Firmę Ziaja uwielbiamy, wszystkie kosmetyki znamy :) - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-08-24, 08:10   #1
Jeannee
Zakorzenienie

Firmę Ziaja uwielbiamy, wszystkie kosmetyki znamy :)

Witam wszystkie dziewczyny

Postanowiłam założyć wątek plotkowy dla miłośniczek kosmetyków Ziaja. Wiem, że jest już wątek zbiorczy na ten temat:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=420777
Jednak nie chciałabym spamować na tamtym.

Zapraszam tutaj dziewczyny które chciałyby poplotkować, miło spędzić czas, poznać nowe koleżanki, pogadać o TŻtach, pracy, pasjach, o tym co uwielbiacie i co Was wkurza Oczywiście Ziaja motywem przewodnim

Piszcie w pierwszym poście imię, wiek i Wasz ulubiony kosmetyk z Ziaji. Chciałabym stworzyć listę ziajoholiczek

1. Jeannee- Asia, 23 lata, ulubiony kosmetyk z Ziaji: bloker
2. Thewerka27- Weronika, 22 lata, ulubiony kosmetyk z Ziaji: Mikrodermabrazja Pro
3. florence244- Ewelina, 21 lat, ulubiony kosmetyk z Ziaji: oliwkowa maska do rąk i paznokci, bloker i kakaowy krem do rąk
4. apple1602- Natalia, 25 lat, ulubiony kosmetyk z Ziaji: Liście Manuka - Pasta peelingująca
5. Abisans- Agnieszka, 18 lat, ulubiony kosmetyk z Ziaji: bloker

6. _Matilde_- 27 lat, ulubiony kosmetyk z Ziaji: żel pod prysznic i masło do ciała Masło Kakaowe
7. Wisienka97- Aga, 17 lat, ulubiony kosmetyk z Ziaji: krem oliwkowy do cery suchej i normalnej
8. Kolorowa89- Karolina, 25 lat, ulubiony kosmetyk z Ziaji: krem BIO aloesowy nieperfumowany i kokosowe masło do ciała
9. princess18- Beata, 21 lat, ulubiony kosmetyk z Ziaji: żel pod prysznic SopotSpa i peeling Ziaja pro super mocny
10. wiolusia00- 21 lat, ulubiony kosmetyk z Ziaji: peeling z mikrogranulkami i krem z filtrem matujący

11. bitterheart- Magda, 21 lat, ulubiony kosmetyk z Ziaji: maska na włosy z serii masło kakaowe
12. xdate- Patrycja, 26 lat, ulubiony kosmetyk z Ziaji: tonik liście manuka i krem cc
13. Wanilka5- Jaga, 25 lat, ulubiony kosmetyk z Ziaji: mleczko ogórkowe do demakijażu i kremowe mydło z kaszmirem
14. aguleekk- ulubiony kosmetyk z Ziaji: żel do twarzy z serii Manuka
15. ParoleParole- Sylwia, 23 lata, ulubiony kosmetyk z Ziaji: reduktor z serii manuka i cała seria Sopot spa

16. daydreaming_- Magda, 21 lat, ulubiony kosmetyk z Ziaji: krem na noc z witaminą C
17. MariaFrancesca- Ewa, 31 lat, ulubiony kosmetyk z Ziaji: krem biolipidowy
18. Kelpie- Irmina, 26 lat, ulubiony kosmetyk z Ziaji: ?
19. CzerwonaDziewczyna- Dorota, 23 lata, ulubiony kosmetyk z Ziaji: płyn do demakijażu dwufazowy, mydło pod prysznic kakaowe i peeling z serii Pro bardzo mocny
20. iza89- Iza, 25 lat, ulubiony kosmetyk z Ziaji: bloker, żel do twarzy i pasta z serii Manuka

21. Talullah- 30 lat, ulubiony kosmetyk z Ziaji: mydła pod prysznic i pasta oczyszczająca manuka
22. Lonely Day- 19 lat, ulubiony kosmetyk z Ziaji: pasta oczyszczająca i żel Manuka
23. paulinunia- Paulina, 23 lata, ulubiony kosmetyk z Ziaji: pasta i krem na noc z serii manuka
24. iggusia- Iga, 20 lat, ulubiony kosmetyk z Ziaji: Ziaja Med, Kuracja Wzmacniająca, Szampon przeciw wypadaniu włosów
25. Aneidra- Ola, 22 lata, ulubiony kosmetyk z Ziaji: nuno żel do twarzy i sopot sun po opalaniu

