![]() |
#1891 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe2013 ( XVIII )
Cytat:
![]() ![]() znaczy sie mam skladac zyczenia? Najlepszego!!!!!!!!! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1892 |
Zakorzenienie
|
Taa pstryczku, wczoraj
![]() Dziekuje ![]() ellmi, jeszcze 4 min ![]() Spedzasz urlop z TZ czy z nami? ![]() Lady ![]() Ale rozumiem co czujesz, ja sie zabieram za szukanie zlobka od kilku miesiecy... |
![]() ![]() |
![]() |
#1893 |
Raczkowanie
|
Hej !!!
Ifonka super że jesteś ![]() Hje Pola jest taaaka żywa hihihihi Silver a Wasza Daria to taka śmieszka ![]() Lady współczuję kanapy ale koty też :/ ona bidna tak za Wami chyba musiała tęsknić. Ewulka zdrowiej kobito! Kurna faka dzisiaj cały dzień piorę i cały dzień pada ![]() Od Marsi zero wieści bo i nie chcę jej męczyć niepotrzebnie. A w weekend chyba pierwszy raz w życiu źle się poczułam w ciąży. Chyba się przedźwignęłam u t. Brzuch pół dnia bolał. No i taki morał historii że muszę wyluzować a bardzo nie potrafię... zawsze coś.... Lecę |
![]() ![]() |
![]() |
#1894 | |
Zakorzenienie
|
Na szczescie ma poczucie humoru ---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ---------- Cytat:
Asicsy sa japonskie, ale w cenach sie nie orientuje. NewBalance roznie od babcinych modeli za 5000jenow do full wypasow nawet za 30000. (Nie znam dokladnego kursu, ale mozna przyjac, ze 100jenow=3-3,5pln). Moda na NewBalance to sprawka Steve'a Jobsa. Nie lubie takich butow, ale wystarczy raz je zalozyc. Ja sie zakochalam od pierwszego przymierzenia |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1895 |
Zakorzenienie
|
szukam bucików do żłobka, byłam zdecydowana na slippers family, ale co myślicie o tych???
http://allegro.pl/skorzane-paputki-0...519511997.html no i worki na buciki i ciuchy, mam już, płakać mi się chce ![]()
#1896 |
Zakorzenienie
|
szukam bucików do żłobka, byłam zdecydowana na slippers family, ale co myślicie o tych???
http://allegro.pl/skorzane-paputki-0...519511997.html no i worki na buciki i ciuchy, mam już, płakać mi się chce ![]()
#1897 |
Zakorzenienie
|
Lady Blanka chodzi w żłobku w kapciach Befado albo Lemingo. Pamiętaj że inne dzieci też będą miały twarde kapcie i będą deptać Piotrusia. W twardych będzie jakaś ochrona. Nie martw się,wszystko będzie dobrze
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#1898 |
Lurker ;)
|
Widze, ze Fewcia mnie wyprzedzila :P Lady dla mnie to nie sa kapcie do zloba
![]() Moje dziecko po zlobku szczesliwe jak nigdy ![]() ![]() ![]() ![]()
#1899 |
Zakorzenienie
|
dziękuję kochane
![]() jutro się wybiorę do hurtowni obok nas bo mają kapciuszki z certyfikatem zdrowej stópki i tam kupimy dla "niefejsowych" ![]() ( pierwsze fotki lustrzanką ![]() ![]()
Edytowane przez LadyWhisper Czas edycji: 2014-08-25 o 16:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#1900 |
Lurker ;)
|
Lady jaka i za ile kupiliscie
![]() ![]()
#1901 |
Zakorzenienie
|
Czekam w kolejce do gina już pół godz opóźnienia Julo z dziadkiem w wózku spacerują biorę zwolnienie chyba więc od jutro kura donowa pełną para
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#1902 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
------------- wrocilam od gina. Pani w szokesie ze jeszcze karmie - przy badaniu piersi sie wydalo ![]() ![]() generalnie mam nadzerke ale mam czekac na wynik cyto i wtedy bedziemy myslec co z tym fantem robic... wyniki za ok 3 tyg bo w tym czasie wypada jej urlop |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1903 |
Zakorzenienie
|
![]()
#1904 |
Zakorzenienie
|
Silver Ty chudzielcu
![]() Pstryczku mam nadzieję, że wszystko będzie ok. Hje Blanka uwielbia skakać na trampolinie, normalnie nie można jej wyciagnąć ![]() Nawijko dziękuję za przesyłkę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lady widzę, że morze dobrze działa na niejadków. Michael chyba pisała, że Hania zaczęła tak ładnie jeść. |
![]() ![]() |
![]() |
#1905 |
Konto usunięte
|
Lady, absolutnie nie te buty! koszmarne ortopedycznie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1906 |
Wtajemniczenie
|
Lady kochana, Ania też od pierwszego do żłobka...duzo o tym czytam, i powiem ci - to uspokaja. Ta wiedza. Pamiętaj też, że Piotruś odczuwa twoje lęki!zień 3h
Debrah kilka stron temu podała mi linka, od tego się zaczęło, potem zaczęłam sama wetować. Przygotowujesz się jakoś na jego pójście do żłobka? I jego jakoś przygotowujesz? Masz jakiś plan, w sensie pierwszy dzień 3h, drugi 5h itd? Pytam z czystej ciekawości ![]() ---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ---------- ah, a co do butów to my kupiliśmy befado - jak zwykle ![]() ooo takie kupiliśmy: http://allegro.pl/befado-model-110p1...478053629.html
![]() |
#1907 |
Zakorzenienie
|
Kochane! Jestem, zyje, mam sie - chyba moge tak powiedziec- dobrze. Nie martwcie sie o mnie, jak sie ogarne ze wszystkim to wroce, mam nadzieje ze przyjmiecie core marnotrawną
![]() od soboty mieszkam u M. tesciowie ok, mąz do rany przyłóż i oby mu tak zostało bo jaja obetne, Mały nie odstepuje go na krok a ja ucze sie na nowo zycia z nim. Odrguzowuje i ogarniam po swojemu mieszkanie bo mozecie sie domyslic ze wyglądało jak po trzesieniu ziemi, ale powoli dochodze do ładu. Mam nadzieje, ze wroce szybko bo tesknie strasznie! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1908 |
Zadomowienie
|
![]() Przepraszam, że się nie odzywam, ale w tej ciąży cierpię na nieustanną potrzebę snu ![]() ![]() ![]() ![]() Co do mówienia, to oczywiście po swojemu Piotrek nawija non stop, tylko po naszemu nie chce ![]() Ostatnia gorączka Piotrusia to jednak trzydniówka była ![]() ![]() Fewciu, jak tam nastrój, lepiej troszku? ![]() Lady, witam po wakacyjnie, piękne zdjęcia ![]() ![]() Mika, jak u gina? Ja w czwartek idę ![]() Silver, Daria jaka śmieszka, a Ty laseczka, nie wiem na co tak narzekasz ![]() Sylwia, gdzie Ty? Hje, Polcia zawodowo skacze ![]() Chyba więcej nie pamiętam ![]() ---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ---------- łał Sylwia, jakie zmiany, trzymam mocno kciuki, żeby wszystko było dobrze i powodzenia życzę ![]() ![]()
#1909 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#1910 | ||
Zakorzenienie
|
dziekuje
![]() ![]() mlody juz spi. a w ogole to mi dzis zasnal w trakcie jedzenia obiadu, w krzeselku ![]() ---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ---------- Cytat:
![]() no to szalenstwo u Ciebie (tak cos czulam ze sie przeprowadzisz ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1911 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Jak Cię t. przyjęłą, a jak Twoja m. zareagowała na to? Rany, obyś w końcu znalazła spokój i szczęście, strasznie Ci tego życzę, oby wszystko już szło ku lepszemu. Oby to był początek nowej, lepszej drogi. Przepraszam, nie umiem ubrać w słowa tego, co mam w głowie, jakoś mnie "poruszył" Twój post, takie zmiany... ![]() ![]() Pola miała dzisiaj dzień pod tytułem jak absolutniewyjdźstądiniewr acaj. W sobotę nauczyła się "wreszcie" otwierać drzwi. Tzn. u t. już z 3 mies. umiała, ale tam mają klamki niżej, no i jednak u siebie to u siebie. Dziś jakieś 7 razy "uciekła" z domu, nie liczę reszty prób, kiedy drzwi były zamknięte na zamek. Do południa jeszcze w miarę znośnie, ale po drzemce, która trwała 20 minut ![]() Oby tylko jutro była znośna pogoda, bo mam tyle planów, gdzie możemy iść, żeby tylko w domu nie siedzieć ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1912 | |||||||
Zakorzenienie
|
Jejku
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Jaka, Ty się nie przemęczaj !!!!
![]() |
#1913 |
Zakorzenienie
|
Lejdi, wiesz co wkurza mnie bardzo, bo ciągle sie luzują paski i Amelka łatwo je ściaga...;/ :[
![]() Dzis wybralismy piec ![]() tzt pojechał wlasnie do Starachowic - Mika ![]()
cel : piękne ujędrnione ciało waga: 48, 60cm w brzucholu. Edytowane przez Delicjanka Czas edycji: 2014-08-25 o 20:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#1914 |
Zakorzenienie
|
Ale zapomniałam napisać, że Pola od paru dni tak naprawdę, z chęcią i mocno się przytula
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1915 |
Lurker ;)
|
Ozesz*** Sylwia mam nadzieje, ze nie bedziesz zalowac tej decyzji.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hje ale to bicie sprawialo jej ogromna radosc ![]() ![]() Pstryniu tez mam nadzerke. Mialam isc na kontrole w listopadzie. Zeszlego roku ![]() edit. Boli mnie glowa, nie chce mi sie cwiczyc ale chce byc chuda. Jak zyc?!
It's okay I got lost on the way But I'm a supergirl And supergirls don't cry Edytowane przez litllesweetangel Czas edycji: 2014-08-25 o 21:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#1916 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ---------- Sylwia trzymam kciuki zeby wszystko sie udalo
![]() |
#1917 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1918 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() cza sie zmusić ![]() niech moc jest z Tobą ![]() ======= Daria nauczyła się mówić "Oć tuuuu" i macha przy tym tak głową że mam przyjść ![]() dziś cały dzień tak ![]() ![]()
![]() |
#1919 |
Raczkowanie
|
Sylwia ale news
![]() No a ja tu pisze ze nie wiem co u Marsi a ona mi sms śle :p czuje się fantastycznie, leos to bardzo grzeczne dziecko i daje rodzicom leżakować tak tak ten sam leos co na ostatnim urlopie był postrachem innych dzieci ![]() Mika super ze wsio ok. |
![]() ![]() |
![]() |
#1920 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:37 ---------- Poprzedni post napisano o 00:35 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:26.