![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Firmę Ziaja uwielbiamy, wszystkie kosmetyki znamy :)
Witam wszystkie dziewczyny
![]() Postanowiłam założyć wątek plotkowy dla miłośniczek kosmetyków Ziaja. Wiem, że jest już wątek zbiorczy na ten temat: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=420777 Jednak nie chciałabym spamować na tamtym. Zapraszam tutaj dziewczyny które chciałyby poplotkować, miło spędzić czas, poznać nowe koleżanki, pogadać o TŻtach, pracy, pasjach, o tym co uwielbiacie i co Was wkurza ![]() ![]() Piszcie w pierwszym poście imię, wiek i Wasz ulubiony kosmetyk z Ziaji. Chciałabym stworzyć listę ziajoholiczek ![]() ![]() 1. Jeannee- Asia, 23 lata, ulubiony kosmetyk z Ziaji: bloker ![]() 2. Thewerka27- Weronika, 22 lata, ulubiony kosmetyk z Ziaji: Mikrodermabrazja Pro ![]() 3. florence244- Ewelina, 21 lat, ulubiony kosmetyk z Ziaji: oliwkowa maska do rąk i paznokci, bloker i kakaowy krem do rąk ![]() 4. apple1602- Natalia, 25 lat, ulubiony kosmetyk z Ziaji: Liście Manuka - Pasta peelingująca ![]() 5. Abisans- Agnieszka, 18 lat, ulubiony kosmetyk z Ziaji: bloker ![]() 6. _Matilde_- 27 lat, ulubiony kosmetyk z Ziaji: żel pod prysznic i masło do ciała Masło Kakaowe ![]() 7. Wisienka97- Aga, 17 lat, ulubiony kosmetyk z Ziaji: krem oliwkowy do cery suchej i normalnej ![]() 8. Kolorowa89- Karolina, 25 lat, ulubiony kosmetyk z Ziaji: krem BIO aloesowy nieperfumowany i kokosowe masło do ciała ![]() 9. princess18- Beata, 21 lat, ulubiony kosmetyk z Ziaji: żel pod prysznic SopotSpa i peeling Ziaja pro super mocny ![]() 10. wiolusia00- 21 lat, ulubiony kosmetyk z Ziaji: peeling z mikrogranulkami i krem z filtrem matujący ![]() 11. bitterheart- Magda, 21 lat, ulubiony kosmetyk z Ziaji: maska na włosy z serii masło kakaowe ![]() 12. xdate- Patrycja, 26 lat, ulubiony kosmetyk z Ziaji: tonik liście manuka i krem cc ![]() 13. Wanilka5- Jaga, 25 lat, ulubiony kosmetyk z Ziaji: mleczko ogórkowe do demakijażu i kremowe mydło z kaszmirem ![]() 14. aguleekk- ulubiony kosmetyk z Ziaji: żel do twarzy z serii Manuka ![]() 15. ParoleParole- Sylwia, 23 lata, ulubiony kosmetyk z Ziaji: reduktor z serii manuka i cała seria Sopot spa ![]() 16. daydreaming_- Magda, 21 lat, ulubiony kosmetyk z Ziaji: krem na noc z witaminą C ![]() 17. MariaFrancesca- Ewa, 31 lat, ulubiony kosmetyk z Ziaji: krem biolipidowy ![]() 18. Kelpie- Irmina, 26 lat, ulubiony kosmetyk z Ziaji: ? 19. CzerwonaDziewczyna- Dorota, 23 lata, ulubiony kosmetyk z Ziaji: płyn do demakijażu dwufazowy, mydło pod prysznic kakaowe i peeling z serii Pro bardzo mocny ![]() 20. iza89- Iza, 25 lat, ulubiony kosmetyk z Ziaji: bloker, żel do twarzy i pasta z serii Manuka ![]() 21. Talullah- 30 lat, ulubiony kosmetyk z Ziaji: mydła pod prysznic i pasta oczyszczająca manuka ![]() 22. Lonely Day- 19 lat, ulubiony kosmetyk z Ziaji: pasta oczyszczająca i żel Manuka ![]() 23. paulinunia- Paulina, 23 lata, ulubiony kosmetyk z Ziaji: pasta i krem na noc z serii manuka ![]() 24. iggusia- Iga, 20 lat, ulubiony kosmetyk z Ziaji: Ziaja Med, Kuracja Wzmacniająca, Szampon przeciw wypadaniu włosów ![]() 25. Aneidra- Ola, 22 lata, ulubiony kosmetyk z Ziaji: nuno żel do twarzy i sopot sun po opalaniu ![]() Jeszcze raz przypominam, że to wątek plotkowo- kosmetyczny ![]() Zapraszam do dyskusji ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez Jeannee Czas edycji: 2015-02-23 o 12:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Firmę Ziaja uwielbiamy, wszystkie kosmetyki znamy :)
Seria Liście Manuka - Pasta peelingująca
![]() Kity- krem wygładzający 25+ (zapychacz!), bloker (poparzona skóra), krem do rąk Kozie Mleko (niewystarczający na zime) |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Melduję się na plotkowym!
