|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2461 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią, cz. 19
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2462 |
|
zawsze mam racje
|
Ja to akurat mialam madrzejsze podejscie do zycia w wieku lat nastu niz 21 np, wiec sie nie wypowiem
|
#2463 |
|
Konto usunięte
|
[1=07f49d5297ed442eaa63bdc 5e3365630f1fe1bde_620d900 1ec3ce;47924099]drabi a ja gralam ostatnio w quizwaniu z jakas drabi ilestam ( w sensie cyferki)
taka ciekawostka![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] łeee to nie ja ale może zmienię nick na bardziej rozpoznawalny
|
|
|
|
#2464 |
|
Zakorzenienie
|
aha, akurat
|
#2465 |
|
zawsze mam racje
|
A ja nadal bede zdania, ze sporo osob niby dorasta- praca, powazne zwiazki, czy tam nawet sluby i dzieci, mniej imprezuja, ale w glebi to sa tak niepoukladani jakby byli w gimnazjum.
Hmm, albo ja po prostu dziwnych ludzi znam
|
#2466 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Jestem jedyną osobą, która mówi na razie o niechęci do ekstremalnego OT, ale jak już się pojawia mój post, to ze strony większości wątkowej jest od razu wielkie oburzenie i odznaczenia w postaci wroga nr 1. I ja tak samo mogę napisać, że jeżeli mój OT dotyczący wrażliwości na ekstremalne OT drażni większość, to również owa większość może unikać posty traktujące o tym. I jeżeli mogę się odnieść do ostatniego zdania (a pewnie i tak nie jest do mnie personalnie ), może i nie udzielam się cały czas, ale za to czytam ![]() I żeby nie było - piszę to też w żartobliwym tonie, a nie śmiertelnie poważnie
Edytowane przez ville Czas edycji: 2014-08-29 o 23:52 |
||
|
|
|
#2467 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2468 |
|
Zakorzenienie
|
ville to ja powiem za co lubię ten wątek
Właśnie za OT Bo rozmowa się toczy i tematy się zmieniają To jest najfajniejsze A z filmików i gifów można sie posmiać i poprawić sobie nastrój
Nie jestem na tyle młody żeby wiedzieć wszystko J.M. Barrie Afazja, darmowa strona z cwiczeniami! Edytowane przez Luba Czas edycji: 2014-08-29 o 23:53 |
|
|
|
#2469 | |
|
zawsze mam racje
|
Sorry, ale czytaniem nic nie wnosisz
![]() Jesli watek nie pasuje sa takie oto wyjscia: a)nie czytasz b)nie czytasz i zakladasz lepszy c)starasz sie zaproponowac jakies ciekawe tematy, ktore popchna watek w interesujacym Cie kierunku Najlatwiej codziennie czytac z kawka i narzekac, o jejku wymysliliby cos ciekawszego, bo ja nie mam o czym poczytac! 11 one one To tak jak osoby, ktore ida na jakies wieksze spotkanie towarzyskie, narzekaja ze nuuuda, ale zeby same zaproponowaly temat rozmowy czy zrobienie czegos to oj nie nie. I to na tyle, wiecej na ten temat nie dyskutuje. Cytat:
![]() Pozornie to osoby dorosle, ulozone, ktore cos osiagnely, ale jak sie czlowiek przyjrzy to dostrzega cos calkiem odwrotnego. To tacy co dorosli, ale nie dojrzeli nigdy.
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2014-08-29 o 23:54 |
|
|
|
|
#2470 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Akurat ja tu piszę o tym, co mnie dziwi i cieszę się, jak się temat rozpoczęty przeze mnie rozwija. Czasem się nie rozwija, bo zrozumiałe, że mnie może dziwić coś, co nie dziwi innego. Albo sama komentuję czyiś post. Zauważyłaś jedynie posty, gdzie piszę o ekstremalnych OT, a nie te, gdzie piszę inne rzeczy. Ot co. Edytowane przez ville Czas edycji: 2014-08-29 o 23:59 |
||
|
|
|
#2471 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2472 |
|
Zakorzenienie
|
Przypomniała mi się sytuacja z wczoraj. Jestem po okuliście, krople w oczach, więc słabiej widzę. Nie mogłam dojrzeć małych literek na tablicy z odjazdami, więc kieruję się do informacji i pytam o najbliższe połączenie do X. Pani nawet nie spojrzała, powiedziała: "nie wiem" i zamknęła mi okienko przed nosem
|
|
|
|
#2473 |
|
Rozeznanie
|
Dziwi mnie, że odkąd żyję, jestem tak cholernie niecierpliwa.
Maaatko jaka ja jestem niecierpliwa! Aż mnie samą to wkurza, ale to mi nie przeszkadza się niecierpliwić .Przykład pierwszy z brzegu: Zaczęłam się odchudzać 1 sierpnia. Chcę zejść z 63 do 50 i postawiłam sobie deadline na koniec roku. W tej chwili mam 59 więc chudnę obiektywnie dobrze, ale.... No właśnie, ale. Ja już bym najchętniej chciała 55 na wadze zobaczyć No niech ktoś spróbuje zrozumieć wariata .Aa i jeszcze co do odchudzania to dziwię się, że jednak jestem w stanie odmówić sobie dwóch pysznych rodzajów tortu (przykład z dziś), umiem nie pić Pepsi przez miesiąc i generalnie życie bez czekolady też ma sens (choć lekko mniejszy ).
|
#2474 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziwie sie jak bardzo duzo naczyn dziennie potrafia ubrudzic dwie osoby, ktore 80% czasu w ciagu dnia spedzaja poza domem |
|
|
|
|
#2475 |
|
Konto usunięte
|
Dla mnie jest OT jakoś jednak powiązany z tematem dyskusji i jest OT zupełnie z tyłka.
Pierwszy to coś typu "Dziwi mnie, że nauczyciele narzekają a mają dwa miesiące wakacji" a potem jest "jesteś głupia, wcale nie mają", "to ty jesteś głupia, właśnie, że mają", "jak zwykle najmądrzejsza a wno wie, ja muszę być w szkole w lipcu tyle a tyle i w sierpniu tyle a tyle bo podlewanie kwiatków i rady nauczycielskie", "za to ci płacą", "twoje stopy śmierdzą", "myję się dwa razy dziennie", "to musisz się jakoś bardziej pocić bo ja myję się raz rano i wystarczy", "dziwi mnie jak można wejść brudnym do łóżka, ble". A drugi to "a w ukrytej prawdzie", "a ten serial", "zobaczcie, śmieszny suseł zablokował się w norce bo jest za gruby", "zrobiłam kupę", "penis", "supernatural", "gunwo", "moja babcia chrapie". O ile pierwszy jest naturalnym OT, który powstaje zawsze i wszędzie i zawsze był wizytówką tego wątku, tak drugi jest takim pierdzieleniem o prywacie, którym jarają się tylko osoby, które akurat w nim uczestniczą. |
|
|
|
#2476 |
|
Konto usunięte
|
Hahahha gruby susel w norce
Xd Hihi No wes, nikt tak nie pisze bo suselki sa zwinne |
|
|
|
#2477 |
|
Konto usunięte
|
Ale on właśnie dlatego się zablokował
|
|
|
|
#2478 |
|
zawsze mam racje
|
judith: dziwi mnie, ze nie reklamujesz insta na watku. Bo chociaz widzialam, ze cos tam jest w podpisie to jakos nie chcialo mi sie klikna, lenistwo na poziomie najwyzszym sie klania
![]() Takze ten tego, jak wrzucisz jakas fotke koniecznie pisz, najlepiej na rozowo, najwieksza czcionka I dziwi mnie przyplyw cieplych uczuc dla Ciebie, tylko z tego powodu, ze tez lubisz kanapki z maslem orzechowym i nutella. (i nawet masz to samo maslo orzechowe) A wlasnie dawno nie bylo okolonutellowych zdziwien ![]() Dziwi mnie takze, ze kiedys jak przecielam opuszek nozem(dobrze, ze noze malo ostre i nie odcielam, a specjalnie takie sa bo ja jestem talentem, zawiesze sie i chlast) robiac kanapke o 1 w nocy to stwierdzilam, ze to znak od losu ze mam nie wpitalac o tej porze. Czemu ja chociaz przez godzine wierzylam, ze to mnie powstrzyma juz na zawsze? I dziwi mnie to, ze taka chcialam byc przykladna, ze uzylam 'dziwi mnie' w kazdym akapicie.
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2014-08-30 o 01:53 |
|
|
|
#2479 |
|
Konto usunięte
|
Ej. Nie śpijta. Wrocilam z dzamprezy i nie wiem o co cho und potrzebuję towarzystwa bo jestem zwierzę stadne
|
|
|
|
#2480 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A potem się dziwił, że odmawiam sprzątania po nim.
|
|
|
|
|
#2481 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Problem bo urzędnicy uznali że nie ma być wyboru. I lekarz jak robi cesarke to MUSI mieć do tego uzasadniony powód.
Cytat:
Gdybyśmy żyli w normalnym kraju to znieczulenie do porodu byłoby refundowane ( i anestezjolog nie musiałby stać nad kobieta cały czas po wykonanym ZZO, ale robiłaby to pielęgniarka jak w cywilizowanych krajach). Ba w krajach gdzie jest wybór naturalnie- cesarka- czy naturalnie ze znieczuleniem o dziwo po dużej liczbie cesarek obecnie większości kobiet rodzi naturalnie, bo.... mają wybór. Cytat:
Przed porodem nie należy czytać krwawych i bzdurnych historyjek z netu, gdzie tworzy się zbiorowa paranoja i lęk przed porodem, zupełnie niepotrzebnie. Cytat:
Cytat:
Cytat:
[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;47924802]Mój brat przy robieniu kanapek potrafił wybrudzić 5 noży, 2 talerze, usmarować cały blat pomidorem i masłem oraz nakruszyć jak w karmniku A potem się dziwił, że odmawiam sprzątania po nim.[/QUOTE]Jak mój mąż. |
|||||
|
|
|
#2482 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dlatego wiele wybierze cesarkę. I niech wybierają, no jedna sobie chce cycki zrobić, a druga cesarkę, dajmy im szansę. Bo inaczej baby się będą bały ciąży, porodu i tyle z tego będzie, wymrzemy śmiercią naturalną Nie planuję rodzić w przeciągu 10 lat (chyba, że coś mi się poprzestawia i zachcę wcześniej, who knows), może coś się zmieni w tym czasie. ---------- Dopisano o 07:15 ---------- Poprzedni post napisano o 07:14 ---------- A dać pokroić to bym się nie bała, zależy gdzie kroją i kto kroi
|
|
#2483 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2484 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2485 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2486 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Im zimniej się robi tym więcej jem, bo inaczej zaczynam chudnąć Na wesoło. Koty potrafią być bardzo głupie.
|
|
|
|
|
#2487 |
|
Zakorzenienie
|
Przypomniała mi się dziś rano osom bajka, dopiero teraz - po latach - ogarnęłam, że Serce nie jest ciemnym Azjatą, a Indianinem / Metysem i Powietrze może jest Polką
![]() https://www.youtube.com/watch?v=HPTrmKBrRcY
|
#2488 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2489 |
|
Zakorzenienie
|
[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;47925391]Nie
To prawie jak Polska, no Ale i tak rozśmieszyło mnie, że Ameryka Północna, Południowa, Afryka, Azja i... Europa WSCHODNIA Jakby nie mogła być po prostu Europa.Kapitan Planeta jaki men.
|
#2490 |
|
Konto usunięte
|
Nie lubiłam kapitana planety. Strasznie denerwowala mnie jego fryzura ala czeski piłkarz
Edytowane przez 201604130936 Czas edycji: 2014-08-30 o 09:36 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:08.

taka ciekawostka
ale może zmienię nick na bardziej rozpoznawalny
Jestem jedyną osobą, która mówi na razie o niechęci do ekstremalnego OT, ale jak już się pojawia mój post, to ze strony większości wątkowej jest od razu wielkie oburzenie i odznaczenia w postaci wroga nr 1. I ja tak samo mogę napisać, że jeżeli mój OT dotyczący wrażliwości na ekstremalne OT drażni większość, to również owa większość może unikać posty traktujące o tym. 

A potem się dziwił, że odmawiam sprzątania po nim.