|
|
#2761 | |||||
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar LIII
Znad głodu i oczekiwania na obiad
Cytat:
Cytat:
Maaamooo! ![]() Co do historyjki - żem słyszał bardzo podobną we formie, ino rzecz działa się w niemieckim pociągu, gdzie dwoje młodzieńców deliberowało nad wątpliwą urodą współpasażerki, która się koniec końców zakamuflowaną Polką okazała była ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Nie chcę o tym rozmawiać... |
|||||
|
|
|
#2762 |
|
Zakorzenienie
|
z tą polką w londyńskim autobusie to już klasyka gatunku. kupel, jeszcze przed tą wielką emigracją, zjechał ze swoją partnerką całe wyspy w chyba 2 tygodnie, dopiero ostatniego dnia w rzeczonym autobusie chyba z wrażenia, ryzykując rondlem w uep, wypalił na widok jednej kobiety, że pierwszy raz od przyjazdu widzi ładną. wiadomo w jakim języku się odezwała wysiadając. płaszczydło dla Red
|
#2763 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zawsze i wszędzie, nie trafiam miedzy futryny etc etc Okulista ? Chyba nie, choć mam wadę, ale nie trafiam nie dlatego ze nie widze, nie czuję odległości. Cytat:
Cytat:
2. Zgadza się, absolutnie tak. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin wymiatasz
|
|||||||
|
|
|
#2764 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
no nic , zarydzykujem ale szlag by mnie trafił z jasną cholerą jakbym jeszcze paprykę miała parzać i nie dajborze ze skóry obierywać , mowy ni mo ![]() zdecydowanie jest taka szansa , niektórzy zajęć nie wytrzymywali ![]() macham snad kolejnych pomidoruf oczekiwających przecierania ![]() folge to jesień nieodwracalnie i nieodwołalnie przyjszła
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#2765 |
|
Zakorzenienie
|
Maja przeimprezowana
![]() Udało jej się wyciągnąć Red z domu na balety A Ju jest chuda jak patyk! ![]() Red oczywiście też I tańczyc umie (to tak na zaś, jakby zaprzeczała, że nie )Rozbiła mi się w torbie próbka Jaisalmera chętnie bym przygarnęła kilka ml, jeśli ktoś ma na zbyciu
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2014-08-24 o 18:24 |
|
|
|
#2766 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2. po pijaku każdy umie ![]() A Maja ma takie powłóczyste spojrzenie, że aż moje hetero flaki podjeżdżały do gardła TŻtowi chyba też
|
||
|
|
|
#2767 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ad 2 Cytat:
i tak od 20 roku życia mam ![]() na weselach itp patrzę z zazdrością na osoby 2 i więcej raza starsze które wymiatają na parkiecie, a ja sobie siedzę bo nawet pobujać sie za bardzo nie mogę ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
wczoraj jeszcze w miarę było ładnie i w dzień i wieczorem a dziś 15 stopni Cytat:
|
||||||||
|
|
|
#2768 | |
|
Zakorzenienie
|
śmiem wątpić
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#2769 | ||
|
Panaroja
|
snad upchniętych pomidoruf
![]() Cytat:
Cytat:
2.nie każdy 3.tak podejrzewałam deszcz , zimno , ciemno , wstrętnie , marzy mi się placek ze śliwkami więc ideu farbić guowę , bo placka ni mom
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#2770 |
|
To ja :)
|
U mnie 23 stopnie były, ale zimny wiatr jakiś...
Nadal się nie mogę ruszyć, ała...
|
#2771 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2772 |
|
grozi wypollizowaniem
|
ju -czytalam w brulionie o tych okularach i sie bardzo zainteresowalam tematem, ale sie zastanawiam jak recznie robione oprawki mogą kosztowac 180 zł?
. a moze z tej firmy są serie ręcznie robione oraz "zwykłe" ?
|
|
#2773 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() fogle ładne Edytowane przez Miciel Czas edycji: 2014-08-24 o 21:24 |
|
|
|
|
#2774 | |
|
|
Cytat:
|
|
#2776 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
No właśnie też jestem zdziwiona, że te oprawki takie tanie.
Pachnę Sensei, to takie skrzyżowanie Panny na Szpilkach z Lubinem, z lekką domieszką Borneo
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2779 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Macham znad łamania w kościach po dzisiejszym plenerze i zachwytu dzieckimi ciuchami z H&M i C&A - lekko rockowe, wreszcie! Obkupię się, dida znaczy. |
|
|
|
|
#2780 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
poka ciuchy dzieckie
|
|
|
#2781 |
|
Nindżopesz
|
H&M http://catalogs.hm.com/4104KIDS/4104KidsPL/
C&A http://www.c-and-a.com/pl/pl/shop/ca...do-szkoly.html katalog kłamie bo kolory ciuchów są czerwone a nie różowe. Wybrałam czerwone legginsy w kratkę, kilka czerwonych i czarnych bluzek z nadrukami, czarną bluzę z serduszkiem i kilka innych rzeczy. Nietopesz kupił jej czarne pseudomartensy w białe kropki z różowymi sznurowadłami Do tego sprana koszula dżinsowa, koszula w kratę, trampki i did zada szyku w przeczkolu
|
|
|
|
#2782 | |||||
|
BAN stały
|
Znad herbaty wiśniowej z gararetkom
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
To mi przypomniało opowieść ciotki, gdy dziewczęciem będąc wynalazła z koleżanką w gazecie przepis na wino chabrowe. No więc skuszone wizją szlachetnego trunku, zabrały się do roboty i wino nabierało mocy przez cały jeden dzień, stojąc w słońcu na kołku od płotu, a następnie zostało spożyte, czego skutkiem były dolegliwości gastryczne i długie chwile spędzone w wychodku |
|||||
|
|
|
#2783 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
|
|
|
#2784 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dziń dybry
![]() Cytat:
![]() To pewnie przez te kilogramy warzyw i owoców do przetwórstwa Że tym razem pożądana ilość to pojemnośc plecaka, i tak myślę, kurde ale czemu akurat plecaka? Mursz nasza plecak, Parabel nie.. no i drugie czytanie ![]() Cytat:
Wow!!! Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-08-25 o 06:19 |
||
|
|
|
#2785 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ubrania faktycznie fajne Cytat:
Znad kawy, owsianki i pośpiechu
|
||
|
|
|
#2786 |
|
|
Helou... Chyba trzeba wstawać... Ostatnia pobudka w Budapeszcie (tym razem)... Trzeba się pakować i jeszcze pędzić w miasto, bo wolne tylko do 14...
|
#2787 |
|
Nindżopesz
|
Też mam zamiar, i z "glanami" zakładać
![]() ![]() Macham znad poważnej rozterki jaki flakon zanabyć po wzbogaceniu się: Jaisalmer (295 zł) Black CdG (350 zł, mam sporą odlewkę) Burning Leaves (380, ale drożyzna! ale najbardziej mnie kusi) Najchętniej kupiłabym wszystkie trzy
|
|
|
|
#2788 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Ja bym sobie kupiła Rock Crystal, tylko szans na wzbogacenie się raczej nie widzę
![]() Jesień w pełni, pierwszy raz założyłam pończochy ![]() Poza tym nastrój mam całkowicie i zupełnie do
|
#2789 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2790 | |
|
Zakorzenienie
|
to ten cydr pity za złośc Putinowi
Mnie tez w kościach łupie, to chyba ten plener ![]() Za to Red ma takie włosy, że ![]() Cytat:
![]() Bierz wszystkie! Idź na całość! ![]() ja musze Jaislamera znów skołowac szybciutko straciłam próbasa, więc akurat wydaje mi się najładniejszy ze wszystkiego, co niuchałam w sobotę
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2014-08-25 o 10:07 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:29.

(ze na tym sutku)
,wiec czytam od początku i 

Zawsze i wszędzie, nie trafiam miedzy futryny etc etc
Synonim do "sposób" bardziej

no nic , zarydzykujem