|
|
#2821 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LIII
|
|
|
|
#2822 | |
|
Mother of Cats
|
Znad drugiej kawy, tony literek i totalnego niechcemisie.
Cytat:
|
|
|
|
|
#2823 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ja mam polbotki na obcasie i creepersy ,nic kupowac nie zamierzam, bo itak wiemze nic nie ma ci by mi sie spodobało , chyba ze ktos ma jakąs propozycje ciekawą na jesienne buty? moze styliskta red? jakos nie jestem na bieząco z trendami w tym sezonie
|
|
|
#2824 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niby nie mam konieczności kupowania ale chyba jednak powinnam, bo moje ankle boots, czyli to chyba półbotki? do kostki? są zamszowe (edit:nubuk ) Rok temu obchodziłam w nich nawet zimę i wiosnę - i w większości suchą stopą, zaipregnowałam, wymyłam szmaponem do butów i nie są jakoś strasznie zniszczone, ale trochę mi szkoda po deszczu popylać w nubuku, bo to nubuk jest a nie zamsz sorry Nie lubię nubuku ale nigdzie nie znalałam tego fasonu w czarnej skórze wówczas, poniżej 200 . No i ja je noszę do sukienek bo w spodniach nie chadzam , jako i Red także mam nadzieję, że wszystko gra i buczy ![]() Tym moim przydługawym wywodem, miałam zamiar wyrazić to, że chętnie przygarnę ankle boots z czarnej skóry
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-08-26 o 12:29 |
|
|
|
|
#2825 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Sama mam te babciowe botki na niewysokim obcasie, które są zaskakująco wygodne i uniwersalne oraz bikery na płaskim. A poza tym mam jeszcze trzy pary ocieplanych botków, też można już nosić. Czy wspominałam, że lubię jesienno-zimowe buty? ![]() Za to na lato mam raptem jedną parę "do ludzi" - kapcie woźnej. Z innej beczki Burning Leaves wygrało casting na perfumy. |
|
|
|
|
#2826 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do perfum, wiedziałam! Nie doradzałam, bo nie znam żadnego, ale najważniejsze wybrać to, do czego nas najbardziej ciągnie. |
|
|
|
|
#2827 |
|
Zakorzenienie
|
a jak toto pachnie?
|
#2828 |
|
Zakorzenienie
|
Ha ostatnio przeglądałam szafkę butową i też mam jedne szpilki, w których nie chodzę i żal wywalić, sprzedać może a może nie ![]() I nie mam butów na jesień prawie fogle Dwie pary naszykowane do wywalenia (jedne służyły długoo). Muszę jakieś botki zanabyć, nawet wyczaiłam jedne w CCC, ale się zastanawiam jeszcze, bo po pierwsze i tak w tej chwili mam inne wydatki , a po drugie myślę czy kupować na łobcasie botki czy na płaskim, a 2 par nie dam rady kupić ![]() I didce muszę szybko kurtkę na jesień zanabyć. W czwartek mam zamiar obejrzeć Lidlowe (jak jeszcze coś zostanie jak pójdę Dobra lecę dalej robić
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#2829 |
|
Nindżopesz
|
Lekkim, przyjemnym i słodkawym dymkiem z ogniska, niezbyt wędzonym ani mhrocznym. Żadnych kadzideł ani nic, po prostu palone liście lub papier. Wezmę próbkę na nasze kolejne randewu. A doszedł już Twój WH? Bo moja paczucha już dziś dotarła, zaskoczyli mnie.
Natomiast Sienne jest paskudne, pudrowe zielsko, ble. BTW oglądam Wikingów, jednak się wciągnęłam i mile zaskakuje mnie soundtrack - co i rusz Wardruna. Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2014-08-26 o 14:39 |
|
|
|
#2830 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Która zaczęła kusić butami? Bo ja się skusiłam po taniości
|
#2831 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() szkoda, że tych liściorów nie wzięłam na próbe ![]() Ale zaraz - ja przecież lasu szukam ![]() Cytat:
![]() ale wymiękłam ![]() A teraz sobie nic nie pooglądam juz, bo od września biore się do roboty, nauka nowych kwalifikacji czeka w końcu trzeba poharować, jak się chce samemu żyć i utrzymywać w wawie
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2014-08-26 o 14:46 |
||
|
|
|
#2832 | ||
|
BAN stały
|
Znad śniadania
Cytat:
Phi! ![]() Cytat:
![]() Przykro mi, ale to się wszystko liczy, bo po jesieni nadchodzi zima, jak każdemu wiadomo ![]() |
||
|
|
|
#2833 |
|
Zakorzenienie
|
Hej joł a ja sobie dziś kosti
Tak jak najbardziej można kupić na miejscu
|
#2834 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Właściwie na tę pogodę w sam raz... tylko trochę zimno Ci będzie
|
#2835 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
2. właściwie cz'mu? Mnie wkurzają bohaterowie jacyś tacy stuknięci i powolne tempo serialu ale poza tym spoko - piękne zdjęcia, plenery, fajna muzyka, klimat w sumie jest, fabuła a'la GoT czyli pitu pitu o niczym. Ale nie wiem ile w tym wszystkim hamerykanizacji i przekłamań bo nie siedzę w temacie. |
|
|
|
|
#2836 |
|
Zakorzenienie
|
E tam jakoś se poradzę !
