|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3031 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Rozładunek czas już zacząć, by się cieszyć dzidzią naszą!!! Wrześniówki 2014 cz
Cytat:
---------- Dopisano o 07:26 ---------- Poprzedni post napisano o 07:24 ---------- Oby ta jesień była ładna bo chce pochodzić z mała na spacery ;-) bo w zimie różnie może być na wsi te chodniki często słabo odsniezone |
|
|
|
|
#3032 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rozładunek czas już zacząć, by się cieszyć dzidzią naszą!!! Wrześniówki 2014 cz
Cytat:
Też mam taką nadzieję. Chociaż już zapowiadają ze lato wraca i u nas w regionie jest dość ciepło we wrześniu
|
|
|
#3033 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie chcę zabunkrować się w domu,wystarczy,że zimą może takiego szału ze spacerami nie być a jednak chce się pochodzić z głębokim wózeczkiem,bo potem wiosna to przejdziemy już na spacerówki U nas może nie taka wieś ale też chodniki słabo odśnieżone...
Synuś Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie... |
|
|
|
|
#3034 |
|
Zadomowienie
|
Oby jeszcze było ciepło ;-) tamta zima była ładna może i ta bedzie ;-) moja kuzynka codziennie chodzila z mala bo było tak ładnie
|
|
|
|
#3035 |
|
Zakorzenienie
|
Ja w sumie nie pamiętam już jak było ale chyba nie aż tak najgorzej właśnie,bo po wigilii byłam z przyjaciółką na spacerze dosyć długim
z reguły świąt nie lubię ale te w końcu nie będą smutne jak już maluszek będzie Bo tą wigilię przepłakałam,bo miała być już ona z dużym brzuszkiem a wyszło jak wyszło i akurat w święta zrobiliśmy kolejny brzuszek Taki prezent od Mikołaja chyba
Synuś Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie... |
|
|
|
#3036 | |
|
Zadomowienie
|
A na pół siedzaco spróbuje dzisiaj ;-) może uda sie wyspac
---------- Dopisano o 07:40 ---------- Poprzedni post napisano o 07:38 ---------- Cytat:
Każda na święta dostała prezencik ;-) |
|
|
|
|
#3037 |
|
Wtajemniczenie
|
Kocham takie poranki ♥
|
|
#3038 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3039 |
|
Wtajemniczenie
|
piekne widoczki
widze ze nie tylko ja mialam dzis problem ze spaniem normlanie koszmar do tego bol w bozenie jkaby wszystko sie rozciagalo. Nawet o 6 wstalam juz pochodzic i tz sie wystraszyl ze to juz a on musial jechac do pracy
|
#3040 |
|
Zadomowienie
|
Mój też juz przeżywa mówił żebym nie rodziła jak on w pracy bedzie bo do domu ma koło 50 km. Heh ;-) śni mu sie juz poród
|
|
|
|
#3041 |
|
Wtajemniczenie
|
Taki widok ma Justek z pokoju. Mam nadzieję ze nie będzie wstawal ze wschodem slonca hehe. A w sypialni mamy zachód. I tez szczere pole i dalej jakiś domek
|
|
#3042 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Oj myślę ze i Justek i inne kruszynki będą grzeczne i bede wstawać tylko do przewijania i do jedzenia ;-) |
|
|
|
|
#3043 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#3044 |
|
Zadomowienie
|
Bedzie dobrze ;p Kurde ale mnie kuje w bozence...nie da mi pomalować sie bo chce do sklepu jechać
|
|
|
|
#3045 | |||
|
Konto usunięte
|
Amelie przykro mi z powodu Twojego serduszka
Ale tak jak dziewczyny pisały, dobrze że trzymałaś rękę na pulsie (dosłownie ) i nie dałaś się spławić. Wszystko posprawdzałaś i wyszło to teraz, a nie przy porodzie. Wszystko będzie dobrze Małemu nic nie jest, a Ciebie będą monitorować. Mój mąż jest po 3 ablacjach i śmiga żę aż miło Nie przejmuj się, nie płacz ![]() Cytat:
Dzisiaj zauważyłam, że na mojej wiśni zostały już same puste badyle Cytat:
Cytat:
Ja się już też męczę od jakiegoś czasu. Nie ma dla mnie jednej wygodnej pozycji. Ostatnimi dniami, pfu pfu, udaje mi się spać do 7 rano co uważam za dar z niebios, bo bywał noce kiedy spałam po 2-3h...
|
|||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3046 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobrej :-D życzę wszystkim miłej soboty. Ja zmykam odebrać wynik gbs i do hurtowni dziecięcej po wanienkę. ;-)
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3047 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#3048 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
u nas ok, chociaż na weekend zostaje sama z cora. Tyle dobrze, że jutro mogę pojechać do mamy to trochę mi pomoże.Amelie współczuję problemów z serduchem ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3049 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dzięki madziuszka za ten materiał
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3050 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobryy
my juz na nogach czekamy na babcie bo młodego chce zabrac na wycieczke w góry, choć tak jak Melu babe lubi tak dzis od rana mówi ze zostaje w dou z babcia ![]() plan taki ze wypija kawe, jak mały sie zdecyduje ze chce jechac to go wezma jak bedzie sie upierał z enei to zostaje w domu-nie bedziemy go zmuszac ![]() czekam na nich jak na zbawienie bo kawy mi sie juz chce jak nei wiem ![]() komu kawusia?
|
|
|
|
#3051 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Super masz podejscie di Melka i bardzo lubie czytac jak piszesz o nim. Ja podziękuję bo już wypiłam moja karmelowa latte
|
|
|
#3052 |
|
Rozeznanie
|
Niestablina... idę po kawkę - ale na mnie wpłynęłaś
|
#3053 |
|
Wtajemniczenie
|
do usług...
|
|
#3054 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki dziewczyny za ogromne wsparcie
) I faktycznie Niestabilna masz racje, może bez ciąży nie dowiedziałabym się o tym i coś mogło by się stać, dobrze czasami wierzyć w takie zbiegi okoliczności, szczęście w nieszczęściu ![]() Ana*** - systematycznie od dwóch miesięcy zaczął rosnąć mi puls przy dobrym ciśnieniu (leczę się tez na nadciśnienie), do puki nie przekraczał 100 było znośnie, później doszły problemy z wysiłkiem, duszności, uczucie miękkich nóg i zimne poty oraz uczucie trzepania od środka w rytm serca, lekarze to zbagatelizowali, ale do godziny 14 jestem w domu sama jak palec i zaczęłam się obawiać że stracę przytomność i uderzę się w brzuch... i stąd ta wizyta u kardiologa, oczywiście musiałam iść prywatnie w naszym cudownym kraju bo terminy są na styczeń (!) Niestabilna - dla takich widoków warto wcześnie wstawać! ![]() Dzięki jeszcze raz! Wyściskałabym wszystkie razem i każdą z osobna!
|
|
#3055 |
|
Rozeznanie
|
Ja też lubię posty o Melku czytać... No i mimo Asia że nie znam Twojego synusia i widziałam Go tylko na zdjęciach to bardzo Go lubię, chyba tylko z opowieści, bo wydaje się być mądrym chłopcem który poradzi sobie w życiu i nie da sobie w kaszę nadmuchać...
Dzień dobryy... Jak zwykle się nie wyspałam ale na szczęście biodro boli ciut mniej... Pójdę jednak dzisiaj do apteki może mi coś na nie dadzą... Idę robić kawkę, sniadanko i muszę z Babcią jechać po firanki do Jej mieszkania... Miłego dnia ;-) |
|
|
|
#3056 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3057 | |
|
Zakorzenienie
|
Elfirko ja tak mam. Jak mi spina brzuch to czasem nie mogę oddechu złapać, tak samo jak mała jest wysoko. Faktycznie może maluchy tak nam uciskają
Aniu, tak, swojego też nie mogę się doczekać, a co Amelie przykro mi kochana,ale dobrze, że u Ciebie to wykryli i maluszkowi nic nie jest Metka mi jak pokazywał picie to wth nie widziałam nic, jakąś plamkę i nie wiem jak oni to rozpoznają ![]() Słuchajcie... Wczoraj myślałam, że rodzę ![]() Miałam skurcze takie delikatne co dwie minuty i tak mnie rozbolał kręgosłup, że nie ogarniałam. Brzuch lekko bolał, ale te plecy... Dałam sobie pół godziny i na szpital w razie czegoś, ale przeszło. W dodatku niesamowicie się trzęsłam i nie wiem dlaczego Bałam się zasnąć z wrażenia, ale zasnęłam i brzuch już nie bolał, chociaż plecy tak. Już mam dość. I wiem, że dyskopatia się odzywa, bo wczoraj pobolewała mnie noga, czyli jak kiedyś Przepraszam, że marudzę na wstępie Cytat:
![]() Ja bym się napiła, bo przez to wstawanie w nocy ledwo żyję. Wstawanie jak wstawanie, ale potem męczenie się przez te plecy zeby zasnąć
|
|
|
#3058 |
|
Zakorzenienie
|
heh dzieki dziewczyny, no mam nadzieje ze da sobie moj robak rade w zyciu, z nami sobie daje wyśmienicie
![]() kawa sie leje do was po drutach ![]() Ania to miałas mała próbe przed własciwą akcja, kurcze im bliżej terminu tym chyba wszytki ebedziemy coś miały ciekawe czy u mnie sie coś pojawi, czy jak prze Marcelu bede twarda jak beton hehe
|
|
|
|
#3059 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tak jeszcze nigdy nie miałam, więc naprawdę przez myśl mi przeszło "Aśka, rodzimy!"
No wczoraj napisałam, że już chcę, więc mam a tak serio, ciekawe jaki to musi być ból, mnie lekko ćmiło na dole i jakby w jajnikach, miałam wrażenie, że zaraz dostanę okres i nie było to fajne, a co dopiero sam poród. Poza tym wczoraj od rana coś za często mnie podbrzusze pobolewało, tak co dwie godziny przez chwilkę i mijało. Dzisiaj jak wstałam też ukłuło i czuję takie kłucia jakby w jajnikach. Ciekawe czy rzeczywiście coś zaczyna się dziać i za parę dni się rozkręci ![]() Bo jeżeli długo nie boli i bardzo mocno to póki co jest okej? Jakby bardzo bolało i długo to wtedy cisnę do szpitala, ale jeśli to chwilowe i mija.. Do niedzieli Młoda niech się trzyma, jeszcze dwa dni
|
|
#3060 | |
|
Wtajemniczenie
|
carolciuska i allckarola i kachna
za wizytyDenaris super ze mały rośnie Cytat:
![]() evelina33 spokojnie,nie denerwuj sie Antananariwa ja wczoraj weszłam do lidla po 3 rzeczy!jeszcze dokladnie 3 te same rzeczy,ludzie stali z wózkami i tez nikt mnie nie przepuscil.Jeszcze gadalam przez tel i mowie "tak caly czas stoje w tej kolejce" ![]() anesh nie przejmuj sie tym wynikiem,moja kolezanka tez miala dodatni i podali antybiotyk i juz Amelie przykro mi ale na pewno bedzie dobrze elffirka mysle ze do więzienia nie trafisz,chociaz w tym kraju wszystko jest mozliwe Witam się rozrywa mi pachwinę ale to nic nowego słonko świeci szkoda ze zimno jest brrrJa naleze do zmarzluchów i dla mnie moglaby byc tylko wiosna i lato
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:35.

tymi oknami, umyje i za dwa dni wygladaja tak samo. Chyba czas pomyśleć o firankach hehe to nie będzie sie tak w oczy rzucać. Uroki życia na wsi.
Taki prezent od Mikołaja chyba 

Ale tak jak dziewczyny pisały, dobrze że trzymałaś rękę na pulsie (dosłownie
Małemu nic nie jest, a Ciebie będą monitorować. Mój mąż jest po 3 ablacjach i śmiga żę aż miło 
Ślub: 6 września 2008 ___
nie widziałam nic, jakąś plamkę i nie wiem jak oni to rozpoznają
Bałam się zasnąć z wrażenia, ale zasnęłam i brzuch już nie bolał, chociaż plecy tak. Już mam dość. I wiem, że dyskopatia się odzywa, bo wczoraj pobolewała mnie noga, czyli jak kiedyś
Przepraszam, że marudzę na wstępie

a tak serio, ciekawe jaki to musi być ból, mnie lekko ćmiło na dole i jakby w jajnikach, miałam wrażenie, że zaraz dostanę okres i nie było to fajne, a co dopiero sam poród. Poza tym wczoraj od rana coś za często mnie podbrzusze pobolewało, tak co dwie godziny przez chwilkę i mijało. Dzisiaj jak wstałam też ukłuło i czuję takie kłucia jakby w jajnikach. Ciekawe czy rzeczywiście coś zaczyna się dziać i za parę dni się rozkręci
za wizyty