|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
Pokaż wyniki sondy: Najlepsze efekty miałam po ćwiczeniach z: | |||
Ewą Chodakowską |
![]() ![]() ![]() ![]() |
1 | 8,33% |
Mel B |
2 | 16,67% |
Anną Lewandowską |
0 | 0% |
Inne |
9 | 75,00% |
Głosujący: 12. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#481 |
Raczkowanie
|
Dot.: Z E. Chodakowską dziś ćwiczyć zaczynamy, tłuszczykowi się nie damy :)
Ja dziś 20 min Turbo spalania, 20 brzuszków i 20 przysiadów
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#482 |
Przyczajenie
|
A ja w poniedziałek z ciekawości rozpoczęłam Skalpel, więc chętnie tutaj jeszcze zajrzę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#483 |
Konto usunięte
|
Witam, ja ćwiczę z Ewą od miesiąca. Bardzo ją lubię, a jeszcze bardziej jej treningi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#484 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Chodakowska efekty
Cytat:
![]() Ja wczoraj zrobiłam treningi z Szymonem GAŚ w sumie 40 min. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#485 |
Przyczajenie
|
Wczoraj zrobiłam skalpel wyzwanie. Hmm zrobiłam to za duzo powiedziane. Próbowałam! Omijałam niektore cwiczenia, mniej powtórzen. Jednym słowem masakra była. Myślałam, że mój organizm jest silniejszy po miesiącu ze skalpelem, ale niestety ten zestaw jest jednak nie dla mnie. Dziś biorę się za killera (kkiedyś robiłam i wiem, że dałam radę).
|
![]() ![]() |
![]() |
#486 |
Konto usunięte
|
Dla mnie jak na razie to killer jest "najcięższy"
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#487 |
Zakorzenienie
|
Moja przygoda z Ewką trwa już ponad rok
![]() Ostatni miesiąc musze przyznać, że zmarnowałam na Focusa T25 ![]() ![]() Także od poniedziałku wróciłam do Ewki, robię mój ulubiony Skalpel i Turbo Wyzwanie 6 razy w tygodniu na zmianę ![]() W każdym bądź razie z 75 kilo zeszłam do 56 ![]() ![]() Także ja bardzo treningi z Ewka polecam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#488 |
Konto usunięte
|
Ja ćwiczę 4 razy w tygodniu, ale z najbliższymi dniami nie wiem jak będzie bo dostałam okres
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#489 |
Zakorzenienie
|
Dlaczego się boisz?
|
![]() ![]() |
![]() |
#490 |
Konto usunięte
|
Bo mam takie dziwne wrażenie, że zaraz zacznę mocniej krwawić;/ Zresztą dużo się nasłuchałam w szkole na wf, że nie można się forsować podczas okresu, bo to grozi krwotokiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#491 |
Zakorzenienie
|
Nawet by mi takie coś do głowy nie wpadło
![]() Zawsze ćwiczę podczas okresu. Medycznie nie ma do tego przeciwwskazań. Możesz ćwiczyć spokojnie. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#492 |
Konto usunięte
|
Nie wiem, sama nie mam zdania na ten temat, ale ja tylko takie rzeczy słyszałam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#493 |
Zadomowienie
|
Zależy jak to znosisz, jeśli jesteś zmęczona, obolała i/lub źle się czujesz - nie zmuszaj się. Trzy dni przerwy nie zawalą świata.
|
![]() ![]() |
![]() |
#494 |
Zakorzenienie
|
Spróbuj to się przekonasz
![]() czy tez koleżanka szuka wymówki od ćwiczeń? ![]() ---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ---------- No w tym wypadku, to wiadomo, że ćwiczenia sa ostatnią rzeczą o jakiej się myśli, tak samo jak podczas choroby. |
![]() ![]() |
![]() |
#495 |
Konto usunięte
|
Te opinie o ćwiczeniach w czasie okresu, to jak już wspominałam wcześniej wyniosłam ze szkoły z wf. Nigdy tak naprawdę się nie zastanawiałam, czy aktywność fizyczna (dość intensywna jak na ćwiczenia Ewy) mogą jakoś zgubnie wpłynąć na nasze zdrowie. Dziś jestem pierwszego dnia i boli mnie kręgosłup i głowa, także nie wiem czy zacznę dziś jakiś trening
|
![]() ![]() |
![]() |
#496 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#497 |
Raczkowanie
|
Dziś jeszcze nie ćwiczyłam, ale jak tylko zacznę to pochwalę się coo
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#498 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#499 |
Wtajemniczenie
|
[1=f1c0d63fc5ca1c381c34296 7d346813606c679f4_610b1c1 cbeee7;47900627]Bo mam takie dziwne wrażenie, że zaraz zacznę mocniej krwawić;/ Zresztą dużo się nasłuchałam w szkole na wf, że nie można się forsować podczas okresu, bo to grozi krwotokiem
![]() Najczęściej (nie chcę generalizowac i dlatego nie napiszę, że zawsze) wfu w szkołach uczą osoby po 2 miesiecznych kursach i które się opierają na jakichś bajkach wygłaszanych przez osoby, które nie mają o tym zielonego pojęcia.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#500 |
Raczkowanie
|
Wczoraj pierwszy dzień z Książki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#501 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() Aneta z Portalu xxx Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2014-08-29 o 11:28 Powód: reklama |
|
![]() ![]() |
![]() |
#502 |
Przyczajenie
|
Cześć,
jestem nowa na wizażu ![]() Mam zamiar zacząć ćwiczyć od poniedziałku - od 18 lipca jestem na diecie i schudłam 6 kg, teraz robię przysiady i brzuszki od 2 tygodni i waga stoi w miejscu ale sylwetka się zmienia. Niestety chciałam ćwiczyć z Ewą od poczatku, ale niestety praca na 2 etaty zabija. Teraz od września jeden etat, a i wolne pon-pt pierwsze dwa tyg więc dam z siebie wszystko. Niestety motywację niby mam - ale mój chłopak uważa, że nie powinnam chudnać po wyglądam pięknie. A, że jest kucharzem to mi się przytyło lekko. Mam nadzieję, że wytrzymam... Mam 72,8 kg ![]() Marzę o 66 kg ![]() Czas grudzień 2014 |
![]() ![]() |
![]() |
#503 |
Przyczajenie
|
hejo
![]() czy to jest skalepel http://www.youtube.com/watch?v=gwo2G_RnC78 jeśli nie poproszę o linka po od września chce zaczać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#504 |
Zadomowienie
|
Twój chłopak mówi to co chcesz usłyszeć
![]() ![]() |
![]() |
#505 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym jeśli ma na przykład 180cm wzrostu to nie ma z czego chudnąć, więc zastanów się co piszesz. U mnie wczoraj Turbo Wyzwanie ![]() Dziś Skalpel z dzieciakami ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#506 |
Zadomowienie
|
Chciałam powiedzieć, że facet przecież nie powie ukochanej kobiecie: "tak jesteś gruba, schudnij", tylko powie wszystko, żeby kobiecie było miło, tym samym to co ona chce usłyszeć. Przeczytaj całość mojej wypowiedzi a nie cytujesz i czepiasz się fragmentu. Nie o to chodzi w tym wątku. Dobrze, że dziewczyna wzięła się za siebie i życzę jej powodzenia, a ma się czuć sama ze sobą dobrze bo (patrz pierwsze zdanie mojego poprzedniego postu)
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#507 |
Zakorzenienie
|
"Czepiam" się fragmentu gdzie napisałaś według mnie głupoty. Reszta to wymienienie treningów Ewki. swoją droga ja nie leżę i nie gapię się na seriale a nie zawsze mam czas na trening i musze robić w nocy. Za bardzo wszystko spychasz do jednego worka.
Piszesz, że jeśli ma 72 kilo to bez wątpienia ma co zrzucać. A Jeśli ma 180cm wzrostu to tez bez wątpienia ma co zrzucać??? A co powie facet, zależy od związku i relacji między partnerami. Mi eks potrafił powiedzieć, że przytyłam, dało mi to kopa do wzięcia za siebie. Obecny partner twierdzi, że jestem za chuda i mam przytyć i nie odbieram tego za mówienie mi tego co chcę usłyszeć. Mówi mi co myśli. I chyba większość mężczyzn tak robi, przynajmniej w moim otoczeniu, a nie fałszywie mydlą oczy. |
![]() ![]() |
![]() |
#508 |
Zadomowienie
|
To, że ma co zrzucać można wywnioskować z tego:
"Mam 72,8 kg ![]() Marzę o 66 kg ![]() I nie trzeba być alfą i omegą. Sama napisała, że przytyła. Ona jest tego świadoma a to co mówi jej facet, który po prostu chce być miły (wybacz, ale widocznie ja miałam do czynienia z innymi facetami, albo ty za bardzo wszystko idealizujesz, większość jeśli zależy mu na kobiecie - powie wszystko byle tylko była zadowolona) nie ma tutaj znaczenia, bo to jej ciało i to ona ma się w nim dobrze czuć a skoro wzięła się za siebie to znaczy, że tak nie jest ![]() Co do leżenia i oglądania seriali to był tylko przykład (za bardzo bierzesz wszystko dosłownie a często jest w życiu tak, że jeśli ktoś mówi A to wcale nie znaczy A, włącznie z tym co mówią faceci ![]() ![]() Edytowane przez ananonda191 Czas edycji: 2014-08-29 o 12:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#509 |
Zakorzenienie
|
Ja mam 56
![]() ![]() Co do brania zbyt poważnie - czytam to co pisze i nie rozmyślam, czy to prawda czy nie ( czy A to A ), wychodzę z założenia, że osoba, która tworzy post wie co robi i co chce przekazać. Zresztą mniejsza z tym, ja tam lubię czysto postawione sprawy, jasne posty, Ty jak widać inaczej i ok. Wchodze na wizaż po to aby odpocząć i po prostu poczytać a nie zastanawiać się: co autorka postu chciała nam przekazać. |
![]() ![]() |
![]() |
#510 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() A teraz lecę zrobić killerka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:58.