Jeszcze raz przypominam, że to wątek plotkowo- kosmetyczny
Zapraszam do dyskusji

Edytowane przez Jeannee
Czas edycji: 2015-02-23 o 12:36
Jeannee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-24, 08:40   #2
apple1602
Zadomowienie

Dot.: Firmę Ziaja uwielbiamy, wszystkie kosmetyki znamy :)

Seria Liście Manuka - Pasta peelingująca Hit. Lubiłam też masło kakaowe. Niestety od kilku lat mam wrażenie, że moja skóra potrzebuje czegoś więcej, a Ziaja dobrze się sprawdza u nastolatek i osób mniej wymagających.

Kity- krem wygładzający 25+ (zapychacz!), bloker (poparzona skóra), krem do rąk Kozie Mleko (niewystarczający na zime)
apple1602 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-24, 08:46   #3
thewerka27
Zadomowienie

Melduję się na plotkowym!

Thewerka27: Weronika, wbrew liczbie, która widnieje w moim nicku mam 22 lata, ulubiony kosmetyk Ziaji? Hmm, lubię pastę oczyszczającą Manuka ale na podium jak na razie pozostaje Mikrodermabrazja Pro
thewerka27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-24, 08:51   #4
Jeannee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez apple1602 Pokaż wiadomość
Seria Liście Manuka - Pasta peelingująca Hit. Lubiłam też masło kakaowe. Niestety od kilku lat mam wrażenie, że moja skóra potrzebuje czegoś więcej, a Ziaja dobrze się sprawdza u nastolatek i osób mniej wymagających.

Kity- krem wygładzający 25+ (zapychacz!), bloker (poparzona skóra), krem do rąk Kozie Mleko (niewystarczający na zime)
O tak, też uwielbiam tą pastę To mój kolejny hit
Dla mnie bloker to cudo
Dopisać Cię do pierwszego postu?

Cytat:
Napisane przez thewerka27 Pokaż wiadomość
Melduję się na plotkowym!

Thewerka27: Weronika, wbrew liczbie, która widnieje w moim nicku mam 22 lata, ulubiony kosmetyk Ziaji? Hmm, lubię pastę oczyszczającą Manuka ale na podium jak na razie pozostaje Mikrodermabrazja Pro
Witaj Widzę, że pasta manuka robi hit Już Cię dopisuję do watku. Masz więcej kosmetyków z serii Manuka?
Stary 2014-08-24, 08:52   #5
florence244
Zakorzenienie

Ewelina, mam 21 lat

Ulubione produkty to: oliwkowa maska do rąk i paznokci, bloker i kakaowy krem do rąk
florence244 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-24, 08:57   #6
Jeannee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez florence244 Pokaż wiadomość
Ewelina, mam 21 lat

Ulubione produkty to: oliwkowa maska do rąk i paznokci, bloker i kakaowy krem do rąk
Witaj na wątku
Oliwkową maskę do rąk i paznokci też bardzo lubię
Testowałaś już może serię Manuka?
Stary 2014-08-24, 09:00   #7
apple1602
Zadomowienie

Proszę mnie dopisać.
Natalia 25 witam witam

Właśnie robię Ziajowe zakupy online. Zapomniałam wspomnieć o hitowych maseczkach glinkowych!

Wrzucić do koszyka maskę do włosów kakaową? Jaki szampon polecacie (mało problemowe włosy, niefarbowane )

Edytowane przez apple1602
Czas edycji: 2014-08-24 o 09:01

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-08-24, 09:03   #8
mietowka84
Rozeznanie

Cytat:
Ewelina, mam 21 lat

czy ten kakaowy krem do rak mocno pachnie? ja nie przepadam za mocno zapachowymi kosmetykami, bo czesto mnie glowa od nich boli.

Ja lubie tonik ogorkowy
mietowka84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-24, 09:06   #9
thewerka27
Zadomowienie

Z serii Manuka mam jeszcze krem z kwasem na noc, na razie jestem jeszcze w fazie testu, więc pożyjemy zobaczymy.

