|
|
#2791 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LIII
Joł joł
Cytat:
Co słychać w skrócie?
|
|
#2792 |
|
Zakorzenienie
|
czy w galilu to dają próbki na miejscu, czy trzeba w sieci zamawiac?
jak byłam, to zawsze mi było głupio spytac
|
#2793 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Mnie swego czasu zrobili na miejscu,ale płatne były.
|
#2794 |
|
Zakorzenienie
|
hmm
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2014-08-25 o 13:30 |
|
|
|
#2795 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
pfff wiadomo ze black
|
|
|
#2796 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#2797 |
|
Nindżopesz
|
![]() Ciężkie życiowe decyzje. |
|
|
|
#2798 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2799 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#2800 |
|
niecnotliwa dziewica
|
|
#2801 |
|
BAN stały
|
Dla mnie grzyby mogłyby nie istnieć
Ale jeszcze chwila i ojciec znów zacznie zwozić z lasu całe wiadra
|
|
|
|
#2802 |
|
Nindżopesz
|
No
Mogę wymienić co najmniej dziesięć |
|
|
|
#2803 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2804 |
|
niecnotliwa dziewica
|
- zimno
- mokro - koszty ogrzewania wyższe - jak deszcz pada to z sufitu woda kapie - trzeba ponosić dodatkowe koszty na np. pończochy - pociągi się spóźniają (chociaż to właściwie niezależnie od pory roku) mam wymieniać dalej...?
|
#2805 |
|
Nindżopesz
|
![]() Phi! ![]() - chłodno - robi się malowniczo (kolorowe liście, przyćmione słońce) lub depresyjnie (mgły, deszcz, wiatr - ja lubię) - pachnie palonymi liśćmi, deszczem - kwitną wrzosy - nie trzeba się obnażać, można nosić czarne ciuchy i botki bez spojrzeń typu "o boże, jest lato a ona w czerni!? i w takich butach?!" - można nosić warstwy zwisające do kolan, golfy, chusty, kaptury i rękawiczki bez palców - makijaż nie spływa co godzinę - można pić grzane wino i w ogóle można pić wino bez ryzyka rozsmarowania się na chodniku po tym piciu - w pubach pojawia się grzane wino i już nikt nie kwęka że "niee, tylko zimne piwo mamy" - dzieciarnia idzie do szkoły - można używać mocnych perfum bez ryzyka popełnienia morderstwa w autobusie - rano słonko nie napie...a przez okiennice o 4 rano - wieczorem można się przytulić do koca, kotha, książki, grzańca galicyjskiego i świeczki zapachowej - wreszcie można jechać na wakacje do ciepłych krajów i nie ma ryzyka, że całymi dniami będzie 50 stopni w cieniu co uniemożliwi jakiekolwiek zwiedzanie... ...tyle na szybkiego
|
|
|
|
#2806 | |
|
Wtajemniczenie
|
ja lubię każdą porę
poza zimowiosną i jesieniozimą kiedy jest i zimno i deszczowo i już/jeszcze buro i jedyne co kwitnie na trawnikach to psie kupy ale grzybobranie uwielbiam, za chodzenie po lesie, za zapach, za zaspokojony instynkt łowcy bo w październiku to ja na grzyby nie chodzę minusem zbierania jest, że ktoś to potem musi wyczyścić, pokroić i coś z tego zrobić, np. uszyć z tego koraliki na szyję. i to zawsze jestem ja a już pasjami uwielbiałam jak zbieraliśmy grzyby familijnie, a na koniec dostawałam 4 wielkie kosze maślaków do obdarcia ze skóry ![]() Cytat:
ale że nawet nie zbierasz? jeść nie musisz ale serio nie lubisz połazić po lesie? iiiiiiiiiiiiiiii znad wielkiej księgi przygód szerloka holmsa, lekturę mam chyba na miesiąc
|
|
#2807 | |||||||||
|
Mother of Cats
|
O! O tym nie pomyślałam.
Cytat:
Mina kelnera/barmana bezcenna? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Przewodnik byłby najbardziej podejrzany, o! ![]() Cytat:
Ad. pogrubione - tru! Lubię mieć czysto, ale zabrać się czasami za sprzątanie... ![]() Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:19 ---------- Cytat:
Na wchodzenie w futryny już prawie nie zwracam uwagi, chyba że akurat okularami trafię. Mam też na pieńku z podstępnymi szafkami, wystającymi uchwytami szuflad itp. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||||||
|
|
|
#2808 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
- łatwo orła wywinąć (mokre liście/śnieg/lód) - smród z kominów - kiszenie się w domu, bo większość aktywności na świeżym powietrzu odpada - jasno zaczyna się robić koło 10, zmierzch o 15 - w domu zimno, dopóki się sezon grzewczy nie zacznie - picie pod chmurką coraz mniej komfortowe - wilgoć, wioter i ogólna ch*jnia - że o odśnieżaniu nie wspomnę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
I kleszcze Chodzić po lesie lubię nawet, ale bez zapuszczania się w dzikie ostępy i insze tego typu krzaczory
|
|||
|
|
|
#2809 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Nawet mi nie mów o szafkach, ja za każdym razem jestem szczerze zaskoczona i zbulwersowana, w stylu "Cooo jest? Przecież była dalej? Jakim prawem się tak do mnie zbliżyła? Wpadła na mnie franca podstępna!! No wpadła!" ![]() Cytat:
No przybij pionę bracie od pająków
|
||
|
|
|
#2810 | ||||||||
|
Panaroja
|
snad murzynka z jabłkami
![]() Cytat:
![]() będzie stylowa dziewczyna jak się paczy ![]() Cytat:
2.nie wierzeu ![]() 3.a kothy dobrze wiedzą jaka pogoda będzie Cytat:
![]() kiedyś naszałam plecak Cytat:
Cytat:
Cytat:
zimno , syfnie i będzie mokro ale za to będzie można wyciągnąć killery Cytat:
![]() jadalnych czy oczekujesz wizyty nietopsza ?Cytat:
no i znowu Mić mi się nie cytła s paprykou - kiedyś robiłam marynowaną i też nie parzyłam i było dobrze - może miałaś pecha i trafiłaś na jakąś felerną partię ![]() muszeu sobie pilnie buty kupić , gdysz albowiem posiadam jedynie oksfordy na 11 cm szpili oraz glanowe półbuty , jakby formy ekstremalne wyłącznie a pośrodku nic kaso przybywaj
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||||||
|
|
|
#2811 | ||
|
Zakorzenienie
|
o!
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja tam taką wczesną jesień nawet lubię, byle nie padało gorzej jak się robi minus 5 i trzeba zakładać na siebie te warstwy ubrań ![]() no ale wole lato |
||
|
|
|
#2812 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzięki za cynk, Kredens mnie miło zaskoczył, bardzo przyjemne miejsce, towarzystwo oraz obsługa. Natomiast niestety nie zabawiłyśmy tam całego wieczoru (i nocy ) bo koleżanki zachłyśnięte Mariacką chciały iść WSZĘDZIE !!!! ![]() Także po drinku w losowo wybranych miejscach no i było na tyle ciepło że do północy na ogródkach. Mam jeszcze kilka miejsc, które chciałabym poznać a nie starczyło nam "czasu" Dzieki, jak zwykle Twoje polecenia trafiają w dyszkę. A Coctail Bar odradzamy, fatalne towarzystwo tam przebywa. No ale trzeba było sprawdzić.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-08-25 o 21:38 |
|
|
|
|
#2813 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() podkreślone - to plusy! 2. ![]() Cytat:
2. Jaisalmer opuścił towarzystwo jako zbyt wetiwerowy 3. No właśnie ![]() Macham znad poszukiwań nowego anime do łobejrzenia Ach, w moim wieku...
|
||
|
|
|
#2814 |
|
Zakorzenienie
|
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#2815 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2816 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() a co do Coctali Baru to w takim razie intuicja mi dobrze podpowiadała żeby tam nie iść ![]() |
||
|
|
|
#2817 |
|
Zakorzenienie
|
Znad kawy
ciemno, zimno, mokro
|
|
|
|
#2818 |
|
To ja :)
|
Dzień dobry.
Że pozwolę sobie zażartować...
|
#2819 | |||
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Pytam, bo Follet miał 1070 czy coś koło tego a ja już po południu w niedzielę nie miałam co czytać Cytat:
Cytat:
W kwestii próbkowej - fakt, zdzierstwo ![]() W kwestii obuwniczej - mam podobny dylemat znaczy, szpil 11cm mam ze sześć par, tylko od jakiegoś czasu nie mogę ich nosić i zbieram się jak pies do jeża, żeby je powystawiać na Allegro, tylko nie ma kiedy....Z której strony?
|
|
#2820 |
|
Nindżopesz
|
Co do butów też mam trzy zbędne pary, nie na szpili akurat tylko zwykłym obcasie... Wywalić szkoda, kupić nikt nie kupi, nosić ich mi się nie chce i tak trzymam.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:49.

ale że nawet nie zbierasz? jeść nie musisz ale serio nie lubisz połazić po lesie? 

Zawsze i wszędzie, nie trafiam miedzy futryny etc etc 
I kleszcze
Chodzić po lesie lubię nawet, ale bez zapuszczania się w dzikie ostępy i insze tego typu krzaczory

i zbieram się jak pies do jeża, żeby je powystawiać na Allegro, tylko nie ma kiedy....