Wystarczająco Dobre Panie Domu - Strona 160 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-08-27, 14:02   #4771
Miss Saeki
Zakorzenienie

Dot.: Wystarczająco Dobre Panie Domu

Ja długo seriali nie oglądałam.
Kiedyś wciągałam równo Bones, Mentalistę, Wzór (już nie pamiętam angielskiej nazwy;p), Plotkarę i może coś jeszcze.

Próbowałam inne ale nic nie wciągało.

A teraz... TŻ nie lubi z napisami, wiec nie mam z nim co oglądać, bo ja nie lubię z lektorem...
Miss Saeki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-27, 14:11   #4772
Dotka90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _agg_ Pokaż wiadomość
ja walking dead wciągnełam od razu,a breaking bad oglądn,ęłam 1 odcinek i nuuuuuuuuuuuuuuda
My to samo! Obejrzeliśmy 1 odcinek i... beznadzieja

Za to ostatnio zaczęliśmy "Suits" i bardzo fajny

Ja dziś byłam u fryzjera, podciąć końcówki Potem u kosmetyczki na depilację wąsika woskiem, poszłam na 5 minut na solarium. Połaziłam po c.h. zrobiłam zakupy do domu, a przy okazji kupiłam sobie sukienkę na wesele koleżanki 27.09
Teraz popijam kawę z cynamonem i jem sernik, siedząc pod kocem, bo zimno jak nie wiem!

Wstawiłam pranie, rozmrażam fileta z kurczaka i będzie na obiad spaghetti ze szpinakiem
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-27, 14:16   #4773
_agg_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
My to samo! Obejrzeliśmy 1 odcinek i... beznadzieja

Za to ostatnio zaczęliśmy "Suits" i bardzo fajny

Ja dziś byłam u fryzjera, podciąć końcówki Potem u kosmetyczki na depilację wąsika woskiem, poszłam na 5 minut na solarium. Połaziłam po c.h. zrobiłam zakupy do domu, a przy okazji kupiłam sobie sukienkę na wesele koleżanki 27.09
Teraz popijam kawę z cynamonem i jem sernik, siedząc pod kocem, bo zimno jak nie wiem!

Wstawiłam pranie, rozmrażam fileta z kurczaka i będzie na obiad spaghetti ze szpinakiem
suits też fajne
_agg_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-27, 15:02   #4774
pannaatopowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Miss Saeki Pokaż wiadomość
Ja długo seriali nie oglądałam.
Kiedyś wciągałam równo Bones, Mentalistę, Wzór (już nie pamiętam angielskiej nazwy;p), Plotkarę i może coś jeszcze.

Próbowałam inne ale nic nie wciągało.

A teraz... TŻ nie lubi z napisami, wiec nie mam z nim co oglądać, bo ja nie lubię z lektorem...
Oryginalny tytuł to NUMB3RS (te "3" to specjalnie). Też go lubię. Tak jak Zabójcze umysły, Zabójcze umysły okiem sprawcy, agenci NCIS i wszelkie CIS.
Polskie jakoś mnie nie przekonują.

I też wolę z napisami. Narzeczony nie ma nic przeciwko. Swojemu TŻ powiedz że filmy bez napisów są dla nieczytatych

Życie jest jak jazda na rowerze. Żeby utrzymać równowagę musisz się poruszać naprzód. A. E.
pannaatopowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-27, 15:12   #4775
201608160903
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kashmirka Pokaż wiadomość
Ada ale jesteś ładna przypominasz mi trochę Olgę Kaczyńską
Śliczna jesteś
Chociaż pod wpływem Kash zajrzałam na wątek, przeczytałam post pt. kończę 20 lat i się obśmiałam jak norka zwłaszcza z fragmentu:
Może nie powinnam jeszcze panikować, ale jestem zwyczajnie przygnębiona myślą, że od wtorku nie będę już nastolatką. Kurczę, za chwilę skończę dwadzieścia lat. - my ze znajomą dziś stwierdziłyśmy że zaraz 30 będzie, rozumiem, że muszę panikować i szykować się do trumny?

Cytat:
Napisane przez pannaatopowa Pokaż wiadomość
jak ktoś utrzymuje się sam i stara się być oszczędny to wybiera udka chwilowo TŻ szuka pracy, więc zaciskamy pasa, bo nie wiadomo ile to potrwa
E to ja bym wolała bez mięsa, ale ja to ja. Solidaryzuję się za to bardzo z TŻtem szukającym pracy

Cytat:
witam się z kawą dziś środa czyli mały piątek po pracy mam misję- muszę pojechać po ten prezent na 40tkę koleżanki, oczywiście to już jutro a ja jeszcze nic nie mam postawiłam ostatecznie na jakąś biżu i mam nadzieję, że szybko znajdę coś co mi wpadnie w oko
Ja zawsze znajduję cudeńka w Aparcie

Dziewczyny, ale dostałam fajną ofertę... w mojej branży, jutro lecę na spotkanie. Umowa na rok na zastępstwo, ale co tam trzyyymajcie kciuki bo jak na razie dobrze wam to idzie

Była dziś u mnie dobra koleżanka, zachwycona mieszkaniem, ale się nagadałyśmy Na początku września będzie parapetówka! Nie planuję za dużo robić, bo z mojego doświadczenia najlepiej schodzą chrupaki i ew kanapeczki, żadne tam ciasta/sałatki
201608160903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-27, 15:12   #4776
Miss Saeki
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pannaatopowa Pokaż wiadomość
Oryginalny tytuł to NUMB3RS (te "3" to specjalnie). Też go lubię. Tak jak Zabójcze umysły, Zabójcze umysły okiem sprawcy, agenci NCIS i wszelkie CIS.
Polskie jakoś mnie nie przekonują.

I też wolę z napisami. Narzeczony nie ma nic przeciwko. Swojemu TŻ powiedz że filmy bez napisów są dla nieczytatych

On bardzo powoli czyta i czasem nie nadąża za napisami (ja czytam szybko, a czasem też bywa, że mam problem), więc dlatego nie lubi...
Stary 2014-08-27, 15:34   #4777
Adrianna94
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez rise_against Pokaż wiadomość
Śliczna jesteś
Chociaż pod wpływem Kash zajrzałam na wątek, przeczytałam post pt. kończę 20 lat i się obśmiałam jak norka zwłaszcza z fragmentu:
Może nie powinnam jeszcze panikować, ale jestem zwyczajnie przygnębiona myślą, że od wtorku nie będę już nastolatką. Kurczę, za chwilę skończę dwadzieścia lat. - my ze znajomą dziś stwierdziłyśmy że zaraz 30 będzie, rozumiem, że muszę panikować i szykować się do trumny?

E to ja bym wolała bez mięsa, ale ja to ja. Solidaryzuję się za to bardzo z TŻtem szukającym pracy

Ja zawsze znajduję cudeńka w Aparcie

Dziewczyny, ale dostałam fajną ofertę... w mojej branży, jutro lecę na spotkanie. Umowa na rok na zastępstwo, ale co tam trzyyymajcie kciuki bo jak na razie dobrze wam to idzie

Była dziś u mnie dobra koleżanka, zachwycona mieszkaniem, ale się nagadałyśmy Na początku września będzie parapetówka! Nie planuję za dużo robić, bo z mojego doświadczenia najlepiej schodzą chrupaki i ew kanapeczki, żadne tam ciasta/sałatki
Często używam ironii, może czasami trudno ją wychwycić dziękuję!

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Edytowane przez Adrianna94
Czas edycji: 2014-08-27 o 15:35
Adrianna94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-27, 16:34   #4778
Terha
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny

A powiedzcie mi a propos grilla... Myślicie, że można dokupić te teflonowe "tacki"? Zdarł mi się z nich gdzieniegdzie teflon, a wiem że to chol***** niezdrowe. Chętnie bym wymieniła, ale nie wiem gdzie.

Terha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-27, 17:25   #4779
kraven
Zakorzenienie

Dagunia ja się bardzo wciągnęłam. Miałam kryzys po 3 sezonie ale na nowo zaczęłam.

Z innych seriali to oglądam jeszcze Chirurgów i Mentaliste. Ostatnio wciągnęłam całe Pokojówki na Manhatanie, a teraz się czaję na Detektywów.

Witam. Jeszcze 35 minut i do domu

Jestem żonką

Dwa szczęścia:
Jaś - 08.11.2012
Hania - 06.11.2015
kraven jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-27, 17:25   #4780
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Hejka Dziś jedyne wolne popołudnie w tym tygodniu - jutro załatwiamy tort i soki, wodę oraz cukierki (wsadzimy je do pudełeczko-winietek). Wódkę prawdopodobnie odkupimy po koledze kolegi Bo zostało mu 60 butelek po własnym weselu i chce odsprzedać a kupował bez akcyzy

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-27, 19:54   #4781
pannaatopowa
Zakorzenienie

Cytat:
Ś

Dziś TŻ był na rozmowie. było paru kandydatów, więc zobaczymy. Powodzenia Tobie

Cytat:
On bardzo powoli czyta i czasem nie nadąża za napisami (ja czytam szybko, a czasem też bywa, że mam problem), więc dlatego nie lubi...
Mój za to jest niedosłyszący, także to czytanie mu lepiej idzie.

Którś pisałam że wolałaby bez mięsa niż udka. Powiem Ci że Narzeczony wynajduje różne kolety z jajek, czy wegetariańskie kotleciki. przyłączył się do mojego odchudzania i zamiast kanapki z konserwą wymyśla takie coś. ja jestem daleko, więc musi sobie radzić

Życie jest jak jazda na rowerze. Żeby utrzymać równowagę musisz się poruszać naprzód. A. E.
pannaatopowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-27, 20:45   #4782
201608160903
Konto usunięte

Byłam na treningu, jak co środę morderczy biceps i ręki nie mogę podnieść. Już się chwaliłam, ale muszę powtórzyć: nic tak nie pozwala schudnąć i świetnie wyglądać jak solidne ćwiczenia siłowe i regularny ruch! To coś innego niż zrzucenie 5 czy 7 kg - przerobienie sadełka na mięśnie to jest to. Nie mogę się na siebie napatrzeć w lustrze Daleka droga przede mną, ale rezultaty mnie motywują
201608160903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-28, 07:25   #4783
201604250957
Konto usunięte

dzień dobry
201604250957 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-28, 07:29   #4784
Molise
Zakorzenienie

Dzień dobry

Ale jestem obolała po rehabilitacji... Jutro już piąteczek

Leon
Molise jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-28, 07:34   #4785
201604250957
Konto usunięte

Molise podobno najpierw musi boleć żeby potem nie bolało

jakoś ostatnio nie mogę się wyspać a jeszcze wczoraj późnym wieczorem mieliśmy gościa- przyjechał chłopak, którego dokumenty znalazł mój M. przedwczoraj, poszukałam go na fb i napisałam mu wiadomość i tak się ucieszył, że ktoś je znalazł i chce oddać że spytał czy może przyjechać mimo późnej pory mój Tż to ma w ogóle szczęście do znajdowania, jak nie pieniędzy to dokumentów mam nadzieję, że karma faktycznie wraca i jeśli, tfu nie daj Boże, kiedyś my coś zgubimy to trafimy też na uczciwych ludzi
Stary 2014-08-28, 07:41   #4786
Molise
Zakorzenienie

Cytat:
Molise podobno najpierw musi boleć żeby potem nie bolało
Tym się pocieszam
Kurcze ten tydzień ucieka mi przez palce. Wstaję o 6, o 7 wychodzę z domu. Prosto po pracy na rehabilitację i wracam o 18. Zrobię obiad, ogarnę dom i już jest 20. Wczoraj zasnęłam na filmie.

Leon
Stary 2014-08-28, 07:44   #4787
Dagunia
Komplikatorka

dzisiaj idę ćwiczyć - muszę ! Niby rozmiaru nie zmieniłam ale moje ciało inaczej już wygląda niż rok temu...
Stary 2014-08-28, 08:12   #4788
201604250957
Konto usunięte

Dagunia a gdzie i co ćwiczysz? ja od poniedziałku (hue hue ) wracam do ćwiczeń z Jillian i diety bo sobie ostatnio za mocno folguję i niestety zaczyna być to widać
Stary 2014-08-28, 08:20   #4789
Miss Saeki
Zakorzenienie

Dzień dobry. W końcu ładny dzień mamy.

Ale miałam dziwny sen. Śniła mi się burza z piorunami, walnęła w jakieś drzewo w miarę niedaleko miejsca gdzie akurat byłam (gdzieś nad rzeką) i cały pas drzew się zapalił...
Stary 2014-08-28, 08:38   #4790
Dotka90
Zakorzenienie

Cytat:
Byłam na treningu, jak co środę morderczy biceps i ręki nie mogę podnieść. Już się chwaliłam, ale muszę powtórzyć: nic tak nie pozwala schudnąć i świetnie wyglądać jak solidne ćwiczenia siłowe i regularny ruch! To coś innego niż zrzucenie 5 czy 7 kg - przerobienie sadełka na mięśnie to jest to. Nie mogę się na siebie napatrzeć w lustrze Daleka droga przede mną, ale rezultaty mnie motywują
Szkoda, że tak wiele dziewczyn myśli, że od cwiczeń siłowych będzie wyglądać jak Pudzian
Mam koleżankę, która mi mówi, że chodzi na siłownię, czasem nawet na 3h i przez te 3h biega albo ćwiczy na orbitreku
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-28, 08:51   #4791
201604250957
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Szkoda, że tak wiele dziewczyn myśli, że od cwiczeń siłowych będzie wyglądać jak Pudzian
Mam koleżankę, która mi mówi, że chodzi na siłownię, czasem nawet na 3h i przez te 3h biega albo ćwiczy na orbitreku

z okazji urodzin kierowniczki mamy dzisiaj luzik w pracy kupiłam jej w końcu taki perełkowy naszyjnik i bukiet słoneczników, bardzo się ucieszyła

KQ821-90X-101.jpg

Ilsa pochwalisz się swoją sukienką ślubną? bo chyba nam nie pokazywałaś a ślub niebawem

Edytowane przez 201604250957
Czas edycji: 2014-08-28 o 08:53
Stary 2014-08-28, 08:53   #4792
Dagunia
Komplikatorka

Cytat:
Dagunia a gdzie i co ćwiczysz? ja od poniedziałku (hue hue ) wracam do ćwiczeń z Jillian i diety bo sobie ostatnio za mocno folguję i niestety zaczyna być to widać
Mamy siłownie w domu Orbitrek, rowerek, sztanga, ławeczka na brzuszki, atlas, steper, step i inne pierdoły Mi najwięcej daje orbi - moja wielka miłość york x202. Po nim miałam idealne ciało

---------- Dopisano o 08:53 ---------- Poprzedni post napisano o 08:53 ----------

Kash ale piękny - z jakiejś sieciówki ?
Stary 2014-08-28, 08:55   #4793
Terha
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny
Ja bardzo lubię ćwiczenia siłowe . Kondycyjnych nie lubię bo to jest dla mnie mordęga, ale uważam że i te, i te są bardzo potrzebne. Miło popatrzeć w lustro, jak się ma tak delikatnie zarysowane mięśnie.

Terha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-28, 08:59   #4794
agusiowata84
Rozeznanie

Cytat:
Podudzia w znaczeniu nóżki zwane pałkami? Dopytuję, bo już wiem, ze co osoba to inna interpretacja części kurczaka. Znam osoby co jako podudzia określają tę górną część udek (?!?!)

W ogole... smażycie czy pieczecie?
Ja udka nie smażę. Pieczę w piekarniku, albo na grillu elektrycznym.
Macie jakiś szybki przepis na pieczeń? Jakie przyprawy
agusiowata84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-28, 09:03   #4795
201604250957
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Dagunia Pokaż wiadomość
z Reserved: http://www.reserved.com/pl/pl/woman/...1-90x/necklace
Stary 2014-08-28, 09:06   #4796
Dagunia
Komplikatorka

Cytat:
Jak dobrze, że dzisiaj dostaje wypłatę
Stary 2014-08-28, 09:12   #4797
Molise
Zakorzenienie

Cytat:
Jak dobrze, że dzisiaj dostaje wypłatę
Ja dostałam wczoraj, mąż też. Zostawiłam minimum na rachunki i życie, reszta na oszczędnościowe. Mamy już na fundamenty I może parter domu.

Leon
Stary 2014-08-28, 09:15   #4798
Miss Saeki
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agusiowata84 Pokaż wiadomość
Ja udka nie smażę. Pieczę w piekarniku, albo na grillu elektrycznym.
Macie jakiś szybki przepis na pieczeń? Jakie przyprawy

Ja też piekę - zawsze, ale ostatnio zauważyłam, że przyszła teściowa smaży i tak samo też robi siostra TŻa.

A jaką pieczeń?
Stary 2014-08-28, 09:40   #4799
agusiowata84
Rozeznanie

Cytat:
Mamy siłownie w domu Orbitrek, rowerek, sztanga, ławeczka na brzuszki, atlas, steper, step i inne pierdoły Mi najwięcej daje orbi - moja wielka miłość york x202. Po nim miałam idealne ciało

---------- Dopisano o 08:53 ---------- Poprzedni post napisano o 08:53 ----------

Na atlasie też ćwiczysz?

---------- Dopisano o 09:36 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ----------

Cytat:
Ja też piekę - zawsze, ale ostatnio zauważyłam, że przyszła teściowa smaży i tak samo też robi siostra TŻa.

A jaką pieczeń?
Szynka wieprzowa

---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ----------

Cytat:
Napisane przez Molise Pokaż wiadomość
Ja dostałam wczoraj, mąż też. Zostawiłam minimum na rachunki i życie, reszta na oszczędnościowe. Mamy już na fundamenty I może parter domu.
Ja dostałam zasiłek macierzyński we wtorek. Powoli się kończy i sama będę pracować.
agusiowata84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-28, 09:44   #4800
Dagunia
Komplikatorka

Aguś miałam sporą przerwę, ale teraz wracam i przez pierwszy tydzień robię tylko spalanie a od następnego już siłowy Atlas też będzie

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości)

Zasady wysyłania wiadomości