![]() |
#2041 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe2013 ( XVIII )
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja już nie zgaduję, jakie ona ma potrzeby - ona mi wszystko mówi, łącznie z tym, co chciałaby zjeść. Tylko ja już nie piszę o tym na forum, bo albo nikt na to nie zwracał uwagi, albo było to poddawane wątpliwościom, wiec uznałam, że nie ma sensu się chwalić... ![]() ![]() Moja córka to generalnie taka ekscentryczna artystka, jak ja. ![]() Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2014-08-26 o 21:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2042 |
Zakorzenienie
|
nawijko chyba normalne, mój sobie natomiast tworzy własne słowa np aga (gryka), ala (kalosze), ana (brama), wiem na 100%, że dane słowo dla niego to oznacza bo np stoi przy bramie i drze się "ana ana" aż się otworzy a potem jak się zamyka. Albo pokazuje na kalosze, które ma na nogach i mówi "ala".
|
![]() ![]() |
![]() |
#2043 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2044 |
Zakorzenienie
|
o, w takim stylu mi sie podobają http://olx.pl/oferta/suknia-slubna-m...tml#8d9d32f1e5
|
![]() ![]() |
![]() |
#2045 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2046 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() zamierzasz posyłać dziewczynki dodatkowo do szkólek niedzielnych polskich? zeby poznaly polską historię i literaturę? z pakciuszek polecam renbut firmę, skórzana wkładka, w podeszwie "dziurki", moja Niunka szaleje i stopek nie miala spoconych ni razu o takie mamy http://allegro.pl/dziewczece-kapcie-...489397025.html |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2047 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() własnie miałam to pisać, że od sylab zaczynają
![]() |
#2048 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2049 |
Lurker ;)
|
Fakt jest taki, ze w szczesliwym, zdrowym zwiazku nie ma opcji zeby jedna osoba od tak zostawila druga. Skoro zdecydowal sie na taki krok to musialo byc cos na rzeczy, to wiedza tylko oni. Zareczyny w tych czasach sa malo znaczace, kiedys oznaczalo to rychly slub, a teraz czesciej niecierpliwa panienke wymuszajaca deklaracje i kawalek metalu, zeby pochwalic sie kolezankom
![]() Mala mi sie obudzila i zrobilam tylko pol chodaka- skalpel wyzwanie. Wlaczam bez glosu, w tym nagraniu jej komentarze sa jeszcze bardziej irytujace niz wczesniej ![]() ![]()
#2050 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() hope na glownym zdjeciu suknia wyglada bardzo ladnie. Reszta zdjec niestety mi sie nie laduje ![]()
![]() |
#2051 |
Zakorzenienie
|
Czesc!
Najlepszego!! Sto lat!!: mala zaleglego i lady biezacego!! black trzymam kciuki za nowe, lepsze zycie! debrah poczatki zawsze sa trudne, ale mam nadzieje, ze czekaja Was zmiany na lepsze! sylwietta Bartus dal wytchnac? little to tym bardziej podobaloby Ci sie jak my zrobilismy: zawarcie malzenstwa = podpisanie dokumentow, narzeczenstwo trwalo nieco ponad 2 miesiace ;-) |
![]() ![]() |
![]() |
#2052 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 07:47 ---------- Poprzedni post napisano o 07:25 ---------- Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dziewczyny wczoraj myślałam że oszaleję. Oli całe popołudnie skrzeczała, nie wiadomo było co chce, nerwy,tupanie nogami, histerie. Jeszcze mama mnie dobiła bo mówi że zanim wróciłam to takie kochane dziecko było. Coraz częsciej słysze: przy mnie nie płacze ( tak mowi i mama i Tż) a przy mnie cały czas i cały czas sobie jakieś sinaiki nabija i zadrapania. Zaczynam myśleć że naprawde nie nadję się na matkę. A prze ten remont kuchni to się pewnie rozwiedziemy z Tż.
![]() |
#2053 |
Zakorzenienie
|
Witajcie z rana, my pospalismy do 7,za to noc bardzo kiepska.
Co do sylab,wiem,ze dziecko tak zaczyna ale niektore jego slowa nijak sie maja do danego slowa. ---------- Dopisano o 08:13 ---------- Poprzedni post napisano o 08:07 ---------- Co do sukien to zgadzam sie z dziewczynami,trzeba mierzyc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2054 |
Zakorzenienie
|
heja kochane!
meneq dziękuję za życzenia, stawiam :wino: ![]() ![]() mialam wczoraj pocytowane a pierona przyszedł tv i montowaliśmy pół dnia ![]() ![]() na dodatek dostałam prezent i się rozczarowałam, wiedział dokładnie co chcę o czym mu marudzę od......nie wiem ilu, a kupił mi elektroniczną ramkę na zdjęcia ![]() Czyszczenie kanapy MEGA!!! Gościu wziął co prawda 140zł, ale pachnie w mieszkaniu, zniknęły plamy wszystkie, nawet te od czerwonego wina!!! Siuśki chyba raczej na pewno zniknęły, kanapa jeszcze trochę wilgotna, ale jest o niebo lepiej niż było!!! Jestem zachwycona ![]() Little slippersy akurat Szajka polecała makoweczek nie czytam ![]() Elllmi, Black, jakie umiejętności!!!! O losie, a moje dziecię na etapie wchodzenia w takie wysokości pisków, że wczoraj myślałam, że oszaleję ![]() Dziewczyny dzieci żłobkowych, kochane, musicie załatwiać zaświadczenia od pediatry i z sanepidu?
#2055 |
Zakorzenienie
|
a wczoraj byłam u fryzjera i wygoliłam se prawy bok a co
![]() coś jeszcze chciałam i zapomniałam ![]()
Edytowane przez LadyWhisper Czas edycji: 2014-08-27 o 07:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#2056 |
Zakorzenienie
|
a no to jasna sprawa że trzeba mierzyć
![]() ![]() wczoraj wyjce miałyście? Ja też, i dzisiaj też na podobny dzień się zapowiada - pogodę obstawiam. ---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:37 ---------- Lady sto lat raz jeszcze ![]() ja na swoje urodziny od Tz też dostałam zupełnie nie trafiony prezent (masażer do ciała) zbędny i kurzy się w szafie.. |
![]() ![]() |
![]() |
#2057 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja wyje co drugi dzien a pogoda bez zmian... ---------- Dopisano o 08:41 ---------- Poprzedni post napisano o 08:40 ---------- lady bo facetowi nie mozna marudzic, tylko wprost powiedziec, nawet tzlady ;-) ---------- Dopisano o 08:42 ---------- Poprzedni post napisano o 08:41 ---------- Zrobilam takie zakupy spozywcze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2058 |
Zakorzenienie
|
no widzisz. a u nas pochmurno i zimno i na pole nie wyjdzie i szału dostaje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2059 |
Zakorzenienie
|
u nas też wyjec, już nie mam siły słuchać :/ i jeszcze "mamaaaaaa" non stop i to tak głośno, że bębenki w uszach pękają, mimo, że siedzę koło niego.
Ja też obstawiam pogodę :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#2060 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Meneq-dziękuje ![]() Lady-sto lat ![]() Moje dziecko dwa dni pod rząd spało do 9:20 - dziś dzień trzeci i póki co jeszcze śpi ![]()
#2061 |
Zadomowienie
|
Piszecie o ślubach
ja miałam cywilny, tak na szybko, od tak bo czemu nie wziąć po tylu latach nikt nie wiedział na początku mieli być tylko świadkowie, pojechalismy nad morze, ale wyszło, że była moja mama z siostrą, ciotka z chłopem, 2 kuzynki, moj kuzyn-świadek, tz siostra-świadkowa z chłopakiem, po ceromonii obiad z deserem i tortem w restauracji, spacer po promenadzie, pozniej w domku u ciotki taka mala impreza i wieczorem na promenadę a slub koscielny o ktorym zawsze marzylam, tzn. o samym weselu mialbyc pozniej, ale chyba juz nigdy nie bedzie, to raczej pewne, teraz szkoda mi kasy, tymbardziej, ze u nas w "moda" na robienie w restauracjach a wiadomo na sali ze swoimi kucharkami taniej, ale zawsze marzyłam o weselu, pięknej ogromnej, kiczowatej sukni w której wygląda się jak beza, cała ceromonia, to, że cała rodzina w jednym miejscu, miałam nawet listę gości, wyobrazalam sobie jak będzie to wszystko wyglądać, do kosciola dorożką marzyłam sobie, no ale cóż moje marzenia się nie spełniają. Wiem, że będę żałować, jak ktoś wstawia fotki czy czasami na mieście widać, jak młodzi jadą z lub do kościoła, to zawsze patrzę uśmiecham się i w środku zazdroszczę. ---------- Dopisano o 08:57 ---------- Poprzedni post napisano o 08:56 ---------- no prawie nikt nie wiedział, bo w końcu "jakieś goście byli" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2062 |
Zakorzenienie
|
Zrobilam takie zakupy spozywcze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2063 |
Zakorzenienie
|
Lady,Hope-co do prezentów... Wy dostałyście nie trafione a ja żadnego
![]() ![]() Natomiast moi rodzice?,mój tata nigdy nie składa życzeń tylko delikatnie daje do zrozumienia że wie o ur/im itd. Ale moja mama zawodzi mnie już kolejny raz. Trzeci raz z rzędu zapomniała o urodzinach i o imieninach też... O pozostałym rodzeństwie pamięta. Jeszcze mi przypomina żebym tylko nie zapomniała złożyć życzeń. Ja nigdy nie zapominam,przypomnienia są mi zbędne bo rodzinę mam w myślach i sercu, ja widocznie jestem już wyrzutkiem w tym domu ![]() Od dnia wczorajszego postanowiłam nie składać życzeń już nikomu kto o mnie zapomniał,czyli wszystkim oprócz M. i mojej siostrze. Ciekawe co wtedy będą czuli.
#2064 |
Zakorzenienie
|
Mala wspolczuje
![]() Nie no wiadomo, jeszcze jak widzialam jego rozanielona mine ze taaaaaaaki super prezent to nie mialam serca mu mowic ,ze jest inaczej ![]() ![]() Swoja droga w temacie sie zmiescil, marudzilam mu od roku o sesji u Bokeh no i ramka na zdjecia..... No prawie trafil nie? ![]() Swietuje i ogladam zalegle sezony Przyjaciolek na naszym hiper tv ![]() Sent from my Lumia 625 using Tapatalk
#2065 |
Zakorzenienie
|
Moje dziecko właśnie wstało
![]() ![]()
#2066 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
OSkar robi Ci prezent tzeci dzien z rzedu ;-) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2067 | ||
Lurker ;)
|
Cytat:
ojezu przeciez lustrzanke dostalas ![]() ![]() Lady z makoweczkami nie pilam do Ciebie takze chill ![]() Co do zloba- potrzebowalismy tylko zaswiadczenie od lekarza, ze dziecko jest zdrowe, wazne 3 dni. Z sanepidu nic ![]() Cytat:
U nas tez wyjec ;/ O wszystko! Wczoraj znowu jazde mi robila i bila jak wracalysmy ze zloba, pol h z dzieckiem a juz mialam dosc ![]() Buciki kupilismy takie, Lasocki Kids baaardzo fajne, to nasze drugie tej marki i jestem zadowolona ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2068 |
Zakorzenienie
|
Pamietacie moje ekrany w oknach? To teraz tak wygladaja...ImageUploadedByWizaz Forum1409126033.051281.jpg
|
![]() ![]() |
![]() |
#2069 |
Lurker ;)
|
Hahahahhaah sory Meneq ale Yae jest miszczem
![]()
#2070 |
Zakorzenienie
|
Meneq Yae wymiata :-D
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:19.