Wystarczająco Dobre Panie Domu - Strona 153 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-08-22, 12:14   #4561
lucyohlucy
Wtajemniczenie

Dot.: Wystarczająco Dobre Panie Domu

Haha, jeden jedyny raz nie ma nic przeciwko wymienianiu przez Was tych wszystkich pysznosci... Wlasnie zjedlismy z Tz pyszny indyjski obiad i nawet jakbym chciala to i tak nie zmiescilabym niczego To tak jak z wyjsciem na zakupy - najlepiej isc najedzonym i nie kupi sie wtedy smieciowego jedzenia Podobno.

Terha - racja, czekanie i nic nie robienie jest bardzo meczace psychicznie.
Stary 2014-08-22, 12:18   #4562
Anoula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lucyohlucy Pokaż wiadomość
Haha, jeden jedyny raz nie ma nic przeciwko wymienianiu przez Was tych wszystkich pysznosci... Wlasnie zjedlismy z Tz pyszny indyjski obiad i nawet jakbym chciala to i tak nie zmiescilabym niczego To tak jak z wyjsciem na zakupy - najlepiej isc najedzonym i nie kupi sie wtedy smieciowego jedzenia Podobno.

Terha - racja, czekanie i nic nie robienie jest bardzo meczace psychicznie.
u nas to nie działa hehe
Anoula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-22, 12:19   #4563
irenkaaa
Zakorzenienie

Wystarczająco Dobre Panie Domu

Cytat:

A sny mam wlasnie mieszanke pl/ang- ale raczej nie ma w nich wyraznej mowy, ktora bym zapamietywala... Raczej wiem, ze cos sie stalo... jak to w snach

Irenkaa - dobrze obstawialas

Mam po prostu podobnie. Często w tych snach niema tej mowy ale i w śnie po ang . Cos tam czasem powiem do tz- a po polsku przez sen . Oj pamietam kiedyś sie budze a ten przy komputerze o 5 bo spać nie mógł. Ja ,, która godzina?" ( jakies pierwsze tyg mieszkania razem. ) biedny patrzy na mnie i niewie co ja mowię. Teraz to juz sporo rozumie.
Ja po polsku przez tel to chyba tez jedynie kilka osób z rodziny i tyle ( ciocia, brat , koleżanka).
Nawet mój tz po tych kilku latach poza jego krajem mówił mi kilka razy ze on juz ma problem z myśleniem po fr i czasem po ang cos tam analizuje czy sny tez ma po ang. Teraz spowrotem u siebie to moze mu sie odmieni.

Molise- na tapatalku niestety nie widze zdjęcia. Błąd mi pokazuje ale jak dziewczynom sie otwiera to moze zaraz sprobuje przez przeglądarkę wizaż otworzyć.

Dziękuje Dotka
Sent from my iPhone using Tapatalk

Edytowane przez irenkaaa
Czas edycji: 2014-08-22 o 12:23
irenkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-22, 12:32   #4564
Dagunia
Komplikatorka

Ja właśnie robię listę zakupów i pomału planuję jedzonko na przyszłe 2 tyg. Na pewno zrobię bigos cygański i myślę nad tortillą, ale powiedzcie macie jakiś sprawdzony przepis na farsz z kurczakiem gyros ? Żeby to wszystko nie było suche.
Stary 2014-08-22, 14:11   #4565
Terha
Zakorzenienie

Rise - o CV : http://biznes.onet.pl/wideo/zle-cv-m...,152967,w.html
Może Ci się przyda, chociaż mało odkrywcze

Edytowane przez Terha
Czas edycji: 2014-08-22 o 14:13
Terha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-22, 14:18   #4566
201604250957
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Dagunia Pokaż wiadomość
Ja właśnie robię listę zakupów i pomału planuję jedzonko na przyszłe 2 tyg. Na pewno zrobię bigos cygański i myślę nad tortillą, ale powiedzcie macie jakiś sprawdzony przepis na farsz z kurczakiem gyros ? Żeby to wszystko nie było suche.
ja jak robię tortille z gyrosem to podsmażam mięso z przyprawą i cebulę a na świeżo dodaję pomidora i ogórka pokrojonego w kostkę oraz kukurydzę, jak lubicie to możesz dodać trochę poszatkowanej kapusty pekińskiej i do tego sos czosnkowy więc nic nie jest suche
201604250957 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-22, 15:06   #4567
Dotka90
Zakorzenienie

Dagunia, ja kurczaka robię na parze w przyprawie gyros, jest wtedy soczysty
No i do środka daję sos czosnkowo ziołowy: jogurt/serek Bieluch + ząbek czosnku, zioła prowansalskie

Daję poza tym kukurydzę, paprykę, ogórka konserwowego, ogórka świeżego, pomidora
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-22, 15:31   #4568
kraven
Zakorzenienie

Rise współczuje takiego potraktowania i życze szybkiego znalezienia satysfakcjonującej pracy.

U nas ostatnio na impezach królują babeczki - muffinki z ciasta francuskiego z szynką/kurczakiem podsmażonym, na to masa ze śmietany, jajka i pokrojonego szczypiorku i to posypane serem - zapiekać w 160 st przez 10-15 minut - pychota. Mam zawsze przygotowane już składniki i jak wszystkie babeczki zostaną pochłonięte to na szybko dorabiam.

Jestem żonką

Dwa szczęścia:
Jaś - 08.11.2012
Hania - 06.11.2015

Edytowane przez kraven
Czas edycji: 2014-08-22 o 15:39
kraven jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-22, 17:47   #4569
agusiowata84
Rozeznanie

Byłam dziś u koleżanki z dzieckiem. Dawno u niej nie byłam, ale szybko tam nie pojadę.

---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ----------

Cytat:
Napisane przez Molise Pokaż wiadomość
Ja miałam prawie całe życie włosy do pasa Jakoś przed maturą zaczynałam ścinać, raz się odważyłam aż do ramion. Teraz zapuszczałam do ślubu i obiecałam sobie, że zaraz po wszystkim ścinam. 4 miesiące musiałam dojrzeć Ale jestem baaaardzo zadowolona Mam coś TAKIEGO

Bardzo fajna fryzurka. Da się z tego małego kucyka zrobić?

---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ----------

Cytat:
Napisane przez rise_against Pokaż wiadomość
Kash, Molise, Ilsa - dzięki dziewczyny. To nie jest tak, że robię sobie wakacje - wysłalam dziś kilkanaście CV i piszę do znajomych w innych firmach. Bez pracy oszaleję, ale moja była szefowa (życzę jej wszystkiego najgorszego! niech karma zrobi z nią porządek ) zaskoczyła mnie w fatalnym momencie, nawet urlop miałam podpisany na przyszły miesiąc... a były różne rozmowy, tylko sama zrezygnowałam z dalszych etapów bo nie przewidziałam tego nagłego zwolnienia i teraz mam. Kasa jest (TŻ), rodzice też zaoferowali wsparcie więc kredyt spłacimy. Doświadczenie też jest, już ponad 2 lata, więc na pewno w Warszawie coś się znajdzie. Trzymajcie kciuki żebym tym razem trafiła lepiej
Będę trzymać kciuki, powodzenia.
agusiowata84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-22, 17:48   #4570
201604250957
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kraven Pokaż wiadomość
Rise współczuje takiego potraktowania i życze szybkiego znalezienia satysfakcjonującej pracy.

U nas ostatnio na impezach królują babeczki - muffinki z ciasta francuskiego z szynką/kurczakiem podsmażonym, na to masa ze śmietany, jajka i pokrojonego szczypiorku i to posypane serem - zapiekać w 160 st przez 10-15 minut - pychota. Mam zawsze przygotowane już składniki i jak wszystkie babeczki zostaną pochłonięte to na szybko dorabiam.
pysznie brzmią te babeczki a jak je robisz, wyklejasz foremki ciastem francuskim czy jak?
Stary 2014-08-22, 17:54   #4571
agusiowata84
Rozeznanie

Cytat:
Uwaga, OGŁOSZENIE. Zbieram sprawdzone przepisy/pomysły na menu urodzinowe Coś na ciepło, zimno, słodko
coś na ciepło mogę jeszcze dodać: bogracz, bigos, pałki (jak macie grilla elektrycznego, to dania na grill), fasolka po bretońsku, żurek, kiełbaski
na słodko: tort, ciasto, ciastka
Podpisuje się też pod tym co pisała Kash

---------- Dopisano o 17:54 ---------- Poprzedni post napisano o 17:52 ----------

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Piątunio, a ja w pracy do 21, jutro też. TŻ po pracy ma spotkanie firmowe, więc wróci późno, ja muszę wykąpać psa, poprasować coś i zrobić sobie jedzonko na jutro do pracy. Dobrze, ze mam leczo na 2 dni, to przynajmniej obiadu gotować nie muszę
Też miałam leczo. Osobno gotowałam dla dzidziusia, resztę ma w zamrażarce.
agusiowata84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-22, 18:02   #4572
kraven
Zakorzenienie

Kash mam silikonowe foremki do muffinek i używam gotowego ciasta francuskiego

Jestem żonką

Dwa szczęścia:
Jaś - 08.11.2012
Hania - 06.11.2015
Stary 2014-08-22, 19:30   #4573
201604250957
Konto usunięte

To tym bardziej muszę wypróbować jak tak szybko się je robi
postanowiłam być najlepszą dziewczyną świata i zrobiłam dla mojego Tż ciasto 3bit nie wiem ile ma kalorii ale pewnie z milion w kawałku

Rise jak tam nastrój?
Stary 2014-08-22, 20:28   #4574
_agg_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kashmirka Pokaż wiadomość
postanowiłam być najlepszą dziewczyną świata i zrobiłam dla mojego Tż ciasto 3bit nie wiem ile ma kalorii ale pewnie z milion w kawałku

Rise jak tam nastrój?
kash z którego przepisu robiłaś? bo ja myślę nad tym, żeby zrobić i się zastanawiam z którego przepisu i może jak już wrzucisz sprawdzony, to wreszcie się zbiorę chcę, żeby było bardzo słodkie, bo wtedy będzie u nas długo stało jak jest normalnie słodkie, to każde ciasto znika w niecałe 2 dni, a milky way stał prawie tydzień
_agg_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-22, 20:37   #4575
201604250957
Konto usunięte

Agg ja właśnie wybrałam najmniej słodkie ze wszystkich bo nie lubimy takich przeobrzydliwie słodkich ciast robiłam z tego przepisu: http://kuchniaaleex.blogspot.com/201...-wg-aleex.html dam znać jutro jak smakuje
Stary 2014-08-22, 20:48   #4576
_agg_
Zakorzenienie

Cytat:
Agg ja właśnie wybrałam najmniej słodkie ze wszystkich bo nie lubimy takich przeobrzydliwie słodkich ciast robiłam z tego przepisu: http://kuchniaaleex.blogspot.com/201...-wg-aleex.html dam znać jutro jak smakuje
a to odpada w takim razie
Stary 2014-08-22, 21:00   #4577
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Wróciliśmy z CH, kupiliśmy jakieś przejściówki do kablówki ale chyba nie działają i będziemy wzywać technika magika
Potem byliśmy w Reserved i kupiłam TŻtowi sporo bluzek na zbliżające się urodziny a sobie jedną - białą z czarną koronką na dekolcie

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-22, 21:15   #4578
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
kurcze przepraszam jeśli pokazywałaś mi je ale jak gadałyśmy to byłam na tablecie i chyba mi umknęło (nie wszystko mi się tam otwiera) więc wiem tylko, że białe na wysoki połysk i z Ikei, ale spoko w końcu i tak zobaczę na żywo
Nie no, nie pokazywałam Ci, ale raz zakładam, że wiesz jak wyglądają takie białe szafki, a dwa za bardzo nie mam co pokazywać. Nasz projekt na kompie to zlepek kwadracików, a na stronie IKEI nie ma takiego 'zestawu' (dolnych i górnych szafek) jakie wybraliśmy.

Cytat:
co do ciąży i L4 to ja też uważam, że to zależy od rodzaju pracy, samopoczucia w ciąży i tego jak daleko trzeba dojeżdżać teraz mam tak, że chciałabym będąc w potencjalnej ciąży pracować jak najdłużej ale jak będzie jak już w niej kiedyś będę to się okaże, zbyt wiele czynników będzie miało na to wpływ by móc coś z góry założyć
Dokładnie!
Sama chciałabym w ciąży pracować, do połowy to lekko, ale czy samopoczucie na to pozwoli to się okaże.
Pracę mam w sumie intensywną (organizacyjnie, umysłowo), ale nie ciiężką fizycznie - w 90% przy biurku. Sama jednak na tą intensywność 'pozwalam', w sensie robię najwięcej ile mogę, na maxa jak się da, a w ciąży wiadomo.. mogę ewentualnie ciut przystopować, a nie latać jak koń po westernie non-stop.

Cytat:
Padam z nog. Dzisiaj przez 8 h robilam zdjecia dzieciecym ubrankom Armaniego (do sklepu internetowego) Ceny na metkach powalaja... ze tez ktos to naprawde kupuje Jutro czeka mnie to samo, tylko ze zdjecia akcesoriow i obrobka. Moje plecy wysiadaja, chyba sie starzeje
Ale czad! Super masz pracę.

Szkoda, że musicie skrócić wyjazd.

Cytat:
Molise to i tak lepiej niż ja... Wyszłam wczoraj z pracy, wyrzucona w najgorszym możliwym stylu - bez podania sensownych powodów (tzn. no rekrutacja za moimi plecami to pewnie dość sensowny powód) w trybie natychmiastowym, musiałam oddać komupter i wyjść tak jak stoję, nawet nie miałam okazji się pożegnać, bo managerka stwierdziła, że jakbym wpadła taka roztrzęsiona na open space to by jej notowania spadły!!! ha!!! Co za.... Problem był w tym, że byłam superlubiana i poszły by plotki... które zaczęły się i tak szerzyć z prędkością światła. Dobrze, że karma wraca a ja wysyłałam CV od pewnego czasu. Wczoraj mój organizm dosłownie się pochorował od tego nagromadzonego miesiącami stresu, a dziś wstałam...i czuję się świetnie. Zaczynam spokojnie czegoś szukać i chodzić codziennie raz lub dwa na fitness żeby nie marnować czasu nie traktuję tego jako porażki, raczej jak cenną nauczkę - uważać na szefowe i na amerykańskie korporacje...

Oooo rany, co za świnie!
Dla mnie ludzie robiący coś takiego - nawet pożegnać się nie pozwolą, to nie ludzie, ale.. masz rację karma wraca.
Dobrze, że nie macie krytycznej sytuacji finansowej i jestem pewna, że niebawem coś znajdziesz.

Cytat:
Ja miałam prawie całe życie włosy do pasa Jakoś przed maturą zaczynałam ścinać, raz się odważyłam aż do ramion. Teraz zapuszczałam do ślubu i obiecałam sobie, że zaraz po wszystkim ścinam. 4 miesiące musiałam dojrzeć Ale jestem baaaardzo zadowolona Mam coś TAKIEGO

Fajna fryzurka - mogłabym taką mieć gdybym miała zupełnie proste włosy.
Sama póki co nie planuję obcinać. Broniłam się przed zapuszczaniem - chyba miałam wtedy wkurzającą długość, a teraz za nic nie zetnę. Najbardziej mi się podoba moja dłuuuuugaśna kitka.

Cytat:
Znow caly dzien spedzilam w pracy, tym razem robilam zdjecia zestawow na prezent Armaniego 3 pary skarpetek dla noworodka - 600zl Nawet jakbym byla bogata nie kupilabym tego, w zyciu. Z siostra sie smiejemy, ze wolimy Diversiego (od Diverse) Jutro mam fajna rodzinke do sfotografowania i ponad 100 zdjec ubran do obrobienia. Chyba sie zanudze totalnie.

Cytat:
Napisane przez Terha Pokaż wiadomość
A co do przyjęcia urodzinowego... Można by zrobić makaron canelloni z jakąś wkładką. Ja robiłam z mięsem mielonym w sosie pomidorowym i kukurydzą. Ale można też ze szpinakiem albo co tam sobie wymyślisz . Bardzo dobre
Tak!
Uwielbiam canelloni z mięsem mielonym w sosie pomidorowym - czasem robię na spotkania/imprezki i zawsze jest chwalone.

Cytat:
Napisane przez Dagunia Pokaż wiadomość
Ja kurczaka podsmażam z przyprawą gyros, lekko oprószonego w mące kukurydzianej - dzięki temu jest bardzoo miękki i soczysty.
Do tortilli dodaję mix sałat, pomidora, ogórka, kukurydzę, czasem jeszcze inne warzywa jak akurat mam (ogórka konserwowego, groszek, paprykę). Do tego sos czosnkowy i.. mniam.

Witam się piątkowo.
Intensywny był to tydzień, ale serio.. nie wiem gdzie się podział.
Zaliczyliśmy dzisiaj małe zakupy i.. na tym skończyła się nasza aktywność.
Uskuteczniamy leżing na kanapie i tak mi z tym za☠☠☠i****.

Na weekend trochę planów. TŻ standardowo od kilku tygodniu - remontowo.
Ja od rana planuję ogarnąć to i owo i coś pomóc TŻ - mówił, że będzie mnie potrzebował. Później chcę zaatakować dwa sklepy kafelkowe bo nadal nie mamy wybranych do kuchni.
A niedługo po obiedzie wybieram się na wieczór (a właściwie popołudnie, wieczór i noc) panieński - będzie się działo.
W związku z powyższym niedzielę obstawiam raczej lajtową.

Tymczasem wracam do leżingu.

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!

Edytowane przez ijaa
Czas edycji: 2014-08-22 o 21:18
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-22, 21:23   #4579
_agg_
Zakorzenienie

ale mi robicie smaka na tortille ale u mnie tylko ja to zjem, więc w sumie mi się nie opłaca robić dla 1 os.
Stary 2014-08-22, 21:37   #4580
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _agg_ Pokaż wiadomość
ale mi robicie smaka na tortille ale u mnie tylko ja to zjem, więc w sumie mi się nie opłaca robić dla 1 os.
Pozostaje KFC

Stary 2014-08-22, 21:53   #4581
201608160903
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Terha Pokaż wiadomość
Rise - o CV : http://biznes.onet.pl/wideo/zle-cv-m...,152967,w.html
Może Ci się przyda, chociaż mało odkrywcze
Miałam CV robione przez panią na zamówienie więc to akurat OK. Dziękuję za poradę

Cytat:
Coś się znajdzie, prędzej czy później. Oby prędzej

Cytat:

Rise jak tam nastrój?
Dobrze. Wczoraj całe ciało mi dosłownie chorowało, jakbym się czymś zatruła, a dziś jestem jak nowonarodzona. Wygląda na to, że mój organizm sam się oczyścił z chronicznego stresu. Teraz tak jak mówię codziennie mam 2-3 tury wysyłania CV, kończą się wakacje i coś się na pewno ruszy Poszukam sobie jakiejś ciepłej asystenckiej posady żeby trochę odsapnąć.
Dzięki że o mnie pamiętacie

Edytowane przez 201608160903
Czas edycji: 2014-08-22 o 21:56
201608160903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-22, 21:56   #4582
_agg_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
Pozostaje KFC
ja ciągle ostatnio
Stary 2014-08-22, 22:02   #4583
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Dobrze. Wczoraj całe ciało mi dosłownie chorowało, jakbym się czymś zatruła, a dziś jestem jak nowonarodzona. Wygląda na to, że mój organizm sam się oczyścił z chronicznego stresu. Teraz tak jak mówię codziennie mam 2-3 tury wysyłania CV, kończą się wakacje i coś się na pewno ruszy Poszukam sobie jakiejś ciepłej asystenckiej posady żeby trochę odsapnąć.
Dzięki że o mnie pamiętacie
Po wakacjach odejdą studenci dzienni i będą potrzebować więcej ludzi

Stary 2014-08-22, 22:50   #4584
Dotka90
Zakorzenienie

Uff, ja już po prysznicu, spacer z psem zaliczony, naczynia umyte, sernik w piekarniku
A po pracy byłam jeszcze podlać mamie kwiatki, także niezły bilans jak na to, że wróciłam o 21:40 z pracy
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-23, 00:05   #4585
ParoleParole
Zakorzenienie

Cytat:
Kash, Molise, Ilsa - dzięki dziewczyny. To nie jest tak, że robię sobie wakacje - wysłalam dziś kilkanaście CV i piszę do znajomych w innych firmach. Bez pracy oszaleję, ale moja była szefowa (życzę jej wszystkiego najgorszego! niech karma zrobi z nią porządek ) zaskoczyła mnie w fatalnym momencie, nawet urlop miałam podpisany na przyszły miesiąc... a były różne rozmowy, tylko sama zrezygnowałam z dalszych etapów bo nie przewidziałam tego nagłego zwolnienia i teraz mam. Kasa jest (TŻ), rodzice też zaoferowali wsparcie więc kredyt spłacimy. Doświadczenie też jest, już ponad 2 lata, więc na pewno w Warszawie coś się znajdzie. Trzymajcie kciuki żebym tym razem trafiła lepiej

Trochę ode mnie
]
TO możemy sobie podać ręce bo ja od 1 września też bedę bez pracy
Stary 2014-08-23, 08:14   #4586
kraven
Zakorzenienie

Cześć. Ja dzisiaj wyspana, bo Jaś jest na noc u babci

Co do pracy w ciązy to ja pracowałam do końca 7 miesiąca i chciałam dalej pracować, ale mnie lekarz wysłał na przymus.

Jestem żonką

Dwa szczęścia:
Jaś - 08.11.2012
Hania - 06.11.2015
Stary 2014-08-23, 09:52   #4587
201604250957
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ParoleParole Pokaż wiadomość
TO możemy sobie podać ręce bo ja od 1 września też bedę bez pracy
o kurcze, a czemu tak? nie przedłużą Ci umowy?

Cytat:
Cześć. Ja dzisiaj wyspana, bo Jaś jest na noc u babci
fajnie masz ja średnio wyspana bo odrobaczaliśmy dziś koty a że musiały być na czczo to wieczorem zabraliśmy im już miseczki z karmą i od samego rana domagały się żarcia

Tż wyprawiony do pracy, poranni awanturnicy sobie śpią w najlepsze więc i ja bym chętnie pospała ale mam kupę roboty, mieszkanie do posprzątania, pełen kosz prania a tak bardzo mi się nie chce

agg polecam Ci ten przepis na 3bita, Tż jadł do kawy przed pracą i był zachwycony, ja spróbowałam i dla mnie jest wystarczająco słodki więc myślę, że możesz śmiało zrobić z tego przepisu ale po prostu połodzić budyń (ja gotowałam bez cukru) a zamiast kwaśnej śmietany ubić normalną kremówkę ze śnieżką i wtedy będzie tak słodkie że nikt nie da rady zjeść więcej niż kawałka

czy któraś się nudzi i chce wpaść do mnie posprzątać? zapraszam serdecznie!
Stary 2014-08-23, 10:03   #4588
lucyohlucy
Wtajemniczenie

Hahaha, uwielbiam jak koty-zarloki domagaja sie o jedzenie Naprawde potrafia byc upierdliwe wtedy

---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:02 ----------

U nas juz 18, dobrze za mam laptopa, bo mam 3 chlopa w domu i ogladaja rugby.
Swoja droga na tych rugbystach to mozna oko zawiesic
Stary 2014-08-23, 10:06   #4589
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Rise and shine ! Zaraz idziemy do faceta od sali a później panieński

Stary 2014-08-23, 10:09   #4590
ijaa
Zakorzenienie

Witam się przy śniadaniu i kawce.

Ja również wyspana. Wczoraj położyłam się o 23, ambitnie zakładając, że z łóżka obejrzę film. Gdzie tam. TŻ powiedział, że po 15 minutach spałam jak dziecko.

Pogoda za oknem piękna aż trochę żałuję, że nie mamy dzisiaj czasu na rower, albo chociaż spacer.

Gotuję kurczaka na sałatkę, którą zabieram na imprezę, dopijam kawkę i ruszam zaraz do działania: muszę pozmywać, ogarnąć trochę nasz aneks , a później zmontować sałatkę. Obiad praktycznie mam gotowy, tylko ziemniaczki machnę, więc.. z górki.

Miłego dnia

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!

Edytowane przez ijaa
Czas edycji: 2014-08-23 o 10:10
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości