Kieleckie Panny Młode - XI część pogaduszek - Strona 127 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-08-27, 19:36   #3781
ZakochanaZabka
Zadomowienie

Dot.: Kieleckie Panny Młode - XI część pogaduszek

Justyna zobacz jeszcze stary mlyn w morawicy. Oni maja 2 sale ta na dole mi sie znacznie lepiej podoba ale nie wiem czy organizuja tam jeszcze wesela. Na ich str jest pokazana ta sala na gorZe
ZakochanaZabka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-27, 19:51   #3782
mikonada
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KasDi Pokaż wiadomość
A ja piję Wyborową Pepsi I zabieram się do roboty. Nigdy nie piłam Cydr'u Lubelski'ego - co to takiego?
wyborowa pepsi to jeden napój? że wódka o smaku pepsi czy jak?

Cydr Lubelski to:
Lekki napój alkoholowy. Powstaje on na Lubelszczyźnie z najlepszych gatunków jabłek. Główną cechą Cydru Lubelskiego jest owocowy smak i niezwykle orzeźwiający aromat. Jest on lżejszy od wina, ale znacznie bardziej delikatny niż piwo. Jego walory smakowe doceniają głównie kobiety. Zawiera 4,5 % alkoholu. Raczej nie jest to dobry dodatek do drinków. Aby delektować się pełnią smaku przed podaniem Cydr Lubelski należy schłodzić.

w smaku jak taki lepszy szmpan
mikonada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-27, 20:00   #3783
KasDi
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mikonada Pokaż wiadomość

Cydr Lubelski to:
Lekki napój alkoholowy. Powstaje on na Lubelszczyźnie z najlepszych gatunków jabłek. Główną cechą Cydru Lubelskiego jest owocowy smak i niezwykle orzeźwiający aromat. Jest on lżejszy od wina, ale znacznie bardziej delikatny niż piwo. Jego walory smakowe doceniają głównie kobiety. Zawiera 4,5 % alkoholu. Raczej nie jest to dobry dodatek do drinków. Aby delektować się pełnią smaku przed podaniem Cydr Lubelski należy schłodzić.

Muszę kiedyś spróbować. Brzmi pysznie

Zgubiłam literkę 'z'. Powinno być Wyborowa z Pepsi
Stary 2014-08-27, 20:02   #3784
ZakochanaZabka
Zadomowienie

Hehe cóż za ladny opis prosto z butelki tez jeszcze nie pilam moze kiedys sprobuje
Stary 2014-08-27, 20:15   #3785
mahoniowa
Zadomowienie

Cytat:

Cydr Lubelski to:

haha, jeszcze tego brakowało, żeby robili wódkę o smaku pepsi wtedy pijesz bez przepojki bo i tak smakuje jak Z przepojką

też muszę spróbować Cydru hmm

---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ----------

Miko myślę, że jak nam nie wypali biznes zaproszeniowy to mamy alternatywę - stworzyć wódkę o smaku pepsi

09.05.2015

Edytowane przez mahoniowa
Czas edycji: 2014-08-27 o 20:13
mahoniowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-27, 20:22   #3786
mogg
Zakorzenienie

Cytat:
A ja piję Wyborową Pepsi I zabieram się do roboty. Nigdy nie piłam Cydr'u Lubelski'ego - co to takiego?
naprawdę?? Pycha jest !!
Cytat:

Cydr Lubelski to:

smakuje jak soczek jabłkowy, a ja zajadam pomidorową ;p

Cytat:
Napisane przez mahoniowa Pokaż wiadomość
haha, jeszcze tego brakowało, żeby robili wódkę o smaku pepsi wtedy pijesz bez przepojki bo i tak smakuje jak Z przepojką

---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ----------

Miko myślę, że jak nam nie wypali biznes zaproszeniowy to mamy alternatywę - stworzyć wódkę o smaku pepsi
haha :P dobre :P byśmy były testerkami :P
mogg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-27, 20:26   #3787
mikonada
Zakorzenienie

Cytat:
Muszę kiedyś spróbować. Brzmi pysznie

Zgubiłam literkę 'z'. Powinno być Wyborowa z Pepsi
wyborny

Cytat:
Napisane przez ZakochanaZabka Pokaż wiadomość
Hehe cóż za ladny opisprosto z butelki tez jeszcze nie pilam moze kiedys sprobuje
nie no z neta akurat nie chciało mi się przepisywać to ctr+c, ctrl+v

Cytat:

jest b.smaczny trzeba się umówić na degustację

a tak serio to biznes bym otworzyła

---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ----------

Cytat:
Napisane przez mogg Pokaż wiadomość
haha :P dobre :P byśmy były testerkami :P
degustatorkami

testować można np.kosmetyki na wizażu

ejj nie poszłam w końcu nigdzie

mogg kupiłam na wesele wino - to które ostatnio kupiłam do Ciebie
Stary 2014-08-27, 20:49   #3788
mogg
Zakorzenienie

Cytat:
testować można np.kosmetyki na wizażu

ejj nie poszłam w końcu nigdzie

mogg kupiłam na wesele wino - to które ostatnio kupiłam do Ciebie
Testowałam kilka kosmetykó na wizażu :P Zawsze jak ankiete wypełniam na odwal się to mi przysyłają
Było bardzo dobre! Takie w sam raz .. ja dalej sprzątam
Trzeba kupić ubrania na jesień bo nie mam :/
Stary 2014-08-27, 20:54   #3789
mikonada
Zakorzenienie

ej to ja tylko raz miałam tą szansę - z nivea long repair

---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ----------

jakiego szampana polecacie? muszę kupić 4 flaszki na wesele
Stary 2014-08-27, 20:57   #3790
Millsy
Raczkowanie

Mogg to jak tak sprzątasz to moze mnie zarazisz tym zapałem? Jak dzis weszłam do domu to taki salon zastalam... a moje dwa psiury ze skulonymi uszami tylko obserwowaly moja reakcje.

Teraz popijam winko, a tej lubelskiej to tez musze spróbowaćImageUploadedByWizaz Forum1409165836.861490.jpg
Millsy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-27, 21:02   #3791
mahoniowa
Zadomowienie

Cytat:
ej to ja tylko raz miałam tą szansę - z nivea long repair

jakiego szampana polecacie? muszę kupić 4 flaszki na wesele
Igristoje

Cytat:
Napisane przez Millsy Pokaż wiadomość
Mogg to jak tak sprzątasz to moze mnie zarazisz tym zapałem? Jak dzis weszłam do domu to taki salon zastalam... a moje dwa psiury ze skulonymi uszami tylko obserwowaly moja reakcje.

Teraz popijam winko, a tej lubelskiej to tez musze spróbowaćZałącznik 5775474
ooo ładnie się pieseczki postarały i oczywiście żaden się nie przyzna do winy

09.05.2015
Stary 2014-08-27, 21:04   #3792
xenka0
Raczkowanie

A ja Wam powiem, że mi tak średnio ten Cydr smakuje ;P może właśnie dlatego, że podchodzi mi troszkę szampanem. Ja szampana max lampkę wypiję i mam spokój z nim na jakiś czas.
xenka0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-27, 21:08   #3793
mogg
Zakorzenienie

Cytat:
[/COLOR]jakiego szampana polecacie? muszę kupić 4 flaszki na wesele
biedronkowy michel za 5.60 albo 5.90 lepszy niż gristoje
Cytat:
Napisane przez xenka0 Pokaż wiadomość
A ja Wam powiem, że mi tak średnio ten Cydr smakuje ;P może właśnie dlatego, że podchodzi mi troszkę szampanem. Ja szampana max lampkę wypiję i mam spokój z nim na jakiś czas.
no wiadomo każdy ma swój smak
Stary 2014-08-27, 21:18   #3794
_Biedronka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez justynka333 Pokaż wiadomość
Tak kwiecień 2015 Moja Mama już podekscytowana bo nigdy makijażu jej nikt poza nią samą nie robił Mam się przypomnieć koło listopada

Co do miejsca.... ogólnie to słyszałam pozytywne opinie z imprez typu Andrzejki czy ostatki i znajomi rodziców robili wesele i byli zadowoleni. Na obiad się wybierzemy ale już nie tak incognito bo byliśmy pytać o ofertę. Dałaś mi trochę do myślenia

Co do koloru przewodniego u nas fiolet.
Ja miałam kolor przewodni fiolet
Stary 2014-08-27, 21:38   #3795
ew_u
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez xenka0 Pokaż wiadomość
A gdzie się uczysz? Tak, z Katowic
Polibuda, transport - magisterke robię.

Cytat:

Cydr Lubelski to:

kupiłam dzisiaj kilka butelek! wspieram polskich sadowników
ew_u jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-27, 22:17   #3796
KasDi
Rozeznanie

Dziewczyny, zwracam się do Was z prośbą o radę. Może znajdziecie jakieś wyjście z sytuacji ..

Pod koniec września jedna z moich przyjaciółek wychodzi za mąż. Jak tylko mogłam pomagałam jej w organizowaniu wesela, doradzałam jej odnośnie sukni, dekoracji, robiłyśmy razem zaproszenia itd. Zresztą to moja trzecia przyjaciółka, którą wydaje za mąż. Nie jestem jej druhną, bo 1,5 roku temu nie wiedziałam czy na 100 % będę mogła być na jej ślubie, bo często wyjeżdżam za granicę. Problemem jest to, że mój TŻ aktualnie przebywa za granicą i niestety nie ma możliwości pójścia na to wesele. Jesteśmy dość długo w rozłące i między nami nie jest najlepiej. Pomyślałam, żeby pójść tylko na sam ślub kościelny, bo boję się że pójście z kolegą na wesele może tworzyć dodatkowy powód do kłótni, a nie chciałabym iść sama i zamulać w kącie, gdy wszyscy inni będą szaleć na parkiecie ze swoimi partnerami. Powiedziałam o tym mojej przyjaciółce, ale ona odpowiedziała, że mam to jeszcze przemyśleć, bo ona nie wyobraża sobie wesela beze mnie. I już naprawdę nie wiem co mam robić
Stary 2014-08-27, 23:54   #3797
ZakochanaZabka
Zadomowienie

Ja tez bym miala za zle gdyby ktos wazny dla mnie nie byl ze mna w tym dniu. Wesele to nie sa tylko tance we dwoje, bedzie tam na pewno duzo mlodych ludzi i wspolne tance, zabawy, na pewno Cie samej w kacie nie zostawia takie jest moje zdanie
Stary 2014-08-28, 02:05   #3798
antena22
Zadomowienie

A ja sie nie zgodze z tym ze nikt jej samej nie zostawi.Zdarzylo mi sie pare razy byc samej na weselu jak bylam singielka i to byla jedna wielka masakra.Cale wesele przesiedzialam sama przy stole.Takze nie polecam nikomu.Uwazam ze przyjaciolka KasDi powinna sprobowac postawic sie w jej sytuacji i troche zrozumiec jej obawy.
Ewentualnie moze isc na wesele i jesli nie bedzie sie dobrze bawic dotrwac do oczepin a potem wrocic do domu.

Edytowane przez antena22
Czas edycji: 2014-08-28 o 02:26
antena22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-28, 09:13   #3799
mikonada
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Millsy Pokaż wiadomość

Teraz popijam winko, a tej lubelskiej to tez musze spróbowaćZałącznik 5775474
mm sympatycznie

Cytat:
Igristoje
mam embargo na ruskie produkty

Cytat:
Napisane przez mogg Pokaż wiadomość
biedronkowy michel za 5.60 albo 5.90 lepszy niż gristoje
oo nie jestem smakoszem szampanów więc pytam znawców

Cytat:
Napisane przez ew_u Pokaż wiadomość
kupiłam dzisiaj kilka butelek! wspieram polskich sadowników
ktoś tu się będzie upijał
Cytat:
Dziewczyny, zwracam się do Was z prośbą o radę. Może znajdziecie jakieś wyjście z sytuacji ..

Pod koniec września jedna z moich przyjaciółek wychodzi za mąż. Jak tylko mogłam pomagałam jej w organizowaniu wesela, doradzałam jej odnośnie sukni, dekoracji, robiłyśmy razem zaproszenia itd. Zresztą to moja trzecia przyjaciółka, którą wydaje za mąż. Nie jestem jej druhną, bo 1,5 roku temu nie wiedziałam czy na 100 % będę mogła być na jej ślubie, bo często wyjeżdżam za granicę. Problemem jest to, że mój TŻ aktualnie przebywa za granicą i niestety nie ma możliwości pójścia na to wesele. Jesteśmy dość długo w rozłące i między nami nie jest najlepiej. Pomyślałam, żeby pójść tylko na sam ślub kościelny, bo boję się że pójście z kolegą na wesele może tworzyć dodatkowy powód do kłótni, a nie chciałabym iść sama i zamulać w kącie, gdy wszyscy inni będą szaleć na parkiecie ze swoimi partnerami. Powiedziałam o tym mojej przyjaciółce, ale ona odpowiedziała, że mam to jeszcze przemyśleć, bo ona nie wyobraża sobie wesela beze mnie. I już naprawdę nie wiem co mam robić
ja będąc kiedyś w związku byłam sama na weselu, tyle dobrze, że moja siostra i szwagier byli to dobrze się bawiłam.
A czy Twoja przyjaciółka nie może Cię posadzić koło znajomych, którzy nie są w stałym związku? na pewno się znajdzie ktoś do zabawy lecz nie na całą noc na pewno
Z resztą jakby myślała racjonalnie to by przyjęła do wiadomości Twoją decyzję, a nie patrzyła samolubnie 'och,ach' i masz być.

Cytat:
Napisane przez antena22 Pokaż wiadomość
A ja sie nie zgodze z tym ze nikt jej samej nie zostawi.Zdarzylo mi sie pare razy byc samej na weselu jak bylam singielka i to byla jedna wielka masakra.Cale wesele przesiedzialam sama przy stole.Takze nie polecam nikomu.Uwazam ze przyjaciolka KasDi powinna sprobowac postawic sie w jej sytuacji i troche zrozumiec jej obawy.
Ewentualnie moze isc na wesele i jesli nie bedzie sie dobrze bawic dotrwac do oczepin a potem wrocic do domu.
podzielam Twoje zdanie, wszystko zależy od innych ludzi niestety...
kiedys bylam na imprezie z paczka, gdzie znalam tylko jedną laskę, wyszły "na chwilę".. nie było ich prawie godzinę, a ja jak głupia siedziałam i pilnowałam rzeczy..
Stary 2014-08-28, 09:24   #3800
_McDusia_
Przyczajenie

Cytat:
U mnie też wypadałoby trochę ogarnąć, ale jakoś nie mogę się zabrać

---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ----------

W ogóle zauważyłyście, że w tym roku jest fajna data na ślub zaraz po świętach - 27 grudnia sobota. Zwykle za wesele np. w 2 dzień świąt trzeba płacić coś dodatkowo. A tu nadal wolne, ale już nie święta. Wiem, że jeszcze kilka sal ma wolne takie terminy.

My mamy wesele 27.12.2014 r. faktycznie, bardzo fajna data

---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ----------

Kochane właśnie sobie uświadomiłam, ze już tylko 4 m-ce do ślubu! Ale ten czas leci... Data: 27.12.2014 r. Sala: Hotel Dyminy, zespół: Novi, obraczki: jubiler ze Wzgórza Pigwy, kwiaciarnia: Vanilla, kurs: Karczówka. Dziewczyny mam dwa pytanka: czy ktoś słyszał jakieś opinie o tej sali? Bo strasznie nam się podoba, wszystko zaklepane, ale opinii na necie nie ma żadnych niby to dobrze, że nie ma złych, ale dobrych w zasadzie też nie możecie polecić jakąś makijażystkę? Byłam u jednej, ale hm "szału nie było"
_McDusia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-28, 09:26   #3801
mahoniowa
Zadomowienie

Właśnie, to wszystko zależy od tego czy będą jakieś inne bliskie Ci osoby, z którymi będziesz mogła się i pobawić i pogadać, bo wiadomo, PM jest zabiegana całe wesele. Ja byłam raz sama na weselu, była tylko jedna nieprzyjemna dla mnie sytuacja kiedy po pierwszym tańcu wokalista powiedział "to teraz panie proszą panów" wszyscy się sparowali a ja zostałam sama niesparowana na parkiecie..
Jednak przez resztę wesela już było w porządku, bawiłam się ze znajomymi, oni też mnie nie opuszczali, raczej nie narzekałam na brak towarzystwa

09.05.2015
Stary 2014-08-28, 09:26   #3802
kaschia
Przyczajenie

GG do kaschia

Cytat:
Napisane przez justynka333 Pokaż wiadomość
Jezusie.... Mam jeszcze ofertę ze Stodółki http://www.hotelmiedzianagora.pl/ind...miedziana_gora
ORGANIZUJEMY PRZYJĘCIA DO 220 OSÓB
APARTAMENTY DLA NOWOŻEŃCÓW
I RODZICÓW GRATIS!

Pragniemy spełnić Państwa marzenia o wspaniałym i niepowtarzalnym przyjęciu weselnym ,które pozostanie w pamięci jako wyjątkowe i długo wspominane wydarzenie .Każde przyjęcie jest traktowane przez nas indywidualnie tak by móc wyjść naprzeciw oczekiwaniom Gości, z ogromną dbałością o szczegóły, a profesjonalny personel zapewnia doskonałą atmosferę i wysoki standard obsługi.

SALA BANKIETOWA:
Przyjęcia organizowane są w eleganckiej, klimatyzowanej, przestronnej sali.Proponujemy przyjęcie zasiadane przy okrągłych bądź tradycyjnych stołach.
DEKORACJA:
Hotel zapewnia standardową dekoracje sali. Jeśli jednak marzą Państwo o specjalnej oprawie wizualnej, współpracujące z nami dekoratorki chętnie wyczarują dla Państwa coś wyjątkowego
NOCLEGI:
Wszystkim gościom proponujemy specjalne ceny noclegów: 120zł za pokój 2-osobowy.
Oddajemy do Państwa dyspozycji 80 miejsc noclegowych w 27 eleganckich pokojach 2-osobowych z możliwością dostawki, z czego 9 to luksusowe apartamenty. Wszystkie pokoje urządzone są z ogromną dbałością o detale, tak by zapewnić Gościom jak największy komfort pobytu. Każdy z nich posiada łazienkę, telewizor, telefon, dostęp do bezprzewodowego Internetu Wi – Fi.
MENU WESELNE 190zł/os
1 danie gorące z każdego podpunktu do wyboru
Dania gorące:

1.
Ø Rosół z makaronem
Ø Bulion z kołdunami
Ø Krem z zielonych warzyw

2.
Ø Balotyna z kurczaka faszerowana szynką i kozim serem, puree ziemniaczane z zielonym groszkiem, zestaw surówek
Ø Roladka schabowa z boczkiem w sosie z grzybów leśnych, ziemniaki tłuczone ze śmietaną, zestaw surówek

3.
Ø Gulasz z szynki
Ø Strogonoff ze smietaną

4.
Ø Filet z kurczaka z grilla podany z sałatką z dresingiem cezar
Ø Medaliony z polędwiczki wieprzowej podane na grzance, świeża sałatka

5.
Ø Barszcz czerwony z pasztecikiem w cieście francuskim

6.
Ø Micha pierogowa na wiejskim stole (uzupełniana całą noc)
Zakąski zimne
Roladki z indyka
Schab z musem chrzanowym
Galantyna z kurczaka z serem owczym i szpinakiem
Roladki wieprzowe nadziewane kurkami
Terrina z szynki wieprzowej i pietruszki
Jajka faszerowane sałatką jarzynową
Parfait z wątróbki
Sałatka brokułowa
Śledź 3 smaki
Łosoś z kremowym serkiem z koprem
Sałatka ze świeżych warzyw i sera owczego
Tymbaliki z warzywami
Pikle (ogórek , papryka, pieczarka)
Sałatka ziemniaczana

Stół Wiejski
Szynka z kopytkiem, trzy rodzaje kiełbas, kaszanka, pasztetowa, salceson, żeberka wędzone i golonki, smalec, ogórki małosolne
Ciasto / stół słodkości z ciastem, owoce
Napoje zimne ,soki, kawa, herbata bez ograniczeń

z ceną 170zł/os
Jestem najbardziej nieogarniętą Pm świata.... Nawet pierścionka nie mam bo nie potrafiłam się zdecydować Narzeczony mnie chyba zamorduje jak powiem że jeszcze jedna sala do zobaczenia....

Z tego co ja wiem (byłam w grudniu tamtego roku oglądać salę w stodółce) to trzeba zapłacić za 100 gości, jak się tylu nie ma to się dostanie np. pokoje.
Stary 2014-08-28, 09:30   #3803
mahoniowa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez _McDusia_ Pokaż wiadomość
My mamy wesele 27.12.2014 r. faktycznie, bardzo fajna data

Kochane właśnie sobie uświadomiłam, ze już tylko 4 m-ce do ślubu! Ale ten czas leci... Data: 27.12.2014 r. Sala: Hotel Dyminy, zespół: Novi, obraczki: jubiler ze Wzgórza Pigwy, kwiaciarnia: Vanilla, kurs: Karczówka. Dziewczyny mam dwa pytanka: czy ktoś słyszał jakieś opinie o tej sali? Bo strasznie nam się podoba, wszystko zaklepane, ale opinii na necie nie ma żadnych niby to dobrze, że nie ma złych, ale dobrych w zasadzie też nie możecie polecić jakąś makijażystkę? Byłam u jednej, ale hm "szału nie było"
no to już bliziutko
ja o hotelu dyminy słyszałam tylko tyle, że się goście na drugi dzień potruli ciastem ale już nie wiem czy ciasto było od nich czy z zewnątrz

09.05.2015
Stary 2014-08-28, 09:42   #3804
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

bardzo dobry jest Brut z biedry ale kosztuje kolo 20 zl i jest wytrawny

https://wizaz.pl/Mikroreklama

jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną

czarna_kawa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-28, 10:07   #3805
justynka333
Wtajemniczenie

GG do justynka333

Cytat:
Napisane przez kaschia Pokaż wiadomość
Z tego co ja wiem (byłam w grudniu tamtego roku oglądać salę w stodółce) to trzeba zapłacić za 100 gości, jak się tylu nie ma to się dostanie np. pokoje.
W gratisie mamy 3 pokoje, dla nas i rodziców. Pisałam w e-mailu ile gości i nic nie odpisali że mają wymaganą liczbę . Wszystkiego dowiem się w sobotę
06.06.2015 II kreski
06.02.2016 Jakub Andrzej syn Justyny i Michała
14.12.2016 II kreski
16.08.2017 Barbara Maria córka Justyny i Michała

Edytowane przez justynka333
Czas edycji: 2014-08-28 o 10:11
justynka333 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-28, 10:13   #3806
ZakochanaZabka
Zadomowienie

No kasdi to zalezy od towarzystwa a jezeli to jest wesele przyjaciolki to mysle ze beda i inni Twoi znajomi . Musisz sama ocenic jacy oni sa i czy bedziecie sie dobrze bawic. Albo moze masz jakiegos fajnego kuzyna ktory sie umie bawic. Moze tż o kuzyna nie bedzie zazdrosny

A co do makijazy to wlasnie tu napisala czarna kawa . Robi cudne . Napisz do niej to napewno Ci pokaze albo sama zerknij na necie

Edytowane przez ZakochanaZabka
Czas edycji: 2014-08-28 o 10:21
Stary 2014-08-28, 10:18   #3807
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

dziewczyny jadę na babski weekend do Kazimierza Dolnego możecie polecić jakąs fajną restauracyjke (bedziemy wieczorem i musimy gdzies zjesc kolację)

https://wizaz.pl/Mikroreklama

jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną

czarna_kawa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-28, 11:02   #3808
_McDusia_
Przyczajenie

Cytat:
no to już bliziutko
ja o hotelu dyminy słyszałam tylko tyle, że się goście na drugi dzień potruli ciastem ale już nie wiem czy ciasto było od nich czy z zewnątrz

O matko no to dobrze się zapowiada
_McDusia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-28, 11:22   #3809
mahoniowa
Zadomowienie

haha, no nie chciałam Cię przestraszyć
mam nadzieję, że u Ciebie będzie w porządku wszystko poza tym to wesele było w upalny dzień więc nie ma się co spodziewać, że wszystko co na stołach będzie świeże przez całą noc

ale ja tak czy siak nie jadam ciast na weselach

09.05.2015
Stary 2014-08-28, 11:34   #3810
xenka0
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ew_u Pokaż wiadomość
Polibuda, transport - magisterke robię.
Lic. robiłam na polibudzie w Bytomiu, jeśli lic. też robiłaś w Bytomiu to możliwe, że się znamy z widzenia
Teraz z magisterką przeniosłam się na UŚ.

Jeśli chodzi o wesele bez osoby towarzyszącej to ja niestety mam raczej złe doświadczenia... Byłam na kilku sama (jeszcze przed18stką) i większą część imprezy siedziałam sama przy stole... Raz tylko było inaczej, bo na moje szczęście był koleś również bez pary i miło nam się razem gadało i tańczyło.
Ale pomysł z kuzynem jest bardzo fajny. Wiadomo, to jest ślub Twojej przyjaciółki a nie jakiejś dalekiej kuzynki, więc troszkę rozumiem jej prośbę żebyś to przemyślała. Ja na Twoim miejscu zaciągnęłabym jakiegoś kuzyna
xenka0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości