![]() |
#511 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Ile dzisiaj zjadłam ? :) II
Vixeen - takie wachania wagi to normalne, nie ma nic wspólnego z poziomem tłuszczu... nie myślisz chyba, że przytyłaś od rana 2kg
![]() Cytat:
![]() A już na pewno nie schudniesz trwale... niestety... Bardzo kiepski: - za mało przede wszystkim - owoc nie jest posiłekm - za mało białka - brak zdrowych tłuszczy - za mało warzyw - naleśniki na kolacje ? ![]() - woda - to jest ok. Co ćwiczysz? Nie patrz na wagę, tylko na wymiary... jeśli waga leci, a nie wymiary to niestety, ale lecą mięśnie (początkowo woda), a nie tłuszcz.
![]() ![]() |
![]() |
#512 |
Rozeznanie
|
[quote=italiaanka;4781206]Vixeen - takie wachania wagi to normalne, nie ma nic wspólnego z poziomem tłuszczu... nie myślisz chyba, że przytyłaś od rana 2kg
![]() quote] ale aż 2 kg? przestraszyłam się że mój organizm tak zareagował na zwiększenie kcal...umieszczałam tu wcześniej jadłospisy na redukcje i wydawało mi sie ze nie było tak mało ale chyba sie myliłam...bo mam manie krojenia bardzo cienko chleba:P - teraz już staram się grubiej ![]() italianko a nie licząc II SN (przypuscmy jakby 2 sn było podobne do podwieczorka) to mój jadłospis jest w miare poprawny? |
![]() ![]() |
![]() |
#513 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jeśli coś weszło, a nie wyszło to waga też wyższa ![]() Mierz i waż się o tej samej porze, najlepiej rano, na czczo. Nigdy jadłospisu na przytycie nie układałam (niestety ![]() Może jedynie więcej warzyw, hm...
![]() ![]() |
![]() |
#514 |
Raczkowanie
|
czesc dziewczyny!
nie mam zbyt wielkiego doświadczenia w dietach łaczeniu i niełaczeniu ale chcialbym zebyscie sprawdzaly moje dzienne jadlospisy, bo wiem ze sa tutaj naprawde obeznane dziewczyny! mam nadzieje ze moge sie do was przylaczyc... czy taki jadłospis jest dobry na porządna redukcje? i ktora opcja jest lepsza: śniadanie: owsianka z kakao // jajecznica II śniadanie: jogurt naturalny i brzoskwinia // serek wiejski z rzodkiewka i pomidorem obiad: makaron z warzywami // piers z kurczaka, ryż, warzywka kolacja: i tu własnie mam problem bo nigdy nie wiem co mam jesc na kolacje;/ moze jakas galaretka albo budyn?:|
#515 |
Zadomowienie
|
śniadanie:
*200g sanoka 0% brzoskwiniowego *1brzoskwinia(wkrojona do jogurtu) *2lyzki otrebow granulowanych *2lyzki musli bez cukru wreszcie znalazlam troszke drogie bo 14.00zl za 1000g ale musialam kupic jest pyszne kawa bez cukru IIsniadanie: będzie *nektarynka *muffinka dietetyczna z maki razowej bez cukru z wisienka i muslii (wlasnej roboty) ![]() *2plasterki poledwicy drobiowej z keczupem ![]() *czerwona herbata obiad: *ryba mintaj pieczony w piekarniku w rekawie do pieczenia mies bez tluszczu *miseczka zoltej szparagii podwieczorek: *filizanka malin *muffinka dietetyczna z maki razowej bez cukru z wisienka i muslii (wlasnej roboty) ![]() kolacja *185g tunczyka w sosie wlasnym *czerwona herbata muffinki ![]()
W myślach wszystko ma początek! Edytowane przez ifrit Czas edycji: 2007-07-15 o 08:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#516 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#517 |
Zadomowienie
|
Ather witam
musli kupiłam w sklepie zielarskim na stoisku dla diabetykow jest niemieckiem firmy
#518 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
hmm na redukcjii galaretka budyn raczej odpada postaw na cos białkowego na kolacje typu:tunczyk,jajko, serek wiejski piatnica, figura II śniadanie serek wiejski z rzodkiewka i pomidorem mysle ze to bedzie OK na kolacje na na 2 sniadanie niech zostanie jogurt i brzoskwinia
![]() |
#519 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#520 |
Raczkowanie
|
Ather, Ifrit- dzieki dziewczyny
dzisiaj planuje: śniadanie: jajecznica z serem zółtym lihgt (uwielbiam) II śniadanie: jogurt naturalny, pomidor obiad: pierś z kurczaka, pieczarki, ser żółty (taka mini pizza) kolacja: serek Piątnica lekki, rzodkiewka moze byc? przechodze na sb ![]()
#521 |
Raczkowanie
|
śn:
*miseczka maślanki, pół kostki twarogu chudego + muesli *kawa z mlekiem 2 śn: *cztery sucharki *serek waniliowy z brzoskwiniami ob: *miska sałatki pomidor+szynka indycza+sałata+feta *troche winogron kol: *serek wiejski |
![]() ![]() |
![]() |
#522 |
Zadomowienie
|
śn:
serek wiejski z miodem i wiórkami kokosowymi kawa z mlekiem IIśn: activia truskawkowa sporo orzeszkow ziemnych obiad: piers z kurczaka obtaczana w wiórkach kokosowych jakas salatka dalej nie wiem chyba wychodze na kolacje z chlopakiem |
![]() ![]() |
![]() |
#523 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Żółty ser - za tłusty, out... Strsznie mało warzyw, Brak zdrowych tłuszczy Jogurt i pomidor to nie jest posiłek Za mało jesz, za mało posiłków źle ![]() Blair, Asienkaa - umarłabym z głodu przy takim jadłospisie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#524 |
Zakorzenienie
|
te naleśniki to bardziej jako przekąska ale tak mnie zapchały ze juz były moja kolacją
jesli bialko to co mam jesc i jakie zdrowe tłuszcze?w sumie to na wadze mi az tak nie zalezy tylko na spaleniu tluszczu z brzucha, ale kiedys jak waazylam 48 to czulam sie swietnie w mojej wadze i jak tylko przybieram na wadze to wlasnie na brzuchu co odzwierciedla moja wage.. a ćwiczylam sama sobie przy muzyce aeroby i brzuszki i zaraz sie lepiej czuje, kiedys jak bylam w liceum to potrafilam zrobic nawet 500 brzuszkow,a teraz to jakiegos lenia mam..ale mam teraz motywacje a dzisiaj zjadlam -śn- owsianka z twarogiem i lyzeczka dzemu ale wstalam o 11 dopiero!! - obiadu jeszcze nie jadlam |
![]() ![]() |
![]() |
#525 |
Raczkowanie
|
Wprost błagam o ocenę
![]() Redukcja: Ś: grahamka + 4 plastry polędwicy sopockiej + pomidor + pół szklanki czereśni + 3 śliweczki + kawa z mlekiem 0,5% IIŚ: pół kostki chudego twarogu + średnia pomarańcza O: ok 80-100g makaronu pełnoziarnistego + pieczona pierś z kurczaka + papryka P: pół grahamki + 2 plastry wędliny sojowej + 2 ogórki kiszone + 250ml jogurtu naturalnego (40kcal w 100g) K (potreningowo): pół grahamki + 2 plastry polędwicy sopockiej + pomidor + pół kostki chudego twarogu z przyprawami fit up Ja już nie wiem, czy to nie jest przypadkiem za dużo jak na redukcję? Ile tu możee być kcal? Jak może niektóre z was mnie pamiętają (agness ![]() ![]() ![]() Proszę o ocenę i pozdrawiam ![]()
#526 |
Rozeznanie
|
Moj dzisiejszy jadlospis
![]() Sniadanie - 6.10 - szklanka wody z cytryna - 2 kromki chleba razowego z pasta jajeczna pozniej troche % ( poranne spotkanie ze znajomymi :P ) zielona herbata II sniadanie - 10.00 - jogurt naturalny z ziarnami zboz - jablko - 12.20 obiad - 13.00 - warzywa na patelnie i kawalek piersi z kurczaka - zielona herbata - jablko - 14.45 podwieczorek - 15.40 - kromka razowca z pasta jajeczna + kawalek pomidora i ogorek malosolny kolacja 18.00 - 2 x kromka razowca z pasta jajeczna + mleko 0% Mam nadzieje, ze popelnilam mniej bledow niz wczoraj... :P Edytowane przez Kaza86 Czas edycji: 2007-07-15 o 17:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#527 |
Zakorzenienie
|
1) Płatki otrębowe z mlekiem, twarożek domowy
2) 2 małe kromki sojowego chleba z chudą wędliną, activia naturalna 3) Pikantne racuchy indyjskie cebulowe (100-120g mąki pszennej; cebule; 1,5 jajka, pomidory z puszki) + 180g serka homo naturalnego 4) 50g musli truskawkowych+twarożek domowy z odrobiną masła orzechowego 5) 150g suszonych jabłek 6) Kajzerka z chudą wędliną Oceni mnie ktoś, bo w końcu nie wiem jak stoję? ![]()
![]() |
#528 |
Raczkowanie
|
JA sie dzisiaj dość niezdrowo i dużo:
Sniadanie: musli z jogurtem, jabłko, brzoskwinia Obiad: zrazik i surówka potem: 3 ciasteczka francuskie z ajerkoniakiem, big milk, brzoskwinia Kolacja: chyba zjem kaszke manna Wiem że niezdrowo ale od czasu do czasu można ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#529 |
Zakorzenienie
|
-były 2 wasy z jogurtem
-podwieczorek-twaróg z takim serkiem fromage kremowym z odrobina rodzynek i lyzeczka powidel..pycha, czy mysliecie ze moge zjesc takie cos jak mam smaka na slodyczke bo to bylo pyszne... - a zaraz bede cwiczyc.. |
![]() ![]() |
![]() |
#530 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() EDIT: Kupiłam dzisiaj... kaszkę manną ![]() Chciałam spróbować jutro na II śniadanie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#531 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja jak robię manną to poprostu wsypuję ją do wrzącego mleka i mieszam. Zmniejszam ogień i gotuję aż zgęstnieje ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#532 |
Rozeznanie
|
![]()
sniadanie: filizanka otreb owsianych+kefir+slodzik , latte
lunch : warzywa z patelni - brokuly, cebula, cukinia, marchewka,fasolka haricot vert, czosnek, papryka, ziola, lyzka oleju z pestek dyni+lyzka oliwy z oliwek (na surowo), 2 jajka na miekko, 1 buleczka podwieczorek : 3 galki lodow zjedzonych na miescie,latte na kolacje planuje salatke z lososiem a potem pewnie ...znow lody przed polnoca ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#533 |
Rozeznanie
|
snł
bula zytnia 70g / połówka zp oledwica z indyka i pomidorem, druga polowka z serem żółtym 20g słonecznika II sn; bula zytnia 70g z poledwica z indyka ogorkiem rzodkiewka sałatą obiad; pierś kurczaka z rożna 200g (skore zdjełam) + nóżka takowego kurczaka:P wielka kroma razowca ( i gruba bo nuz byl tepy;p_) podwieczorek; nożka kurczaka + pol grahamki + garsc bobu - resztki dojadałam:P kolacja; hmm bułeczka zytnia 60g z łłososiem wędzonym kolacja II *teraz: dorsz wędzony, troche go mało ale znowu dojadam resztki:P i jak? Edytowane przez vixeen89 Czas edycji: 2007-07-15 o 21:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#534 |
Konto usunięte
|
Redukcja na SB
wiejski+dwie łyzeczki siemienia, kilka ogórków małosolnych 5 kotletów sojowych, leczo (pomidory, papryka, cebula) kilka ogórków świeżych, 2 pomidory duży talerz fasolki szparagowej niby wiem że na takiej diecie 700 - 800kcal (tyle własnie mi wyszło) nie schudnę trwale, ale coś w środku mi podpowiada że im mniej będe jadła tym lepiej.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#535 |
Zakorzenienie
|
dziś (U):
śn: 2 kromki razowego chleba cienko posmarowane powidłami śliwkowymi a na to ok 100 gr serka wiejskiego, kawa z mlekiem obiad: 3 małe kotleciki sojowe w cieście naleśnikowym, 2 ziemniaki, kapusta biała duszona z cebulką podwieczorek: kilka ciasteczek maślanych, szklanka soku warzywnego kolacja: ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#536 |
Wtajemniczenie
|
kurcze, dziewczyny przytylam 2 kg.. ostatnio mnie wzielo na slodkie i duzo jem.. nie potrafie sie jakos opanowac.. mowile sobie to tylko 1 paczek, tylko kawalek tego,kawalek tamtego i tak sie zbiera do kupy..
![]() Od jutra koniec z tym,musze sie wziasc za siebie. Nie mam teraz czasu na cwiczenia z uwagi na nowa prace ale dieta musi byc...
#537 |
BAN stały
|
Redukcja:
- grahamka z serem bilaym, wedlina, salata lodowa, pomidorem, kawa - mala miseczka gulaszu wieprzowego, jabłko, lyzka lodow czekoladowych, zeilona herbata - 1 galka lodow kawowych, jabłko, kawa, 2 lyzeczki otrebow + 50 g wiesniaka - 100g chudego twargou + lyzka jogurtu nat, 1/4 szklanki malin i taka sama ilosc borowek, kawalek mango - pomidor, ogorek, pare lisci salaty lodowej, pu-erh |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#538 |
Zakorzenienie
|
ja wczoraj ze strachu przed spotkaniem z nim nie jadlam nic a potem bylo kino...i...chinskie zarelko zamowil kaurczakak z ryzem i warzywami i z prazonymi orzeszkami ziemnymi...ludzi zjadlam cale wiaderko...oczywiscie w przez cala noc w przerwach po i przed...rozmowa...bylo cudownie...jestesmy razem...czy teraz moge uzywac okreslenia TŻ bo do tej pory nie moglam zczaic co to znaczy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#539 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() gratuluję nowej "kobiecie zajętej" ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#540 |
Zakorzenienie
|
bylo cudownie ale teraz mam kolejny problem bo chce zaczac brac pigulki i boje sie zaczne znowu tyc...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:29.