Jeśli chodzi o Ziajowe produkty do włosów, to niestety nie doradzę Ci nic w tej kwestii, gdyż mam swoich włosowych ulubieńców z Balei, którym jestem wierna cały czas.
Stary 2014-08-24, 09:10   #10
apple1602
Zadomowienie

Cytat:
Z serii Manuka mam jeszcze krem z kwasem na noc, na razie jestem jeszcze w fazie testu, więc pożyjemy zobaczymy.

Jeśli chodzi o Ziajowe produkty do włosów, to niestety nie doradzę Ci nic w tej kwestii, gdyż mam swoich włosowych ulubieńców z Balei, którym jestem wierna cały czas.
Balea Nie mam dostępu, a w sklepach z chemią z Niemiec chcą za zwykły szampon a nawet i 20 zł! Muszę kiedyś poczytać recenzje, wybrać odpowiednie i zrobić zbiorcze zamówienie na All.
Stary 2014-08-24, 09:11   #11
Jeannee
Zakorzenienie

Cytat:
Proszę mnie dopisać.
Natalia 25 witam witam

Właśnie robię Ziajowe zakupy online. Zapomniałam wspomnieć o hitowych maseczkach glinkowych!

Wrzucić do koszyka maskę do włosów kakaową? Jaki szampon polecacie (mało problemowe włosy, niefarbowane )
Ja polecam szampon z Ziaji do włosów normalnych, skoro masz bezproblemowe włosy Mój TŻ używa, ja czasem mu podkradam
Ten -->
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ormalnych.html

Cytat:
Napisane przez mietowka84 Pokaż wiadomość
czy ten kakaowy krem do rak mocno pachnie? ja nie przepadam za mocno zapachowymi kosmetykami, bo czesto mnie glowa od nich boli.

Ja lubie tonik ogorkowy
Moim zdaniem pachnie tak jak cała seria. Zapach nie jest zbyt nachalny. Jeśli lubisz zapach kakao to na pewno będziesz zadowolona
Mi seria ogórkowa nie służy

Dopisać Cię do wątku?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-08-24, 09:11   #12
201612060923
Konto usunięte

Jestem. Agnieszka, 18 lat.

Ja też uwielbiam Bloker-bez niego nie wyobrażam sobie funkcjonowania. Poza tym ich mydła pod prysznic-uwielbiam je kupować w różnych wersjach, jak na razie prowadzi u mnie Kakaowe i Kaszmirowe.

Ja się zastanawiam nad jakąś Ziajową odżywką do włosów(od razu mówię, że mimo wszystko będę ją spłukiwała, bo moje włosy nie przepadają za produktami b/s), bo w Stokrotce widziałam u siebie coś do włosów tej firmy.

Ja krem z kwasem na noc z serii Manuka kupię jak tylko wejdzie do Rossa. Mam nadzieję, że rozjaśni i złuszczy mi skórę, pomoże w walce z niedoskonałościami, zwłaszcza na dekolcie-on wygląda gorzej niż twarz.

Edytowane przez 201612060923
Czas edycji: 2014-08-24 o 09:14
201612060923 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-24, 09:14   #13
apple1602
Zadomowienie

Ładnie pachnie ten szampon figowy? Moje włosy masakrycznie szybko i trwale chłoną zapachy i bardzo często nawet na drugi dzień jak powieje wiatr to czuję zapach szamponu czy odżywki! Dlatego mam nadzieję, że nie pachnie żadnym kwasem
Stary 2014-08-24, 09:22   #14
Jeannee
Zakorzenienie

[1=6007d5c0f676d2f478e53dd b9b0578e19bc7453a_5eb09e8 463afa;47833647]Jestem. Agnieszka, 18 lat.

Ja też uwielbiam Bloker-bez niego nie wyobrażam sobie funkcjonowania. Poza tym ich mydła pod prysznic-uwielbiam je kupować w różnych wersjach, jak na razie prowadzi u mnie Kakaowe i Kaszmirowe.

Ja się zastanawiam nad jakąś Ziajową odżywką do włosów(od razu mówię, że mimo wszystko będę ją spłukiwała, bo moje włosy nie przepadają za produktami b/s), bo w Stokrotce widziałam u siebie coś do włosów tej firmy.

