Najpiękniejsze PMki za mąż wychodzą, byli chłopacy się z żalu zagłodzą!;) PM2014 cz29 - Strona 83 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-08-23, 15:36   #2461
mojakaren
Zakorzenienie

Dot.: Najpiękniejsze PMki za mąż wychodzą, byli chłopacy się z żalu zagłodzą!;) PM201

Cytat:
Napisane przez asiulek8 Pokaż wiadomość
Witam się i ja, to już jutro ale powiem wam, że taką oazą spokoju to nigdy nie byłam. Zobaczymy jak będzie jutro.

Suknia wisi już drugi dzień i się prostuje, welon od tygodnia, my po spowiedzi. W domu bez szału i fajerwerek . Wszyscy jak na razie spokojni i opanowani.

Wczoraj za to wieczorem dostaliśmy kolejny telefon, że dwóch osób nie będzie. Na dzień dzisiejszy płacimy za 6 pustych miejsc co nie jest małą sumą bo ponad 1300 zł!!!
zazdroszczę tego spokoju!!!
gorzej z goścmi, kurka, ale ludzie bywają egoistami ...

Cytat:
Napisane przez asiulek8 Pokaż wiadomość
Plan na jutro:
1. jechać rozłożyć winietki i przećwiczyć układ
2. odebrać z prasowania koszule TŻ'ta (jestem leniwa i nie chciało mi się prasować tych fabrycznych zaprasowań )
3. makijaż + fryzura
4. ubieranie
5. ślub !!!

Proszę o kciuki za jutrzejszy poranek , żeby to był ten z lepszych (wiadomo jak to w ciąży )
powodzenia dzisiaj!!!

Cytat:
Napisane przez kiss12550 Pokaż wiadomość
To już dziś niestety sporo rzeczy już do tej pory poszło nie tak, dlatego proszę o dużo brokulow żeby dzisiaj było pięknie

Wysłane z mojego ST23i przy użyciu Tapatalka
będzie pięknie zobaczysz!

Cytat:
Napisane przez Panna Izabela Pokaż wiadomość
Dołączam się do życzeń

A Ty spędź dzisiejszy dzień najlepiej, jak potrafisz, zajmij się sobą

Nie pamiętam, czy się chwaliłam, ale znalazłam balony niemal idealne
Nie możemy znaleźć dobrego wina- białe półwytrawne wynalazł tata, tanie i bardzo dobre (mimo, że nie lubię półwytrawnych). Nie możemy znaleźć półsłodkiego/ słodkiego, które nie jechałoby tak siarką wczoraj spróbowaliśmy mołdawskie (dusza zakonnika chyba ) i jest okropne, siarczyste jak nie wiem, została nam słodka Kadarka (półsłodka też siarczysta niestety). Jak to będzie złe, to już nie wiem co. Nie chciałam brać Carlo Rossi Sweet Red, bo miała go siostra tż, ale jak nie będzie innego wyjścia, to będziemy musieli się na niego zdecydować..
Wszystko jest pod górkę
a można wiedzieć skąd te balony idealne? bo mi się nic nie podoba

Dziś odebraliśmy obrączki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20140823_150714.jpg (37,1 KB, 100 załadowań)

jesteśmy jedno
jedno ze stali

1+1=3
mojakaren jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-23, 15:39   #2462
monidot
Zadomowienie

Dot.: Najpiękniejsze PMki za mąż wychodzą, byli chłopacy się z żalu zagłodzą!;) PM201

Wszystkim dzisiejszym Pmkom życzę wszystkiego najlepszego na Nowej Drodze Życia, duzo miłości i oby ten dzień był dla Was wymarzony
monidot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-23, 16:34   #2463
201604261006
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Anesthesia Pokaż wiadomość
Garnitur klasyczny, czarny, 100%
Swoją drogą, to czy poszetka jest niezbędna? Bo już się gubię, czy powinna być, czy niekoniecznie?
My nie mamy poszetki-Tż nie ma kieszonki w garniaku

Cytat:
Napisane przez monidot Pokaż wiadomość
Dziewczyny byłam dziś na próbnej fryzurze, co sądzicie? (zdjęcie 1, 2 i 3), mi wydaje sie że mogłoby byc jakoś inaczej ułożone. Chciałam loki na bok mieć.
A na codzień mam takie włosy (zdjęcie 4). A może coś innego byście mi zaproponowały? Ja już sama nie wiem.
Z boku i z tyłu śliczna A z przodu mi się nie widzi Nie podoba mi się też grzywka

Cytat:
Napisane przez mojakaren Pokaż wiadomość
Dziś odebraliśmy obrączki
201604261006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-23, 17:07   #2464
Anesthesia
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziewczyny byłam dziś na próbnej fryzurze, co sądzicie? (zdjęcie 1, 2 i 3), mi wydaje sie że mogłoby byc jakoś inaczej ułożone. Chciałam loki na bok mieć.
A na codzień mam takie włosy (zdjęcie 4). A może coś innego byście mi zaproponowały? Ja już sama nie wiem.
Ja ogólnie jestem przeciwniczką półrozpuszczonych upięć, bo wydaje mi się, że są mało trwałe Ogólnie masz przeuroczą urodę Fryzura dość ładnie wygląda, ale wg mnie te pasma są nieco za bardzo posklejane lakierem.

Cytat:
Napisane przez mysza93 Pokaż wiadomość
My nie mamy poszetki-Tż nie ma kieszonki w garniaku
Garniak mojego TŻta ma kieszonkę, więc stąd zagwozdka
Anesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-23, 17:16   #2465
Glodomorek
Zakorzenienie

Cytat:
Cudownie wyglądasz, tak lekko i dziewczęco. Śliczna jesteś
Włosy moim zdaniem z tyłu są ok, pomyślałabym coś o grzywce, nie będzie ci taka przeszkadzać?
Glodomorek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-23, 18:18   #2466
monidot
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Anesthesia Pokaż wiadomość
Ja ogólnie jestem przeciwniczką półrozpuszczonych upięć, bo wydaje mi się, że są mało trwałe Ogólnie masz przeuroczą urodę Fryzura dość ładnie wygląda, ale wg mnie te pasma są nieco za bardzo posklejane lakierem.
Tez mi się wydaje ze są za bardzo posklejane lakierem. I zastanawiam się teraz nad delikatnym kokiem na bok. Będę musiała sie chyba wybrac na drugą próbna fryzurę.

Cytat:
Napisane przez Glodomorek Pokaż wiadomość
Cudownie wyglądasz, tak lekko i dziewczęco. Śliczna jesteś
Włosy moim zdaniem z tyłu są ok, pomyślałabym coś o grzywce, nie będzie ci taka przeszkadzać?
A co z grzywka jest nie tak ? Mi taka nie przeszkadza

---------- Dopisano o 18:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ----------

Cytat:
Z boku i z tyłu śliczna A z przodu mi się nie widzi Nie podoba mi się też grzywka
A co z grzywką jest nie tak ? No mi też się słabo widzi z przodu. Myślę czy czasem koka takiego luźnej nie zrobić na lewy bok
Stary 2014-08-23, 19:18   #2467
karolinuuusia
Zakorzenienie

Pozdrawiamy z Bułgarii

Alicja

karolinuuusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-23, 20:04   #2468
marlenqa22
Zadomowienie

Cześć dziewczyny
pamiętacie mnie jeszcze? nie udzielałam się bo mieliśmy problemy z netem.

Dzisiaj mija 3tygodnie jak jestem żonką jest cudownie! mieszkamy sami bez rodziców, dogadujemy się super, nie kłócimy się, cud miód orzeszki

7września lecimy na tydzień na Kretę. Nie mogę się doczekać!!

2 dni temu mieliśmy pogrzeb, zmarła ciocia męża, nagle zasnęła w fotelu i już się nie obudziła. Byla na weselu, bawiła się świetnie, jej córka nawet złapała welon.
Wszyscy byliśmy zszokowani, więc po weselu był pogrzeb..

Wpadłam w jakąś taką nostalgię, ciągle rozpamiętuje wesele, tak bardzo żałuje że już po!!!
Suknię będę próbowała sprzedać,na razie jest w renowacji bo niestety ma parę dziurek.
Zdjęcia ze ślubu i z pleneru dopiero za 3 tygodnie, płytka aż za 3 miesiące!
Chyba się nie doczekam..

Kochane które są jeszcze przed. Cieszcie się, nawet nie wiecie jak mi brakuje przygotowań..

1 lipiec 2022- czekamy na Ciebie maleństwo
marlenqa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-23, 20:28   #2469
kallina_2014
Wtajemniczenie

monidot,

przepraszam, że to napiszę ale moim zdaniem fryzura jest fatalna, dodaje Ci jakieś 15 lat.
Przy tak dziewczęcej urodzie jaką masz, ja postawiłabym na coś takiego:
kok.jpg

lub:

thumb_7112_post_catalog_photo.jpg
Stary 2014-08-23, 20:45   #2470
mimi_77
Zakorzenienie

docik - bardzo współczuję... trzymaj się kochana

swiat katarzyny - piękna relacja, wygladałaś obłednie graulacje

pysia - faktycznie nieciekawie.. nawet nie wiem jak Cie pocieszyc.. wyłap z tej krzywej sytuacji pozytywy i ciesz się z nich. dasz rade

mojakaren - bardzo ładne obrączki

monidot - postawiłabym raczej na jakies luźne loki , rozpuszczone , może spięte z boku. masz bardzo ładną, dziewczęcą figurę

Dzisiejsze PMki sa już mężatkami wiec wszystkiego najwspanialszego na nową droge zycia!!!

Wybaczcie, że sie tak pojawiam i znikam ale mam nauczkę, że tak szybko minął czas przygotowań i wesela, że teraz zyję każdą chwilą z mężem i czerpie z życia pełnymi garściami. Wrócilismy z gór, było cudownie zyjemy sobie teraz pochlonieci praca TŻ, zaraz i moją od 1 wrzesnia, obowiązkami małzeńskimi (jak pranie, gotowanie itp ) ale tez staramy się spędzać chociaż z godzinę codziennie razem na rozmowie, zwykłym przytuleniu. A potem razem zasnąć cudownie, ciesze się, ze nie zamieszkaliśmy razem przed ślubem (nie mam nic przeciwko parom , które mieszkają!) . Postanowilismy tak, udało się i jest cudnie. Nie idealnie - ścinamy się czasem ale nie ma już wielkich kłotni jak przed slubem. Sama staram sie być łaskawsza (ogolnie jestem troche klotliwa) a małżeństwo sporo uczy, pokory głównie. ogólnie polecam

Dostalismy pare fotek (ok 300 ) od kuzyna . Wstawiam, jutro usunę

Mam jakis problem z dodawaniem załączników. Tylko jedna fotka mi weszła

Antosia 12.05.2015

Edytowane przez mimi_77
Czas edycji: 2014-08-25 o 17:47
mimi_77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-23, 21:56   #2471
201604261006
Konto usunięte

Ślicznie wyglądałaś

Kurcze, dziewczyny, czy podczas przysięgi używa się 2 imion?
Bo ja mam 2, i nie wiem czy Tż ma mówić: Biorę Ciebie Anno Agato? (imiona przypadkowe)
Stary 2014-08-23, 22:02   #2472
kallina_2014
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mimi_77 Pokaż wiadomość
docik - bardzo współczuję... trzymaj się kochana

swiat katarzyny - piękna relacja, wygladałaś obłednie graulacje

pysia - faktycznie nieciekawie.. nawet nie wiem jak Cie pocieszyc.. wyłap z tej krzywej sytuacji pozytywy i ciesz się z nich. dasz rade

mojakaren - bardzo ładne obrączki

monidot - postawiłabym raczej na jakies luźne loki , rozpuszczone , może spięte z boku. masz bardzo ładną, dziewczęcą figurę

Dzisiejsze PMki sa już mężatkami wiec wszystkiego najwspanialszego na nową droge zycia!!!

Wybaczcie, że sie tak pojawiam i znikam ale mam nauczkę, że tak szybko minął czas przygotowań i wesela, że teraz zyję każdą chwilą z mężem i czerpie z życia pełnymi garściami. Wrócilismy z gór, było cudownie zyjemy sobie teraz pochlonieci praca TŻ, zaraz i moją od 1 wrzesnia, obowiązkami małzeńskimi (jak pranie, gotowanie itp ) ale tez staramy się spędzać chociaż z godzinę codziennie razem na rozmowie, zwykłym przytuleniu. A potem razem zasnąć cudownie, ciesze się, ze nie zamieszkaliśmy razem przed ślubem (nie mam nic przeciwko parom , które mieszkają!) . Postanowilismy tak, udało się i jest cudnie. Nie idealnie - ścinamy się czasem ale nie ma już wielkich kłotni jak przed slubem. Sama staram sie być łaskawsza (ogolnie jestem troche klotliwa) a małżeństwo sporo uczy, pokory głównie. ogólnie polecam

mimi,

wyglądałaś przepięknie!!!!!
Twój TŻ pewnie pęka z dumy, że ma tak śliczną żonę!
Gratuluję Wam i życzę szczęścia !

Dziewczyny, czy duzo z Was nie mieszkało ze swoimi TŻ przed ślubem?
Ja mieszkam ze swoim prawie 5 lat, praktycznie od początku naszej znajomości (zamieszkalismy razem po ok 5-ciu miesiącach bycia ze sobą) i tak z czystej ciekawości zastanawiam się czy jesteśmy wyjątkiem..

Edytowane przez kallina_2014
Czas edycji: 2014-08-23 o 22:09
kallina_2014 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-23, 22:18   #2473
mimi_77
Zakorzenienie

Oj przesadzacie laski Ale dziekuję za miłe słowa

Mój TŻ używał jednego imienia, mojego głownego Nie wiem jak jest w innych kościołach ale w naszy tylko jednego się uzywa

Antosia 12.05.2015

Edytowane przez mimi_77
Czas edycji: 2014-08-25 o 17:48
Stary 2014-08-23, 23:11   #2474
Glodomorek
Zakorzenienie

Cytat:
Ślicznie wyglądałaś

Bo ja mam 2, i nie wiem czy Tż ma mówić: Biorę Ciebie Anno Agato? (imiona przypadkowe)
Używa się tylko pierwszego imienia

karolinuuusia, wypoczywaj spokojnie

marlenqa22
Udanej podróży, Kreta moje marzenie
Współczuję sytuacji w rodzinie, dobrze że ciocia zdążyła się chociaż z wami pobawić.

mimi_77, ładnie razem wyglądacie. Długo byliście razem przed ślubem?

monidot
Grzywka taka, przynajmniej u mnie lubi brzydko się układać po jakiejś chwili, a już po kilku godzinach tańców tak sama nie wygląda, poprawianie jej co chwilę też średnio przyjemne. Po prostu przemyśl, czy u ciebie tak nie będzie.
Stary 2014-08-23, 23:15   #2475
mimi_77
Zakorzenienie

Znamy sie 12 lat, bylismy przed slubem razem 2 i pol roku

Antosia 12.05.2015

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-08-24, 07:27   #2476
tinyheart
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kallina_2014 Pokaż wiadomość

Ja mieszkam ze swoim prawie 5 lat, praktycznie od początku naszej znajomości (zamieszkalismy razem po ok 5-ciu miesiącach bycia ze sobą) i tak z czystej ciekawości zastanawiam się czy jesteśmy wyjątkiem..
My mieszkamy razem 4 lata, ślub jak na razie nie wiadomo kiedy :P Ale zamieszkaliśmy razem po mniej niż roku. Wydaje mi się, że coraz więcej par w dzisiejszych czasach mieszka razem przed ślubem.

mimi- Ślicznie wyglądałaś

You're all I ever wanted
I didn't see how it could change
That something was missing until today
tinyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-24, 09:27   #2477
Glodomorek
Zakorzenienie

Cytat:
My mieszkamy 5lat, zamieszkaliśmy jakoś po roku znajomości. Ale trochę żałuję, gdyby była inna sytuacja mogliśmy pobrać się dużo wcześniej.
Stary 2014-08-24, 09:59   #2478
mojakaren
Zakorzenienie

Cytat:

wyglądałaś wspaniale! nawet w pierwszej chwili skojarzyło m isię podobieństwo z Kate Middleton! :P:

jesteśmy jedno
jedno ze stali

1+1=3
mojakaren jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-24, 10:12   #2479
say-hello
Zakorzenienie

Kalina, my zamieszkalismy razem po roku a po 4.5 roku wzielismy ślub
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-24, 10:27   #2480
Linaewen
Zakorzenienie

Cytat:
mimi,

wyglądałaś przepięknie!!!!!
Twój TŻ pewnie pęka z dumy, że ma tak śliczną żonę!
Gratuluję Wam i życzę szczęścia !

