|
|
#2911 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LIII
No ja wiem, że Ty nie przepadasz
i nei spodziewałam się po Tobie takiej reakcji. Czyżby hormonki zrobiły Ci zamęt ![]() Mnie kociaki biorą wszystkie, natomiast ten wyglądał jak mutacja kotka z mikro Einsteinem. Taki obłęd w oczach, taki szaleniec, wytrzeszcz Taki dojrzalszy koth w małym ciałku. Strasznie świadomy już wszystkiego. Szok. Wyluzowany na maksa, zero przestrachu Na zdjęciu mam minę z wqurwem typu, weź ten aparat i zamknij drzwi z drugiej strony. Spał będę.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-08-27 o 20:45 |
|
|
|
#2912 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2913 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No Ci mówię, to jest kot po podłączeniu do prądu. I ten wytrzeszcz. ---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ---------- Florkę znów wsysnęło
|
|
|
|
|
#2914 |
|
BAN stały
|
Wiedziałem, żeby lepiej nie wchodzić, bo będzie ryk
|
|
|
|
#2915 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#2916 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
No właśnie, fajna darmocha To, że przedszkole jest bezpłatne, nie znaczy, że jest bezpłatne ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#2917 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2918 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ---------- ja pacze teraz na złobki prywatne ,w sumie pocieszająco jest bo taniej niz 2 lata temu . bo miasto je troche dofinansowuje, wiec nie jest 800 tylko 550 , bez zarcia ![]()
|
|
|
#2919 |
|
Zakorzenienie
|
No z naciskiem na prawie, Bogaczko Red
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#2920 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2922 |
|
Zakorzenienie
|
I znów, znów telepatia. Jak pisałam o Florce tak sobie pomyślałam, może wspomnę Twoje "imię"
i znów przybędziesz, ale zwątpiłam, myśląc, eeee Skarbek chyba już wsyśnięty w poza barowy wir życia na dobre i już nie ma się co łudzić. Normalnie rozbudzasz nadzieje w człowieku na nowo |
|
|
|
#2923 | |||||
|
Zakorzenienie
|
w aż tak zaawansowanej informatycznie firmie nie pracuję
obiło mi sie to o uszy kiedyś ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ja go kcem ![]() ![]() Cytat:
ano Cytat:
To ja machnę tak burżujsko znad sushi (Małż był w ramach integracji pracowej na sushi dziś i wspaniałomyślnie przyniósł mi małą porcyjkę )
|
|||||
|
|
|
#2924 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ---------- Cytat:
|
|
#2925 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() o Florce znaczy o Florens ? to Flo też się wyalienowała ? Cofła bym się trochę ale i tak nie nadrobię żeby wiedzieć co u wszystkich cze Ewuś
|
|
#2926 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2927 | |
|
Zakorzenienie
|
Oczy mi się zamykają - podobnież jak różne miejsca w sieciuni - nie otwierają misie
![]() Padam na ryjek. Co do kotka to mnie powala nie tyle wygląd, co dotyk, te mięciutki stópki, ta kruchość, maleńkość, i stopień wtulenia, zaspania. Zachowanie. W ogóle to ja dziś cała na szaro byłam no i tak mi pasował. Lete pisze już na śpiocha Skarbek - nie uciekaj. ![]() ---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ---------- Cytat:
![]() Nie no, ot chwilowa nieobecność, zapewne usprawiedliwiona ![]() Zostań a samo się nadrobi Streszczonko etc etcJessssu piszę nieprzytomna, bardzo mnie dziś ścina. Dobrej nocki |
|
|
|
|
#2928 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Dobrej
|
|
|
#2929 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Flo jeszcze dycha jakby co
![]() Nie wiem jak sie maja slimaki
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2930 | |
|
Zakorzenienie
|
jakaś moda chyba na perso-norweski, bo znajomy przytachał taką rudą pannę ze schronu
![]() Cytat:
nudesie?
|
|
#2931 | |||||||||
|
Panaroja
|
snad stygnącego placka ze śliwkami i kruszonkou
![]() Cytat:
![]() 2.mowa była o chudym tyłku nie o złymleżeniu kurtki Cytat:
![]() Cytat:
ja po prostu kocham fizyczny kontakt z książką , i tego nic mi nie zastąpi , a bez tego czytać nie potrafię Cytat:
2. 3x 3. u mnie w czfartek Cytat:
Cytat:
2.no bo to durny kołek jest i na dżewo z nim , nawet nie ma odwagi żeby porażkę własnoręcznie wypracowaną wziąć na klatę , szkoda myśleć nawet ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
czemu zdjęła okulary , teraz będe mieć koszmary Win mi się nie cytła - fajne buty
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||||||
|
|
|
#2932 | ||
|
BAN stały
|
Ech ta szlachta ![]() Cytat:
Cytat:
Dobra, wiem, poćwiczę jeszcze trochę i prześcignę Strasburgera |
||
|
|
|
#2933 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
2. |
|
|
|
|
#2934 | ||||
|
Panaroja
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
na początku zawsze tak jest ![]() Cytat:
Skrbt ideu spadać , nic mondrego nie powim , poza tym że guowa mnie boli i na ryj padam pa pa ---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ---------- Weź Ty się palnij czymś , dobrze ? Jak Ty masz gruby tyłek to ja jestem normalnie megakontenerowiec
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||
|
|
|
#2935 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tia... a wątek powinien się nazywać 'przytułek anorektyczek' zamiast scent bar ![]() w temacie - schudłam 2 kg dzięki kaszy jaglanej ![]() i znalazłam coś fajnego na włosy
|
|
#2936 | ||
|
BAN stały
|
Gorący jest najlepszy!
![]() Cytat:
W końcu jestem idealny, fotka z dzisiaj we załączniku Cytat:
|
||
|
|
|
#2937 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Racja, gruby
![]() Przez Was chyba buty kupie we wrzesniu A zbieram na szkolenie w Krakowie, hm
|
|
|
#2938 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na kolacje melisa i nimesil
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2014-08-27 o 23:35 |
|
|
|
|
#2939 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2940 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:21.

i nei spodziewałam się po Tobie takiej reakcji.

Taki dojrzalszy koth w małym ciałku. Strasznie świadomy już wszystkiego. Szok. Wyluzowany na maksa, zero przestrachu 

,

U mnie dramat! 

a z tej firmy mam jeden, w których mogę chodzić, więc i te capnęłam za niecałe 50zł już z przesyłką...
żadne tam świątynie i kadzidełka, no normalnie żywica ze świezo ułamanej gałązki świerkowej.
czemu zdjęła okulary , teraz będe mieć koszmary