|
|
#2641 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Majowe Żony 2011 część X
na all
![]() ja miałam to szczęście że głównie nosiłam leginsy długie i krótkie, plus krótkie spodenki i jedne rybaczki na jesień i zimę miałam dosłownie jedne jeansy na wyjście ale nie rurki tylko proste i dla ciebie zapewne za duże no i sama kupiłam używane ![]() z tego co kojarzę to śnieg spadł jak poszłam do szpitala i roztopił się jak wychodziłam ![]() Cytat:
![]() często wieczorami tak szalał że aż brzuch falował i codziennie jak P rano wstawał do pracy to tak samo kopał |
|
|
|
|
#2642 |
|
Zakorzenienie
|
W nast tyg mam gina to pochodze po uzywanych ciuchach moze cos upoluje
Zobaczymy jak u mnie bedzie z ruchami
|
#2643 |
|
Zakorzenienie
|
Z mojej perspektywy życzę Ci żebyś czuła
![]() Trzymajcie kciuki, idę do roboty ![]() Wysłane z mojego GT-S7580 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#2644 |
|
Zakorzenienie
|
Ewcia ja miałam jedne jeansy i jedne leginsy, chodziłam praktycznie tylko w tych leginsach, jeansy dlamnie nie wygodne
![]() a teraz na wyprzedażach kupiłam sobie fajne spodnie z H&M MAMA za 60 zł wiec pewnie w nich przechodzę do leginsów mam obrzydzenie
|
|
|
|
#2645 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Moze cos upoluje
|
|
#2646 |
|
Zakorzenienie
|
hello!
Joasiunia - witamy spowrotem wśród nas!!! ![]() Ewcia - córeczka! ale fajno! nam też lekarz poiwedział na jednym z pierwszych USG, że to dziewczynka ![]() co do spodni... to na początku jak brzuszek urósł to zakładałam sobie gumkę na guzik i dziurkę od guzika... dłuższą bluzkę i nie było widać. Ale potem już się nie dało tak, wiec zakupiłam spodnie ciążowe materiałowe w H&M , akurat jakaś promocja była. Były świetne..mega wygodne. Takaya, ja własnie mam kupon z H&M na 20% na kolekcje dziecięcą Faje te materiały w groszki ja ostatnio mam zajawki na jakies szycie... coraz cześciej o tym rozmyślam. Tylko maszyny brak ---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ---------- Passion, a jak w robocie? ---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:01 ---------- Monita, jak pobyt w Polsce? jak mama? wyluzowała troszku? |
|
|
|
#2647 |
|
Zakorzenienie
|
Dell gdzie była jak Cię nie było?
![]() jakos strasznie si nie nastawiam bo nawet mam przypadek po sasiedzku bratowej siostra byla 3tyg temu na polowkowym u tego samego gina co ja i jej powiedzial ze chlopak pozniej byla u gina i powiedzial ze on tu widzi dziewuche ![]() ciuszki napewno bede kupowac neutralne komus kremowke? tz mi wczoraj kupil ![]() dziewczyny szukam kiecki na wesele w pazdzierniku http://allegro.pl/dluga-sukienka-max...445828359.html chociaz wydaje mi sie ze material nie ciekawy(fajne ciuchy ma ten sprzedawca i tanie) http://allegro.pl/maxi-dluga-sukienk...509534407.html albo takie cos?
19.12.2014 Edytowane przez ewka1368 Czas edycji: 2014-08-22 o 11:19 |
|
|
|
#2648 |
|
Zakorzenienie
|
Hej. Pozdrowienia z Debek
![]() Joasia gratuluje ![]() Ewka rowniez gratuluje bedzie corusia tatusia ![]() Jechalismy przez Kielce i Lodz na morze, jutro wyjezdzamy moze skoczymy do Sopotu po drodze
|
#2649 |
|
Zakorzenienie
|
aaa wlasnie sie dowiedzialam ze bratowa w ciazy
![]() niezly baby boom ![]() ja, siostra, bratowa i jej sostra ![]() bedziemy z bratowa sobie ciuchy przezucac przez ogrodzenie ![]() kuleczka mam nadzieje ze wypad sie udal ![]() bo pogada to tak srednio chyba
19.12.2014 Edytowane przez ewka1368 Czas edycji: 2014-08-22 o 15:58 |
|
|
|
#2650 |
|
Zakorzenienie
|
Pogoda nawet niezla, chwile tylko pokropilo ale nie leje tak jak u Was od kilku dni tak slyszalam
---------- Dopisano o 16:53 ---------- Poprzedni post napisano o 16:37 ---------- Ewka to super bedziecie sobie chodzic na spacerki a dzieci beda mialy sid z kim bawic Passion bylam pod stadionem Twojego klubu chyba
|
#2651 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
myslalam ze bedzie taka kijowa jak u nas
|
|
#2652 |
|
Zakorzenienie
|
Helooo
Dell polecam maszynę z Lidla Tyle, że jak się pojawi to tego samego dnia znika Pewnie jakoś w październiku albo w lutym będzie bo jakoś tak co roku w tych miesiącach jest Ja mam tę : a moja sistra tę : (tak naprawdę to ta sama, tyle, że ta ma wypaśny design )![]() Ewka no ja pierwsze ubranka miałam w 90% naturalne No i dobrze, bo miał byc Janek Kuleczka no u nas dziś w miarę ok, ale wczoraj było zimno jak diabli! Ledwo 15st >< Passion jak tam po pracy? Monita żyjesz? Jak z mamą? Długo jeszcze będziecie w PL? |
|
|
|
#2653 |
|
Zakorzenienie
|
Kuleczko w lod z i byli s cie?
![]() Ja mam dola.xnow się ostro poklocilismy. Jest fatalnie powiem szczerze. Zresztą z każdej strony słyszę, że jestem beznadziejna i do niczego się nie nadaje. Wypadało by zniknąć ale nie ma gdzie. Wysłane z mojego GT-S7580 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#2654 |
|
Zakorzenienie
|
Passion
Może drina walniemy ? |
|
|
|
#2655 |
|
Zakorzenienie
|
Pije piwo
![]() Maz na szczęście w tym temacie ok. A le ostatnio np mama moja rzuca jakieś głupie teksty. Tata tez, ale pije wiec biorę na to poprawkę. O rodzinie TŻ juz nie wspominam. O dziwo szanowny napisał ze kocha przeprasza i to jego wina A w pracy było ok. Jednak nie jestem tak zielona jak przewidywał szef:P A Twoja m a ma co? Wysłane z mojego GT-S7580 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#2656 |
|
Zakorzenienie
|
Tak bylismy i tak mielismy jechac tamtedy tylko kielc nie mielismy w planach
bo sie troche po drodze zgubilismy. Passion wiem troche co czujesz, tez ostatnio mialam taki okres w zyciu. Eh faceci...
|
#2657 |
|
Zakorzenienie
|
I naprawdę oglad a liście stadion w lodzi? Przecież tam nie ma co, rudera
![]() Z mężem lepiej? Wysłane z mojego GT-S7580 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#2658 |
|
Zakorzenienie
|
Passion jak to moja mama
![]() Niestety jak się mieszka u rodziców to nie jest kolorowo- wiedziałam na co się pisze. |
|
|
|
#2659 |
|
Zakorzenienie
|
Passio no co ty nie ogladalismy bo bylismy koli 1 w nocy tam. Robilam tam co innego ;P
|
#2660 |
|
Zakorzenienie
|
W Reserved też jest -20% na kolekcję dziecięcą. Na nowa kolekcje i na przecenione!
Szkoda,że piżamki są w takich dużych rozmiarach, bo sa EXTRA http://www.reserved.com/pl/pl/ka323-...sanrio-co-ltd# http://www.reserved.com/pl/pl/kd904-...-piece-pyjamas |
|
|
|
#2661 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrze ze tz kocha i przeprasza ![]() Moje tesciowa pewnie tak o mnie mysli ale narazie milczy ![]() Cytat:
![]()
|
|
#2662 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki, dzieki ze o mnie pytacie
Przepraszam, ze Was zaniedbuje, ale my ciagle siedzimy w gosciach lub ich przyjmujemy. Rano jezdzimy do rodzicow, potem popolidniami/wieczorami przychodza do nas znajomi. Dzis juz ostatnia wizytacja.Ewciu, ja w ciazy nosilam spodnie ciazowe z HM, mialam dzinsy i takie grafitowe, materialowe i jeszcze leginsy coazowe tez z HMu, bardzo to wygodne bylo, zima brzuszek zakryty i nic nie podwiewalo... polecam! Passion... dobrze, ze juz sie ppgodziloscie ![]() Co do pytan, to wyjezdzamy w czwartek, a z mama ok!
|
#2663 |
|
Zakorzenienie
|
Kuleczko piłas alkohol w miejscu publicznym?
Monita fajnie, że Was gra. Tęsknię no i super ze mama daje zyc![]() Takaya ja wychowałam s ie w domu ale jakbym musiała poszła bym do bloków. Lepszy święty spokoj ![]() Ewka ja miałam jedne jeansy, dostałam po kimś. Jedne spodenki i tak to chodziłam w normalnych cechach. Tyle że końcówkę miałam latem to i luźne spódnice. Bluzki koszulki wszystko luźne mam. Dzisiaj już mi lepiej ![]() Ja idę na ognisko mąż na kawalerski. Wysłane z mojego GT-S7580 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#2664 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moim zdaniem powinnaś mieć coś dopasowanego co podkreśli brzuszek a nie taki worek ![]() Cytat:
a czemu ci gadają takie głupoty co? ![]() byliśmy chwilę w mieście, kupiłam sobie zegarek z pieniędzy urodzinowych zamówiłam też kolczyki wkrętki na all i jeszcze rozejrzę się za jakimś kremem do twarzy
|
||
|
|
|
#2665 |
|
Zakorzenienie
|
Tai bo ja jetsem taki nieudacznik
![]() pochwal się zakupami ![]() Ewka, pierwsza sukienka fajna, druga straszna
|
|
|
|
#2666 |
|
Zakorzenienie
|
e jakos mi sie marzyla dluga
![]() zobacze moze cos jeszcze znajde dzieki za opinie ![]() passion i znowu impreza ![]() tai pochwal sie
|
#2667 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Dziewuszki
Dziś nadrabiam zaległości... W końcu W klubie napiszę co nieco i wstawię fotki Swoją drogą-mam nadzieję,że pamiętam jak to się robi ![]() Takaya no słyszałam że Lidlowska maszyna jest dobra. Mi się moja niunia popsuła Muszę wysłać mojego Piotrusia do serwisu zapytać czy da się z nią coś zrobić ech.Passion jak po imprezach? A Majeczka z kim wtedy zostaje? No i kto Ci tak gada niefajnie? ![]() Ewcia zgadzam się z T'ai Masz ładną figurę-eksponuj to a nie ukrywaj No i baby boom niezły Dobra zmykam
|
|
|
|
#2668 |
|
Zakorzenienie
|
Asiu ale tu nie chodzi o ukrywanie tylko tak poprostu mi sie ubzdurało ze chciala bym miec dluga
![]() bylismy z tz na zakupach i mi nie pozwolil kupic nic dzieciowego powiedzial ze za wczesnie a w tesco firmy F&F byly przeceny na niemowlece rzeczy! nie gadam z nim dzis! ja chce juz cos miec!!! ![]()
|
#2669 |
|
Zakorzenienie
|
To bierz coś bardziej przy ciele
Na pewno pięknie wyglądasz Co do kupna to ja ostatnio widziałam w Reserved świetną koszulę taką maleńką I też mi P. nie pozwolił kupić. Była fajnie przeceniona, no ale. My mamy mnóstwo rzeczy ale tylko z tego względu, że ktoś coś tam dał i tyle Nic nie kupowaliśmy.Ale nie dziwię się,że chciałabyś już coś kupować
|
|
|
|
#2670 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A chciala bym chociaz jedna rzecz zeby sobie na nia patrzec Dostac pewnie dostaniemy cos od sis na bierzaco jak jej Piotrus bedzie wyrastal Ale to pewnie juz jak sie nasza kruszynka urodzi Wogole dzis mi tz dziala na nerwy!
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:53.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Muszę wysłać mojego Piotrusia do serwisu zapytać czy da się z nią coś zrobić ech.