My zamieszkaliśmy razem w jednym mieszkaniu po 3 latach (rok po zaręczynach). Ale byliśmy w bardzo wygodnej sytuacji, bo po pół roku TŻ zamieszkał nade mną "wynajmując" mieszkanie od moich rodziców-adaptowany strych, więc i tak tylko spaliśmy osobno właściwie
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie."
za: whitepointeshoes
Linaewen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-24, 10:41   #2481
Anesthesia
Wtajemniczenie

Mimi, pięknie wyglądałaś!

My jesteśmy związkiem na odległość i po ok. pół roku razem (zaczęliśmy być razem po niecałym miesiącu znajomości ) zaczęliśmy już spędzać razem każdy weekend, najpierw dwudniowy, a po jakimś czasie już trzydniowy Więc przez jakieś 3 lata spędzaliśmy razem każdy weekend (3 dni w tygodniu, wspólne noce i dnie ) oraz oczywiście wakacje, ferie itp. Zamieszkanie było więc dla nas bardzo naturalne i przyszło samo z siebie jak tylko TŻ mógł się przeprowadzić do Krakowa. Nastąpiło to po ok. 3 latach znajomości i mieszkamy razem już blisko 3 lata
Anesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-24, 10:55   #2482
zły jeż
Raczkowanie

Hej! Dzięki za miłe słowa na temat sukni i obrączek.

mojakaren
Gratuluję załatwienia spraw kościelnych oraz związanych z salą. Fajnie, że menu już ustalone. Też myślę, że impreza w piątek będzie motywacją dla właściciela do dobrego ogarnięcia wszystkiego dla Was.
Bardzo ładne macie obrączki!

oluska227887
Doczytałam Twoją relację. Bardzo się cieszę, że jesteś zadowolona, wszystko się udało na weselu i poprawinach. Serdeczne gratulacje jeszcze raz!

TysiaBB1989
Nieźle z tym egzaminem. :O Powiem szczerze, że też się obawiałam jakiegoś odpytywania i coś tam sobie powtórzyłam.

Anesthesia
Super, że udało się kupić garniak i buty. Dzięki za opinię na temat makijażu, nie wiem już sama co o nim myśleć, bo zaczęłam rozważać odważniejszą kolorystykę.

mimi_77
Wyglądaliście pięknie, tacy szczęśliwi.

kallina_2014
Zamieszkaliśmy z narzeczonym po około 8 miesiącach bycia ze sobą, później mieszkaliśmy razem przez nieco ponad rok i niedawno się rozdzieliliśmy do czasu ślubu.
Stary 2014-08-24, 11:07   #2483
TysiaBB1989
Rozeznanie

miałyście / będziecie miały może barmana na weselu ? my się mocno zastanawiamy nad tą opcją,
nasz hotel proponuje nam 2500 zł barek z barmanem i teraz nie wiem czy to dużo czy nie.

miałyście z sali czy wolnego z polecenia albo z ogłoszenia ?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-08-24, 11:52   #2484
bardorja
Zadomowienie

Cytat:
Ślicznie wyglądałaś

Podczas przysięgi tylko tego pierwszego imienia.
Ja mam Dorota Martyna.
a Bartek będzie mówili: ja Bartosz biorę sobie ciebie Doroto za żonę.. itp

Cytat:
Napisane przez TysiaBB1989 Pokaż wiadomość
miałyście / będziecie miały może barmana na weselu ? my się mocno zastanawiamy nad tą opcją,
nasz hotel proponuje nam 2500 zł barek z barmanem i teraz nie wiem czy to dużo czy nie.

Strasznie drogo!
Ale to zależy czy w tym macie alkohol bo u oni życzą sobie 2000tys i trzeba samemu kupić alko
Dla mnie to zbędne i mega drogie

Daję z siebie 200%
bardorja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-24, 12:35   #2485
monidot
Zadomowienie

Cytat:
monidot,
przepraszam, że to napiszę ale moim zdaniem fryzura jest fatalna, dodaje Ci jakieś 15 lat.
Dziękuję za opinie . Każda opinia mnie interesuje zarówno pozytywna jak i negatywna. Też zaczęłam mysleć o jakimś koku ale takim luźno upietym bo widzę że w takiej fryzurze nie wyglądam najkorzystniej. To już tutaj (zdjęcie w załączniku) wyglądam lepiej a sama sobie zrobiłam te loki.

Cytat:
Dziękuję .
Kochan pięknie wyglądaliście i widać na Waszych twarzach szczęście

My nie mieszkamy razem mimo że znamy się prawie 7 lat. Po ślubie będzie więc niespodzianka . Ale znam już nawyki Tż bo nieraz wyjeżdżaliśmy ze znajomymi lub sami na wakacje, nieraz u niego nocowałam. No i znamy się już tyle lat że zdążyliśmy się już dość poznać więc wiem czego sie spodziewać po wspólnym zamieszkaniu

Cytat:
monidot
Grzywka taka, przynajmniej u mnie lubi brzydko się układać po jakiejś chwili, a już po kilku godzinach tańców tak sama nie wygląda, poprawianie jej co chwilę też średnio przyjemne. Po prostu przemyśl, czy u ciebie tak nie będzie.
A możesz mi zaproponować co można zrobić z tak długą grzywką? Bo ja nie mam. Aktualną długość grzywki widać na załączonym zdjęciu.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_1943.jpg (82,2 KB, 98 załadowań)
Stary 2014-08-24, 12:53   #2486
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez TysiaBB1989 Pokaż wiadomość

my mieliśmy barmankę - wszystko było zapewniane przez naszą salę, alkohole, barmanka, szkło, słomki i inne pierdoły. my kupowaliśmy tylko owoce do baru i udostępnialiśmy naszą wódkę weselną, dodatkowo wystawiliśmy kilka własnych butelek (whisky i wina, do tego kilka likierów). płaciliśmy wg zużycia alkoholi (ceny niestety takie jak w lokalu), wyszło nam 1800zł na 66 osób. goście byli baaaardzo zadowoleni, wszyscy chwalili
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-24, 13:05   #2487
TysiaBB1989
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez bardorja Pokaż wiadomość
Strasznie drogo!
Ale to zależy czy w tym macie alkohol bo u oni życzą sobie 2000tys i trzeba samemu kupić alko
Dla mnie to zbędne i mega drogie
to jest już wszystko w cenie. alkohol o wartości ok 15o0 zł i wszystko tj. szklanki, słomki, wszystkie duperelki. nic nas nie interesuje.

A sam stół z alkoholami tak aby goście sobie sami robili to 1500zł
Stary 2014-08-24, 13:29   #2488
bardorja
Zadomowienie

Ostatnia przymiarka i suknia do domu !!!!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1408879900606.jpg (53,1 KB, 177 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1408879920673.jpg (74,7 KB, 164 załadowań)

Daję z siebie 200%
bardorja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-24, 13:33   #2489
201604261006
Konto usunięte

Cytat:
My nie mieszkamy w sumie teraz prawie mieszkamy bo jestem u niego 2 tydzień ale jednak oficjalnie po ślubie

Cytat:
Mój TŻ używał jednego imienia, mojego głownego Nie wiem jak jest w innych kościołach ale w naszy tylko jednego się uzywa
Cytat:
Używa się tylko pierwszego imienia
Cytat:
Napisane przez bardorja Pokaż wiadomość
Podczas przysięgi tylko tego pierwszego imienia.
Ja mam Dorota Martyna.
a Bartek będzie mówili: ja Bartosz biorę sobie ciebie Doroto za żonę.. itp
Dzięki za odpowiedzi, odetchnęłam z ulgą
Stary 2014-08-24, 13:33   #2490
Le_lena
Raczkowanie

To i ja się wtrącę do tematu barmanów My prawdopodobnie weźmiemy.
Krzyknęli nam 500 zł za alkohol - dostają kasę i kupują co trzeba, a do tego 1500 za obsługę czyli wszystko co potrzebne i dużo dużo pokazów - bo będą z nami praktycznie przez całą noc. Myśle, że to wcale nie wygórowana cena , a gdzie nie słyszę to chwalą taką atrakcję na weselach

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości