|
|
#2731 |
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar LIII
Zapomniałem o kocie napisać, otóż wczoraj był widziany kilka bloków dalej, czekamy
|
|
|
|
#2732 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kontynuować, wyleciał mi z głowy. Teraz mi przypomniałaś.Z Orange ... takoż się stało w moim przypadku Norma u mnie. Takie samo mam podejście do oglądania seriali, lubię długie odcinki (Orange też ok h) i lubię wiele gotowych sezonów, żeby nie zostać na lodzie z ogromnym niedosytem tak jak zostałam w przyp Orange i wielu innych Breaking Bad np. Myślałam że mnie coś trafi. ![]() "The Wire" jestem skuszona, na deszczowe nadchodzące dni i wieczory będzie jak znalazł. ![]() Szlachta się delikatnie mówiąc obżarła (jak to szlachta ) I nakazała naparzyć Earl Greya.
|
|
|
|
|
#2733 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
2. ![]() właśnie policzyłam że jestem w trakcie przerabiania 22 kilo jarzyn ![]() ciekawe gdzie to wszystko upchnę potem ![]() idę dalej przerabiać
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#2734 |
|
To ja :)
|
O mamo, potrzebuję nóg na zmianę... Pięty i biodra mam chyba zepsute od chodzenia, boli...
Ale jak się łazi, zamiast jeździć metrem, to się potem tak ma... Na pocieszenie mamy kürtőskalács sztuk dwóch ;-)
|
#2735 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
A choinek zapachowy nie można pozawieszać? ![]() Cytat:
Cytat:
Skąd masz tyle jeżyn?! ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#2736 |
|
|
Ja bym chciała 22 kg jeżyn <3
|
#2737 |
|
BAN stały
|
Ja wolałbym maliny
Dobra, lete się polansować w spożywczaku |
|
|
|
#2738 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. ![]() 1. Ja teeeeeż. 2. Zapewne po chleb i ziemniaki ? No i oszywiście 17.00 czyli słodkie tajm! ![]() Murszę wstrzeliłaś się idealnie ale ja nie posiadam an chacie słodkich rzeczy i soteraz? Buła z mniodem? ---------- Dopisano o 16:47 ---------- Poprzedni post napisano o 16:45 ---------- Cytat:
A teraz po 3 h na nogach jak siądę to nie wstanę, serio jęki stęki jak u staruszki, trzymam się w krzyżu, muszę się podpierać, powaga - ten kręgosłup mam do wymiany - nogi mi się w niego wciskają brrrrr. A chodzenie to mój ulubiony sport, i w ogóle przyjemnosć. |
||
|
|
|
#2739 |
|
|
No więc właśnie -człowiek by jeszcze szedł, a tu mu głupi szkielet przeszkadza!! Cholerny PESEL, no...
O... Bym zjadła świeżą bułkę, z lejącym miodem wielokwiatowym... Mrr...
|
#2740 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Znam 70paro latków z lepszym układem kostnym niż mój, sprawniejszych, kwestia co nam dolega i tryb życia. Niestety Moja Mam przed wycieczką chodzi przez 2 tyg na zabiegi fizykoterapii. Podrasowuje szkieleta. Po powrocie to samo. No wiesz, nie grzesz, jesteś w kraju pyszności, i chce Ci się bułki? Nie no z mniodem zawsze dobra rzecz, skołuj sobie na śniadanko. Udanego upajania się pięknymi chwilami. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-08-23 o 17:22 |
|
|
|
|
#2741 | |||
|
BAN stały
|
Z pewną taką nieśmiałością macham znad loda
Ten dobry humor to po earl greyu li tylko? ![]() Cytat:
Cytat:
A ziemniaki od dziedzica mamy, już odrobilim wszystko we polu ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2742 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jak tak to ja bym mu brakującą szpadę wsadziła we dddd i pogoniła fieśniak burakowaty mógł uprzedzić a nie lufą do wiatru wystawiać randkę Cytat:
ad modły - tak się zastanawiam, dobrze że jest "modła smaku" a nie "smak modły" bo bym się zastanawiała soto ta modła co ma smak albo czy czasem nie jest to "smak mDŁY" ![]() fasolka anihilacja modły indyka Cytat:
z TĄ galaretką? ![]() Murszu znad deooro 5 hours
"Nie jesteś na tym świecie po to aby spełniać moje oczekiwania, ani ja po to aby spełniać Twoje. Jeśli się przez przypadek odnajdziemy, to cudownie. Jeśli nie, to trudno" Edytowane przez golden_eye Czas edycji: 2014-08-23 o 19:00 |
|||
|
|
|
#2743 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Po machaniu znad loda wszyscy zwiali z Baru.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2744 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2745 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Golden tak,to ten sam. I nawet się burak nie odezwał,żeby przeprosić
![]() Wybrałam na sobotę towarzystwo Folleta i bardzo sobie chwalę
|
#2746 |
|
Mother of Cats
|
Odkurzałam; skutek: mam świeżego guza i rozciętą skórę centralnie na środku czoła
![]() Czasami się zastanawiam, czy ze mną wszystko OK. Nie znam nikogo, kto tak często uderzałby się głową w różne rzeczy - dziś był blat kuchenny, ostatnio wanna, przedostatnio szafka nad pralką; a to tylko plon ostatniego miesiąca Przy okazji: Baru, do jakiego lekarza iść, żeby się dowiedzieć, czy mam sprawny błędnik? Laryngolog? Ogólny? Ktoś inny? |
|
|
|
#2747 | |
|
|
Cytat:
Helou Golden @-}-- Otóż udało mi się znów zabłysnąć... Poszliśmy sobie do knajpy na kolację i bohatersko postanowiłam zamówić jedzenie po węgiersku... Jednak to trudny język jest... Zamiast zamówić piwo cytrynowe, poprosiłam o cytrynowe gówno... ![]() Także będę już lecieć...
|
|
#2748 | ||||
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
Synonim do "sposób" bardziej ![]() ---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ---------- trochę widać; albo i nie podłapek, a łapsko "fleur de lys" - biały podłapek, czarne poduszki ![]() ---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#2749 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
czytam: odkurzam sutek... -mysle wtf? ..mam wielkiego guza i rozcieta skure -mysle (ze na tym sutku)...na czole - ,wiec czytam od początku i ufff co do wpadanie na szafki to moze raczej okulista, bo to wyglada mi na zawezenie pola widzenia, a co do błednika do neurolog albo laryngolog na pewno..moze jeszczze inni, naurolog moze ogolnie tez do rozwiazania problemu wpadania by sie nadał, jesli okulista juz był, albo jesli powie ze wg niego jest ok, albo moze od ogolnego zacząc-niech mysli co z tym zrobic i gdzie skierowac
|
|
|
#2750 | |||
|
Wtajemniczenie
|
przyńdzie yhym beeeez jaaaasne Cytat:
Follet? ![]() Cytat:
![]() albo tylko się tłumaczysz a to suuupa była za suoooonaaaa... ![]() mam trzeci pomysł. od jak dawna tłumaczysz ten cudny przewodnik? na pewno to jest ostatni weekend tylko? mnie głowa rozbolała od tych paru zdań a jak Ty cierpisz to nie chcę sobie wyobrażać nawet może to un? ![]() Cytat:
ad żartów rozbawiła mnie popularność pewnej historyjki, która zdarzyła się mi? mnie? i moim dwóm koleżankom na wyjeździe, o którym to zdarzeniu tyż jak z dowcipu (choć nieco słabego ) opowiedziałyśmy znajomym, i która wracała do mnie echem jako czyjaś-nie-moja przez kilka lat, a potem jak już dowiedziałam się co to internet, znalazłam ją w milionie wersji "autorskich autentycznych" w sieciuni ![]() mignęła mi Maja gdzieś tu niedawno czemu Maja nie pisze co? i Tru widzę
"Nie jesteś na tym świecie po to aby spełniać moje oczekiwania, ani ja po to aby spełniać Twoje. Jeśli się przez przypadek odnajdziemy, to cudownie. Jeśli nie, to trudno" Edytowane przez golden_eye Czas edycji: 2014-08-23 o 22:33 |
|||
|
|
|
#2751 |
|
|
Dawaj tę historyjkę!!!
|
#2752 | ||||||
|
Panaroja
|
Cytat:
Cytat:
2.a jeżyny też mam , a so , tylko niestety w ilościach znacznie mniejszych - ot tak co i rusz trzy suoiczki dżemiku ![]() 3. Cytat:
![]() 2. 3. Cytat:
![]() 2.chyba neurolog w tym przypadku . Cytat:
![]() Cytat:
2.albo zmienić mieszkanie na większe macham znad 24 słoików z ratateczem względnie leczorują , bo nie wiem jak to nazwać oraz 6 słoików przecieru pomidorowego ![]() i podrapania przez kothę
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||||
|
|
|
#2754 |
|
Wtajemniczenie
|
wycieczka do londynu, klasowa. jedziemy metrem, podjarane, bo 15 lat temu to było dla nas łaaaaaał londyn metro i ludzie naprawdę mówią po angielsku
obok nas siedział sobie tubylec, przystojny bardzo, a my gópie zaczęłyśmy go obgadywać, że o jaki fajny, przystojny, w czyim typie itp. po polsku jedziemy tak dwie może trzy stacje ciągle gadając głupoty o nim, na którejś stacji on, wreszcie wysiadając, mówi "miłego pobytu w londynie dziewczyny" i w śmiech. my reszta naszej grupy się pokładała ![]() wtedy to było śmieszne teraz jest sucharkowate nie umiem opowiadać nawet dobrych dowcipów ![]() Par - leczoruja
"Nie jesteś na tym świecie po to aby spełniać moje oczekiwania, ani ja po to aby spełniać Twoje. Jeśli się przez przypadek odnajdziemy, to cudownie. Jeśli nie, to trudno" Edytowane przez golden_eye Czas edycji: 2014-08-23 o 23:08 |
|
|
|
#2755 | |
|
Panaroja
|
a fw życiu , po so se roboty dokładać , wystarczy że pomidory przecieram żeby je odskórczyć
bakłażana tez nie posalam i ani nic gorzki ani skóry tfarde , wszyćko się na cacy rozmarmeladowuje ![]() Cytat:
![]() i spadam bo padam
|
|
|
|
#2757 |
|
BAN stały
|
Nikogo nie przelatuję...
![]() Nie dzisiaj... ani jutro, ani wczoraj, ani pojutrze...
|
|
|
|
#2758 |
|
|
Celibat??
|
#2759 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#2760 |
|
niecnotliwa dziewica
|
![]() Follet = Upadek gigantów,po raz enty zresztą. Współczuję potłuczenia i podrapania Cytrynowe gówno zrobiło mi niedzielę Tylko pogoda jesienna...
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:29.

ale jak dla mnie ma za mało jeszcze sezonów, takie 20 kilka odcinków to ja luknę w 2 tygodnie i znów nie będzie miała co oglądać 

kontynuować, wyleciał mi z głowy. Teraz mi przypomniałaś.
Norma u mnie. Takie samo mam podejście do oglądania seriali, lubię długie odcinki (Orange też ok h) i lubię wiele gotowych sezonów, żeby nie zostać na lodzie z ogromnym niedosytem tak jak zostałam w przyp Orange i wielu innych Breaking Bad np. Myślałam że mnie coś trafi. 

Skąd masz tyle jeżyn?! 

więc sie tylko odniosę - "smaku jego modła" w rozum mnie ubodła
Mama stwierdziła, że jeśli ten kociak się znowu pojawi, to go bierzem! 

(ze na tym sutku)