mają taką możliwość, jest info na stronie), ale okazało się, że próbować można gdy zamawia się 30 sztuk i więcej (no i po spróbowaniu trzeba kupić, co dla mnie jest bez sensu).
Nie jestem jakąś wielką winową fanką, ważne, żeby wino nie było cierpkie i siarczkowe w smaku.
a gdzie bylas w tej hurtowni???
Bo ja bylam w warszawskiej i mi dali do sprobowania

Daję z siebie 200%
Stary 2014-08-23, 12:09   #2452
Panna Izabela
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bardorja Pokaż wiadomość
a gdzie bylas w tej hurtowni???
Bo ja bylam w warszawskiej i mi dali do sprobowania
To jak możesz, podaj namiary na tą hurtownię
O ile to nie jest oczywiście makro albo inna hurtownia, gdzie trzeba mieć kartę

ŻONA od 30.08.2014

ZARĘCZENI 28.11.2012
RAZEM 17.09.2010
Stary 2014-08-23, 13:18   #2453
201604261006
Konto usunięte

domar123
cikulada
asiulek8
kiss
Kochane! Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia! Oby wszystko było tak jak chcecie! Dużo miłości!

Cytat:
Napisane przez Konkardia Pokaż wiadomość
mysza93 życzyłaś PMkom bolącym nóg! Z Ciebie chyba wiedźma jest bo mnie do środy bolały
No i super! To znaczy że się wytańczyłaś!

Cytat:
Napisane przez Sunset89 Pokaż wiadomość
My znamy się 6 lat, a miesiąc po ślubie będziemy mieć 3 rocznicę bycia razem Także też dla niektórych staż może krótki, ale TŻ powiedział, że nie wytrzyma kolejnego roku bez żony
My znamy się tyle ile jesteśmy razem czyli ponad 2lata i 9mcy. A 2 mce po ślubie 3 rocznica

Cytat:
Napisane przez cornflower_girl Pokaż wiadomość
Mam pytanie do mężatek - sprzedajecie swoje sukienki?
Ja oddaje swoją do salonu w komis

Cytat:
Napisane przez docik10 Pokaż wiadomość
Dziewczyny chciałam Wam bardzo podziękować za wsparcie i słowa otuchy. Potrzebowałam się komuś wygadać, nie zawiodłyście.
W dniu dzisiejszym dziadziuś odszedł od nas...w sobotę jest jego pogrzeb.
Proszę o jedną zdrowaśkę w jego intencji
Tak mi przykro Trzymaj się

Cytat:
czy Wy też miałyście takie chwile ?
Taaak

swiat_katarzyny relacje zostawiam na później A zdjęcia mega dekoracja sali, to zdjęcie cudowne
oluska, konkardia, Wasze relacje też zostawiam!

Tydzień!
201604261006 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-08-23, 13:20   #2454
sweetsunday
Raczkowanie

Panna Izabela Z czerwonych słodkich tak jak i szczeperka polecam Mogen David Pomegranate. Dodatkowo Mogen David Concord, ale jest słodsze (mimo że na etykiecie było półsłodkie). Z półsłodkich polecam Quinta Essentia ( w naszym rankingu win ma 4 na 5 gwiazdek )

A jakby któraś potrzebowała różowego słodkiego to ja jestem fanką Barefoot Pink Moscato Na samą myśl ślinka mi leci Do pierwszego kieliszka tego wina to się po prostu przyssałam Jeżeli chodzi o różowe półwytrawne to Kumala 'Western Cape' - pyszności

Wszystkim dzisiejszym ślubujący paniom
: brokul::b rokul: Sto lat !!!

Edytowane przez sweetsunday
Czas edycji: 2014-08-23 o 13:32
sweetsunday jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-23, 13:26   #2455
Le_lena
Raczkowanie

cikulada
asiulek8
kiss12550
Wszystkiego najlepszego w dzisiejszym dniu
Oby było tak idealnie jak sobie wymarzyłyście

Bardo - dałabyś i mi namiar na tę hurtownię ?

Przychodzę zameldować, że 60 z 80 zaproszeń rozdaliśmy - reszta musi być rozdana na dniach , bo termin potwierdzeń do 22.09
I chciałam się pochwalić że sukienka na poprawiny kupiona
Stary 2014-08-23, 13:36   #2456
bardorja
Zadomowienie

Cytat:
To jak możesz, podaj namiary na tą hurtownię
O ile to nie jest oczywiście makro albo inna hurtownia, gdzie trzeba mieć kartę
a widzisz nie pomyślałam najpierw byłam w makro a potem w selgrosie a tam trzeba mieć kartę. ja niemam, ale rodzice mają eh
wiem ze degustacja win jest tez

Cytat:
Napisane przez Le_lena Pokaż wiadomość
Bardo - dałabyś i mi namiar na tę hurtownię ?
makro i selgros

dziewczyny kolezanka miala slub w zeszlym tygodniu i mowila ze umawaiala sie na degustacje tutaj:
http://salonwin.pl/index.php?route=product/special

Daję z siebie 200%
Stary 2014-08-23, 13:50   #2457
Anesthesia
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziewczyny, co myślicie o tworzeniu wydarzenia - Nasz Slub etc? I zapraszanie wszystkich znajomych do kościoła na msze.

Mnie się to nie bardzo podoba, bo uważam, że kto ma widzieć i być z nami, ten został już zaproszony.
Ale TŻ się uparł, że on robi takie wydarzenie i wszystkich zaprasza, bo musi się pochwalić
Dla mnie to nie bardzo, choć z drugiej strony rozumiem chęć "pochwalenia się" Jednak wydarzenie na fejsie wydaje mi się złym pomysłem.

Cytat:
Napisane przez zły jeż Pokaż wiadomość
U mnie dziś było trochę ślubnych załatwiań. Byłam na przymiarce, suknia jest już lepiej dopasowana, choć wymaga jeszcze skrócenia warstwy koronkowej oraz pracy przy jakichś szwach w okolicach klatki piersiowej. Wstawiam fotkę z nową biżuterią – jak myślicie, pasuje? Wrzucam też zdjęcie obrączek, które dzisiaj odebrałam. A także moje zamknięte-"zanonimizowane" oczęta w make-upie próbnym.
Pięknie wyglądasz! Suknia bardzo Ci pasuje Tylko wg mnie makijaż troszkę niedopracowany, no i ja nie przepadam za tą kolorystyką. Ale może to kwestia zdjęcia

Dzisiejszym PMkom życzę wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia

Wczoraj przyszły skrzynki z Blashki, jesteśmy bardzo zadowoleni

Udało nam się kupić garnitur i buty Garnitur klasyczny, czarny, 100% wełny. TŻ wygląda jak ciasteczko wg mnie Zostały nam do kupienia koszula (sprowadzają ze sklepu w Szczecinie bo ta jedna jedyna nam się tak mega spodobała ), pasek, bielizna i krawat + ew. poszetka.

Koszula będzie śnieżnobiała, mimo, że mam suknię śmietankową. TŻ wygląda jakieś 10x lepiej w bieli, niż śmietance. Więc mając z tyłu głowy ślub Czartoryskiej pomyślałam, że trudno, będziemy mieli różne odcienie Do tego kupimy chyba też biały lekko zdobiony krawat, żeby niejako odróżnił TŻta jako pana młodego.

Garnitur kupiony w Lavardzie, niestety nie znajdę zdjęcia katalogowego na necie za 899zł. Buty w jakimś no-name sklepie za 135zł Foto w klubie.

Swoją drogą, to czy poszetka jest niezbędna? Bo już się gubię, czy powinna być, czy niekoniecznie?

Edytowane przez Anesthesia
Czas edycji: 2014-08-23 o 13:55
Anesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-08-23, 13:56   #2458
Le_lena
Raczkowanie

Anesthesia - nam Pani w sklepie z garniakami powiedziała, że albo kwiatek albo poszetka , ale TŻ nie ma dziurki na klapie, więc kwiatek pójdzie do kieszonki, a na zmianę weźmiemy poszetkę - jakby było mu niewygodnie z kwiatkiem - jest sceptycznie nastwiony
Stary 2014-08-23, 14:31   #2459
Szczeperka
Wtajemniczenie

Cytat:
A jakie ceny tych win?
To drugie może i dobre, ale białe... A mamy już jedno białe, to pasowałoby drugie czerwone/różowe, no nie?

---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ----------

Mogen David pomegranate jest słodkim czerwonym winem - cena do 20 zł (wszystko zależy gdzie, ja kupowałam w Makro i tam było za 18 zł)

http://www.swiat-alkoholi.com.pl/mog...anate,691.html

Ignaś 11.03.2016

Edytowane przez Szczeperka
Czas edycji: 2014-08-23 o 14:32
Szczeperka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-23, 14:31   #2460
monidot
Zadomowienie

Dziewczyny byłam dziś na próbnej fryzurze, co sądzicie? (zdjęcie 1, 2 i 3), mi wydaje sie że mogłoby byc jakoś inaczej ułożone. Chciałam loki na bok mieć.
A na codzień mam takie włosy (zdjęcie 4). A może coś innego byście mi zaproponowały? Ja już sama nie wiem.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_1952a.jpg (69,3 KB, 132 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_1951a.jpg (70,1 KB, 123 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_1950a.jpg (65,3 KB, 113 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg jaaaa.jpg (34,2 KB, 108 załadowań)
monidot jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości