![]() |
#1921 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe2013 ( XVIII )
Wstało to małe o 6 i krzyczy "mama siusiu!". Musiałam wstać.
![]() Wiecie mam taką refleksję-wątek nam się sypie ![]() ![]() Sylwia ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#1922 |
Zadomowienie
|
dzien dobry
![]() U nas tez wczesna pobudka dzisiaj, ale po kilku minutach tulasow, padlo zdanie "idziemy do dziadzi", tak wiec maz dziecko odprowadzil, ale mlody go nie chce puscic i tak leze i czekam na moja lepsza polowe. Opowiem dowcip z naszego wyjazdu. Sadzam syna na nocniku, ten ledwie co usiadl- puścił głośnego bąka, patrzy na nas ze zdziwnieniem i rzecze"co to było?" Alesmy sie usmiali ![]() sylwietta ja wierze, ze sie wszystko u ciebie ulozy dobrze, trzymam za twoja rodzine mocno kciuki, mimo wszystko mniej oczy na okolo glowy i w chwilach zwatpienia zajrzyj do k i poczytaj co nam kiedys pisalas. Teraz oni musza dac 100% z siebie. Fewciu skad takie refleksje? Super, ze u wszystkich w dwupakach wszystko w porzadku. Ooo jest maz, uciekam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1923 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 07:15 ---------- Poprzedni post napisano o 07:02 ---------- Fewciu, taki okres może, wakacje się kończą, każdy łapie jeszcze ostatniw wolne dni ![]() Napisz eco nieco o naszym "urlopie". Stanęło jednak na tym że coś w tej kuchni mimo braku funduszy zrobimy. I tak przez dwa tygodnie Tż wymienił okno, zrobił podłogówkę, przesunłą drzwi, naprawił zniszczenia na korytarzu wynikające z przesuwania tych drzwi. Na koniec pomylił tynk mozajkowy który mamy położony w katytarzu i teraz jest dwukolorowy. Ja ten czas spędzałam z Oliwką, przy garach i próbując ogarnąć trochę tę nieszczęsną działkę. Myśleliśmy że uda nam się na dwa dni wyskoczyć gdzieś motorkiem ale mama skutecznie nam te plany pokrzyżowała bo zamiast po tygodniu wrócić z nad morza , sama sobie zdecydowała że zostanie dwa. Trochę przez to ten remont się tak wlecze bo Tż zamiast robić do ciemnicy to musiał wcześniej kończyć żeby jeszcze po sobie posprzątać no bo ja do 21 zajęta Oliwą. I teraz chyba jeszcze jakiś kredyt jednak weźmiemy i już zrobimy tą kuchnię tak jak ma być, bo wnoszenie starych mebli nei ma za bardzo sensu, nic nie będzie pasowac przez to przesunięcie drzwi. W weekend byliśmy w Krakowie na takim wieczorze panieńsko-kawalerskim naszego kolegii ze studiwó. Narzeczona w tajemnicy wielkiej zwabiła go do krakowa pod pretekstem zakupów a my tam wszyscy czekaliśmy na niego. Był w takim szoku, jeszcze na imprezie siedział i chyba nie wierzył w to co się dzieje. Inny kolega na tym spotkaniu opowiadał jak buty w decathlonie reklamował. Cała podeszwa mu się w jednym bucie odkleiła. Stoi przy kasie z ciężarną żoną a pani się go pyta: "Co on w tych butach robił?" On zdziwiony bardzo odpowiada że chodził. Na to pani: "A widzi Pan, te buty są do biegania a nie do chodzenia" ![]() ![]()
![]() |
#1924 | |
Zakorzenienie
|
hejka!
Cytat:
![]() obys sie mylila! ![]() mam pytanko do Ciebie ![]() ---------- a ja dzis ostatni dzien wolnego ![]() ![]() Edytowane przez pstryczek84 Czas edycji: 2014-08-26 o 06:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1925 |
Zakorzenienie
|
![]() U nas dziś pobudka przed 7. Od rana leje. My dziś na urodziny jedziemy do chrzesniaka. Pstryczku, ale pomyśl sobie ile miałaś wolnego. Normalnie ma się tylko 2 tyg urlopu :/ mi jeszcze tylko 6 dni zostało.
#1926 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez pstryczek84 Czas edycji: 2014-08-26 o 07:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1927 |
Zakorzenienie
|
![]() Jakaś taka jestem ![]() Zuzka wstaje codziennie o 5:30. Czasami się uda ze jeszcze polezy, ale zazwyczaj ciągnie mnie z łóżka bo głodna i trzeba wstawać. Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
#1928 |
Zakorzenienie
|
Hej.
![]() ![]() ![]() Dziewczyny, muszę się Wam do czegoś przyznać - niedługo się wyprowadzamy. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sylwietta, dużo zmian. Mam nadzieję, że będzie wszystko dobrze. ![]() ![]() ![]() ![]() Też tak sądzę. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1929 |
Zakorzenienie
|
Kubek z TZ jeszcze spi to cichaczem Was nadrabiam
![]() Racja, cos nas malo ostatnio... Ale licze, ze to kwestia wakacji i niedlugo wszystko wroci do normy. Mnie nie ma za wiele, bo ostatnio kazda wolna chwile poswiecam na szukanie po necie kompa i telefonu. Komputer juz zamowiony, teraz telefon mi zostal. Latwo nie jest, bo taaaaki wybor. A jutro wyjezdzamy na wesele i wracamy za tydzien ![]() MENEQ, dzieki za odp w sprawie butow! |
![]() ![]() |
![]() |
#1930 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny dzisiaj w nocy strasznie szczekal pies sasiadow. Po raz pierwszy w nocy. Mówię do M. że sąsiadka pojechała na porodówkę. Tz się uśmiechnął i poszedł spać. Rano dostaje sms że urodziła się dziewczynka!! Nawet nie wiecie jak się cieszę ! Ale mam jakiś 6 zmysł, mówię Wam, nie pierwszy raz miałam takie przeczucie.
![]() ![]() Pstryczku wracam, jutro mamy radę i plan itp. Czyli tak jak u Ciebie. Godzin mam mieć 16 ![]() Silver co do ilości urlopu to się zgadzam. W 100%. I wkurza mnie jak nauczyciele narzekają na swój los. Dac tych właśnie do pracy na 40 godzin w tygodniu (albo i więcej często ) to docenia co mają. I to mówię ja . Nauczyciel. Jest tylko jeden minus-mamy z góry narzucone kiedy ten urlop wziąć. W razie W zostaje jedynie zwolnienie, płatne strasznie ![]() Black bardzo się cieszę! Będziecie się starać o kredyt? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#1931 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Co do watku, ja nie odbieram tego tak, ze sie rozleci. Prawda jest taka, ze dzieci nasze coraz wieksze, dodatkowo mamy coraz wiecej obowiazkow, nowe prace, dzieci ida do zlobkow itp. Wiec samo przez sie, bedzie mniej postow, bo przeciez celem naszego zycia nie jest klepanie postow na watku, byle jak najwiecej. Ja mam nadzieje, ze kazda z nas dalej bedzie tu zagladac, bedzie wymiana doswiadczen, praktyk, czy po prostu opis co u nas. A ze z mniejsza czestotliwoscia, to taka kolej rzeczy po prostu. Ja wiem, ze jestem od Was uzalezniona, ale wiele razy mialam sobie za zle, ze za czesto tu zagladam, zamiast wykonywac prace. Takze, mam nadzieje, ze zle tego nie odbierzecie, ale mi pasuje, ze watek zwolnił, przynajmniej jestem na bierzaco i wrertowanie 10 stron z jednego dnia nie zajmuje mi juz calej godziny. A my wladnie jedziemy poogladac kilka osiedli w Katowicach i Dabrowie G... Edytowane przez ezzo Czas edycji: 2014-08-26 o 08:09 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1932 |
Zakorzenienie
|
fewciu, uff, doszlo! A juz myslalam, ze mnie okantowalas z adresem
![]() Radze sobie jakos... Gorzej z tata ![]() Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2014-08-26 o 08:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#1933 | |
Zadomowienie
|
![]() Ola spała do 9 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Sylwia ![]() Black super! Oby Wam sie wszystko udało! Edytowane przez treselle0 Czas edycji: 2014-08-26 o 08:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1934 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Powiem Wam jeszcze że na urlopie byłam u brata 3 dni, no i Oliwka na początku oniesmielona bo tam dzieci to szoguny małe, ale powoli się osmielała i nawet z Lenką za rękę w końcu biegała. I podpatrzyła dwie rzeczy: nauczyła się wreszcie sama pić z butelki z niekapkiem albo ze smoczkiem, i sto super bo już myślałam że coś nie hallo, a drugie to od Wiktora nauczyła się "skrzeczec" i tupac nogami jak cos nie po jej myśłi idzie, to znowu jest męczące i denerwujące.
![]() |
#1935 | ||||||
Zakorzenienie
|
zdrówka!!! jak dzisiaj?
![]() Cytat:
ja dalej jestem nianią ![]() Cytat:
![]() nikon d3200, cenę sprawdź bo do tej pory mnie boli ile wydaliśmy :P ale przynajmniej jestem zachwycona tym sprzętem ![]() Cytat:
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;47856034]Lady, absolutnie nie te buty! koszmarne ortopedycznie.[/QUOTE] dziękuję!!! ![]() a widzisz, myślałam, że jak skórzane i takie prawie na boso to lepiej, Szajopedio ![]() Cytat:
![]() nie mam żadnego planu ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Dzisiaj nocka koszmarna, Pietraszko w taką histerię nam wpadł, że nie mogliśmy go uspokoić przez godzinę!!! Tak płaczącego jeszcze go nie słyszeliśmy, coś okropnego ![]() ![]() ![]() tak poza tym to młode po wakacjach - je za całe wojsko! - przesypia całe noce!!! Czasem się obudzi na wodę - śpi do 8:30 ![]() - zasypia o 20 ![]() - chyba zrezygnowało z drzemki w dzień - dalej nie mówi ![]() ![]() ![]() - dalej zasypia tylko w nosidle
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1936 |
Zakorzenienie
|
Lady a w jaki sposób "uczysz" się robić zdjęcia tym aparatem? Instrukcja czy na czuja?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#1937 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
czyli co, teraz zaczynasz kontraktowego? bedziesz miec wychowawstwo? moze znajda Ci te 2 godzinki, jakies swietlice czy cos zebys miala caly etat ![]() ![]() co do urlopu - to nie spotkalam jeszcze n-la ktory narzekalby na jego dlugosc ![]() ![]() u nas pada caly czas ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1938 |
Zakorzenienie
|
Pstryku chodziło mi nie o urlop tylko o wieczną wojnę między nauczycielami a innymi. Tzn nauczyciele mówią że pracują w domu a inni zamykają drzwi i wychodzą z pracy. Nie ma co roztrzasać
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#1939 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ezzo a Wy nie mieliście swojego domu? Coś mi się kojarzy? Nie szkoda wam zostawiać??? ![]() Ewulko, martwiłaś się jakiś czas temu, że Ania idzie do starszaków w żłobku dobrze kojarzę? To martwię się również i ja, bo Pietraszko też idzie do grupy 2-3 latków..... Rany jak na niego patrzę to mnie serce boli, że go muszę zostawić ;(((( To już za niecały tydzień ;(((( tak w ogóle od siostry M. (w uk mieszka) dostaliśmy pełno zabawek, pełno!!! I to samo fisher price - farma, warsztat samochodowy, myjnia, parking ![]() ![]()
![]() |
#1940 |
Zakorzenienie
|
Black - a co robi twoj maz? w sensie - co spawa? tak z ciekawosci pytam bo moj tez spawacz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1941 | |||||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() neti , gdzie Ty? Jak u Ciebie z ćwiczeniami?
![]() |
#1942 |
Zakorzenienie
|
Cześć.
Podglądam i czytam regularnie, tylko weny u mnie brak. Napiszę Wam tylko, że byliśmy na sali zabaw 1.5h na sali zabaw, w niedzielę. O takiej porze, że nikogo nie było, potem 1 dziewczynka przyszła. Jeśli szło o warunki to szału nie robią, trochę popsutych zabawek, czego nie rozumiem ( że nikt ich nie usunął skoro zepsute), ale były kulki i tor, były autka jak w CH itp. Najpierw onieśmielona, a potem szał, podobało się bardzo ( mniej więcej po połowie czasu się rozkręciła), zdecydowanie dobry pomysł to był. Muszę sprawdzić ta przy tesco bo podobno jest lepsza, rodzice mogą się też kawy napić czy coś - i z zewnątrz jakoś mi lepiej wygląda jeśli o warunki idzie. W pozostałych tematach dół mi nie minął, głupie uczucie wiedzieć, że świadomie ładujesz się w kanał, ale nie masz innego wyboru ;/ |
![]() ![]() |
![]() |
#1943 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tzn daaaaaaaaaaaawnoooooooooo ooo bardzo dawno temu miałam lustrzankę ale na klisze, więc coś tam jeszcze nieco pamiętam, ale jednak wiadomo, zupełnie inne fotografowanie. Na kurs do Bokeh chyba bym się musiała wybrać ![]() i trochę z jutjuba ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1944 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to trzymam kciuki zeby byli chetni! ale to normalny tryb czy podyplomowka? zlozylas juz papiery? ja tez sie czaje, na oligo, ale jeszcze nie zlozylam papierow Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1945 |
Zakorzenienie
|
Podyplomowka. Mam nadzieję że będą chętni. Zarejestrowałem się internetowo, teraz jeszcze muszę zawieść dokumenty. 100km.
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#1946 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ---------- omg, i zajecia tez tak daleko? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1948 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1949 |
Zadomowienie
|
SZAJA ja tak na szybko pytanie mam do Ciebie, pisałas niedawno,ze w Sosnowcu jest jakaś fajna bawialnia dla dzieciaczków,mogłabys przypomnieć mi nazwę? Bo dzisiaj taka pogoda pod psem,to moze chociaż tam wyskoczymy.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#1950 |
Zakorzenienie
|
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:08.