|
|
#2851 |
|
To ja :)
|
Dot.: Scent Bar LIII
Niech mnie ktoś dobije
|
#2852 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2853 | ||
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() Cytat:
ale możę będą bo jak oglondałam nadchodzonce trędy to takie późne lata 70 nadchodzą , rozkloszowane spódnice do pół łydki , długie trencze i torebki na długim pasku 2.prawdziwa jak najbardziej i krój i skóra i wszystko ale nie "jakbym miała" tylko masz chudy tyłek
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#2854 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Policzyłam buty na jesień i wczesną zimę- mam 8 par plus kalosze
A myślę o kolejnych http://www.milandi.pl/botki/374f-g80...-botki-brazowe Za to na zimę nie mam ciepłych kozaków
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2855 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Znaczy garderoby nie będę wymieniać ale chętnie ujrzę coś takiego na ulicach.2. fachoffca ![]() Są fotki na potwierdzenie, że ta kurtka kiepsko na mnie leży. Cytat:
|
||
|
|
|
#2856 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2857 |
|
grozi wypollizowaniem
|
leze dokonczyc film z goslingiem- podwojne oblicze,
generalnie nie polecam, tzn mozna obejrzec, ale równie dobrze można se darowac i wykorzystac czas na cos pozyteczniejszego
|
|
#2858 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2859 |
|
To ja :)
|
|
#2860 |
|
BAN stały
|
Znad zapiekanek home made
I bez narzekania proszę, od dzisiaj jestem w końcu nowym człowiekiem! |
|
|
|
#2861 |
|
Zakorzenienie
|
![]() w tym kraju, to trzeba chyba zsynchronizować swoje zdrowie z limitami nfz, albo profilaktycznie zapisywać się na wszelkie badania i zabiegi (łącznie ze zdjęciem gipsu jeszcze przed złamaniem), kiedy tylko jest taka możliwość. bo jak później człowieka zaboli, to już nikogo to nie obchodzi...
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2014-08-27 o 07:11 |
|
|
|
#2862 | |
|
Zakorzenienie
|
no fakt
![]() Cytat:
może nie będzie znów zimy ![]() ![]() Betty Znad kawy Edytowane przez Ewusia_marchew Czas edycji: 2014-08-27 o 07:16 |
|
|
|
|
#2863 |
|
Zakorzenienie
|
śpiącam i gadać mi się nie chce, to tylko utulę potrzebujących Idę żebrac, czy ktoś nie ma próbki Slumberhouse Norne
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2014-08-27 o 09:44 |
|
|
|
#2864 | |||||
|
niecnotliwa dziewica
|
Mnie ogórkiem. Kiszonym.....
Cytat:
Cytat:
a z tej firmy mam jeden, w których mogę chodzić, więc i te capnęłam za niecałe 50zł już z przesyłką...tysz racyja 2. 3.nie dziwię mu się ![]() Cytat:
Cytat:
- parasolka, - szal, - Wielki Marsz Kinga (chyba, żeby się dobić) Eee, Grę czytałam w częściach i jakoś nie pamiętam, żebym się specjalnie zdźwigała... I mnie przy okazji, będzie mord zbiorowy - w hurcie taniej.... Cytat:
![]() I głucha. A co do kolejności klepek też opinie są podzielone... Niech już może będzie piątek i niech tę jałmużnę dadzą, co...?
|
|
#2865 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale widywałam na półkach w księgarni lub jak ktoś inny czytał i wydawała mi się spora (zwłaszcza te tomy które były wydane w jednej części) Cytat:
) że w czytniku nie ma żadnego ekranu, wygląda on jak kartka papierową oprawiona w ramkę. Zmęczenie oczu jest więc identyczne jak przy czytaniu papierowej książki W dodatku jak ktoś jest ślepy to sobie może dowolnie powiększyć literki
|
||
|
|
|
#2866 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
ja tak wracam do tego Lodu, bo pierwszy raz zobaczyłam tę powieść, jak ktoś ją czytał w pociągu, i pierwsze, co zwróciło moją uwagę to właśnie objętosć ![]() O, kolejny plus tradycyjnej lektury jest taki, ze można podejrzeć, co kto czyta i samemu się zainteresować - ja tak poznałam Jaume Cabre. A jeśli się kiedyś zdecyduję na czytnik, to będę pamiętała, żeby wybierać taki z opcją e-ink Na razie pozostanę przy wersji tradycyjnej (co absolutnie nie znaczy, ze mam cokolwiek przeciwko czytnikom) ![]() Ciekawe, jak długo dziś pociągnę na samej kawie?
|
|
#2867 | |
|
Zakorzenienie
|
Tochę uuffff, bo myślałam znów że coś najgorszego
Cytat:
Bidnaś - łączę się w bólu. No i niestety, prawda to. Trzeba mieć zdrowie, żeby chorować, w innych krajach ponoć te ż, ale marna to pocieszka ![]() Ja chcę czyyyytnik!!!! I taaaablet! i Samoooochód! I reeeemont! I diiiida! I buuuty! I kuuuurtkę skórzaną! I wczaaaasy w Hiszpanii! I perfuuuumy! I zasmaaaażkę! ![]() Pomyliłam wątki? To nie listy do św Mikołaja?
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-08-27 o 10:29 |
|
|
|
|
#2868 | ||
|
Mother of Cats
|
Cytat:
![]() Betty, to jest jakaś masakreska - tulam mocno Cytat:
I lecę do "literków". Nie znoszę takich spiętrzeń zleceń
|
||
|
|
|
#2869 | |
|
Zakorzenienie
|
doleciała próbka Jaisalmera i kurka on faktycznie jest żywiczny
żadne tam świątynie i kadzidełka, no normalnie żywica ze świezo ułamanej gałązki świerkowej.Może nie las, ale blisko... ![]() a może jednak Jaisalmera kupisz? Łaaaadny jeest ![]() no niby on twierdzi, że to on mnie zostawił i nie wróci ![]() Cytat:
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2014-08-27 o 13:41 |
|
|
|
|
#2870 | ||
|
BAN stały
|
Znad herbaty
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2871 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hej hej baru
Cytat:
I guzik z pętelką ![]() ---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ---------- Cytat:
|
|
#2872 | |
|
Zakorzenienie
|
zbiorcze
Cytat:
![]() jak nie zdechnę, to w drugiej połowie października się wybierzemy
|
|
#2873 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w szoku jestem ![]() http://www.fragrantica.com/perfume/M...Maja-6233.html Kosztują ok 18 euro . Taki cichaczem myślę że może w październiku też polecimy.Czemu masz zdychać nic się nie da poradzić?
"Chcę być pomylona , pomyleni mają w głowie Słoneczko ..." Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2014-08-27 o 14:15 |
|
|
|
|
#2874 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiedziałam, że mam własne perfumy
|
#2875 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2876 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może w końcu odbiorę swój zeszłoroczny prezent... ![]() a gdzie się to kupuje w barcelonie? ![]() najlepiej jakby na strefie na lotnisku było, mniejsze ryzyko, że ukradną czy przy kontroli zabiorą ![]() a bo mnie kasa chorych próbuje wykończyć ![]() jutro spróbuję powalczyć, a dziś się jeszcze naćpam tym co w domu znajdę...
|
|
#2877 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W szoku bo tak sobie zarzucam temat a tu odzew.... ![]() W Barcelonie są w dużych centrach handlowych ale tam nie opłaca się kupować bo są po 25 euro ,za 15 -18 można kupić w małych drogeriach. Ta marka jest bardzo popularna w Hiszpanii. Aż tak źle ? To może uderzaj na jakiś ostry dyżur?
"Chcę być pomylona , pomyleni mają w głowie Słoneczko ..." Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2014-08-27 o 14:38 |
|
|
|
|
#2878 |
|
Nindżopesz
|
Wiem
Aaale z leśnych wystarczy mi Padpa.Macham znad szykowania się na spotkanie integracyjne w przedszkolu
|
|
|
|
#2879 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2880 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() wolę się trzymać wersji, że cierpienie uszlachetnia ![]() a poważnie dopadłam nimesil i wracam do komina/szalika (jeszcze nie zdecydowałam) na drutach ![]() ad sinupret, moja nowa blogini i ałtfity, mejkapy i te bogactwa wnętrza, ścian, sufitów.... ---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ---------- Cytat:
ale chodzą takie słuchy
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:48.

to takie późne lata 70 nadchodzą , rozkloszowane spódnice do pół łydki , długie trencze i torebki na długim pasku

A myślę o kolejnych 
Znaczy garderoby nie będę wymieniać ale chętnie ujrzę coś takiego na ulicach.

a z tej firmy mam jeden, w których mogę chodzić, więc i te capnęłam za niecałe 50zł już z przesyłką...
żadne tam świątynie i kadzidełka, no normalnie żywica ze świezo ułamanej gałązki świerkowej.
) - Wam też wizaż zamula od kilku dni?