![]() Thewerka27: Weronika, wbrew liczbie, która widnieje w moim nicku mam 22 lata, ulubiony kosmetyk Ziaji? Hmm, lubię pastę oczyszczającą Manuka ale na podium jak na razie pozostaje Mikrodermabrazja Pro ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Dla mnie bloker to cudo ![]() Dopisać Cię do pierwszego postu? Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Ewelina, mam 21 lat
![]() Ulubione produkty to: oliwkowa maska do rąk i paznokci, bloker i kakaowy krem do rąk ![]()
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oliwkową maskę do rąk i paznokci też bardzo lubię ![]() Testowałaś już może serię Manuka?
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Proszę mnie dopisać.
Natalia 25 witam witam ![]() Właśnie robię Ziajowe zakupy online. Zapomniałam wspomnieć o hitowych maseczkach glinkowych! Wrzucić do koszyka maskę do włosów kakaową? Jaki szampon polecacie (mało problemowe włosy, niefarbowane ![]() Edytowane przez apple1602 Czas edycji: 2014-08-24 o 09:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Z serii Manuka mam jeszcze krem z kwasem na noc, na razie jestem jeszcze w fazie testu, więc pożyjemy zobaczymy.
![]() Jeśli chodzi o Ziajowe produkty do włosów, to niestety nie doradzę Ci nic w tej kwestii, gdyż mam swoich włosowych ulubieńców z Balei, którym jestem wierna cały czas. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#11 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ten --> https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ormalnych.html Cytat:
![]() Mi seria ogórkowa nie służy ![]() Dopisać Cię do wątku? ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Konto usunięte
|
Jestem.
![]() Ja też uwielbiam Bloker-bez niego nie wyobrażam sobie funkcjonowania. Poza tym ich mydła pod prysznic-uwielbiam je kupować w różnych wersjach, jak na razie prowadzi u mnie Kakaowe i Kaszmirowe. ![]() Ja się zastanawiam nad jakąś Ziajową odżywką do włosów(od razu mówię, że mimo wszystko będę ją spłukiwała, bo moje włosy nie przepadają za produktami b/s), bo w Stokrotce widziałam u siebie coś do włosów tej firmy. ![]() Ja krem z kwasem na noc z serii Manuka kupię jak tylko wejdzie do Rossa. Mam nadzieję, że rozjaśni i złuszczy mi skórę, pomoże w walce z niedoskonałościami, zwłaszcza na dekolcie-on wygląda gorzej niż twarz. ![]() Edytowane przez 201612060923 Czas edycji: 2014-08-24 o 09:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Ładnie pachnie ten szampon figowy? Moje włosy masakrycznie szybko i trwale chłoną zapachy i bardzo często nawet na drugi dzień jak powieje wiatr to czuję zapach szamponu czy odżywki!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
[1=6007d5c0f676d2f478e53dd b9b0578e19bc7453a_5eb09e8 463afa;47833647]Jestem.
![]() Ja też uwielbiam Bloker-bez niego nie wyobrażam sobie funkcjonowania. Poza tym ich mydła pod prysznic-uwielbiam je kupować w różnych wersjach, jak na razie prowadzi u mnie Kakaowe i Kaszmirowe. ![]() Ja się zastanawiam nad jakąś Ziajową odżywką do włosów(od razu mówię, że mimo wszystko będę ją spłukiwała, bo moje włosy nie przepadają za produktami b/s), bo w Stokrotce widziałam u siebie coś do włosów tej firmy. ![]() Ja krem z kwasem na noc z serii Manuka kupię jak tylko wejdzie do Rossa. Mam nadzieję, że rozjaśni i złuszczy mi skórę, pomoże w walce z niedoskonałościami, zwłaszcza na dekolcie-on wygląda gorzej niż twarz. ![]() Witaj ![]() ![]() ![]() Mydło kaszmirowe pod prysznic sobie kupiłam, czeka w kolejce do przetestowania ![]() ![]() Co do odżywek to nie pomogę, jakoś nigdy nie kupowałam odżywek z Ziaji. Dlatego, że przeważnie litrowe kupuję w hurtowniach fryzjerskich. Ale obiecałam sobie, że będę po koleji wszystkie testować, jak wykończę tą co mam teraz ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#15 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
Z marzeń urodowo-kosmetycznych nie mogę się doczekać Lush'a, Balea i Sleeka (podobno stoisko jest w Krakowie??) w Polsce
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Biała Dama
|
Hej, mam 27 lat, też lubię Ziaję
![]() Serii Liście Manuka raczej nie użyję, bo mam suchą skórę. Ciekawa jestem kosmetyków ujędrniających, Rebuild albo Multimodeling. Chciałam sobie ostatnio kupić krem do biustu w rossmanie, ale nie było z Ziaji akurat. Używałyście czegoś antycellulitowego? |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() W ogóle, to ja bardziej wolę robić zakupy stacjonarnie-wrzucać do koszyka kosmetyki, wybierać je w sklepie, a potem znosić kolejne zdobycze do domu. ![]() ![]() A propos szamponu figowego-nadaje się on do codziennego mycia? Aktualnie używam delikatniejszych szamponów(2x w tygodniu robię im oczyszczanie SLeS, kudły myję codziennie), jednak nie mam problemu z SLeS i myślę, aby wrócić do niego. A szampon figowy Ziai bardzo mnie ciekawi. ![]() Głupi wizaż-wyświetla mi notorycznie zdjęcie jakiegoś ciasta i zaraz będę miała ochotę na coś słodkiego. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [1=6007d5c0f676d2f478e53dd b9b0578e19bc7453a_5eb09e8 463afa;47833947]Ja myślę, że kiedyś tak. ![]() ![]() W ogóle, to ja bardziej wolę robić zakupy stacjonarnie-wrzucać do koszyka kosmetyki, wybierać je w sklepie, a potem znosić kolejne zdobycze do domu. ![]() ![]() A propos szamponu figowego-nadaje się on do codziennego mycia? Aktualnie używam delikatniejszych szamponów(2x w tygodniu robię im oczyszczanie SLeS, kudły myję codziennie), jednak nie mam problemu z SLeS i myślę, aby wrócić do niego. A szampon figowy Ziai bardzo mnie ciekawi. ![]() Głupi wizaż-wyświetla mi notorycznie zdjęcie jakiegoś ciasta i zaraz będę miała ochotę na coś słodkiego. ![]() Ja też wolę robić zakupy w sklepach stacjonarnych ![]() Też mi się to ciasta wyświetla ![]() ![]() Szampon figowy jak najbardziej nadaje się do codziennego mycia ![]() ![]()
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
O nie, musiałyście wspomnieć o tym cieście... Za mną od dłuższego czasu chodzi drożdżowe, które uwielbiam!!!, ale skutecznie walczę z zachciankami!
|
![]() ![]() |
![]() |
#23 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie i nie będę ![]() ![]() Teraz nawet największe kremowe zapychacze, które wyklinają dziewczyny na wizażu mi krzywdy nie robią, chociaż nakładam je na twarz naprawdę TONAMI ![]() Za to mój TŻ ma dwa zestawy właśnie z Manukowej serii i chwali ![]() ---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ---------- Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Masz dobrze z tymi kosmetykami ![]() thewerka27- dziś niedziela, to sobie można pozwolić na kawałek ![]()
![]() |
#25 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() To jak skończę moje zapasy szamponowe, kupię sobie szampon figowy. Teraz liczy się dla mnie wydajność, muszę oszczędzać i mądrze gospodarować pieniędzmi. ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
[1=6007d5c0f676d2f478e53dd b9b0578e19bc7453a_5eb09e8 463afa;47834207]Może nie tyle na diecie, co po prostu staram się zdrowo odżywiać.
![]() ![]() ![]() To jak skończę moje zapasy szamponowe, kupię sobie szampon figowy. Teraz liczy się dla mnie wydajność, muszę oszczędzać i mądrze gospodarować pieniędzmi. ![]() Kocham ciasto drożdżowe, drożdżowe bułeczki(przepyszne są takie bułeczki z rodzynkami z piekarni Stężyca, jak jesteście gdzieś w okolicach, to warto spróbować ![]() ![]() U mnie nie ma tej piekarni :P Też nie słodzę napoi, nie jem słodyczy, nie piję napojów gazowanych i staram się dobrze odżywiać, ale niedzielnego loda z lodziarni sobie nie odmówię ![]() ![]() ![]() Szampon figowy jest wydajny, ma pojemność 400 albo 500ml.
#27 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ja mogę sobie policzyć na palcach jednej ręki ile razy jadłam lody tego lata. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
U mnie też zdrowe odżywianie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Teoretycznie dobrze, ale jeszcze niedawno miałam buźkę jak laleczka, a teraz jest zorana AZS. Wolałabym zapychającą się cerę i brak koniecznosci smarowania jej takimi kremami ![]() ---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#30 | ||
Zakorzenienie
|
[1=6007d5c0f676d2f478e53dd b9b0578e19bc7453a_5eb09e8 463afa;47834337]Nie cierpię fast-foodów. Wczoraj miałam jazdy, pojechaliśmy na stację benzynową. Instruktor zatankował, a potem kupił sobie jakąś zapiekankę. Miałam ochotę rzygnąć jak poczułam jej zapach.
![]() Ja mogę sobie policzyć na palcach jednej ręki ile razy jadłam lody tego lata. ![]() ![]() Zazdroszczę Ci tego, że nie cierpisz fast foodów! ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:40.