Ja krem z kwasem na noc z serii Manuka kupię jak tylko wejdzie do Rossa. Mam nadzieję, że rozjaśni i złuszczy mi skórę, pomoże w walce z niedoskonałościami, zwłaszcza na dekolcie-on wygląda gorzej niż twarz.[/QUOTE]

Witaj Zaraz Cię dopisuję do listy
Mydło kaszmirowe pod prysznic sobie kupiłam, czeka w kolejce do przetestowania A kakakowe super
Co do odżywek to nie pomogę, jakoś nigdy nie kupowałam odżywek z Ziaji. Dlatego, że przeważnie litrowe kupuję w hurtowniach fryzjerskich. Ale obiecałam sobie, że będę po koleji wszystkie testować, jak wykończę tą co mam teraz

Cytat:
Ładnie pachnie ten szampon figowy? Moje włosy masakrycznie szybko i trwale chłoną zapachy i bardzo często nawet na drugi dzień jak powieje wiatr to czuję zapach szamponu czy odżywki! Dlatego mam nadzieję, że nie pachnie żadnym kwasem
Bardzo ładnie pachnie! Jak słodkie cukierki do ssania Ja to mam skojarzenia Ale zapach taki słodko- owocowy
Stary 2014-08-24, 09:22   #15
thewerka27
Zadomowienie

Cytat:
Balea Nie mam dostępu, a w sklepach z chemią z Niemiec chcą za zwykły szampon a nawet i 20 zł! Muszę kiedyś poczytać recenzje, wybrać odpowiednie i zrobić zbiorcze zamówienie na All.
Ja też nie mam niestety bezpośredniego dostępu do kosmetyków z Dm'u a w mojej mieścinie wszystkie te sklepy z chemią z Niemiec nie słyszały o takim czymś jak Balea. Zawsze prosiłam znajomą, która dość często wyjeżdża za granicę, aby zrobiła mi delikatne zapasy, ale chyba będę musiała się przerzucić na all, bo już mi tak głupio prosić ją o kolejną przysługę.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-08-24, 09:29   #16
Jeannee
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też nie mam niestety bezpośredniego dostępu do kosmetyków z Dm'u a w mojej mieścinie wszystkie te sklepy z chemią z Niemiec nie słyszały o takim czymś jak Balea. Zawsze prosiłam znajomą, która dość często wyjeżdża za granicę, aby zrobiła mi delikatne zapasy, ale chyba będę musiała się przerzucić na all, bo już mi tak głupio prosić ją o kolejną przysługę.
Ja bym chyba też na allegro postawiła. Swoją drogą- myślicie, że te kosmetyki będą kiedyś dostępne w PL?
Stary 2014-08-24, 09:32   #17
apple1602
Zadomowienie

Z marzeń urodowo-kosmetycznych nie mogę się doczekać Lush'a, Balea i Sleeka (podobno stoisko jest w Krakowie??) w Polsce
Stary 2014-08-24, 09:34   #18
thewerka27
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Jeannee Pokaż wiadomość
Ja bym chyba też na allegro postawiła. Swoją drogą- myślicie, że te kosmetyki będą kiedyś dostępne w PL?
Nie wydaje mi się a szkoda, wielka szkoda To tak jak z Primarkiem Wszyscy marzą, wszyscy chcą, ale Polska nadal omijana szerokim łukiem
Stary 2014-08-24, 09:37   #19
_Matilde_
Biała Dama

Hej, mam 27 lat, też lubię Ziaję Moje hity to żel pod prysznic i masło do ciała Masło Kakaowe. W ogóle lubię sięgać po kremowe żele do mycia z Ziaji, są delikatne, nie wysuszają i mają piękne zapachy. Nie używam kremów do twarzy z tej firmy, bo włażą do oczu i szczypią.
Serii Liście Manuka raczej nie użyję, bo mam suchą skórę.
Ciekawa jestem kosmetyków ujędrniających, Rebuild albo Multimodeling. Chciałam sobie ostatnio kupić krem do biustu w rossmanie, ale nie było z Ziaji akurat. Używałyście czegoś antycellulitowego?

Webook
Filmweb
Last.fm
_Matilde_ jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-08-24, 09:41   #20
201612060923
Konto usunięte

Cytat:
Ja myślę, że kiedyś tak. Sama nie miałam z tymi kosmetykami do czynienia, jakoś mnie do nich nie ciągnie, ale jeśli się pojawią stacjonarnie, to chętnie na nie zerknę.
W ogóle, to ja bardziej wolę robić zakupy stacjonarnie-wrzucać do koszyka kosmetyki, wybierać je w sklepie, a potem znosić kolejne zdobycze do domu. Jak uzbieram nieco pieniędzy to się pokuszę o drobne zamówienie na BU-od dawna mam na to ochotę, ale nie mam kasy.

