|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1051 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią, cz. 19
Ja też nigdy nie byłam trzymana na smyczy. W zasadzie nie przypominam sobie żadnych zasad, które musiałam przestrzegać, tj. nie miałam powiedziane, że muszę przyjść o określonej godzinie lub nie mogę czegoś robić.
Hm, wow, sama się dziwię ![]() Nigdy nie ciągnęło mnie do buntu, spróbowałam alkoholu, zapaliłam papierosa, ale nie zaczęłam pić na umór, palić i szlajać się gdzie popadnie. Właściwie moja młodość i dorastanie to był bardzo nudny okres, wyrosłam z okresu dojrzewania i teraz jestem też bardzo spokojna. To nie jest raczej reguła, że brak zasad powoduje, że człowiek nie ma potrzeby buntu, ale mnie na dobre to wyszło chyba. |
|
|
|
#1052 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1053 |
|
Konto usunięte
|
ale akurat moi rodzice to jest naprawdę jakiś chory przypadek, zwłaszcza tata. czasem zastanawiam się czy on sę nie wychował w czasach powojennych bo meble w swoim pokoju mają tak stare że szok i nie, nie są to antyki. nie, nie wychował się w biedzie, wręcz przeciwnie
z mamą żesmy się dogadały że porąbiemy to na kawałki i wyniesiemy a potem ona nie pytając kupi nowe, na jesień................... ......................... ... co najlepsze w pokoju mają nowiutki ogromny telewizor, drewnianą odświeżoną ładnie podłogę, ładnie pomalowane ściany, drogie dodatki, mama ciągle lata to zara home itp, ale meble są takie że pożalsiębożę. |
|
|
|
#1054 |
|
Zakorzenienie
|
Ja miałam beżowe ściany i ciemne meble, jak chciałam
|
#1055 |
|
Konto usunięte
|
no ja nie miałam mebli jakich chciałam, w życiu rodzice raz kupowali meble do mojego i brata pokoju.
brata wysłali na obóz, mnie do cioci, kupili meble bez naszej wiedzy i konsultacji, wróciłam, myśleli że powiem "hura" powiedziałam "@#$$@#" i kopnęłam z całej siły w drzwi obrzydliwej szafy a potem ryczałam przez tydzień. brat był trochę starszy i bliżej mu było wyprowadzki niż dalej więc nawet nie skomentował ale miał podobne odczucia. |
|
|
|
#1056 | |
|
O RLY?
|
Cytat:
Tylko jak skoro winda jest otoczona ścianami
|
|
|
|
|
#1057 |
|
Zakorzenienie
|
A nie to ja meble mam świetne, zwykłe, białe, proste, minimalistyczne
I podłogę i okna i rolety i drzwi i lampę no wszystko co chciałam. TYLKO TE CHOLERNE ŚCIANY |
|
|
|
#1058 |
|
Konto usunięte
|
jeeezu a jaka była jazda, jak miałam już chłopaka koło 18, babcia postanowiła że kupi mi dwuosobową kanapę, bo miałam jednoosobowy tapczan ala wczesny akademik. jeeezu drooogi ile to było jojczenia płakanias tękania BOOŻE TAPCZAN TAKI PIĘĘĘKNY TAPCZAAAAN, jeezesssmaria, trzeba go było rozkręcić i wywieść, bo przecież drogocenny tapczan się przyda, BOOŻEE PO CO CI KANAAAPAAA, taki tapczan najpiękniejszy
---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ---------- taki tapczan miałam >_> http://agimeble.pl/images/meblar_tapczan_krzys.jpg ---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ---------- boze jak ja sie ciesze ze nie mieszkam z rodzicami, ojciec ma takie podejście że ... druga sprawa że z mojego pokoju zrobili graciarnie i tata trzymał tam gazety nawet z lat 90 o komputerach i wiele bibelotów z których nikt od kilkunastu/dziesięciu lat nikt nie korzystał. regularnie je wyrzucałam bez ich wiedzy, nie skapnęli się... |
|
|
|
#1059 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja kochałam mój tapczan ale był w opłakanym stanie. Teraz mam takie wyro z ikei co każdy ma. Bo tanie. |
|
|
|
|
#1060 |
|
Copyraptor
|
Z tego rozumiem, to ta pierwsza kobieta siedziała na dachu windy, więc ma to sens.
|
|
|
|
#1061 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1062 |
|
Konto usunięte
|
i babcia kupiła mi tę kanapę, co trwało rok bo żadna mi się nie podobała, aż w końcu znalazłam taką ęą fajnąąą. ten tapczan to miałam ochotę podpalić z całą resztą mebli.
a jaki był cyrk jak tata miał mi półkę przywiercić JEZESMARIA ŚCIANY CI BĘDĘ DZIURAWIŁ, JO JO, WYPROWADZISZ SIĘ I ZOSTANĄ DZIURY W ŚCIANACH OLABOGAOLABOLGAOBALAGOLAB OLABOLGA |
|
|
|
#1063 |
|
Zakorzenienie
|
No mój tż jak miał zmieniany materac to wyciął sobie kawałek tego starego i schował do szkatułki
|
|
|
|
#1064 |
|
Konto usunięte
|
nom
dlatego moje dzieci będą mogły sobie postawić klocka na środku ich czarnego pokoju i moją jedyną reakcją będzie: ![]() ---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ---------- czy twój tż jest spokrewniony z moim ojcem? |
|
|
|
#1065 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale wygodne! I ładne.
|
|
#1066 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1067 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1068 |
|
Zakorzenienie
|
jezu już sama nie wiem o co z tym chodzi. nie chcę o tym mysleć.
|
|
|
|
#1069 |
|
Ha ha ha ha ha
|
Cytat:
|
|
#1070 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1071 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Moja mama wyznawała zasadę, że póki z mojego pokoju nie śmierdzi to robię co chcę. Ona nawet do niego nie wchodziła. Miałam biurko przy drzwiach i otwierała drzwi, kładła wyprane ubrania na biurku, wychodziła. Nie musiała progu przekraczać ![]() Chociaż jak dla mnie to mogła mi i po szafkach grzebać, bo i tak nie miałam nic do ukrycia, byłam takim dobrym dzieckiem Tylko faje miałam, gdzie zajarałam z nią jak skończyłam 18 lat dopiero.
|
|
#1072 |
|
Konto usunięte
|
mi też w zasadzie nie włazili, nawet nie stękali że mam posprzątać, ale te meble to po prostu >___________________>
|
|
|
|
#1073 |
|
Ha ha ha ha ha
|
Możesz też ich nie jeść
|
|
#1074 |
|
Zakorzenienie
|
drabina, nie mam swojego pokoju w domu rodzinnym, mój brat w nim mieszka i śpi w MOIM ŁÓŻKU! I moje meble ma. No wszystko przejął. Jak z tymi misiami, w tej bajce o trzech misiach. Smutek.
Nie miałam tapczana, miałam łóżko-ramę z materacem
|
#1075 |
|
Konto usunięte
|
ej o co chodzi xd jaka kobieta pijąca na windzie xd
---------- Dopisano o 13:42 ---------- Poprzedni post napisano o 13:41 ---------- ja też nie mam swojego pokoju w domu rodzinnym, zostałam eksmitowana dosłownie xd |
|
|
|
#1076 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1077 |
|
Konto usunięte
|
nooooooo, jak był moment że myślałam że będę zmuszona wrócić do rodziców, bo miałam iść na drugi kierunek trolololo to stwierdzili ze mam nie wracac i oni mi pokój wynajmą
|
|
|
|
#1078 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1079 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mnie kazali iść na studia daleko, gdzie mi będą dawać na mieszkanie, życie, ale mam sobie iść. Życia się nauczyć, a mieszkania nie mieliśmy ogromnego, więc się opłacało. Nom, mnie to cieszyło ![]() Porównywać wieprzowinę do tlenu, lol.
|
|
#1080 |
|
Konto usunięte
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:08.

pamiętam jak u mojej przyjaciółki w wieku 18 lat rozpoczął się okres imprezowania. Ja nie imprezowałam. Boże, od razu przestała do mnie dzwonić

Mistrz.