A my sobie wciąż gadamy i na kolejny cud czekamy....Rozmówki staraczek i mamuś cz.X - Strona 39 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-08-26, 09:34   #1141
monini2507
Zakorzenienie

Dot.: A my sobie wciąż gadamy i na kolejny cud czekamy....Rozmówki staraczek i mamuś

Cytat:
Napisane przez nuna2 Pokaż wiadomość
Widocznie jestem niezorganizowana, tak jak powiedziałam.
Cytat:
Napisane przez nuna2 Pokaż wiadomość

w ogóle... nie będę się wypowiadać-bo po co. Ty Isiu wiesz lepiej.
Nuna kobito nie obrażaj się od razu tak
Cytat:
Napisane przez Sophia_1;47857614

Może to faktycznie coś z hormonami jeszcze... Ja po porodzie miałam nadzieję, e się uspokoi to i owo (tak mi nagadano, że będzie lepiej), ale doopa blada

Nic, a nic :) gratuluję

Mam nadzieję, że to co pozostało szybko się naprawi i będzie już tylko ok A lekarze chyba chcieli oszczędzić Ci nerwów....może i dobrze, miałaś ich aż nadto.
A jak powrót??? Łokcie poobdzierane???

no to nieźle schudłaś. Fakt, że tak się nie chce chudnąc, no ale jest się z czego cieszyć
Co do zusu to popytałam dziś i powiedziały mi dziewczyny, że jak premia jest stałą (tzn co miesiąc jest) to wlicza się i do zwolnienia i do zasiłku macierzyńskiego. A jak jest taka, że raz jest, raz jej nie ma to się nie wlicza. O pozostałych składnikach niem rozmawiałam.
A jak chcesz mieć pewność to zadzwoń do zusu i tam Ci powinny udzielić info
Co do karmienia to mam w pracy dwie koleżanki, których dzieciaki juz biegają, zaczynają gadać, mają zęby....i ciągle ciągną z cyca...no nie mogę sobie tego wyobrazić :brzydal:

Biedna biedulinka
Ale drzwi zostaw, bo zepsujesz! ;)

Iza kciuki!

dla Dominiki.
Zgadzam się, to najszybszy rok, jaki przeżyłam ale za to jaki bajeczny bo nasza mała tez kończy rok, zaraz po Dominice.

Santi ja wiem, że to brzmi jak znany Ci banał, ale nie poddawaj się! Jesteś mądrą, młodą dziewczyną, dasz sobie radę ze wszystkim. Urodziłaś i wychowujesz dziecko! Język to pikuś!

[B
Monini [/B] zeby to był ten prawy

Mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam....

Hej ho!
Widzę, znowu fb na tapecie.
Ja też rzadko się tu udzielam, z różnych względów. Jak ktoś ma się obrażać, proszę bardzo. Tylko dla mnie to trochę dziecinne. Ja z moimi przyjaciółkami widze się raz na kilka tyg, bo wszystkie mamy dorosłe życie. Pracę, mężów, rodziny....Czy się fochamy? Nie, bo tak czasem bywa. Biorę całymi garściami czas, który spędzamy razem.

A teraz coś z życia codziennego: moja córa osrała dziś siebie i tatusia nie wiem jak to się stało (tzn mam pewne przypuszczenia0, ale wsio poszło bokiem, a była u tż na kolanach
Chciałam bym widzieć minę Twoją i Tż

Cytat:
Napisane przez MarudexuS Pokaż wiadomość
Eeeh lachony, już ja Wam emocje zagwarantuję
Za miesiąc .. bo transfer odłożony.
Dzisiejsza punkcja poszła dobrze, pobrali 12 jajek, 9 się nadaje, no ale wiadomo, zapłodnią 6.
No i czekam na @ a teraz czekam na tel ile się zapłodniło itp
No, więc emocje będą, będą

Co do fb - każdy sposób pisania ma swój urok, tam się fajnie pisze bo dynamicznie, a tutaj za to nic nie zginie .. ja staram się nadrabiać jedno i drugie, może mąło piszę bo o dzieciach nic nie wiem, a o staraniach piszę suche fakty, bo szczerze mówiąc emocji to we mnie już jakichś mega nie wywołuje .. jedyne co to się zestresowałam przed punkcją bo wydawało się, że zapomnieli o jednym leku .. no i fakt, lepiej mi było na fb pogadać z Linką na ten temat .. no po prostu, wszystko się przydaje
Maru to trzymam kciuki za jajcory co by się ładnie zapłodniły wszystkie

Cytat:
Napisane przez Kejthx Pokaż wiadomość
Monini, jestem na l4 z powodów bardzo osobistych, nie, nie, wariatką jeszcze nie jestem Ale o tym kiedy indziej.

Rzeczywiście, jakby wątek ruszył, ale już chyba raz tak było...
Maru ja się nie znam o co kaman, więc trzymam kciuki i tyle, hmmm chociaż pewnie powinnam sie zainteresować, bo później będę jak zwykle truła tyłki wam i zadawała głupie pytania
Monini to kciuki za drożny [COLOR="Silver"]
Kejcik od razu wariatka no co ty poczekaj trochę

Cytat:
Napisane przez IsiaG Pokaż wiadomość
Pisałam dziś może, że wzięłam urlop na żądanie??? I chyba dobrze, bo właśnie w tej chwili płakałabym na drodze. Mąż pojechał po bruk i mu się auto zepsuło .Nie mam czym jutro jechać do pracy. Zostaje pks z przesiadką i dłuuuugim spacerem do pracy, bo tam nic nie dojeżdża. Więc idę jutro na 14 do pracy a z domu wychodzę o 11.30. Uroki życia na zadupiu. Pasek rozrządu padł.

Kwiciu, współczuje Ci samopoczucia, bo nie fajnie tak. A odnośnie remontu, to chyba nie będzie tak źle? Wiem, tylko, że najgorsze jest sprzątanie tego syfu potem. Przestań się tak stresować, odpoczywaj i relaksuj się. Stresu to Ci potem nie zabraknie.

To już rok???? Jeju, kiedy to zleciało? Pamiętam jak rodziłaś.....szok!!! Brawa dla Dominisi za postępy. Całuję

Na razie śpi mała z tą firanką. Chyba zdaje egzamin, bo dziś nie miała żadnego ugryzienia.
A co do pomijania postów, to ja też nie raz i nie dwa tego doświadczyłam. Ale już się przyzwyczaiłam i chyba tak jest lepiej.

Sancia, kochana dziewczyny dobrze radzą, może poszukaj jakiejś koleżanki albo kurs internetowy??? Raczej nie unikniesz nauki języka w przyszłości. Będę trzymać kciuki, ale faktem jest, że tamte kobiety zachowały się bardzo nieładnie.

Chciałam spytać jaki masz teraz kolor włosów, ale już wiem.
Dodam, że w ciemnych Ci pięknie. Tak samo nie rozumiem dlaczego Kocur ma jasne włosy. W ciemnych jej bajecznie. Ale to jej wybór.

Pewnie też mu zapachniało kukurydzą a potem molestował mamę/ kobietę, że ma ochotę na kukurydzę. I jechali do miasta kupić kukurydzę, stali w długiej kolejce do kasy, bo mu narobiłaś ochoty. Efekt motyla. Oglądał ktoś???

Chrupki i dla Ciebie. I za ten jajnik

Mam sprytne dziecko. Wczoraj w sklepie zatrzymałam się koło ciastek na wagę i pakuję do woreczka wafelki. Starsza stała niedaleko z Lidką w koszyku wózkowym. Podchodzę, pakuję te wafle do koszyka, ruszam, patrzę a Lidka wcina herbatnika w czekoladzie. Pytam Agi dlaczego jej to dała? Okazało się, że Lidka sama się poczęstowała, nie wiadomo kiedy. Często tak robi. Jak są goście i na stole są słodycze to patrzy u kogo na kolanach będzie miała najbliżej, po czym pakuje się na kolana ale nie sięga od razu, o nie. Czeka. Na właściwy moment, kiedy my rozgadani nie patrzymy na nią, bo wie, że jak ugryzie to już nikt jej nie zabierze. A najlepiej jak nikt nie zauważy, to schodzi z kolan i gdzieś się zaszyje aby spokojnie zjeść. Potem tylko okruszki ją zdradzają i brudna buzia. A miałam plan aby nie dawać jej słodyczy. Taaaa. Sama się częstuje.

Jezuuu laski, dlaczego sprzedałam swój samochód????? Niech mi ktoś pożyczy.
Isia współczuję braku samochodu na prawdę znam ten ból z wlasnej autopsji
A Lidzia to prawdziwa spryciula

Cytat:
Napisane przez kwitka13 Pokaż wiadomość
aaa zapomniałam:
cebulka wizytę mam dopiero 04-09, więc jeszcze trochę czasu

czarna ja ćwicząc nie schudłam ani grama wręcz przeciwnie - przytyłam

i zapomniałam się pochwalić pierwszym zakupem dla mojego bąbla - trzy książeczki pana pierdziołki
a wierszyk "policzymy co się ma" to już mojemu starszemu czytałam ale z książeczki o kubusiu puchatku - ahh wspomnienia
Kwitka już pierwsze zakupy zazdraszczam

Cytat:
Napisane przez ANTERIA Pokaż wiadomość
Oj i znowu się sprawdza to że gdzie bab wiele tam ciągle jakieś nieporozumienia i niedopowiedzenia...

Santom, rozumiem Cię. Mam to samo chociaż ja już coraz lepiej się dogaduje z austriakamii ale oni też są inni bo na ogół starają się być mili i pomocni no ale wiadomo zdarzają się i ci chamscy i nie raz usłyszałam w swojej obecności coś w stylu: "ona nie rozumie, nie dogadamy się" akurat tak się składa że to zawsze zrozumie Życie za granicą ma swoje plusy i minusy jak wszystko ale chyba nie miałabym mieszkając w Polsce tego co mam tutaj i tego się trzymam.

A u nas spokój. @ mnie już opuściła szykują się też u nas spore zmiany. Chcemy zmienić auto, i w październiku zaczynamy szukać nowego mieszkania. W październiku też jedziemy do polski plus pomału szykujemy się do naszego ślubu kościelnego i wesela Poza tym łapie mnie przeziębienie a Radek załapał ciemieniuchę i strasznie się ślini do tego wpycha już strasznie piąstki do buzi i śmieje się jak tylko się do niego odezwę
Anti to sporo zmian Was czeka widzę i fajnie

Cytat:
Napisane przez mamaszkrabka Pokaż wiadomość
SKIERKA mam pytanie odnośnie Twojego zasiłku.
Byłaś wcześniej na L4 zanim zaszłaś w ciążę?
Bo kwestia jest taka, że jeśli byłaś na L4 i miałaś tylko od podstawy obliczane wcześniejsze L4 i nie minęło 3 miesiące od kolejnego L4 ( ciążowego) to L4 ciążowe i tak naliczane od poprzedniej podstawy, a nie od nowej. Stąd mogła wyjść mniejsza kwota.
Poza tym dodatki liczy się inaczej. Odlicza się to za czas nieobecności i nie zawsze wlicza się to w kwotę L4.
Przykro mi, że tak wyszło.

Ja się nie udzielam odkąd zauważyłam ignora w moją stronę i poczułam się jak intruz, tak jak inne dziewczyny.

Jednak nie zmienia to faktu, że każdej z Was życzę jak najlepiej.
Mamasz wiesz jak to jest z nami babami różnie jak lepiej raz gorzej udzielaj się

Cytat:
Napisane przez iza243 Pokaż wiadomość
Witam

Mieli przygode:brzydal :

Ja oglądałam Efekt Motyla.

Lidka niezle cwana

Czekam aż tż wstanie po nocce i ide po wyniki małego.
Iza ja uwielbiam Efekt motyla a oglądasz 1 czy 2
Kciuki za wyniki Domisia

A ja dopiero wstałam tak mi się smacznie spało poza tym pogoda nie nastaraja żeby wstać wcześniej pada niestety
My za to z małżem wzięliśmy się za stare seriale teraz na tapecie Pitbull i Londyńczycy
Dobra spadam na śniadanko. Ja też Isia dziś drugą zmianę mam także trzeba się powoli szykować. Miłęgo dzionka życzę może zajrzę w wieczora
monini2507 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-26, 09:38   #1142
bajka1807
Zakorzenienie

Dot.: A my sobie wciąż gadamy i na kolejny cud czekamy....Rozmówki staraczek i mamuś

ale to ten z tych niegrzecznych
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg duszek.jpg (154,0 KB, 22 załadowań)
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-26, 09:39   #1143
iza243
Zakorzenienie

Cebulka gratulacje,idziesz jak burza z tą wagą

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-26, 09:58   #1144
ANTERIA
Zakorzenienie

GG do ANTERIA

Cytat:
Napisane przez cebulova Pokaż wiadomość
No to się dzieje dużo. A ślub w PL będzie?

Dzieje się sporo, a ślub tak w Polsce

U nas pogoda paskudna też, non stop pada a mnie łapie przeziębienie Aż się boję o Radusia żeby się w końcu czymś nie zaraził, bo jak była u nas moja siostra z dziećmi to jej dzieci po kolei mieli gorączkę puki co mojego nie dorwało ale teraz i ja nie czuję się najlepiej, mam nadzieję że nic mu nie będzie.
Stary 2014-08-26, 10:26   #1145
kwitka13
Zadomowienie

Hej babki,

jak zwykle nie pospałam... shit. Pogoda do doopy, leje non stop - jak żyć? JAK ŻYĆ??!!

Isiu sprzątaniem po remoncie się nie martwię, bo od wrzenia będzie do mnie przychodzić pani do sprzątania (na razie 2x w tyg ), więc ta robota spadnie na nią

Ostatnie zdjęcie było z 15 tyg, więc robię update z 17 tyg - na plusie niecałe 2 kg
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_0328.jpg (89,5 KB, 35 załadowań)
„Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę!”
S.I. Witkiewicz
kwitka13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-26, 10:31   #1146
kwitka13
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
kocham pierdziołę!!!!!!!
S.I. Witkiewicz
Stary 2014-08-26, 11:51   #1147
bajka1807
Zakorzenienie

Cytat:
Hej babki,

jak zwykle nie pospałam... shit. Pogoda do doopy, leje non stop - jak żyć? JAK ŻYĆ??!!

Isiu sprzątaniem po remoncie się nie martwię, bo od wrzenia będzie do mnie przychodzić pani do sprzątania (na razie 2x w tyg ), więc ta robota spadnie na nią

Ostatnie zdjęcie było z 15 tyg, więc robię update z 17 tyg - na plusie niecałe 2 kg
kwitka, przestan sie wypinac! ja nie wierze ze u ciebie juz 17 tc
super buniek, maluni, zeby cie na koniec nie wybebnilo
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-26, 11:54   #1148
...Skierka...
Zakorzenienie

Hej
U nas tez deszczowo.

Mamasz byłam na l4 jakieś pol roku wczesniej tydzień czasu. Wtedy premie dostalam jak zawsze i nie wiem jak to wtedy było liczone....

Iza to daj znać jak wyniki

Sophia dużo chodzilam, dowiadywalam się, ale tak jak mamasz napisała mówili ze każda premia traktowana jest inaczej, ale tez i każdy co innego mówił. A teraz juz za 3 miesiące wracam do pracy to i pensja do normy wróci. Jedyny plus.

Anteria te usmieszki są slodziasne!

O cebulki to życzę powodzenia w bojach. Chociaż to odchudzanie mogłoby być przyjemniejsze. Np słodycze które powodują ze sie chudnie
Ja 4 tydzień juz biegam. Co 2 dzień po 2 km. I narwzie jakoś idzie jeszcze bym chciała z 6-7kg zgubić.

Kwicia nooo Niunia rośnie!

A ja lecie cos ogarnąć puli mały jeszcze śpi, choć nie potrwa to juz długo. Postanowiłam ze muszę zacząć się jakoś lepiej organizować... Obmyslec jakiś plan jak by to zrobić żeby się ze wszystkim wyrabiac . i żeby to mieszkanie jakoś ludzku wyglądało na co dzień...

---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ----------

O juz wstał! No nici z planów. Znów innym razem

kiedy byłam jak kropelka czułam serca twego bicie
i wiedzialam jak jest wielka miłość która daje życie...

20.11. ...nasze Szczęście...
...Skierka... jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-26, 13:00   #1149
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Hej babki,

Czemu ci nie wierze że to 17 tcA tak serio to pięknie rośniecie

Byłam po wyniki i są ok

Stary 2014-08-26, 13:09   #1150
Kejthx
Zadomowienie

Witajcie, poki mogę się odzywam
Przede wszystkim napiszę, że przez Czarną jestem napchana kukurydzą jak bąk, aż mnie mdli! Tak mi smaku narobiła, że zjadłam cztery!!!! pęknę się za chwile
Kwicia nie wierzę, że to już tak czas leci, a Ty taka zgrabna! Ja to większy brzuch mam bez kindera
Iza super, że wyniki ok
Stary 2014-08-26, 13:34   #1151
kwitka13
Zadomowienie

hehe dobrze, że zdj pyknęłam po qupie , bo po wczorajszym obżarstwie przed było kiepsko
S.I. Witkiewicz

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-08-26, 13:48   #1152
iza243
Zakorzenienie

Wrzuciłam do albumu mojego przystojniaka

Stary 2014-08-26, 14:24   #1153
...Skierka...
Zakorzenienie

Co za pogoda... Czy to koniec lata? Za szybko ..

Stary 2014-08-26, 14:50   #1154
anastazja_a
Raczkowanie

Cześć! A ja jestem nowa, właściwie to nie nowa, ale do tej pory sobie tylko czytałam i w ogóle korzystałam z wizażu, ale teraz stało się coś takiego, ze muszę to wszystkim powiedzieć, napisać, wykrzyczeć! Nieoczekiwanie i szczęśliwie zaszłam w ciążę! Dopiero co się dowiedziałam! Jestem taka podekscytowana! Staraliśmy się z mężusiem jakiś czas, ale nic się nie działo. Uznaliśmy więc, że jesteśmy jeszcze młodzi, mamy czas, że możemy się jeszcze pocieszyć sobą, no i tak sobie już tylko na lajcie żyliśmy, a tu BUM! Jest dzidziuś! WOW!! Jeju jak się cieszę! Musiałam się podzielić.
anastazja_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-26, 14:56   #1155
...Skierka...
Zakorzenienie

Witaj Anastazja!
Bardzo gratuluje! To wielka zmiana
Zapraszamy do dołączenia do nas, napisz nam o sobie cos więcej

Stary 2014-08-26, 15:19   #1156
margot_2012
Raczkowanie

Kwicia, jak patrzę na Twój brzuch, to się załamuje... Twój jest taki piękny, a ja mam balon . Ja taki miałam chyba w 8 tygodniu... Teraz w 14 mam już baaardzo wyraźny, większy niż cycki, i do końca to chyba będę jeździć taczką... albo czołgiem... A co śmieszniejsze, wagę mam 0,5 - 1,5 kg mniej niż przed ciążą....

Dołączając do nurtu narzekającego, ja wyleje żale w druga stronę - nie ma mnie w klubie, nic nie wiem o FB i teraz mam wrażenie, ze nic nie wiem, nic nie rozumiem, wszystko piszecie za moimi plecami . To taki żarcik of kors, niech no się nikt nie obrazi .

Czarna, kiedy te wyniki? Zadzwoń wcześniej, ja Ci mówię .

Maru, a dlaczego transfer odłożony? Nie mogli go robić w tym samym cyklu?

Monini kciuki za prawy jajnik!

Anastazja witaj, opowiedz o sobie, który to tydzień, jak się czujesz?

Porno i chrupki dla wszystkich!
margot_2012 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-26, 15:33   #1157
anastazja_a
Raczkowanie

Przede wszystkim , to jestem szczęśliwa! A poza tym, jak łatwo się domyślić, to będzie nasze pierwsze dziecko. Mam 26 lat, pracuję sobie, mąż też. Niedawno byliśmy na wakacjach i wtedy musieliśmy spłodzić dzieciaczka. Jestem taka przejęta! Właściwie, to nie wiem co powinnam teraz zrobić. Umówić się na wizytę, to wiem, ale co dalej? Bardzo bym chciała, żeby nasze dziecko czułą tę moją radość. Już je kocham! O Boże! Co za szczęście!

---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:19 ----------

Margot wydaje mi się, ze to 5 lub 6 tydz. bo byliśmy na urlopie od 11/12 do 27 lipca i okres powinnam mieć tak ok. 30, ale nie przyszedł. Nie przejęłam się, bo zrzuciłam to na podróż, zmianę klimatu, poza tym czasem zdarzały mi się przesunięcia o kilka dni. A tu BAH! Zrobiłam test, bo prawie miesięczne opóźnienie jest bardzo dziwne, no i było mi mdło i jakoś tak słabo. Dopiero się wybieram do lekarza. Zobaczymy co ona tam wymierzy i wyliczy.
anastazja_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-26, 16:14   #1158
iza243
Zakorzenienie

Dziewczyny mam prace

Stary 2014-08-26, 16:17   #1159
...Skierka...
Zakorzenienie

Anastazja to owocne te wakacje mieliscie
Na Twoim miejscu poczekalabym z wizyta u lekarza do 7-8 tyg., bo wtedy lekarz może juz cos konkretnego powie no i może juz kartę ciąży założy. No chyba ze nie możesz się juz doczekać wizyty
Swoja droga to Irak jesteś wytrwała jak tyle czasu minęło a Ty dopiero teraz test zrobilas

Edytowane przez ...Skierka...
Czas edycji: 2014-08-26 o 16:18

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-08-26, 16:19   #1160
czarna_mala
Zakorzenienie

Witam się!

Chyba bierze mnie przeziębienie, fuck! Trzęsie mnie z zimna, chyba wychodzi mi bokiem mycie okiem na przeciągu w pracy

Wysłane z mojego GT-S5280 przy użyciu Tapatalka

Staraczka od stycznia 2013:
- insulinooporność
- heterozygota w mutacji MTHFR
- prawdopodobnie problemy z przepływami
- dodatnie: ANA, AOA
...i może jeszcze frytki do tego?

× 6
czarna_mala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-26, 16:20   #1161
...Skierka...
Zakorzenienie

I za super wiadomość!
Powiedz cos więcej? Tam gdzie wcześniej pracowalas?

Stary 2014-08-26, 16:20   #1162
czarna_mala
Zakorzenienie

Iza gratulacje, że dostałaś pracę, pochwalisz się gdzie?

Staraczka od stycznia 2013:
- insulinooporność
- heterozygota w mutacji MTHFR
- prawdopodobnie problemy z przepływami
- dodatnie: ANA, AOA
...i może jeszcze frytki do tego?

× 6
czarna_mala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-26, 16:52   #1163
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ...Skierka... Pokaż wiadomość
I za super wiadomość!
Powiedz cos więcej? Tam gdzie wcześniej pracowalas?
Cytat:
Napisane przez czarna_mala Pokaż wiadomość
Iza gratulacje, że dostałaś pracę, pochwalisz się gdzie?

Tak,tam gdzie pracowałam czyli na magazyniePraca na 2 zmiany 6-14 i od 14-22.Dziś mam wysłać cvZa dwa dni mam zadzwonic po szczegóły od kiedy i czy na to samo stanowisko.

Stary 2014-08-26, 18:49   #1164
MarudexuS
Zakorzenienie

GG do MarudexuS

Cytat:
Napisane przez margot_2012 Pokaż wiadomość

Nie mogli, progesteron za wysoki

Iza super, ale to tam, gdzie był ten durny kierownik? Będziesz z nim pracować?
Stary 2014-08-26, 19:09   #1165
kwitka13
Zadomowienie

Iza no właśnie, co z durnym kierownikiem??? Od kiedy zaczynasz?

Maru a crio będziesz miała na naturalnym czy sztucznym cyklu? Ja miałam estrofem od początku cyklu, który miał zablokować owu ale owu i tak miałam i z crio były nici. Jak Ci tak skacze progesteron to pilnuj sobie tego, bo może crio się nie udać.

Anastazja gratki!

margot każda ciąża jest inna i ja przypuszczam, że mnie na koniec wywali a Ty wtedy będziesz mieć zgrabny brzusio.
S.I. Witkiewicz
Stary 2014-08-26, 20:05   #1166
MarudexuS
Zakorzenienie

GG do MarudexuS

Cytat:
Maru a crio będziesz miała na naturalnym czy sztucznym cyklu? Ja miałam estrofem od początku cyklu, który miał zablokować owu ale owu i tak miałam i z crio były nici. Jak Ci tak skacze progesteron to pilnuj sobie tego, bo może crio się nie udać.
Mam jeść estrofem. Ale dr powiedziała, że naturalna owu nie przeszkadza .. że będą monitorować itp ..
Zresztą u mnie naturalna owu jest późna, myślę, że zdążą z tym crio .. oby

Skierka:

http://www.gofin.pl/17,1,110,169309,...y-wymiaru.html
Stary 2014-08-26, 20:06   #1167
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Nie mogli, progesteron za wysoki

Iza super, ale to tam, gdzie był ten durny kierownik? Będziesz z nim pracować?
Cytat:
Iza no właśnie, co z durnym kierownikiem??? Od kiedy zaczynasz?
Tak,to ta pracaNie wiem czy bede z nim pracować,bo nie wiem czy trafie na to stanowisko.Może uda się na inne.

Jeszcze nie wiem od kiedy zaczynam,szczegóły bede wiedzieć końcem tygodnia.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-08-26, 20:25   #1168
kwitka13
Zadomowienie

Cytat:
Mam jeść estrofem. Ale dr powiedziała, że naturalna owu nie przeszkadza .. że będą monitorować itp ..
Zresztą u mnie naturalna owu jest późna, myślę, że zdążą z tym crio .. oby

Skierka:

http://www.gofin.pl/17,1,110,169309,...y-wymiaru.html
pytałam o to dlatego, że przy owu jajniki mogą znów przedwcześnie prog wyrzucić a on od razu działa na endo i jest ono potem niezdolne do przyjęcia zarodka - tak mi mówiono... Ja przez to miałam odwołane dwa transfery, bo na szczęście kontrolowali.

czarna zdrówka
S.I. Witkiewicz
Stary 2014-08-26, 20:30   #1169
...Skierka...
Zakorzenienie

Maru dzięki za linka, jak tylko mały pójdzie spać to przeanalizuje sobie to....

Iza a co z Dominisiem? Ma kto z nim zostać czy myślicieli o żłobku? No i jak Twoje nastawienie pod tym katem? Wiadomo, powrót do pracy normalna sprawa. Taka kolej rzeczy, ale jak ja pomyśle o swoim to aż mnie dreszcze przechodzą.

Margot Ty tez pochwał się nam tu swoim brzuszkiem

Edytowane przez ...Skierka...
Czas edycji: 2014-08-26 o 20:31
Stary 2014-08-26, 20:58   #1170
monini2507
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
Dobry

Cytat:
Hej babki,

Fiu fiu Kwitka brzusio malusi ale już nie długo dzidzia zacznie się tam rozpychać

Cytat:
Napisane przez ...Skierka... Pokaż wiadomość
Hej
U nas tez deszczowo.

Mamasz byłam na l4 jakieś pol roku wczesniej tydzień czasu. Wtedy premie dostalam jak zawsze i nie wiem jak to wtedy było liczone....

Iza to daj znać jak wyniki

Sophia dużo chodzilam, dowiadywalam się, ale tak jak mamasz napisała mówili ze każda premia traktowana jest inaczej, ale tez i każdy co innego mówił. A teraz juz za 3 miesiące wracam do pracy to i pensja do normy wróci. Jedyny plus.

Anteria te usmieszki są slodziasne!

O cebulki to życzę powodzenia w bojach. Chociaż to odchudzanie mogłoby być przyjemniejsze. Np słodycze które powodują ze sie chudnie
Ja 4 tydzień juz biegam. Co 2 dzień po 2 km. I narwzie jakoś idzie jeszcze bym chciała z 6-7kg zgubić.

Kwicia nooo Niunia rośnie!

A ja lecie cos ogarnąć puli mały jeszcze śpi, choć nie potrwa to juz długo. Postanowiłam ze muszę zacząć się jakoś lepiej organizować... Obmyslec jakiś plan jak by to zrobić żeby się ze wszystkim wyrabiac . i żeby to mieszkanie jakoś ludzku wyglądało na co dzień...

---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ----------

O juz wstał! No nici z planów. Znów innym razem
Jejciu podziwiam za to bieganie na prawdę

Cytat:
Czemu ci nie wierze że to 17 tcA tak serio to pięknie rośniecie

Byłam po wyniki i są ok
Iza super że wyniki ok

Cytat:
Napisane przez Kejthx Pokaż wiadomość
Witajcie, poki mogę się odzywam
Przede wszystkim napiszę, że przez Czarną jestem napchana kukurydzą jak bąk, aż mnie mdli! Tak mi smaku narobiła, że zjadłam cztery!!!! pęknę się za chwile
Kwicia nie wierzę, że to już tak czas leci, a Ty taka zgrabna! Ja to większy brzuch mam bez kindera
Iza super, że wyniki ok
Kejcik aleś mi i Ty ochoty narobiła

Cytat:
Napisane przez anastazja_a Pokaż wiadomość
Cześć! A ja jestem nowa, właściwie to nie nowa, ale do tej pory sobie tylko czytałam i w ogóle korzystałam z wizażu, ale teraz stało się coś takiego, ze muszę to wszystkim powiedzieć, napisać, wykrzyczeć! Nieoczekiwanie i szczęśliwie zaszłam w ciążę! Dopiero co się dowiedziałam! Jestem taka podekscytowana! Staraliśmy się z mężusiem jakiś czas, ale nic się nie działo. Uznaliśmy więc, że jesteśmy jeszcze młodzi, mamy czas, że możemy się jeszcze pocieszyć sobą, no i tak sobie już tylko na lajcie żyliśmy, a tu BUM! Jest dzidziuś! WOW!! Jeju jak się cieszę! Musiałam się podzielić.
Gratulacje

Cytat:
Napisane przez margot_2012 Pokaż wiadomość
Kwicia, jak patrzę na Twój brzuch, to się załamuje... Twój jest taki piękny, a ja mam balon . Ja taki miałam chyba w 8 tygodniu... Teraz w 14 mam już baaardzo wyraźny, większy niż cycki, i do końca to chyba będę jeździć taczką... albo czołgiem... A co śmieszniejsze, wagę mam 0,5 - 1,5 kg mniej niż przed ciążą....

Dołączając do nurtu narzekającego, ja wyleje żale w druga stronę - nie ma mnie w klubie, nic nie wiem o FB i teraz mam wrażenie, ze nic nie wiem, nic nie rozumiem, wszystko piszecie za moimi plecami . To taki żarcik of kors, niech no się nikt nie obrazi .

Czarna, kiedy te wyniki? Zadzwoń wcześniej, ja Ci mówię .

Monini kciuki za prawy jajnik!

Anastazja witaj, opowiedz o sobie, który to tydzień, jak się czujesz?

Porno i chrupki dla wszystkich!
Margot już 14 tydzień masakra a z brzusiem to u każdej wiadomo inaczej

Cytat:
Dziewczyny mam prace
Łał gratulacje Iza

Cytat:
Napisane przez czarna_mala Pokaż wiadomość
Witam się!

Chyba bierze mnie przeziębienie, fuck! Trzęsie mnie z zimna, chyba wychodzi mi bokiem mycie okiem na przeciągu w pracy

Oj dużo osób teraz widzę przez tą pogodę choróbska biorą

A j powróciłam z pracy ale cały dzień jestem zła. Dziś patrzę w lustro i patrze i myślę chyba schudłam widzę po buzi i wogóle. Więc wchodzę na wagę a tam 4kg na plusie. No cholera jak ja się zeźliłam tak że szok aż się nie mogłam cały dzień skupić nie wiem o co chodzi jem mniej a kur... tyję już nie mogę patrzeć na siebie już
monini2507 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości