![]() |
#2851 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marzec-Kwiecień 2013 cz.7
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2852 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Mnie sie tez podoba Amelia, Laura, Julia. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2853 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Laura jest mi obojętna, natomiast Amelia to jedno z mojej anty-listy - po łacinie oznacza brak kończyn ![]()
![]() |
#2854 |
Zadomowienie
|
Jola, GRATULACJE wielkie! ! Jak sie czujesz? ?
![]() Demeter, z imionami to rzecz gustu ale dla mnie zdecydowanie Wiktoria. Z wymienionych przez Ciebie jeszcze Julia mi się podoba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2855 |
Zakorzenienie
|
Demeter gratuluje coreczki
![]() Imie wybieraja rodzice, nie otoczenie, wiec nie przejmowalabym sie, ze komus sie nie podoba - wszak to Wasze dziecko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2856 |
Zakorzenienie
|
Panika fajnie ze juz jestes! I ze samopoczucie lepsze, co do t. to....brak slow,aczkolwiek ciekawam jej miny jakbyscie jednak powiedxieli jak juniora/ke zrobiliscie...
Jolka ale czad, bardzo sie ciesze... Demeter co do imion to u mnie na osiedlu byl czas Wiktorii, po pierwszej telenoweli jeszcze na tv wisla emitowanej. Kazda dziewczynka z lat 97/98 to Wiktoria. My juz dzis wracamy do domu dxiesiec dni minelo szybko, mielismy trzy dni pogody wooow poprostu reszte zimnicy masakrycznej. Ale tez zwukle jezdxilismy tydzien wczesniej, przez pogode ryb w porcie nie ma wiec nie kupimy.....ech....mimo braku pogody jeszcze bym zostala ale sie nie da, zebranie w zlobku, w gimnazjum.....
#2857 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
W ogole wkurzyła mnie wczoraj tesciowa, jak z reguly jest ok to ona się mnie pytała 10 razy a potem jeszcze pisała czy ta Wiktoria to na pewno, zeby tak nie nazywac, byle tylko nie tak, itp. ![]() A co jej do tego, moglaby przmilczec - nasze dziecko, nasza sprawa ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2858 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2859 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Teściom się Klaudia podobało ale dla mnie to imie w ogóle w grę nie wchodziło. Olej. To Wasze dziecko w końcu a nie teściów ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2860 |
Zadomowienie
|
dzięki dziewczyny
![]() na razie czuję się nawet znośnie.. mam mdłości ale nie dokuczają mi tak bardzo.. chyba że jestem gdzieś poza domem to jakoś odczuwam je bardziej.. chyba kwestia głowy- wyobrażenie że nie ma kibelka w zasięgu ![]() ![]() Moderna- na wizycie byłam wczoraj żeby zobaczyć czy ciąża jest i czy jest na swoim miejscu.. było widać tylko pęcherzyk na swoim właściwym miejscu.. następna wizyte mam po urlopie i wtedy zobaczymy serduszko ![]() Demeter- to Wasz wybór, nie przejmuj się tym co t. mówi.. chcesz bardzo Wiktorię to ją miej! (mnie z Twojej listy żadne się nie podoba :P ale wiadomo, że każdemu się podoba co innego) moja też mnie wkurza ostatnio.. mam nadzieję, że nie będzie głupio pouczać na urlopie.. ostatnio tż jej parę razy przygadał i jakoś na razie spokój.. aa i już policzyła że termin mam na marzec bo przecież ona wie lepiej.. |
![]() ![]() |
![]() |
#2861 |
Zakorzenienie
|
Mamusie Marzec-Kwiecień 2013 cz.7
JolanT
- ![]() ![]() ![]() Scarllet - padlam z ta choraba przenoszona przez internet ![]() - no moj dziadek ( ojciec mojej mamy ) mial na Imie Adolf ![]() Mnie sie marzy Adrian albo Hanna ![]() W sumie Emilian wyszedl mi przez przypadek - nie umialam sie zdecydowac bo mial byc Jan Eryk potem Emil Jan - no a jak wyszlo tak wyszlo. Teraz sobie nie wyobrazam zeby Milus mial inne imie ![]() No nic wstalam zjadlam - trza sie zbierac po Milusia. Kocham Cie Emilianku Edytowane przez kasia86bgo Czas edycji: 2014-08-26 o 13:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#2862 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() No widzisz, obie wiemy, że najpiekniejsze imie dla dziewczynki to Ewa ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2863 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bardzo. bardzo bardzo. Cytat:
![]() Cytat:
![]() za to często dzwonię jak coś gotuję dla T., bo chcę żeby to były JEJ kopytka lub JEJ budyń. Cytat:
![]() T. od dawna decyduje. najgorzej, że też o moim outficie ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() szybciorem ![]() dziewczyny zadowolone?
![]() ![]() |
![]() |
#2864 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
J. niby zdrowy, katar jeszcze został, ale pogoda okropna, zimno, wieje, pada... nastawialiśmy się na doliny i termy i nic z tego. w termach byliśmy raz i po tym jak się rozchorował więcej nie pojedziemy, doliny w deszczu odpadają.. Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2865 |
Zakorzenienie
|
monika te kupne obiady nie umywaja sie do domowych - J. poznal sie po prostu na Twojej kuchni
![]() ale dobrze, ze masz alternatywnie sloiczki ![]() (ja mialam tez problem wlasnie z obiadami dla M. podczas urlopu) alez pech z ta pogoda, gdyby jeszcze nie padalo i bylo sucho.. ![]() despa bezpiecznego powrotu - alez urlop szybko przeminal ![]() Edytowane przez Moderna Czas edycji: 2014-08-26 o 19:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#2866 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2867 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() JolanT, serdeczne gratulacje i nudnej ciąży życzę ![]() ![]() Demeter, super że będzie córeczka ![]() ![]() BYou, Zosia jest niesamowita ![]() Pani, welcome back ![]() Kasia, zdrówka ![]() Czytam Was, ale do pisania coś nie mam weny :/ U nas w porządku. Janek coraz więcej chodzi (choć wciąż na poddańca, tj z rekami w górze ![]() Dziekuję chyba Nestelle za cynk o butelce niekapce z kubusia, wczoraj kupiłam i jest szał z piciem ![]() I chyba Corka pisała ze odkurzaczem owocówki wciąga ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2868 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() z moją kuchnią zobaczymy jak będzie, bo ja prosto z urlopu do pracy... mam nadzieję, że chociaż wykąpać się zdążę po podróży ![]() ---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ---------- Cytat:
ryk, wyginanie się i rzucanie bardzo dobrze znam, przerabiamy cały czas... jak tylko coś nie tak krzyczy i rzuca głową do tyłu, ani go wtedy podnieść jak taki wygięty ani co. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2869 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a z tym radzeniem sie rodzicow to pytam, bo przeczytalam dzisiaj fragment artykulu ze Zwierciadla Nie boj sie toksycznej matki - ja jeszzce mamy nie poprosilam o zadna rade, i tak zaczelam sie zastanawiac, czy my "matki nowoczesne", nie za bardzo sie odgradzamy od innych kobiet, od wprowadzenia do macierzynstwa przez inne kobiety (te nam bliskie). hehe.. ja zawsze dzwonie do mamy po przepisy rodzinne ![]() ![]() hihi.. rozowe adidasy ![]() a w sklepie jakie buty wybiera dla siebie? ![]() moj M. to wybieral z polek te jaskrawe oczoj... ![]() Edytowane przez Moderna Czas edycji: 2014-08-26 o 20:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2870 |
MBZ♥
|
Demeter gratuluję Coruni
![]() ![]() Jelenia wielkie gratulacje, spokojnej ciąży i szczęśliwego rozwiązania ![]() Pani teściową to niech myszy zjedzą ![]() Moderny bardzo się cieszę, że jesteś ![]() Alliw ucaluj Marjano od nas ![]() A butelkę ja polecałam ![]() ![]() Ja mam pecha jeśli chodzi o laptopy i telefony, ciągle się psują. Jutro odsyłam łapać do serwisu bo pracuje w pętli, touchpad nie działa i karta sieciowa zniknęła. |
![]() ![]() |
![]() |
#2871 |
MBZ♥
|
Demeter gratuluję Coruni
![]() ![]() Jolunia wielkie gratulacje, spokojnej ciąży i szczęśliwego rozwiązania ![]() Pani teściową to niech myszy zjedzą ![]() Moderna bardzo się cieszę, że jesteś ![]() Alliw ucaluj Marjano od nas ![]() A butelkę ja polecałam ![]() ![]() Ja mam pecha jeśli chodzi o laptopy i telefony, ciągle się psują. Jutro odsyłam lapa do serwisu bo pracuje w pętli, touchpad nie działa i karta sieciowa zniknęła. Edytowane przez BYou Czas edycji: 2014-08-26 o 20:22 Powód: bo mi pozmieniało to ustrojstwo słowa:baba: |
![]() ![]() |
![]() |
#2872 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() to ja pisalam o odkurzaczu hehe ![]() poki co lepszej metody nie wymyslilam ![]() ---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2873 |
MBZ♥
|
Moderna mrauuu, rób mi tak jeszcze
![]() ---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ---------- A tak serio to miła pani z infolinii rzekła, że naprawa do 30 dni ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2874 |
Zakorzenienie
|
JolanT gratulacje!!!
Pani na mojego wołali burmistrz bo się burmuszyl Czy ja pytam mamę o rady?? O nie. A nawet jak mi daje to szybko tłumacze że teraz jest inaczej. Ale moja mama luzik zawsze mówi że tak jej szkoda za ona nie miała internetu i dziewczyn na forum ![]() I foch! Bo ja już dawno polecalam niekapka z Kubusia i co?? Nikt mnie nie czyta! Phi Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
"...Widze Ciebie w głowie, nosze Ciebie w sobie..." Edytowane przez Luna0 Czas edycji: 2014-08-26 o 20:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#2875 |
Wtajemniczenie
|
JolanT, gratuluje
![]()
#2876 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a nie dadza jakiegos telefonu zastepczego? ![]() ojejj.. jak zyc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2877 |
MBZ♥
|
Luna czytałam i pisałam Ci wtedy ze ja przekładamy korek na mniejszą butelkę po kubusiu
![]() Moderna ehhh, a już myślałam ![]() Ostatnio mi B powuedzial, że mam delikatną skórę.... Na dłoniach ![]() Telefon mam ok. Lap mi padł. |
![]() ![]() |
![]() |
#2878 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() hehe.. na biodrach to nie widzialam jezszce ![]() moj M. uwielbia tuptac nozkami w miejscu (stepuje hihi ) - komicznie to zawsze wyglada, jak przyglada sie dzieciom czy doroslym i tak tupta zachecajaco ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2879 |
Zakorzenienie
|
Paniczka, no co roku staramy sie byc dwa tygodnie, ale tym razem sie nie dalo, chlop zastepowal do 15 kierownika, wiec nie bylo mowy o wczesniejszej dacie, bo tamten byl w Szczytnie, a potem sie okazalo ze 28 jest zebranie w gimnazjum a 29 z zaswiadczeniami mam byc w zlobku. Nadrobimy za rok i na bank tydzien wczesniej pojedziemy.
Bzinka pozdrowienia od Pani Marii! Moderna ja pytalam ale moja mama z tych co najlepiej w lecie gruba czape,dlugo nic nie dac niz mleko itp.... Acha, musze to napisac...ludzie to jednak sa syfiarze i gnojarze. Uzasadniam dwoma przykladami dom i okolica. Nad morze schodzimy przepieknym wawozem, gdzie naprawde cudnie, wrzosy w rpznych odcieniach rozu fioletu, kosodrzewiny, wazki , traszki. I ide takim wawozem a tam co krok na sciezce nasrane, butrlki po piwach papiery a co krok kosze. Na plaxy kapsle od butelek pety, kurde to ja zbieram kazdy smiec i wyrzucam do kosza, i da sie.... U naszej Pani jest na podworku piaskownica taka mala zamykana i altanka. Emila po kazdej zabawie zabawki chowala,zamykala piaskownice, w altance ukladala kredki, krede, ustawiala krzeselka i co rano byl tam taki syf ze bylam w szoku. Dzis Pani z pokoju obok zamiast zaprowadzic dziecko do lazienki wysikala go na trawniku na ktorym dzieci sie bawia.... ech....
#2880 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Fajnie sie nawet wraca do pracy-przyznac musze ![]() Demeter-Wasze dziecko-WY wybieracie imię ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:25.