|
|
#2971 | |||||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Dot.: Scent Bar LIII
Betty, wszystkiego najlepszego, bezbolesnego, zdrowo śpiącego i jeszcze zdrowia, miłości i pieniędzy, o!
Cytat:
![]() Cytat:
![]() skolować Ci kotecka? Polecam, bardzo miły towarzysz Cytat:
![]() Mnie to dopadło tylko raz, ale od tamtej pory żyję w lęku, że się może powtórzyć ![]()
[1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;47900813] Helou wszystkim A w Krakowie takie piękne słońce, może deszczydło nie doleci?
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||||
|
|
|
#2972 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
do szpitala na przegląd mnie wysyłają ![]() z tego wszystkiego przegryzam sałatkę z makreli ciachem kakaowo-kokosowym... i idę zamoczyć włosy w gencjanie, jak przegnę to mnie od razu na psychiatrię poślą...
|
|
#2973 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2974 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#2975 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() lekarze czy bliscy? Chyba bliscy. Może warto? Gencjana jest genialna, ale w płukance chwyta najmocniej jak przegniesz to sie spierze |
|
|
|
|
#2976 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i chyba bym na uep padła gdybym nie skorzystała a zamiast tego faszerowała się prochami obstawiając czy wcześniej ogłuchnę, nerw trójdzielny mi pieprznie czy sepsa dopadnie... gencajana z kallosem ziemniaczanym ![]() i cudnie mnie stonowała, lekko przyciemniła, a włosy sypkie i mięciutkie (kumpela mnie zmacała z zachwytem )a za takie też bym się nie pogniewała
|
|
#2977 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. Aaaaa tak też robię, tym sobie krzywdy nie da zrobić (ale nie dodaję mąki co ona czyni?) Gencjanka na Kallosie to jest delikates, włos pikny no super. Choć np odrostu mi nie schłodził aaaaale już nie mam tych zmartwień |
|
|
|
|
#2978 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a przede wszystkim robi piękny włos a u mnie właśnie odrost mysi jest lekko fioletowy a reszta w lekki popiel wpadła następnym razem mocniejszą mieszankę wypróbuję ja szukam alternatywy dla farbowania ostatni raz w maju rozjaśniałam, na początku lipca kładłam ciemny blond i zaczyna się robić nieciekawie. wszystko mi się wypłukuje do rudości
|
|
#2979 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2 Kallos nie dla mnie sianowaci mi włosy ...
|
|
#2980 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
rejcz mialam podobnie i pomagał mi na to Isalgin, ale jest na recepte, mimo to moze warto sprobowac zdobyc i zobaczyc czy nie pomoże, do tego nospa w duuzych ilosciach. mnie dodatkowo bolały stawy , a moją siostrre zygało...nadmienie ze mi przeszło po urodzeniu dziecka ![]() ---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ---------- byłam na małym szopingu- w stradi, berszce, unisono i rezerwacie i .... NIC NIE MA! nie wiem juz czy to dobrze czy źle, za to lidlu kupilam se bluzke z szarej dresówki za 20 zeta
|
|
|
#2981 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. latte też?
|
|
#2982 |
|
Wpisz tu zomzing
|
na proposie szarej dresówki - ficiałem ostatnio feszyn viktima. Był żeński, miał spódnicę-tubę długą z szarej dresówki, i ta spódnica-tuba miała jeszcze na wierzchu szary tiul, w odcieniu niezazbytnio ładnie zmaczowanym.
|
|
|
|
#2983 |
|
Zakorzenienie
|
zazdro... mi po dwóch nie przeszło....
|
#2984 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadzieję ze jednak szybciej to pójdzie .... i żeby w szpitalu poradzili coś Cytat:
|
||
|
|
|
#2985 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Blond włosy takie już mają pigmenty i basta. Dlatego ja albo mam rozjaśniane - czyli masakra dla włosa ale chłodny odcień, albo nic - bo farba każda zostawia mi brzydką rudość. Już mię fryzjerka to objaśniła. Obecnie mam "brudny" popiel z jakiejś mieszanki z niebieskim na moich rozjaśnionych włosach, których miałam dość, wyglądam jakbym wyszła z popielnika, aaaaale - to jest na mnie sprawdzona metoda, dzięki której wypłukuje się do fajnego naturalnego średniego blondu prawie bez rudości. Wszystko zależy na co jest barwnik kładziony. Na naturalnym włosie zawsze na rudo wybarwi, na rozjaśnionym jest kolorysycznie stabilnie i chłodno, ale za to włos się kruszy Niemniej za 3 tyg powinnam być taka jak zamierzałam. Acha, i u mnie nigdy nie jest kładzione po całości tylko zawsze metodą pasemkową, stąd melanż, wielowymiarowość koloru. Przy garstce włosów tak jest najbardziej optymalnie.Chciałam rzucić farbowanie w 3 diabły, ale nie z moimi tłustymi, wyglądającymi po 8 h jak zaniedbane, 3 kosmykami. Farbowanie, rozjaśnianie rozpulchnia mój włos, i jakoś robi go więcej. Naturals u mnie odpada. A i primo ultimo - mam już siwe Za to u Ciebie - mammmmmmusiu. Wracaj ino chyżo, bo masz włosy marzenie Polly - zanotowałam w tel, dzięki. Nie każdemu się zmienia po porodzie. Ale thnx. Współczuję siostrze, ja mam drugim wentylem wyrzut. I tak źle, i tak niedobrze, kumpela ma dwoma na raz, koszmar. Po prostu koszmar. Dała się nawet zlaparoskopować, żeby znaleźli przyczynę i wyleczyli i się okazało że jest.... zdrowa Także tak Rzeźnia. ![]() W Rezerwacie szmaty jakich dawno nie widziałam, dno. Chińszczyzna pełną parą. Ale może się zmieni, to dopiero początek kolekcji. Ja i tak wolę HM, ale tam nie dotarłam. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-08-28 o 23:48 |
|
|
|
|
#2987 | |
|
Panaroja
|
ponownie znad placka
![]() Cytat:
2.jadłaś wyłącznie kaszę ![]() i so na wuosy ??? brwi niewyregulowane ![]() nieee , no ja nie mam do niej siły
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#2988 | ||||
|
Panaroja
|
Betty zdrowia szczęścia pomyślności i pachnienia
dlatego dziś następny popełnion ![]() Cytat:
![]() o no widzisz ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ale jakby od perfumy kichał to przy cycu właśnie ![]() spadam spać , bo jutro bladym świtem do pracuni kolorowych
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||
|
|
|
#2989 |
|
BAN stały
|
Gdzie jest Flo?!
Idę w kszaki rurz
|
|
|
|
#2990 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nowe będzie lepsze Znad kawy
|
|
|
|
|
#2991 |
|
Zakorzenienie
|
Znad Actiferolu i nadziei na powrót do życia
|
|
|
|
#2992 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Znad zamiaru zbadania tarczycy
![]() Btw, ile kosztuje badanie TSH?
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2993 |
|
grozi wypollizowaniem
|
niewiele- kilkanascie zł, tak z zakresu 14-17 nie pamietam dokłądnie
|
|
#2994 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2995 |
|
Mother of Cats
|
W Diagnostyce 18 zł.
Ale wrzuć sobie od razu komplet tarczycowy - warto. W pierwszym badaniu tarczycowym TSH wyszło mi stosunkowo ładnie (ciut ponad 2) i lekarka już zaczynała mówić, że wszystko w porządku, a potem zobaczyła wynik przeciwciał anty TG, które szybowały w kosmos, tak więc... Ceny z tejże Diagnostyki: - FT4 i FT3 po 18 zł - anty TPO i anty TG po 36 zł (w innym labie, jeszcze nieuświadomiona, robiłam po 50 zł) Edytowane przez aileenn Czas edycji: 2014-08-29 o 12:46 |
|
|
|
#2996 | ||||
|
Zakorzenienie
|
znad kawy i porannej działki
![]() Cytat:
![]() balejażu sama na takiej długości sobie raczej nie zrobię, mi to bliżej do flamboyage ![]() przyciemniłabym długość jakimś mroźnym brązem, ale pewnie też się spierze na rudo. w razie jakiegoś większego wyjścia mam w zapasie mariona ciemny blond, ale odkładam ile mogę użycie. a wczorajszy eksperyment - w słońcu popiel, w domu nadal ciepły wybija... ![]() do płukanki ile wlać? ![]() Cytat:
![]() planowałam samą, nawet bez kawy, ale oszukiwałam. kaszę prażyłam, gotowałam z solą i czochem. później odpiekałam na patelni pietruchą, czarnymi oliwkami, odrobiną sera żółtego i na to sos czochowy ![]() i popijałam 1-2 kawy i jakąś kanapkę czasem przemyciłam. ale wrócę na samą kaszę, bo mi na oczyszczaniu zależy. cera mi się poprawiła po ostatnim wysypie gul i chcę sprawdzić czy to nie dieta pomogła ![]() dziękuję Cytat:
:głasiu: ---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ---------- Cytat:
![]() na tsh to i rodzinny wyśle (czasem trzeba umotywować ), ale dalej to już samemu trzeba chyba że jest już bardzo źle
|
|
#2997 |
|
Zakorzenienie
|
ad włosów, to takie mogły by być...
|
#2998 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cenowo stowke musze liczyc za pakiet rozszerzony, no nic, odzaluje. Dobrze, ze w razie czego usg mam za darmo. Musze zbadac, bo te skoki cisnienia mnie wkurzaja. Do tego przy byle nerwach caly dekolt i szyja robia sie czerwone jakby mnie ktos wrzatkiem oblal.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2999 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Winter, na uderzenia gorąca to chyba jeszcze trochę za wcześnie
|
#3000 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Coby optycznie oszukać, ale koszt straszny, kruszą się 2. Zawsze wszystko spierze się do rudości, nie ma opcji, już to (po latach) wiem na pewno Także nie łudź się 3. Nie wię Mam 1/20 ilości Twoich włosów, i wlewałam na oko, aż mi się w misce kolor podobał taki tam rydzyk fidzyk - płukanka mocno wgryza sie we włos, ale mój rozjaśniany, więc tak jakby otwarte łuchy zapraszają to się ma w co wgryzać. Np w odrost, czyli sdrowe włosie się nie wgryzła cholera Przez "wlewałam" mam of kors na myśli "wkraplałam". 4. No ja też wypisuję wersję oszczędną w szczegóły, pomijam najobrzydliwsze fakty Straszne to.---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ---------- Cytat:
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-08-29 o 14:20 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:33.

? w końcu matka się na ogół myje i jakimś mydłem pachnie i nic się nie dzieje 

Z pewnością nie zamierzam łazić z nimi na wycieczki ani malować zajączków na ścianach, boję się że po wpisaniu "finansowo" będą mnie ciągle ścigać o kasę, zostawić puste pole?
Odpaliłam wszystkie dragi plus zioła, i po godzinie mogłam się położyć dopiero. Przy czym painkillery nie działają, tylko rozkurcze. Ten ból sobie kpi z tabletek przeciwbólowych takie mam wrażenie, śmieje mi się w twarz, oooo ty naiwna myślałaś że dadzą radę, buahahahaa

, a moją siostrre zygało...

Przeginka. ale teraz tak se z ludzi robią jaja.
Także tak
Idę w kszaki rurz