|
|
#4771 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wystarczająco Dobre Panie Domu
Ja długo seriali nie oglądałam.
Kiedyś wciągałam równo Bones, Mentalistę, Wzór (już nie pamiętam angielskiej nazwy;p), Plotkarę i może coś jeszcze. Próbowałam inne ale nic nie wciągało. A teraz... TŻ nie lubi z napisami, wiec nie mam z nim co oglądać, bo ja nie lubię z lektorem... |
|
|
|
#4772 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Za to ostatnio zaczęliśmy "Suits" i bardzo fajny Ja dziś byłam u fryzjera, podciąć końcówki Potem u kosmetyczki na depilację wąsika woskiem, poszłam na 5 minut na solarium. Połaziłam po c.h. zrobiłam zakupy do domu, a przy okazji kupiłam sobie sukienkę na wesele koleżanki 27.09 ![]() Teraz popijam kawę z cynamonem i jem sernik, siedząc pod kocem, bo zimno jak nie wiem! Wstawiłam pranie, rozmrażam fileta z kurczaka i będzie na obiad spaghetti ze szpinakiem
|
|
|
|
|
#4773 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4774 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Polskie jakoś mnie nie przekonują. I też wolę z napisami. Narzeczony nie ma nic przeciwko. Swojemu TŻ powiedz że filmy bez napisów są dla nieczytatych
|
|
|
#4775 | ||
|
Konto usunięte
|
Śliczna jesteś
Chociaż pod wpływem Kash zajrzałam na wątek, przeczytałam post pt. kończę 20 lat i się obśmiałam jak norka zwłaszcza z fragmentu:Może nie powinnam jeszcze panikować, ale jestem zwyczajnie przygnębiona myślą, że od wtorku nie będę już nastolatką. Kurczę, za chwilę skończę dwadzieścia lat. - my ze znajomą dziś stwierdziłyśmy że zaraz 30 będzie, rozumiem, że muszę panikować i szykować się do trumny? Cytat:
![]() Cytat:
Dziewczyny, ale dostałam fajną ofertę... w mojej branży, jutro lecę na spotkanie. Umowa na rok na zastępstwo, ale co tam trzyyymajcie kciuki bo jak na razie dobrze wam to idzie Była dziś u mnie dobra koleżanka, zachwycona mieszkaniem, ale się nagadałyśmy
|
||
|
|
|
#4776 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
On bardzo powoli czyta i czasem nie nadąża za napisami (ja czytam szybko, a czasem też bywa, że mam problem), więc dlatego nie lubi... |
|
|
|
|
#4777 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dziękuję!Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
CzekoAda.pl - czekoladowy blog lifestylowy Edytowane przez Adrianna94 Czas edycji: 2014-08-27 o 15:35 |
|
|
|
|
#4778 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() A powiedzcie mi a propos grilla... Myślicie, że można dokupić te teflonowe "tacki"? Zdarł mi się z nich gdzieniegdzie teflon, a wiem że to chol***** niezdrowe. Chętnie bym wymieniła, ale nie wiem gdzie.
|
#4779 |
|
Zakorzenienie
|
Dagunia ja się bardzo wciągnęłam. Miałam kryzys po 3 sezonie ale na nowo zaczęłam.
Z innych seriali to oglądam jeszcze Chirurgów i Mentaliste. Ostatnio wciągnęłam całe Pokojówki na Manhatanie, a teraz się czaję na Detektywów. Witam. Jeszcze 35 minut i do domu
|
#4780 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka
Dziś jedyne wolne popołudnie w tym tygodniu - jutro załatwiamy tort i soki, wodę oraz cukierki (wsadzimy je do pudełeczko-winietek). Wódkę prawdopodobnie odkupimy po koledze kolegi Bo zostało mu 60 butelek po własnym weselu i chce odsprzedać a kupował bez akcyzy |
|
|
|
#4781 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Którś pisałam że wolałaby bez mięsa niż udka. Powiem Ci że Narzeczony wynajduje różne kolety z jajek, czy wegetariańskie kotleciki. przyłączył się do mojego odchudzania i zamiast kanapki z konserwą wymyśla takie coś. ja jestem daleko, więc musi sobie radzić
|
|
|
#4782 |
|
Konto usunięte
|
Byłam na treningu, jak co środę morderczy biceps i ręki nie mogę podnieść. Już się chwaliłam, ale muszę powtórzyć: nic tak nie pozwala schudnąć i świetnie wyglądać jak solidne ćwiczenia siłowe i regularny ruch! To coś innego niż zrzucenie 5 czy 7 kg - przerobienie sadełka na mięśnie to jest to. Nie mogę się na siebie napatrzeć w lustrze
|
|
|
|
#4783 |
|
Konto usunięte
|
dzień dobry
|
|
|
|
#4784 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ale jestem obolała po rehabilitacji... Jutro już piąteczek |
|
|
|
#4785 |
|
Konto usunięte
|
Molise podobno najpierw musi boleć żeby potem nie bolało
jakoś ostatnio nie mogę się wyspać a jeszcze wczoraj późnym wieczorem mieliśmy gościa- przyjechał chłopak, którego dokumenty znalazł mój M. przedwczoraj, poszukałam go na fb i napisałam mu wiadomość i tak się ucieszył, że ktoś je znalazł i chce oddać że spytał czy może przyjechać mimo późnej pory mój Tż to ma w ogóle szczęście do znajdowania, jak nie pieniędzy to dokumentów mam nadzieję, że karma faktycznie wraca i jeśli, tfu nie daj Boże, kiedyś my coś zgubimy to trafimy też na uczciwych ludzi
|
|
|
|
#4786 |
|
Zakorzenienie
|
Tym się pocieszam
![]() Kurcze ten tydzień ucieka mi przez palce. Wstaję o 6, o 7 wychodzę z domu. Prosto po pracy na rehabilitację i wracam o 18. Zrobię obiad, ogarnę dom i już jest 20. Wczoraj zasnęłam na filmie. |
|
|
|
#4787 |
|
Komplikatorka
|
dzisiaj idę ćwiczyć - muszę ! Niby rozmiaru nie zmieniłam ale moje ciało inaczej już wygląda niż rok temu...
|
#4788 |
|
Konto usunięte
|
Dagunia a gdzie i co ćwiczysz?
ja od poniedziałku (hue hue ) wracam do ćwiczeń z Jillian i diety bo sobie ostatnio za mocno folguję i niestety zaczyna być to widać |
|
|
|
#4789 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry. W końcu ładny dzień mamy.
Ale miałam dziwny sen. Śniła mi się burza z piorunami, walnęła w jakieś drzewo w miarę niedaleko miejsca gdzie akurat byłam (gdzieś nad rzeką) i cały pas drzew się zapalił... |
|
|
|
#4790 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam koleżankę, która mi mówi, że chodzi na siłownię, czasem nawet na 3h i przez te 3h biega albo ćwiczy na orbitreku
|
|
|
|
|
#4791 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
z okazji urodzin kierowniczki mamy dzisiaj luzik w pracy kupiłam jej w końcu taki perełkowy naszyjnik i bukiet słoneczników, bardzo się ucieszyła ![]() KQ821-90X-101.jpg Ilsa pochwalisz się swoją sukienką ślubną? bo chyba nam nie pokazywałaś a ślub niebawem
Edytowane przez 201604250957 Czas edycji: 2014-08-28 o 08:53 |
|
|
|
|
#4792 | |
|
Komplikatorka
|
Cytat:
Mi najwięcej daje orbi - moja wielka miłość york x202. Po nim miałam idealne ciało ---------- Dopisano o 08:53 ---------- Poprzedni post napisano o 08:53 ---------- Kash ale piękny - z jakiejś sieciówki ?
|
|
#4793 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Ja bardzo lubię ćwiczenia siłowe . Kondycyjnych nie lubię bo to jest dla mnie mordęga, ale uważam że i te, i te są bardzo potrzebne. Miło popatrzeć w lustro, jak się ma tak delikatnie zarysowane mięśnie.
|
#4794 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Macie jakiś szybki przepis na pieczeń? Jakie przyprawy |
|
|
|
|
#4795 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4796 | |
|
Komplikatorka
|
Cytat:
|
|
#4797 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dostałam wczoraj, mąż też. Zostawiłam minimum na rachunki i życie, reszta na oszczędnościowe. Mamy już na fundamenty
I może parter domu.
|
|
|
|
#4798 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4799 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:36 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ---------- Ja dostałam zasiłek macierzyński we wtorek. Powoli się kończy i sama będę pracować. |
||
|
|
|
#4800 |
|
Komplikatorka
|
Aguś miałam sporą przerwę, ale teraz wracam i przez pierwszy tydzień robię tylko spalanie a od następnego już siłowy
Atlas też będzie
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:16.

Potem u kosmetyczki na depilację wąsika woskiem, poszłam na 5 minut na solarium. Połaziłam po c.h. zrobiłam zakupy do domu, a przy okazji kupiłam sobie sukienkę na wesele koleżanki 27.09

zwłaszcza z fragmentu:
dziś środa czyli mały piątek 

13.03.2008

a jeszcze wczoraj późnym wieczorem mieliśmy gościa- przyjechał chłopak, którego dokumenty znalazł mój M. przedwczoraj, poszukałam go na fb i napisałam mu wiadomość i tak się ucieszył, że ktoś je znalazł i chce oddać że spytał czy może przyjechać mimo późnej pory 
Mi najwięcej daje orbi - moja wielka miłość york x202. Po nim miałam idealne ciało