![]() A i właśnie może mi pomożecie widziałam na kobiecie na mieście coś takiego jak na zdjęciu tylko było z bardzo grubej przędzy (ogólnie gruby i mięsisty materiał )w czarny melanż z białym http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/sw...0p1984655.html
"Chcę być pomylona , pomyleni mają w głowie Słoneczko ..." Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2014-08-26 o 15:39 |
|
|
|
#2837 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
strasznie mnie to odrzuciło
|
|
#2838 | |||
|
Wtajemniczenie
|
przecież wszystkie grzyby są jadalne niektóre tylko raz ale oj tam szczegóły pod gwiazdką ![]() borowiki jak pięści dziś leje więc doopa z polowania ![]() ![]() Cytat:
w ogóle wreszcie pościągałam trochę różnych różności do czytania i mam spokój duchowy, że nagle w nocy o północy nie skończy mi sie całkowicie lektura bo tak miałam kilka dni temu. dramat w trzech aktach się odbył ![]() fogle to skończyłam "siostrę" lupton i jakoś nie bardzo mnie zachwyciła wyłamię się z ogółu bo zabrałam się za to pod wpływem Baru a Bar polecał. raz mnie tylko zaskoczyła ale może ja mam dziwny gust ![]() Cytat:
Cytat:
znad dzwoniącej rynny i wielkiej mokrej szmaty za oknem. sąsiad prania nie zabrał w porę i teraz chyba uznał, że mu się już nie opłaca skoro moknie od wczoraj
|
|
#2839 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2840 | ||
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Cytat:
Aaaa, dobra, znalazłam - Rozamunda ![]() i coś czytałam, ale nie pamiętam, Siostrę czy Potem.
I wanna hurt you just to hear you screaming my name Edytowane przez Margot45 Czas edycji: 2014-08-26 o 16:15 |
||
|
|
|
#2841 |
|
Wtajemniczenie
|
też fajny ale stresowałam się strasznie
no co on temu biednemu chłopakowi robił czemuczemuczemu?i zwierzaj się tu człowieku psychologowi zaufaj. a on ci tak...Margot - ja nie mam z kolei możliwości korzystania z biblioteki.. miejscowa odmówiła mi założenia karty. do biblioteki w mieście obok musiałabym z kolei specjalnie się wybierać a ani mi to po drodze z planami na weekend (bo tylko sobota wchodzi w grę) ani finansowo, bo specjalnie jechać po książki i tracić 30 zł na paliwo? a i w sumie tak się przyzwyczaiłam do czytnika, że biorę wszędzie, czy mam zamiar czytać czy nie, bo a nuż będzie 5 minutek tylko dla mnie i do oporu go molestuję. podoba mi się taka forma na tyle że już mam odpowiedź na niegdysiejsze pytanie M "czy jeszcze coś Ci potrzeba coś byś chciała" taaaak, czytniczek z e-inkiem
"Nie jesteś na tym świecie po to aby spełniać moje oczekiwania, ani ja po to aby spełniać Twoje. Jeśli się przez przypadek odnajdziemy, to cudownie. Jeśli nie, to trudno" Edytowane przez golden_eye Czas edycji: 2014-08-26 o 16:28 |
|
|
|
#2842 | |||||
|
Zakorzenienie
|
ano
Cytat:
![]() przeczuwałam ze tak będzie Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ja tez lubię papier itp, ale możliwość wrzucenia 100 książek na raz do torebki jest bezcenna ![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#2843 |
|
Zakorzenienie
|
na fejsie zawiązała się cała akcja pt. "Mads Mikkelsen na Wiedźmina!"
![]() Ja czytnika w końcu nie kupiłam, bo skoro nie musze już codziennie jeździć pociągiem, to e-booki w domu na lapku przeczytam ![]() Kończę zaraz prace i jadę do koleżanki na wino, im więcej koleżanek, imprez i zajęć po pracy, tym szybciej zapominam o tym dupku, co mnie zostawił. Kij mu w oko ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2014-08-26 o 16:52 |
|
|
|
#2844 | ||
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() Ja właśnie w soboty odwiedzam bibliotekę u siebie w mieście, a jak się zmobilizuję, zabieram stertę do Wawy i zabieram nowe. Tyle, ze ja za bilet i kartę miejska płacę tak czy tak, wiec mi wsio rawno ![]() Cytat:
i o ile mniej waży taki czytniczek niż np. taki Lód w wersji papierowej....---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ---------- Maja - jednak?
|
|
#2845 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2846 | ||||||
|
Panaroja
|
spod deszczu i znad kawusi
![]() o , a mnie ostatnio marchwią walił mokro , ciemno i zimno zgadzam się wpełni ![]() Cytat:
Cytat:
i tesz mi się nie chce ![]() Cytat:
poczebuję mokasynów i bikerów solidnych , bo poprzednie mi się wzięły i zrozpadły w ten sposób program minimum jesienno-wiosennego byłby wypełnion . Na zimę glan krótki i glan długi oraz jakby czeba było elegancko kozaki czarne mam , chociaż na płaskim , a zamarzają mi się takie w stylu późnych lat 70 - długie z dość luźną prostą cholewką na słupku , znaczy kozak na słupku nie cholewka , chociaż cholewka w zasadzie też ale ponieważ pojawiły się na wybiegach dopierocowłaśnie , do nas pewnie dotrą w przyszłym roku najwcześniej na lato mam dwie nowe pary sandałów na koturnie , jedne już powoli zaczynające rozpad sandały na płaskim i rozpadające się mokasyny . No i skórzane japąki . 2.jest w Mood Scent Barze ? bo nie pamiętam czy wąchałam czy nie , pamiętam Mississsippi Medicine i Bowmakers a tego nie . bardzo fajne , aczkolwiek jak dla mnie zbyt kobiece i eleganckie ![]() Cytat:
2. 3.nie dziwię mu się ![]() Cytat:
i jest znacznie fajniejsze moim zdaniem . No i bywają obrazki w książkach ![]() Baru drogi a zwłaszcza Ty , Red Wszechwiedząca , do czego można nosić króciutką czarną ramoneskę ledwo sięgającą talii względnie co do niej można nosić żeby nie wyglądać jak idyjota ?---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ---------- Cytat:
?
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||||
|
|
|
#2847 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale skończyło się rumakowanie Cytat:
jak się sprawuje jakie ma zalety jakie wady jaki chciałabyś mieć jeśli nie ten i dlaczego i w ogóle co jak gdzie? ![]() pokazują mi sie ostatnio reklamy kindle 5, już za 250 zł. i tak się zastanawiam czy brać czy nie? nic innego na nim nie robię i robić nie będę więc ani wifi ani mp3 ani inne bajery mi nie są potrzebne. potrzebuję tylko do czytania. i szkoda mi jednak dać 700 zł za czytnik, tyle samo kosztował mój lapek teraz a jednakowoż porównując funkcjonalność obu i możliwości, czytnik wydaje się duuuużo za drogi w tej cenie Cytat:
2. czytałam i tak przez pewien czas, ale teraz mam wygodniej 3. baw się i nie smutaj Cytat:
![]() c'nie? i ile mniej miejsca zajmuje zwłaszcza jak go nie ma na zbyciu za dużo... ???
|
|
#2848 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() albo taka gra o tron np ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() poza tym serio w wyglądzie i w odbiorze nie ma żadnej różnicy pomiędzy kartką papieru zadrukowaną a stroną w czytniku z e-inkiem Cytat:
nie wiem ile teraz kosztuje ale myślę ze ok 200 W sumie to wad w nim nie widzę jakby miał klawiaturę lub dotykowy ekran to łatwiej by się segregowało książki, ale w sumie to książki się segreguje raz i ma się posegregowane więc można się przemęczyć ![]() Podobno przy dotykowym ekranie łatwiej o przypadkowe przewrócenie strony, więc mi pasuje to że mój ma do tego przyciski Jedyne o czym czasem myślę z bajerów to podświetlenie, ale obywam się już tyle czasu bez niego ze nie wiem czy jakoś bardzo by mnie zbawiło
|
||||
|
|
|
#2849 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
2. 3. podobno mieli CB IHP ale zrezygnowali ze współpracy. Za to w Galilu jest. 4. prawdziwa ta ramoneska w sensie kroju czy bardziej pilotka ze ściągaczem albo zwykła kurtka? Pilotkę to bym od razu do śmieci wrzuciła bo ściągacz tak wysoko zdecydowanie nie upiększa, zwykłą sama mam (tej długości) i jednak wsadziłam do pudła pt. "dla dida jak podrośnie" a ramoneskę bym nosiła. Jakbym miała chudy tyłek to nosiłabym do obcisłych spodni albo do sukienek mini i maxi. IMO ta długość wygląda słabo do tunik. Wtedy widać, że kurtka jest za krótka. |
|
|
|
|
#2850 | ||
|
Mother of Cats
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:44.

kaso przybywaj
,
)
Rok temu obchodziłam w nich nawet zimę i wiosnę - i w większości suchą stopą, zaipregnowałam, wymyłam szmaponem do butów i nie są jakoś strasznie zniszczone, ale trochę mi szkoda po deszczu popylać w nubuku, bo to nubuk jest a nie zamsz sorry

wyłamię się z ogółu bo zabrałam się za to pod wpływem Baru a Bar polecał. raz mnie tylko zaskoczyła
i zbieram się jak pies do jeża, żeby je powystawiać na Allegro, tylko nie ma kiedy....