![]() |
#811 | ||||
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie, Ciężaróweczki i Staraczki cz.II
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#812 |
Zakorzenienie
|
Hej jedziemy jutro a w zasadzie już dziś
![]()
![]() |
#813 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ---------- Cytat:
Powodzonka jeszcze raz ![]()
![]() |
![]() |
#814 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Bede zagladala ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#815 |
Wtajemniczenie
|
Dragusia
![]() White Miałaś znieczulenie jak próbowałaś rodzić naturalnie? w sensie ZZO? ja miałam i sądzę że u mnie to spowodowało brak postepu porodu i cc.. ![]() a ja byłam dzisiaj u gina swojego ulubionego hihi ![]() ![]() ![]() w klubie skrobnę coś więcej ide spać bo jutro do pracy wcześnie trzeba wstać buu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#816 |
Raczkowanie
|
Rany White cafe już nic więcej nie musisz pisać...i mnie to czeka pewnie...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#817 |
Rozeznanie
|
White - gratuluje i ja
![]() ![]() ![]()
19 maj - 20 maj - (23-24 dzień cyklu) owulacja; 29 maj - (33 dzień cyklu) zagnieżdżenie; 02 czerwiec - pierwszy test, 08 czerwiec - (43 dzień cyklu) wynik bety - 739. 26 czerwiec - beta 51800 i serduszko ![]() Wymiana kosmetyczna: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=822700 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#818 | |||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez ewelinka2210 Czas edycji: 2014-08-26 o 16:20 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#819 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Fotke wrzuce ale wolna chwile msm wtedy jak mały je. To wtedy biore tableta ale wtedy znowu nie mogę zrobic zdjęcia bo widac głównie moją piers ![]()
![]() |
![]() |
#820 |
Rozeznanie
|
Ooo udalo sie
![]() ![]()
![]() |
#821 |
Zadomowienie
|
Jaki cudny! Duży, prawdziwy, nieprawdopodobne, że z 2 komórek powstaje coś tak idealnego
![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#822 |
Wtajemniczenie
|
ojacie jacie jaki słodziak
![]() ![]() ![]() ja właśnie wkładałam zdjęcia swojej niuni w ramki, bo zakupiłam w pepco takie białe rameczki na ścianę, i sie napatrzeć nie mogłam ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ---------- mamuśki naszło mnie znowu na kalendarz płci ![]() wejdźcie proszę na tą stronkę i sprawdźcie czy się wam sprawdziło.. trzeba wpisać SWOJĄ datę urodzenia i dzień poczęcia (Sądzę że tydzień blędu nie zrobi różnicy).. ![]() http://www.familie.pl/chlopiec-czy-dziewczynka ---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ---------- z Córką mi sie sprawdza, i teraz na wrz paźdz i list wychodzi również dziewczynka u mnie.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#823 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Tak więc wiesz... Te kalendarze niby takie same, ale różne są - nie wiem czemu... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#824 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
pozdrawiam z berlina. ale u nas dupa blada ![]()
![]() |
![]() |
#825 |
Rozeznanie
|
Czemu dupa?
Co do kalenarza to nie pamiętam juz daty poczęcia ![]()
![]() |
#826 | |
Rozeznanie
|
Co się dzieje?
Cytat:
Jak Mikołajek? Jak Ty się czujesz? ![]() Patusia a Ty gdzie zniknęłaś? ![]() Prymaza jak tam Słonko? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#827 | ||||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() oj szkoda ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#828 |
Zadomowienie
|
Patusia mnie brzuch w ciąży bolał dzień w dzień, tak jak mówisz, czasami bardzo mocno, chyba do połowy ciąży albo dalej, a nic złego się nie działo, nie denerwuj się na zapas
![]() Fajne te chińskie wyliczanki, na obu wychodzi mi dziewczynka, czyli się zgadza ![]()
![]() |
#829 |
Raczkowanie
|
Hej Dziewczynki
![]() U nas dobrze, rośniemy sobie, fikamy, kopiemy mamusię po pęcherzu, jelitkach, wypychamy nózki, łokcie, pupę i mam wrażenie, że malutka śpi boczkiem układając się w fasolkę po prawej stronie takie ) , ![]() ![]() We wtorek kontrola, pewnie zrobimy posiew na paciorkowca i dalej czekamy, a teraz idziemy na spacer bo zaczyna sie atak na mój pęcherz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#830 |
Zadomowienie
|
White - maluszek cudny!!!
Patusia -kciuki, nie denerwuj się ![]() Prymaza - myśl o dziecku: że mu ciasno, coś go wypycha na zewnątrz, trzeba się wtedy skupić na oddychaniu i parciu i słuchać położnych. To powiedziałam ja - ktorej poród trwał 1,5 godziny ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#831 |
Przyczajenie
|
Udało się : poczytuję was trochę , od stycznia się staraliśmy i w końcu jest , z tym za gin wysłałą mnie jeszcze na dwa badania beta bo podejrzewa ciążę pozamaciczną
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#832 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#833 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
Jajniki mnie tez bardzo długo kłuły - to podobno normalne, bo więzadła się rozszerzają, to też może takie uczycie dawać jakby jajniki bolały. Będzie dobrze ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez ewelinka2210 Czas edycji: 2014-08-28 o 20:02 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#834 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() to powiedz coś o sobie ![]() wróciłam w nocy. opiszę wam później bo teraz jeszcze muszę się ogarnąć
![]() |
![]() |
#835 |
Zakorzenienie
|
A więc byliśmy w tym Berlinie w poszukiwaniu mieszkania i meldunku potrzebnego na wyrobienia niezbędnych papierów. Jechaliśmy w poniedziałek i jeszcze z rana szybko do banku i kantoru po Euro żeby mieć na kaucje, prowizje itd. Mieliśmy umówione kilkanaście mieszkań od poniedziałku do czwartku do wieczora co chwile i z myślą że tyle mieszkań umówione to sobie coś fajnego wybierzemy z nim, a tu psikus. Okazało się że w każdym mieszkaniu oprócz nas było sporo też innych ludzi, rodzin, samotych, studentów, Niemców, Turków, Anglików co też chcieli mieszkanie! Agent z biura rozdawał arkusz papieru, który trzeba wypełnić różne dane o sobie i ze spisem papierów które trzeba im dostarczyć. ja uzbierają kilka to dają właścicielowi i on w ciągu tygodnia sobie wybiera komu to wynajmie!!!!!
![]() aaaaaa!!!! no więc wróciliśmy z niczym. nikt nas nie chce bo nie mieszkamy w Niemczech i nie mamy jakiegoś tam papieru (Schufa jakoś tak) który by potwierdził o braku długów. eh ;/ nici z wczasów w tym roku bo będzie trzeba urlop poświęcić na kolejny wyjazd i udział w castingach ![]() Na szczęście udało nam się tż zameldować u znajomego moich dziadków pod Berlinem ale i tak mieliśmy szczęście bo urząd otwarty tylko wtorki i czwartki do 17, a bylismy tam w czwartek o 16. no i oczywiście angielskiego nikt nie kuma, więc wracaliśmy się po tego znajomego jeszcze i przed 17 nas obsługiwali mieli nadgodziny. ha ha. dalej co mi się nie podoba wszędzie można wejść z psem - sklep, Galeria Handlowa, Restauracja ![]() hotel oczywiście trafilismy w dzielnicy chyba jedynej w berlinie z parkometrami ![]() ![]() aaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! dobra teraz plusy ![]() Berlin pięęęęęęękny!!!! ogromny (3 wrocławie) jeździliśmy non stop w róznych godzinach rano, popołudnie wieczór i zawsze przez centrum(pod bramą ![]() luzacy, niczym się nie przejmują jak np z tym parkowaniem nawet na drodze. nikt nie trąbi jak parkujesz sto lat i blokujesz drogę. chcesz zmienić pas bo skręcasz każdy wpuszcza. lepiej się jeździ niż po Wrocku. ludzi pełno!!! róznych, białych, brązowych, żółtych, czarnych. każdy wygląda jak chce, kolorowe włosy, w kurtkach w lecie ![]() inny świat. aaaa no i wszyscy zachwyceni Florkiem, zaczepiali, zagadywali, zatrzymywali się żeby na niego popatrzeć ![]() hm...chyba tyle jak wreszcie znajdziemy chate będzie suuuuper! a no i Florek też zachwycony, co chwile tramwaj, autobus jedno lub dwu piętrowy, s-bahna, metro, pociąg, samolot! nie wiedział gdzie patrzeć. a jedno mieszkanie ogladalismy kolo lotniska to co 3 minuty lądowanie. hehe.
![]() |
#836 | ||||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#837 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A ja mam do Berlina 90 km i nigdy tam nie byłam, tylko na lotnisku ![]()
![]() |
![]() |
#838 |
Rozeznanie
|
A co do wizyty
![]() ![]() ![]() ![]() A teraz mam do Was pytanko... ponieważ maluch był wczoraj jeszcze za mały na usg prenatalne, a mój gin od poniedziałku do 14 września ma urlop (14 września wypada u mnie 13t 6d) więc prosił żebym poszła do kogoś innego na to baranie. i teraz pytanie co mam zrobić bo mam 3 opcje... 1- jechać do super specjalisty do Łodzi, który pracował w usa i podobno "widzi to czego inni nie widzą" i zapłacić 300 zl i wiedzieć co i jak (choć wykluczyć błędu nie można) 2- jechać do dobrego Gina do innego miasta wydać 150 zł (ale też nie mieć pewności, że się na pewno nie pomylił) 3- (i to już mi kilka osób powiedziało) dać sobie spokój i nigdzie nie iść bo co ma być to będzie... I teraz sama nie wiem co zrobić.... ![]()
![]() |
#839 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#840 |
Zadomowienie
|
Patusia, ja też wybrałabym opcję nr 2, sama miałam takie badania i mam fajną pamiątkę w formie zdjęc i płyty dodatkowo
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:51.