![]() |
#1531 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część IV :)
Cytat:
aa Kasia dzięki za odp co do szerokości kół naprawdę coraz bardziej mi się podoba ten wózek zielony jest ładny ![]()
![]() |
#1532 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sprawdzaj, czy jest w stanie przyciagnac brode do mostka i czy nie skwrzy sie na bol glowy, jesli sie takie objawy pojawia to do szpitala (oby nie!) Tez trzymam mocne kciuki zeby to bylo tylko zwykle przeziebienie! Nie goraczkuje na razie? Co do termometrow - 120 za bezdotykowy wydaje mi sie byc b.db cena jesli ma byc dobry. Ja zaplacilam ponad stowe za topcoma ktory byl do kitu :/ no ale firmie microlife jakos tak ufam bardziej, w koncu dziewczyny dzieki tej firmie latami w niepozadana ciaze nie zachodza ![]() Termometry rteciowe mozna jeszcze kupic w necie, trzeba poszukac. Tak samo jak zarowki wolframowe ![]() Edytowane przez silesianna Czas edycji: 2014-08-24 o 09:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1533 |
Wtajemniczenie
|
Tak piszecie o tych termometrach wiec postanowiłam sprawdzić wszystkie 4 jakie mam w domu i o dziwo wszystkie 3 (elektroniczne pokazują ta samym temperaturę a rtęciowy wyższą tak wiec:
Elektroniczny Tech med ST8A36 - 36,6 Elektroniczny microfile MT16F1 - 36,5 Bezdotykowy Geratherm non contact - 36,6 Rtęciowy 36,9 Zawsze te elektroniczne źle mi pokazywały, bezdotykowy wyprobowalam pierwszy raz a rtęciowy mam zawsze pod ręka i zawsze nim mierzyłem, różnica miedzy nimi prawie żadna ![]() ![]() Odkryłam ciekawostkę ![]() ![]() Edytowane przez LolaMontez Czas edycji: 2014-08-24 o 09:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#1534 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co to moze oznaczac jak nie bedzie mogla przyciagnac brody do mostka i ten bol glowy??
![]() |
#1535 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I daje rade niemowlakowi takim zmierzyc? Gdzie? Ja wierze tylko w rteciowe ![]() ![]() ![]() ![]() Bylam w biedrze bo chmury przyszly i z plazy narazie nici, i kupilam te pudeleczka na ☠☠☠☠☠☠☠ki ktore czekoladka pokazywala bardzo fajne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1536 |
Zakorzenienie
|
Czekoladka - chyba bym juz tego niczym nie smarowala ew. tym zoviraxem a z rana do piediatry bo moze ta opryszczka to byl poczatek choroby.
Zdrowka dla malej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1537 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ---------- Cytat:
![]() dzisiaj juz to lepiej wyglada, jakby sie zasuszylo
![]() |
#1538 |
Wtajemniczenie
|
dziewczyny zajrzyjcie do klubu...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1539 |
Zadomowienie
|
Kurczę, przy tych wszystkich wydatkach 120 zł za głupi termometr wydaje się trochę dużo... Wczoraj znalazłam na all coś takiego: http://allegro.pl/termometr-bezdotyk...492503167.html
Myślicie, że jak nie firmówka to nie ma co kupować? Z moją pościelą babka dalej się nie odezwała, jak nie odezwie się w ciągu kilku dni zgłaszam sprawę do allegro, no i znowu rozglądam się za pościelą ![]() ![]()
#1540 |
Wtajemniczenie
|
Kostka kwestia wprawy
![]()
#1541 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oczywiscie nawet statystycznie opryszczkowe ZOMR nie zdarza sie czesto i nie strasze ani nie diagnozuje bron Boze bo poki co nie ma czego ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1542 |
Zakorzenienie
|
U nas też brzydka pogoda. Ewidentnie jesień się zaczyna.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#1543 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Pisalam juz chyba ze kupilam kiedys topcoma za stowe z hakiem i byl do kitu :/ a wybralam go bo mialam nawilzacz tej firmy i byl swietny... ale termometr okazal sie wywalonymi pieniedzmi w bloto. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1544 |
Zakorzenienie
|
Tak ogladalam te termometry na allegro,az mnie zmulilo i wskoczylam TZ do lozka, ktory spal po nocy i razem ucielismy sobie dzemke
![]() Brrrr,chlodno sie zrobilo... czas na jakis spacerek mimo wszystko, oby tylko sie nie rozpadalo do tego !
![]() |
#1545 |
Wtajemniczenie
|
ale pogoda....
butelkowa, a "butelek"nie wolno ![]() wyskoczyłam do galerii ![]() byłam Mega store smykowym i kupiłam trochę bodziaków dla Zuzi ![]() ![]() i w H&M promocja 3za2 i kupiłam Johnemu dresiki do przedszkola, bluzę, bluzeczki i styrałam się, leżę teraz ![]() co do termometrów zależy od matki ![]() ![]() ja chcę bezdotykowy, bo chciałabym móc szybko raz dwa zmierzyć, bo jak pisałam z takim zwykłym się namęczyłam a nastawiam się niestety na choroby, bo wiadomo przedszkolak w domu i niemowlak, coś czuję, że często będę go używać.... w pupie nie odważyłam się mierzyć i chyba się nie odważę... jakiś mam opór... w nocy jak będę chciała zmierzyć to też będzie bez problemu dla mnie ma wiele zalet oczywiście pod warunkiem wiarygodności pomiarów, ale z tego co wyczytałam, to przy postępowaniu zgodnie z instrukcją jest w porzo Microlife cieszy się w większości dobrą opinią także ja poświęcę te 120zł
#1546 |
Zakorzenienie
|
My tez kupimy microlife na podczerwien
![]() A mnie jakis dol dzis zlapal, maly znowu jakos mniej sie rusza...poplakalam mezowi i leze. Chyba ostatnio za duzo latam, musze przystopowac. Dzieki za odp dot.tego napierania na szyjke ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#1547 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1548 |
Zakorzenienie
|
Ela noooo pogoda robi swoje na pewno
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#1549 |
Wtajemniczenie
|
A u nas słońce daje ostro, tylko wiatr jest
![]() ![]() manieczka główka do góry! już coraz bliżej niż dalej! ela zazdroszczę wypadu do galerii, ja się wybieram w przyszłym tygodniu i mam w planach obkupić chłopaków do szkoły i przedszkola, muszę im buty kupić, dresy jakieś, starszemu strój na rozpoczęcie roku, strój na w-f, trampki na w-f, plecak do szkoły... jeszcze chcę te buty sobie kupić, jakieś jeansy bo wczoraj nic nie znalazłam, sweter i parę kosmetyków... no i może jakieś t-shirty, takie żebym mogła po ciąży nosić... ![]()
#1550 |
Raczkowanie
|
Mój pies ma 3 miesiące więc to jeszcze szczeniaczek i z pewnością czas spania mu się jeszcze wydłuży i tak się cieszę że przesypia noc bez sikania a 5 rano to fajna godzina do wstawania
![]() Kasia427 ja też strasznie przeżywam pójście mojego syna do szkoły i chyba bardzoej niż on sam, bo on w sumie nic sobie z tego nie robi. |
![]() ![]() |
![]() |
#1551 |
Zadomowienie
|
Ja tez chce na zakupy....a tu nie ma jak narazie a na tej mojej wsi to nic nie ma....:/
TIERA ale fajnie moc takiego malutkiego psiaczka no tylko to siusianie i kupkanie masakra...dawa zdjecie ![]() A ja dzisiaj pospalam za to z 4-5 godzin chyba za nocne bezsennością oby mi tylko w krew to nie weszło....ale mnie ostatnio kręgosłup boli i w boku kłuje....ani leżeć ani chodzić ani coś więcej zrobić buuu....co zrobić żeby przeszło nauce jakieś pomysły ? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#1552 |
Wtajemniczenie
|
Jutro jednak wracam do domu, dzieci fajnie się bawią choć pada.
Mam kilka worków z.ciuszkami i lezaczek ![]() Tak, mój syn idzie za rok do szkoły, nic mnie bardziej nie stresuje, nowe dziecko i poród to mały pikuś ![]() Nie widzę klubu w telefonie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#1553 |
Wtajemniczenie
|
Justyna mnie tez w krzyzu boli, jak leze na prawym boku to mi cierpnie i boli, jak na lewym to to samo... a gdzie tu jeszcze 2 miechy...
U nas sie zachmurzylo, grzmi i zaraz lunie deszcz, a ja sie biore za robienie szarlotki ![]()
![]() |
#1554 |
Zadomowienie
|
Kasiu też sie zastanawiam...gdzie jeszcze 2 i pół miecha (u mnie) masakra...w żadnej pozycji nie jest wygodnie no cóż...może jakieś masaże zamówione u mała
![]()
#1555 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny
![]() ![]() Dostalam od meza siostry 7 reklamowek z ciuszkami od Malenstwa do 2 latek, większość nowa bo jak jej przywozili tesciowie z zagranicy to juz w rozmiar nie trafiali ![]() ![]() ![]() Co do remontu to sciany zagladzone i zagruntowane, wiec mozna spac. Jutro sufit, pojutrze grzejniki i rurki za 3 dni sciany. Strasznie boli mnie szyjka martwie sie czy pessar sie nie przesunal. Wizyta dopiero w czwartek z tego stresu i przemeczenia cukry mi lekko wariowaly. Niby najwiecej nq czczo 95 a po posilku 128 ale od wtorku 6x sie zdarzylo :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#1556 |
Zakorzenienie
|
U mnie w piekarniku siedzi domowa pizza
![]() Ostatnie dni to bym non stop żarła ![]() Bylam u cioci lekarki i obejrzala gardelko malej , nie ma nic niepokojacego, ale z ta opryszczka mam isc do dermatologa bo stwierdzila ze niefajnie wyglada. Moja ciotka to lekarz rodzinny ale juz niedlugo bedzie diabetologiem bo konczy specjalizacje w tym kierunku ![]()
#1557 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1558 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ---------- Pizza mhmmmmm pycha, zjadlabym |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1559 |
Zadomowienie
|
I ja też się do żarłoków przyłączam!!!Jestem non stop głodna zwłaszcza słone i słodkie...najlepiej naraz
![]() ![]()
#1560 |
Raczkowanie
|
Witajcie dziewczyny
![]() Kończę 29 tc i jutro mam usg i zastanawiamy sie nad 3D/4D i pomyślałam, że zapytam Was, jak myślicie, warto? Chodzi juz nie tylko o pamiątke i o to,by zobaczyć dzieciaczka, ale o upewnienie się co do płci i o względy diagnostyczne. Doradzcie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:31.