A propos szamponu figowego-nadaje się on do codziennego mycia? Aktualnie używam delikatniejszych szamponów(2x w tygodniu robię im oczyszczanie SLeS, kudły myję codziennie), jednak nie mam problemu z SLeS i myślę, aby wrócić do niego. A szampon figowy Ziai bardzo mnie ciekawi.

Głupi wizaż-wyświetla mi notorycznie zdjęcie jakiegoś ciasta i zaraz będę miała ochotę na coś słodkiego.
Stary 2014-08-24, 09:48   #21
Jeannee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Matilde_ Pokaż wiadomość
Hej, mam 27 lat, też lubię Ziaję Moje hity to żel pod prysznic i masło do ciała Masło Kakaowe. W ogóle lubię sięgać po kremowe żele do mycia z Ziaji, są delikatne, nie wysuszają i mają piękne zapachy. Nie używam kremów do twarzy z tej firmy, bo włażą do oczu i szczypią.
Serii Liście Manuka raczej nie użyję, bo mam suchą skórę.
Ciekawa jestem kosmetyków ujędrniających, Rebuild albo Multimodeling. Chciałam sobie ostatnio kupić krem do biustu w rossmanie, ale nie było z Ziaji akurat. Używałyście czegoś antycellulitowego?
Hej, witamy Już Cię dopisuję do listy Też uwielbiam serię masło kakakowe. Co do multimodeling to miałam kilka próbek serum i byłam zachwycona Niestety, nie kupię pełnego opakowania bo cena jest uważam wygórowana 14,99 zł, poza tym oprócz pięknego zapachu i nawilżenia efektów nie było Ale to wiadomo, bez diety i ćwiczeń ani rusz

[1=6007d5c0f676d2f478e53dd b9b0578e19bc7453a_5eb09e8 463afa;47833947]Ja myślę, że kiedyś tak. Sama nie miałam z tymi kosmetykami do czynienia, jakoś mnie do nich nie ciągnie, ale jeśli się pojawią stacjonarnie, to chętnie na nie zerknę.
W ogóle, to ja bardziej wolę robić zakupy stacjonarnie-wrzucać do koszyka kosmetyki, wybierać je w sklepie, a potem znosić kolejne zdobycze do domu. Jak uzbieram nieco pieniędzy to się pokuszę o drobne zamówienie na BU-od dawna mam na to ochotę, ale nie mam kasy.

A propos szamponu figowego-nadaje się on do codziennego mycia? Aktualnie używam delikatniejszych szamponów(2x w tygodniu robię im oczyszczanie SLeS, kudły myję codziennie), jednak nie mam problemu z SLeS i myślę, aby wrócić do niego. A szampon figowy Ziai bardzo mnie ciekawi.

Głupi wizaż-wyświetla mi notorycznie zdjęcie jakiegoś ciasta i zaraz będę miała ochotę na coś słodkiego.[/QUOTE]

Ja też wolę robić zakupy w sklepach stacjonarnych Przez internet kupuję jak są duże promocje albo dana rzecz nie jest u mnie dostępna.

Też mi się to ciasta wyświetla Nie gadaj, że jesteś na diecie?

Szampon figowy jak najbardziej nadaje się do codziennego mycia
Stary 2014-08-24, 09:54   #22
thewerka27
Zadomowienie

O nie, musiałyście wspomnieć o tym cieście... Za mną od dłuższego czasu chodzi drożdżowe, które uwielbiam!!!, ale skutecznie walczę z zachciankami!
Stary 2014-08-24, 09:57   #23
florence244
Zakorzenienie

Cytat:
Witaj na wątku
Oliwkową maskę do rąk i paznokci też bardzo lubię
Testowałaś już może serię Manuka?

Nie i nie będę Mam suchą skórę z zaawansowanym atopowym zapaleniem skóry. Kiedyś przed tym kiedy moja skóra stała się typowym sucharem miałam mieszaną, ale nigdy nie miałam problemów z trądzikiem, zaskórnikami
Teraz nawet największe kremowe zapychacze, które wyklinają dziewczyny na wizażu mi krzywdy nie robią, chociaż nakładam je na twarz naprawdę TONAMI

Za to mój TŻ ma dwa zestawy właśnie z Manukowej serii i chwali

---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ----------

Cytat:
Napisane przez mietowka84 Pokaż wiadomość

Ja lubie tonik ogorkowy
Zapach jest chyba trochę mniej skoncentrowany niż w maśle do ciała tej samej serii. Przyjemny, nienachalny, polecam

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-08-24, 10:04   #24
Jeannee
Zakorzenienie

Cytat:
Nie i nie będę Mam suchą skórę z zaawansowanym atopowym zapaleniem skóry. Kiedyś przed tym kiedy moja skóra stała się typowym sucharem miałam mieszaną, ale nigdy nie miałam problemów z trądzikiem, zaskórnikami
Teraz nawet największe kremowe zapychacze, które wyklinają dziewczyny na wizażu mi krzywdy nie robią, chociaż nakładam je na twarz naprawdę TONAMI

Za to mój TŻ ma dwa zestawy właśnie z Manukowej serii i chwali

---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ----------

Zapach jest chyba trochę mniej skoncentrowany niż w maśle do ciała tej samej serii. Przyjemny, nienachalny, polecam
Ja Manukę uwielbiam
Masz dobrze z tymi kosmetykami

thewerka27
- dziś niedziela, to sobie można pozwolić na kawałek
Stary 2014-08-24, 10:06   #25
201612060923
Konto usunięte

Cytat:
Ale to wiadomo, bez diety i ćwiczeń ani rusz

Też mi się to ciasta wyświetla Nie gadaj, że jesteś na diecie?

Szampon figowy jak najbardziej nadaje się do codziennego mycia
Może nie tyle na diecie, co po prostu staram się zdrowo odżywiać.Takich typowych ciast, słodyczy i łakoci nie jem na co dzień-tylko okazyjnie. Nawet lody-ogromne upały, ale ja lodów nie kupowałam, nawet jak miałam okazję. Chociaż je lubię, to jednak na co dzień słodkich rzeczy nie jem. Nie słodzę, nawet kawy(dla mnie słodzenie napojów jest bez sensu ). Teraz ćwiczę, staram się zdrowo odżywiać, bo trzeba zrzucić te nadmiary, które zgromadziły się przez lata.

To jak skończę moje zapasy szamponowe, kupię sobie szampon figowy. Teraz liczy się dla mnie wydajność, muszę oszczędzać i mądrze gospodarować pieniędzmi.

Cytat:
O nie, musiałyście wspomnieć o tym cieście... Za mną od dłuższego czasu chodzi drożdżowe, które uwielbiam!!!, ale skutecznie walczę z zachciankami!
Kocham ciasto drożdżowe, drożdżowe bułeczki(przepyszne są takie bułeczki z rodzynkami z piekarni Stężyca, jak jesteście gdzieś w okolicach, to warto spróbować). Dla mnie takie proste drożdżowe wypieki są duże lepsze od wymyślnych ciast z kremami itp. Pyszne są z gorącą, mocną herbatą albo kawą.
Stary 2014-08-24, 10:10   #26
Jeannee
Zakorzenienie

[1=6007d5c0f676d2f478e53dd b9b0578e19bc7453a_5eb09e8 463afa;47834207]Może nie tyle na diecie, co po prostu staram się zdrowo odżywiać.Takich typowych ciast, słodyczy i łakoci nie jem na co dzień-tylko okazyjnie. Nawet lody-ogromne upały, ale ja lodów nie kupowałam, nawet jak miałam okazję. Chociaż je lubię, to jednak na co dzień słodkich rzeczy nie jem. Nie słodzę, nawet kawy(dla mnie słodzenie napojów jest bez sensu ). Teraz ćwiczę, staram się zdrowo odżywiać, bo trzeba zrzucić te nadmiary, które zgromadziły się przez lata.

To jak skończę moje zapasy szamponowe, kupię sobie szampon figowy. Teraz liczy się dla mnie wydajność, muszę oszczędzać i mądrze gospodarować pieniędzmi.

Kocham ciasto drożdżowe, drożdżowe bułeczki(przepyszne są takie bułeczki z rodzynkami z piekarni Stężyca, jak jesteście gdzieś w okolicach, to warto spróbować). Dla mnie takie proste drożdżowe wypieki są duże lepsze od wymyślnych ciast z kremami itp. Pyszne są z gorącą, mocną herbatą albo kawą.[/QUOTE]
U mnie nie ma tej piekarni :P

Też nie słodzę napoi, nie jem słodyczy, nie piję napojów gazowanych i staram się dobrze odżywiać, ale niedzielnego loda z lodziarni sobie nie odmówię Tak samo jak fast-fooda raz w miesiącu czy frytek raz na kilka miesięcy Inaczej bym zwariowała :P O i chipsy raz na kilka miesięcy

Szampon figowy jest wydajny, ma pojemność 400 albo 500ml.
Stary 2014-08-24, 10:17   #27
201612060923
Konto usunięte

Cytat:
U mnie nie ma tej piekarni :P

Też nie słodzę napoi, nie jem słodyczy, nie piję napojów gazowanych i staram się dobrze odżywiać, ale niedzielnego loda z lodziarni sobie nie odmówię Tak samo jak fast-fooda raz w miesiącu czy frytek raz na kilka miesięcy Inaczej bym zwariowała :P O i chipsy raz na kilka miesięcy

Szampon figowy jest wydajny, ma pojemność 400 albo 500ml.
Nie cierpię fast-foodów. Wczoraj miałam jazdy, pojechaliśmy na stację benzynową. Instruktor zatankował, a potem kupił sobie jakąś zapiekankę. Miałam ochotę rzygnąć jak poczułam jej zapach.
Ja mogę sobie policzyć na palcach jednej ręki ile razy jadłam lody tego lata. Ja frytki jem raz do roku-jak siostra w domu robi po wykopkach-taki zwyczaj.
Stary 2014-08-24, 10:18   #28
thewerka27
Zadomowienie

U mnie też zdrowe odżywianie Oczywiście, nie dajmy się zwariować, raz na jakiś czas coś słodkiego albo jakiś fast food wpadnie Jednak pomimo wszystko staram się walczyć z takimi zachciankami i jeśli wytrwam cały tydzień w takim postanowieniu to nagradzam siebie np nowym cieniem do powiek lub lakierem do paznokci
Stary 2014-08-24, 10:32   #29
florence244
Zakorzenienie

Cytat:
Ja Manukę uwielbiam
Masz dobrze z tymi kosmetykami

Teoretycznie dobrze, ale jeszcze niedawno miałam buźkę jak laleczka, a teraz jest zorana AZS. Wolałabym zapychającą się cerę i brak koniecznosci smarowania jej takimi kremami

---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ----------

Cytat:
U mnie też zdrowe odżywianie Oczywiście, nie dajmy się zwariować, raz na jakiś czas coś słodkiego albo jakiś fast food wpadnie Jednak pomimo wszystko staram się walczyć z takimi zachciankami i jeśli wytrwam cały tydzień w takim postanowieniu to nagradzam siebie np nowym cieniem do powiek lub lakierem do paznokci
Świetny patent!
Stary 2014-08-24, 10:34   #30
Jeannee
Zakorzenienie

[1=6007d5c0f676d2f478e53dd b9b0578e19bc7453a_5eb09e8 463afa;47834337]Nie cierpię fast-foodów. Wczoraj miałam jazdy, pojechaliśmy na stację benzynową. Instruktor zatankował, a potem kupił sobie jakąś zapiekankę. Miałam ochotę rzygnąć jak poczułam jej zapach.
Ja mogę sobie policzyć na palcach jednej ręki ile razy jadłam lody tego lata. Ja frytki jem raz do roku-jak siostra w domu robi po wykopkach-taki zwyczaj.[/QUOTE]

Zazdroszczę Ci tego, że nie cierpisz fast foodów! Zapiekanki są pycha Szczęściaro

Cytat:
Super pomysł

---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ----------

Cytat:
Teoretycznie dobrze, ale jeszcze niedawno miałam buźkę jak laleczka, a teraz jest zorana AZS. Wolałabym zapychającą się cerę i brak koniecznosci smarowania jej takimi kremami

---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ----------

Świetny patent!
Rozumiem Twój ból- też miałam buzię jak laleczka całe życie. Od kiedy odstawiłam tabletki antykoncepcyjne to moja buzia to jedna wielka masakra

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości